Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Rozhovory

Rozhovor s Matejem Krajčíkem

Gól Mateje Krajčíka byl nejen pojistkou vysoké výhry Slavie nad Spartou, ale i ukázkou fotbalového umění. „Asi to byla nejhezčí branka v kariéře, ale já zas tolik gólů nedal,“ smál se po utkání Matej.

Dnešní utkání se vyvíjelo podobně jako na jaře, prohrávali jste, neproměnili jste penaltu, co sis v té chvíli říkal?
Mám pocit, že vždycky začneme hrát, až když dostaneme branku. Tohle byl ale jen začátek zápasu, Sparta čekala na naše chyby, my měli šance, myslím, že jsme ji celý zápas přehrávali, udolali jsme ji kondičně a v bojovnosti. Navíc jsme znovu prokázali morální sílu otočit nepříznivě se vyvíjející zápas v náš prospěch, trenér nás navíc upozorňoval, že bychom Spartu mohli zdolat kondičně.

Přidal jsi čtvrtý gól Slavie, který byl dokonalý...
Převzal jsem si balón, asi čekali, že ještě zpětně nahraju Tomáši Hrdličkovi, ukročili, a tak jsem to zkusil na přední tyč, protože jiná možnost nebyla, a vyšlo to, je možné, že už nikdy takový gól nedám.

Cítil ses v pohodě, že jsi zkusil takovou parádičku?
Moc ne, byl jsem nemocný, nachlazený v těchto dnech. Ale bylo to moje první derby, takže jsem byl trochu nervózní, už jsem chtěl, aby byl zápas za námi a dobře dopadnul. I když už jsem starší, tak takhle těžký zápas jsem nehrál.

Byly pro vítězství rozhodující góly na 2:1 a 3:1?
Spíš si myslím, že jsme byli lepší celý zápas, ze začátku měli spar?ané jen dva brejky, které jsme nepokryli, ale jinak jsme šli vítězství vstříc víc my, byla jen otázka času, kdy branky vstřelíme.

Nad Spartou se nevyhrává každý den 4:1, budou nějaké oslavy?
Bohužel ne, protože ve středu hrajeme domácí pohár, takže oslavy nebudou takové, jak bychom si je představovali a chtěli vychutnat, půjdeme jen na pozápasovou večeři.

Komentáře (2)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Rozhovor s Matejem Krajčíkem

    (host)     před 19 lety 23.10.2005 23:46 |  
    0 0

    Tak, tak! Za dnesni vykon vam moc dekuju, ale zadna velka kalba. At to ve stredu neskonci fiaskem. Nasemu mlademu tymu jedine prospeje, kdyz budeme hrat co nejdele 3 souteze. Chlapy, DIIIIKYYYY!!!!

  2. Re: Rozhovor s Matejem Krajčíkem

    Urbie     před 19 lety 24.10.2005 18:02 |  
    0 0

    Pavliku, ne abys to přehnal!!!!