Chance liga

Slavia - Zlín 1:0

Rozlučka s Pavlem Kuka proběhla parádně. Díky jemu jsme získali tři důležité body po výhře nad Zlínem 1:0 a potřetí na jaře vyhráli doma. Jenže i soupeři o LM vyhráli a vážně hrozí i Olomouc, v posledním kole jí čeká lehký soupeř.

Slavia - Tescoma Zlín 1:0

Sestava Slavie: Kozáčik - L. Došek (63. Sedláček), Latka, Bejbl, Hrdlička - Vlček, Suchý, Gedeon, Piták - Kuka (87. Bálek), Fořt (78. Kratochvíl)

Branka: 75. Kuka  

Základní sestava byla dosti překvapivá. Chyběl Miroslav Holeňák pro zranění třísel, do středu obrany se tedy stáhl Radek Bejbl. Na jeho post se postavil dorostenec Marek Suchý a rozhodně nezklamal, počínal si jako zkušený matador. Od začátku utkání hrál symbolicky Pavel Kuka.


Základní sestava byla dosti překvapivá. Chyběl Miroslav Holeňák pro zranění třísel, do středu obrany se tedy stáhl Radek Bejbl. Na jeho post se postavil dorostenec Marek Suchý a rozhodně nezklamal, počínal si jako zkušený matador. Od začátku utkání hrál symbolicky Pavel Kuka.
 
Od začátku utkání jsme si vytvořili herní převahu, ale do přesného zakončení jsme se dostávali těžce. Spíše to bylo obléhání zlínské branky. Pokoušeli jsme se o střely z dálky. Hosté pečlivě bránili a před bránou všechno odvrátili.
 
Druhý poločas byl na šance lepší. Hned v úvodu se ke střele dostal Piták, ale míč skončil těsně pravé tyče. Pavel Kuka se mohl stát hrdinou v 57. minutě, kdy po centru se míč dostal až na zadní tyč, kde číhal právě on, ale z blízka trefil pouze brankáře. Zlín přes náš tlak mohl vstřelit vedoucí branku, v rozmezí pár minut se dostali do vyložených šancí Dobeš a Klinka, ale bravurně pokaždé zachránil Matúš Kozáčik. Po nástupu Sedláčka jsme vytvořili ještě větší tlak, ale pořád to nešlo, navíc se mu nedařili optimálně zahrávat standardní situace. Přesto jsme se nakonec radovali, Vlček vrátil po přetaženém centru míč na hranici vápna Sedláčkovi, který vystřelil na bránu, ale dost nepovedeně. Jenže střela směřovala ke Kukovi, který stehnem tečoval do brány. Stal se tak hrdinou, po dvou domácích zápasech bez vstřeleného gólu jsme se konečně radovali a získali tři důležité body.
 
Jenže situace není jednoduché. Sice jsme na druhém místě, ale našim největším konkurentem se stala Olomouc a to díky lehčímu losu. Doma je čekají Drnovice a nedá se předpokládat bodová ztráta. Tím se dostanou o bod před nás a v případě remízy nás i Teplic bychom z toho vyšli hůře. Musíme tedy vyhrál či fandit Spartě, aby vyhrála. Proto vyzývám všechny fanoušky, aby se vydali podpořit náš tým, přihlaste se na zájezd s fanklubem, cena je více než dobrá. To druhé místo musíme ukopat!

VIDEO:
Prohlédněte si choreo fanoušků Slavie a hlavně video obsahuje rozlučku s Pavlem Kukou!
Velikost: 14,8 MB (zip)
Rozlišení: 320x240
Přenosová rychlost: 334 kbps
Délka: 6:26
Stahujte: ZDE

Fotografie ze zápasu Slavia - Zlín si můžete prohlédnout na www.slaviafoto.net - ZDE. Autorem jsem já.

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Zlín 1:0

    Luke (host)     před 19 lety 25.05.2005 19:12 |  
    0 0

    No jo no, Pavel se rozloučil "stylově"...

  2. Re: Slavia - Zlín 1:0

    martin (přítel SN)     před 19 lety 26.05.2005 01:17 |  
    0 0

    To s tou Olomoucí máš špatně, pokud teda neporazí Drnky o více než 10 gólů. Pohárové pravidlo o gólech venku tady neplatí, platí v tomto případě - rovnost bodů i skóre ze vzájemných zápasů celkové skóre a to máme lepší.

    • Re: Slavia - Zlín 1:0

      Richi (admin)     před 19 lety 26.05.2005 01:31 |  
      0 0

      No jo, mas pravdu, ja jsem si to nejak neuvedomil, ted jsem si precetl soutezni rad a je to tam napsane:

      Pokud mají po ukončení soutěže dvě nebo více družstev stejný počet bodů, rozhoduje o jejich pořadí v tabulce větší počet bodů získaný ve vzájemných utkáních. Jestliže je stejný, rozhoduje nejdříve lepší brankový rozdíl ze vzájemných utkání a posléze větší počet branek vstřelený ve vzájemných utkáních. Pokud ani tato kritéria nerozhodnou, rozhodne lepší brankový rozdíl ze všech utkání v soutěži a je-li i ten stejný, zaujme vyšší pořadí v tabulce to družstvo, které vstřelilo v celé soutěži více branek.

  3. Re: Slavia - Zlín 1:0

    vlada     před 19 lety 26.05.2005 18:00 |  
    0 0

    Těch absencí je na náš uzký kádr moc a to se s námi táhne celou sezónu. Nebyl to jednoduchý zápas,ale kluci makali a i to štěstí se k nám přiklonilo. Mrzí mne akorát to,že se loučení se SLÁVISTOU SLÁVISTÚ zůčastní jen 2300 fanoušků. To je ostuda!!!!