Chance liga

Liberec - Slavia 1:1

V důležitém utkání v Liberci slávisté vybojovali alespoň bod a po podzimu přezimují na čtvrtém místě. Stáhněte si video fanoušků.

Do dnešního velmi kvalitního zápasu mohl kouč Josef Csaplár poslat i Martina Latku, který bojoval předevčírem se zraněním třísel. Utkání bylo ze začátku vyrovnané, slávisté měli první obrovskou šanci ve 3. minutě, kdy se před bránou nedokázalo prosadit hned několik slávistů. Poté měli i příležitosti Liberečtí, ale žádná tutová šance z toho nebyla. Ve 31. minutě se dostal po přečíslení naší obrany Slepička, který prostřelil černého. Po inkasovaném gólu nás Liberec dostal pod tlak a zatlačil slávisty na vlastní půli, hodně zlobili útočníci Slepička s Pospíšilem. Slávistům se v útočné fázi nedařilo, chyběla přesnější finální přihrávka, nicméně se nepokusili prostřelit gólmana čecha ani z dálky.

Slávisté byli pasivní i v úvodu druhé půle, ale poté se trefil Vlček a najednou byli hráči jak vyměnění. Napadali soupeře, dostávali se do zakončení a hrozili další brankou, v té době již byli ve hře tři naši útočníci. Kuka hrál v záloze, ale na několik minut se přesunul na stopera, kde absolvoval i jeden delší sprint. Aktivita jim vydržela zhruba čtvrt hodiny, poté se opět hra vyrovnala. Utkání mělo náboj až do konce, Slavia v závěru ještě odolávala nájezdům Liberce. Dvě minuty před koncem nastavení se po obraném zákroku zranil Radek černý, ale utkání dohrál, pokud by ho musel zastoupit někdo z pole, bylo by to hodně nepříjemné.

V těžkém utkání a proti rozjetému Liberci jsme vybojovali bod, který je nejspíš spravedlivý. Po podzimu jsme na čtvrtém místě jen bod za dnešním soupeřem. Jenže do začátku jarní sezony se pořadí může změnit, Liberec i Sparta figurují v korupční aféře.

Liberec - Slavia 1:1 (1:0)

Sestava:
R. černý - M. Švec, M. Holeňák, R. Bejbl, M. Zbončák - K. Piták, M. Latka (62. P. Kuka), P. Gedeon, L. Sedláček (82. J. Rychlík) - E. Adauto da Silva (88. P. Fořt), S. Vlček

Góly: 31. M. Slepička - 63. S. Vlček

Lavička: M. Kozáčik, J. Chleboun, T. Hrdlička, P. Munster

VIDEO - fanoušci:
Délka: 1:25
Rozlišení: 640x480
Přenosová rychlost: 687 kbps
Velikost: 7,28 MB
Stahování: zde

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Liberec - Slavia 1:1

    Georginho     před 20 lety 04.12.2004 18:06 |  
    0 0

    Moc hezkej zápas, snad nám tohle nasazení a herní pohoda vydrží i do jarní části! Remíza jednoznačně spravedlivá, i když ty šance ve třetí minutě...zavánělo to gólem :)

  2. Re: Liberec - Slavia 1:1

    (host)     před 20 lety 04.12.2004 20:04 |  
    0 0

    heh, tak by me tak zajimalo, jestli takovej zmrd jmenem Leska bere v soucasny situtaci vyp?atu.

    • Re: Liberec - Slavia 1:1

      bojler     před 20 lety 04.12.2004 22:12 |  
      0 0

      mě přijde, že někdo, kdo není schopnej se podepsat by o zmrdech měl mlčet.