Chance liga

čB - Slavia 0:1

V zápase, ve kterém o nic nešlo, Slavia porazila Budějovice 1:0, když se o jedinou branku postaral Pavel Kuka.

české Budějovice - Slavia 0:1 (0:1)

Sestava: R. černý - L. Došek, R. Bejbl, M. Müller, G. Jozsi - K. Piták, M. Švec, M. Lukeš, D. Kalivoda - T. Došek (90. T. Hašler), P. Kuka

Branka: 42. P. Kuka

Lavička: M. Kozáčik, K. Kratochvíl, M. Zachariáš

Slavia poslední utkání sezony zvládla, přestože o nic nešlo. Jedinou branku zařídil Pavel Kuka, svoji druhou ze hry a celkově čtvrtou. Utkání bohužel nikdo z redakce neměl možnost vidět, takže nemůžeme přinést podrobnější informace.

I přes výhru jsme nakonec skončili na čtvrtém místě a ještě jednou můžeme poděkovat Spartě a Ostravě, že ve středu vyhráli v semifinále Poháru čMFS.

čtěte články na těchto webech:
iDnes - zde
www.slavia.cz - zde

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: čB - Slavia 0:1

    jiri     před 20 lety 16.05.2004 20:33 |  
    0 0

    pár věcí k zápasu :
    1.přijeli jsme až ve 20min (blbá objížďka!!) :o((
    2.lístky jsme kupovali na rychlo a bohužel jsme je "dostali" ke kotli čB :o((
    3.Budějovičáci vůbec nefandili, z jejich strany totálně mrtvé
    4.naši fans vcelku dobré, alespoň pokusy o fandění, jinak atmosféra jako v divadle...
    5.Nefandil jsem - zařval jsem si v podstatě jen 3x; 1x po neodmávaném faulu Amlerem na Jozsiho, který měl přímo před sebou, 2x po gólu Kuky a po 3x po neodávaném rohu těsně před koncem (opět Amler, k...a jeden!!) - hlavičkoval Pončák a ač to měl přímo před sebou, odmával aut :o((
    6.Po tomto mém posledním výkřiku se na mě pár místních obořilo, "a? si táhnu na proti a držím hubu, nebo přes ni dostanu, ..." - hrdinství šlo stranou :o((
    A na závěr perlička: cca v 70min. zahrávala Slávia roh a jeden z "domorodců" si dovolil zařvat :" Začněte hrát!" - odpověděl mu nejpovolanější, kapitán M.Vozábal - na Tebe sme tu čekali Ty radile debilní!! Co dodat? Snad jen, zapla? pánbu, že už není u nás!

    • Re: čB - Slavia 0:1

      Poctar     před 20 lety 16.05.2004 21:29 |  
      0 0

      Škoda, že si se nedostal do sektoru pro hosty. 75 slávistů v něm není dobrá vizitka:(. Alespoň z naší strany dojela (i nedojela) celkem slušná sestava. Domácí zrovna nepatří mezi špičku české fans scény, ale čekal jsem rozhodně od nich více. Jak se líbilo 50 červeno-bílých srdíček s osmičkou uprostřed?

      • Re: čB - Slavia 0:1

        jiri     před 20 lety 16.05.2004 21:33 |  
        0 0

        no do kotle by to asi nebylo pro mě ideální, měl jsem s sebou 3,5 letého synka :o)). Zklamu Tě, svým zrakem jsem nějak nějak nepoznal, o co šlo - byl jsem přímo naproti za brankou (a ještě jedna výmluva, staral jsem se taky o synka :o))

        • Re: čB - Slavia 0:1

          jiri     před 20 lety 16.05.2004 21:37 |  
          0 0

          ještě k fans čB - co jsem tak často chodil na WC všiml jsem si, že se o fotbal dost lidí vůbec nestaralo (jejich hools většinou dost mladí kousci). Asi jim stačí, když si v krámě koupí šálu, nějaký tričko s hools tematikou a vyholí si lebku...

        • Re: čB - Slavia 0:1

          Poctar     před 20 lety 16.05.2004 22:47 |  
          0 0

          Škoda. V kotli to zrovna nějak nežilo, jen malinko chvílema. Domácí hools nejsou opravdu silní. Pár jich bylo potkáno po zápase, ale bez jediné rány se utekli.