Chance liga

Rozhovor s Radkem Bejblem

Spokojen se tremi body byl po zapase stoper Radek Bejbl. Zaroven si ale uvedomil, ze i do posledniho zapasu s Ostravou je co zlepsovat. "Musime vylepsit hlavne pohyb bez mice a daleko vic jit do kombinace."

Utkani se Zlinem bylo hodne podobne sobotnimu zapasu s Blsany, take jste byli herne lepsi, ale nedokazali jste jasnou prevahu premenit v goly.

Rekl bych, ze byl trosku jiny, proti Blsanum jsme si preci jen vytvorili vice vylozenych sanci. Dneska jsme si jich tolik nevypracovali, nakonec jsme se stestim jeden gol vstrelili a ten je hodne dulezity.

Spolecnym jmenovatelem se zapasem proti Blsanum bylo i velke vedro, malo divaku a vyrazna obranna cinnost soupere...

Vzdycky kdyz chcete prehrat soupere, ktery se zameril na defenzivu, tak musite mit dobry pohyb, nesmite ztracet mice, v tom myslim mame rezervy a musime v tom pridat. V poslednim utkani musime vylepsit hlavne pohyb bez mice a daleko vic jit do kombinace.

V poslednim kole musite vyhrat, ale vse mate ve vlastnich rukach..

V poslednich zapasech doma jsme zavahali, cimz jsme dali souperum sanci, ale jak rikas, staci vyhrat. Tady je i videt dulezitost druheho golu, ktery jsme vstrelili Teplicim, a ktery nas pri stejnem bodovem zisku posouva pred ne.

V lete ti ve Slavii konci smlouva, pokud ti bude nabidnuta nova, mel bys zajem ve Slavii pokracovat?

S vedenim jsme se dohodli, ze tuto otazku vyresime hned po skonceni ligy, takze ted na to odpovidat nebudu.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)