Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Ženský fotbal

Fotbalistky vstoupily do přípravy

Fotbalistky Slavie včera večer zahájily přípravu na jarní část první ligy žen. V realizačním týmu dochází k několika změnám, nově vznikají žákovské kategorie.

Slávistky jsou opět v přípravě. Třikrát týdně se budou připravovat na rozjezd jarní část ligy. První mistrovské utkání nás čeká 11. března v Hlučíně. V přípravě sehrajeme několik přípravných zápasů a také mezinárodní halový turnaj v Brně, který se koná 19. února. V plánu je i soustředění na horách.
 
Realizační tým se rozrůstá o novou asistentku trenéra A družstva Evu Novotnou. Další změnou je otevření žákovských kategorií, jejichž šéftrenérem se stává Miroslav Mrázek. V blízké době jsou naplánované nábory, o přesných termínech vás budeme včas informovat, takže sledujte web. V kádru dochází k posilování, novou tváří je Lucie Voňková, která přichází z Teplic, její služby jsme si pojistili v létě, ale kvůli věkovému limitu odehrála podzimní sezonu mezi žáky. Na dalších jménech se pracuje.
 
„Budeme se připravovat výhradně v domácích podmínkách, ale absolvujeme jedno soustředění na Šumavě,“ prozradil trenér Petr Čermák. Zimní příprava je velice důležitá pro celý rok. „Ze začátku se zaměříme na kondici, vytrvalost. Postupně přejdeme do rychlosti a herní činnosti, abychom se připravili na mistrovské zápasy,“ pokračoval. V průběžném pořadí jsme na třetím místě, ale cíle máme velké. „Chceme skončit co nejvýše v základní části ligy a v play-off se probojovat do finále, kde bychom rádi získali zpět titul. Záleží to však na plno okolnostech,“ uzavřel.

Komentáře (3)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Fotbalistky vstoupily do přípravy

    (host)     před 19 lety 23.01.2006 19:46 |  
    0 0

    Mrázek.............. cha, cha, cha..........nezbývá se jen zasmát

    • Fotbalistky vstoupily do přípravy

      KlokanMirda     před 19 lety 23.01.2006 21:23 |  
      0 0

      Moc mě těší, že jsem vás rozesmál. To se mi v poslední době moc nedaří. Udělejte mi laskavost a podepište se, je to slušnost. Děkuju Mirek Mrázek

      • Re: Fotbalistky vstoupily do přípravy

        (host)     před 19 lety 02.02.2006 19:21 |  
        0 0

        Překvapuje mě, že znáte slovo SLUŠNOST....