Chance liga

Zítra den zúčtování v Ostravě

Zítra nás čeká veledůležité utkání o druhé místo zaručující kvalifikaci Ligy mistrů. Na půdě Ostravy se pokusíme vybojovat tři body, abychom se nemuseli ohlížet na soupeře. Při prohře Teplic by nám stačila i remíza.

Tisková zpráva:
V historii novodobé české ligy sehrála Slavia s Ostravou dosud 23 utkání s bilancí 15-5-3 (domácí zápasy: 9-2-1, zápasy venku: 6-3-2) a aktivním skóre 39:18.
 
V posledním vzájemném utkání vyhrála Slavia na Strahově nad Baníkem na sklonku listopadu 1:0. V zápase 15. ligového kola dal jedinou branku Martin Latka.
 
Naposledy se Slavia představila v Ostravě v březnu minulého roku. Ve 22. kole minulého ročníku zvítězila 2:0. Góly stříleli Karel Piták a Tomáš Hašler.
 
 „Když se nám podaří vyhrát, nemusíme se na nikoho ohlížet. Utkání nebude jednoduché, Baník určitě chce po nepříliš přesvědčivých výkonech z posledních zápasů uspět,“ řekl kouč Karel Jarolím. „Věřím, že v našem týmu zvítězí zodpovědnost a vůle po dobrém výsledku. Pro nás je střetnutí klíčové, v podstatě je to zápas jara,“ pokračoval. „Proti Zlínu jsme se na gól nadřeli. Chtěli bychom proto našim fanouškům, kteří na Baník jedou, udělat radost,“ dodal Jarolím.
 
V Ostravě určitě nenastoupí obránce Miroslav Holeňák (třísla) a středopolař Václav Koloušek, jenž nedávno absolvoval udržovací léčbu. Otazník se vznáší nad startem záložníka Martina Zbončáka (problémy s nártem). Stav obránce Michala Švece, který laboroval s podvrknutým kotníkem, se lepší, ale zda nastoupí, stále není jisté.
 
K poslednímu zápasu za Slavii může vyběhnout útočník Pavel Kuka.
 
 
Fanklub vysílá do Ostravy jeden autobus, ve kterém budu i já. Takže se můžete těšit na reportáž ze zápasu a také plno fotografií a video. Ti, co jedete, tak držte našim hráčům palce, aby to zvládli na jedničku. Zápas začíná ve 14:25.

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zítra den zúčtování v Ostravě

    vlada     před 19 lety 27.05.2005 18:04 |  
    0 0

    Budou to nervy,ale kdy jindy už můžou hráči dokázat,že neselžou,když opravdu o něco jde.Vzpomeňte tehdy na nutné vítězství v Drnovicích.Tenkrát také vedl tým Jarolím,také jsme chtěli,aby Sparta neprohrála doma s Olomoucí (a prohrála - poprvé v sezóně doma),také jsme potřebovali vyhrát a to se také povedlo (2:1 - rozhodující gól dal Zelenka). Vyhrajte a všichni fanoušci Vás budou vynášet do nebes. A pak už ta Liga mistrů musí vyjít. Já Vám věřím!!!!!

  2. Re: Zítra den zúčtování v Ostravě

    mart     před 19 lety 27.05.2005 18:13 |  
    0 0

    mam napad!
    ...co takhle nabidnout to misto v LM Liverpoolu, ty maj problemy jak se tam dostat...
    ...no a my by sme meli problemy zase kdyby sme se tam dostali...
    CELKOVA SPOKOJENOST.

  3. Re: Zítra den zúčtování v Ostravě

    vikingzlipy (přítel SN)     před 19 lety 27.05.2005 18:19 |  
    0 0

    Držim všechno, co mám, takže vyhrajte!!!!!!!
    Vikingové vám věřej a fanděj vám moc a moc!! Takže nás nezklamte, prosím!!