Liga mistrů

Fanoušci byli skvělí, říká Suchý

Velkou evropskou premiéru si odbyl teprve sedmnáctiletý záložník Marek Suchý. Ve včerejším utkání předvedl parádní výkon a blýskl se přesnou gólovou přihrávku na střelce Lukáše Jarolíma

Odehrál tři ligové zápasy a hned se dostal do základní sestavy v důležitém zápase třetího předkola Ligy mistrů. Takovou premiéru by si přál kdejaký fotbalista. „Byl to pro mě super zážitek, atmosféra byla skvělá, ta se nedá srovnat s českou ligou,“ řekl Suchý. V utkání patřil mezi nejlepší hráče, nervozita na něm nebyla znát. „Před zápasovou přípravou jsem se dozvěděl, že budu hrát, trenér mi pak v šatně řekl, že nemám koukat na věk, kdybych na to neměl, tak nebudu hrát. Mám být v klidu. To mi pomohlo, takže jsem se cítil v klidu a nervózní nebyl,“ dodal.
 
Všichni fotbalisté si pochvalovali atmosféru na stadionu, tohle v ligových zápasech většinou nezažijí. „To bylo úžasný. Když měli roh, tak jsem tam stál a chtěl klukům něco říct, jenže mě vůbec neslyšeli, jak diváci řvali. Prostě super. Tohle jsem ještě nezažil, vždycky jsem si přál v takovém zápase nastoupit,“ rozpovídal se mladík.
 
Hodně se mu líbili i slávističtí fanoušci, kteří byli hodně slyšet a pomohli našim fotbalistům. „Byli super, moc mě potěšili,“ řekl a hned přidal poznatek. „Když jsme přijeli na stadion, tak jsme se převlíkali v šatně a už byli fanoušci slyšet. Pak jsme vyšli a zamávali jim,“ pochvaloval si.
 
A jak hodnotil průběh zápasu? „První gól byl nepříjemný, padl velmi brzy. Naštěstí jsme se z toho dostali, dali branku, což byl náš cíl. Jen škoda toho druhého gólu, který jsme dostali ze standardní situace. Výsledek je však přijatelný do odvety,“ uvedl mladý záložník.
 
Ve dvacáté minutě po přiklepnutí Vlčka se mu podařila parádní nahrávka na Lukáše Jarolíma. „Viděl jsem Lukyho, jak tam nabíhá, tak jsem mu to tam dal. Myslím, že obránce to chtěl vystihnout, ale dal jsem to prudší. Luky si s tím poradil naprosto skvěle,“ uzavřel.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Fanoušci byli skvělí, říká Suchý

    GeorgK (přítel SN)     před 19 lety 11.08.2005 23:44 |  
    0 0

    Tenle kluk hral naprosto uzasny zapas, ja dekuji jemu!