Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 1. kolo

Hned v 1. kole ztratila Slavia body na Slovácku. Ještě více alarmující je ale chabý výkon týmu.

Nová sezona přináší nové očekávání a pochopitelně i natěšení fanoušků na 1. kolo. U Slavie, která vyhlásila jednoznačný útok na titul, tomu bylo dvojnásob, byť bylo jasné, že kvůli letnímu Euru se hned nedá čekat optimální sehranost týmu. Hned v úvodu nás čekal nelehký zápas na půdě Slovácka, u něhož už ale byl po letech historických úspěchů na jaře vidět útlum související s přestárlým kádrem. Novou kapitolu po konci úspěšného kouče Svědíka pak u našeho soupeře tímto zápasem načal Roman West.

Už při oznámení sestavy Slavie asi nejeden fanoušek nadzdvihl obočí - kde jsou kreativní hráči? Má snad naše hra stát na debutantovi v sešívaném a stále přeučujícímu se stoperovi Prebslovi? Budou dělat servis útočné trojici nepříliš konstruktivní kraje Bořil a Douděra? Proč nastupuje Provod na krajní pozici, když povedené jaro i Euro prožil ve středu hřiště? Realita dala bohužel těmto sýčkovským úvahám za pravdu. Slavia hrála velmi nenápaditě, zdlouhavě a kostrbatě. Sice měla územní převahu, ale její upocený výkon proti houževnatým domácím k velkým šancím nevedl.

Což se trestuhodně nezměnilo ani po změně stran a ani po nasazení dalších reprezentantů z lavičky. Vyloženě alarmující byl konec zápasu. Když se naši hráči ocitli pod tlakem ztráty bodů, tak místo závěrečného tlaku přišly elementární chyby při rozehrávce, což ještě vyústilo v nebezpečné brejky domácích. Výkon tak byl nedostatečný jak z hlediska předvedené fotbalovosti, tak z hlediska slabé mentality. Bohužel jde o problém, který Slavii provází několik posledních neúspěšných let.

Za zoufalá považuji i pozápasová slova trenéra Trpišovského, který se odvolal na to, že je v takovém zápase potřeba víc bojovnosti či jednoduchosti. Já bych hlavně od Slavie při současných možnostech očekával mnohem kvalitnější výkon po fotbalové stránce. Takto je opakovaně zjevné, že se hráči sice naplno snaží, ale v takové sestavě (či obecně kádru) prostě nemají dostatek kreativity ani fotbalových dovedností, aby rozebrali "autobus" urputně bránícího soupeře. Z mého pohledu je nepochopitelné, že tento problém přetrává roky a není řešený nákupem kreativních hráčů, kteří naší hře dodají myšlenku (jako kdysi Hušbauer nebo Stanciu).

Závěrem lze říci, že jedna remíza na horké půdě Slovácka hned neznamená, že je ve Slavii všechno špatně a titul je ztracen. To je pochopitelně nesmysl. Já nepochybuji, že Slavie půjde s takto nabitým a nákladným kádrem plným reprezentantů svých zemí postupně nahoru. I tak ale vidím, že v sebereflexi se sportovní vedení nepohnulo ani o píď a letité problémy přetrvávají (jak překvapivé, když se neřeší). Z toho se dá i predikovat, že není úplně pravděpodobné, že nás tyto potíže s neefektivní a pomalou házenou okolo soupeřova pokutového území najednou samy opustí, když se tak už roky nestalo. Přístup trenérů, že když to nejde silou, tak to půjde ještě větší silou, je při současných možnostech posilování spíše smutný. Nezbývá tak než věřit, že se podaří přivést Chama (a následně, že to bude hned trefa), že Vorlickému vydrží zdraví a stane se vymodleným rozdílovým hráčem, nebo že naši konkurenti budou mít ještě větší problémy než my.

P. S. Neodpustím si ani jedovatou poznámku. Nakonec sám trenér Trpišovský říká, jak se fotbal hraje pro lidi a jak se jim chce odvděčit zajímavými výkony. A nejen já jsem včera málem přišel o oči. Takže jsem velmi zvědav, kolik změn v sestavě bude na další zápas s Českými Budějovicemi. Bude jich aspoň pět? To nám ten klíčový ročník ligy tedy pěkně začíná... Nezbývá než doufat, že první vyhrání z kapsy vyhání.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Antonín Kinský - 6 - Soutěžní premiéru ve Slavii neměl příliš náročnou. S jistotou pokryl jednu středně náročnou střelu. Jinak ukázal, že v rozehrávce i vyšším postavení v poli bude modernějším brankářem než Staněk. Klíčová otázka ale bude, jak bude chytat.

Tomáš Holeš - 6 - Zápas zvládl mírně nadprůměrně. Trochu zaváhal v první půli v souboji s Kohútem, výborně ale pak zvládl vypíchnout míč (drobné objetí soupeře opravdu nevedlo k jeho přifilmovanému pádu). Jak bylo postupem času zjevné, že nám chybí kvalitní rozehrávka, tak se Holeš snažil čím dál více zapojit do útočení. Po jeho centru přišla šance Bořila, i když šlo hlavně o výborný náběh než extra povedený míč.

Igoh Ogbu - 6 - Souboje pravidelně vyhrával hned v zárodku, čímž se do značné míry eliminovalo útočné snažení Slovácka. K lehce nadprůměrné známce mám jedno ale (s minusem), kterým je opětovný kiks v situaci, kdy je tým pod tlakem (z blížící se ztráty bodů). V závěru, kdy se láme chleba a je třeba si jít za gólem, se Ogbu připodělá a místo centru namaže na rychlý brejk. To se prostě dít nesmí.

Tomáš Vlček - 5 - Obrana si v zápase vedla ok, stejně tak Vlček. Vše ale překrývá jeho vážné zranění kolene, po kterém nejspíš přijde o celou sezonu. To je sportovní tragédie a přeji Tomášovi co nejlepší rekonvalescenci a návrat do formy. Osobně se také velmi podivuji, že ho lékaři nechali ještě tak dlouhou dobu na hřišti, čímž si nejspíš koleno poškodil o to více.

David Douděra - 4 - Zápas mu nevyšel a hrál nepřesně. Čtyřka je ještě relativně milosrdná známka a jako reprezentant musí předvádět lepší výkony. Tohle by na Slavii nestačilo a při současných ambicích by se to muselo řešit.

Filip Prebsl - 6 - Byl hozen do vody v ne úplně komfortní pozici, když na něm do značné míry stála rozehrávka směrem do poslední třetiny hřiště. Prebsl se snažil a nehrál alibisticky, na druhou stranu se od mladého hráče, co velkou většinu profesionální kariéry strávil na stoperu, těžko dají čekat pasy na úrovni Stancia, které by současná Slavia potřebovala jako prase drbání.

Oscar Dorley - 4 - Mdlý výkon. Oscar nevypadal po letní pauze, kdy nastupoval v Africe za svou reprezentaci, v optimálním rozpoložení. Připsal si žlutou kartu, nic více nadstandardního nepředvedl dozadu a už vůbec ne dopředu.

Jan Bořil - 6 - Odvedl své maximum a je smutné, že jako veterán patřil k lepším hráčům Slavie, ačkoliv hraje přes nohu a nikdy to nebyl úplný technik. Rozehrávka z jeho strany nebyla nijak zvlášť dobrá, velmi často se jednalo o prosté nákopy, nicméně zjevně to pro nás byla nacvičená taktická varianta, protože hlavně v první půli jsme přes něj rozehrávali často. Svou buldočí snahu ale prokázal v pokutovém území soupeře, kde byl jedním z mála nebezpečných hráčů. Jednou ještě střílel mimo, podruhé se skvěle prodral k hlavičce a Heča měl co dělat, aby míč vyrazil.

Matěj Jurásek - 4 - Měl jedinou zajímavou akci, když celkem chytře střílel na zadní tyč. Nicméně střela postrádala razanci, aby skončila v síti. Jinak prostě musí předvést víc, pokud chce potvrdit svůj talent a stát se pravidelným hráčem v základu. Ačkoliv musím uznat, že útoční hráči dostávali víceméně samé těžké balóny a podpora záložníků byla slabá.

Lukáš Provod - 5 - Jeho postavení na kraj nechápu a je v rozporu s jeho povedenými výkony ve středu hřiště hlavně na Euru. Provod pro post moderního křídla nemá až tak velké zrychlení a techniku pro driblink. Vybavuji si jen jednu povedenější akci, kdy podržel míč a z úhlu prověřil Heču. Nepřesností měl ve hře také víc, než by měl jako uvažovaný tahoun mít.

Mojmír Chytil - 4 - Pro mě byl jeho výkon velkým zklamáním a jen tím navázal na nepovedené Euro. Přitom nejen mé předsezonní očekávání je takové, že by měl Chytil patřit k nejlepším hráčům ve Slavii i v lize. Na Slovácku měl jednu pěknou individuální akci v první půli, kdy se i se štěstím prosmýkl kolem dvou protihráčů a nebezpečně vypálil. Ve zbytku zápasu ale nepředvedl skoro nic a i Chorý za půl hodiny pobytu na hřišti dokázal udržet více těžkých míčů vepředu.

David Zima - 5 - Průměrný výkon. Dozadu si své odvedl, dopředu to nebylo nic světoborného. Občas měl problémy s kontrolou míče, jednou pálil vedle.

Tomáš Chorý - 6 - Hned na úvod se přiznám, že vůbec nejsem fanouškem jeho přestupu k nám. Samozřejmě ho ale vždy budu hodnotit objektivně, takže za Slovácko mu mohu těžko něco vyčítat. Dobrých míčů dostal minimum, přesto jich několik v těžkých soubojích udržel a dobře rozehrál. Také se snažil tlačit směrem do branky, ale naše centry byly mizerné. Chytila tentokrát zastínil a byl jediným střídajícím hráčem, který naší hře pomohl. Pokud bude hrát takto, tak bude přínosem. Zvlášť pokud se dočká kvalitnější podpory ze strany spoluhráčů.

Petr Ševčík - 4 - Znovu potvrdil, že v klíčových momentech se na něj spolehnout nedá a rozdílovým hráčem v boji o titul už nejspíš nikdy nebude. Sice se snažil centrovat do vápna, ale kvalita provedení byla mizerná.

Ivan Schranz - 4 - Hrál na halvu, podle mě patří výš. Herně totiž málokdy zaujme, naopak čich na góly má jako málokdo.

Lukáš Vorlický není hodnocený, protože hrál příliš krátce.

1. kolo - Neděle 21. 07. 2024 17:00

Chance liga, 2024/2025
0 - 0
0 - 0
1.FC Slovácko
1.FC Slovácko

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

Komentáře (237)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Zd3nA1CZ     před měsícem 22.07.2024 17:23 |  
    47 6

    bez změny celého vedení včetně sportovního ředitele už žádná sebereflexe a změna nepřijde... tolik sezon se po všem volalo... a stejně si jedou svoje, výsměchem je těch 7 obránců v základu, rozestavení kde nevyužijeme ani jeden kraj, natož Provoda, který Xkrát ukázal, že nejlíp mu je uprostřed zálohy.. a dalo by se pokračovat dál....

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Kratass97     před měsícem 22.07.2024 17:53 |  
      35 6

      Souhlasím. Furt stále dokola nikdo se nepoučil Trpisak už jiný nebude to nejlepší co mohl tu dokázal ale teď už to stojí za hovno. Plus jak se vede kamaradsky tenhle klub to je šílenost. Každému dat funkci a pohodicka. Od rána myslím jen na to co jsem včera viděl a vím že pokud tu furt bude Trpis tak se nic nezmění protože on ty chyby bude dělat furt dokola neustále žádná sebereflexe

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        Zd3nA1CZ     před měsícem 22.07.2024 18:03 |  
        24 5

        jak říkáš no.... tolik vzteku, zmaru a frustrace jsem v sobě fakt dlouho nedržel... ale stejně jako vždy půjdu na ten stadion a navštívím i většinu zápasů venku... vím, že co Čech to trenér, ale tohle už musí prostě vidět každý... Já si zvykl, že dostávám hate už minimálně druhým rokem za své dosti negativní názory, ale tvrdím to už dlouho, že jakmile vyštvali Nezmara z klubu tak to jde z kopce... pocit nedotknutelnosti a vzývání nějakého falešného boha už tu jednou bylo... jmenovalo se to Vrba.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      standa.e     před měsícem 22.07.2024 23:10 |  
      3 11

      Hele, na rovinu - taky už mi z některých Trpišovského kroků zůstává rozum stát.
      ALE!
      Být "věčně druhý" či "se někam neposouvat, a tak být třikrát za sebou druhý..."
      Sorry, to je problém majitele, ne nás.

      Pískat a vyhánět si zaslouží trenér, který nás i se vším servisem požene do skupiny o sestup. OK, nebo i do skupiny o sedmé místo.

      To přes všechnu kritiku a otrávenost z ondělního zápasu, myslím smrtelně vážně.

  2. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    slavistajiri     před měsícem 22.07.2024 17:30 |  
    32 1

    Jsem rad za te to fanouskovsky tlak, protoze to je asi to posledni co muze zodpovednym otevrit oci. Uz by jim melo bejt jasny,ze hrajou o sve mista. Sevcik je od repre tragickej, provod na levo hrat nemuze, nakoupili jsme hromadu stoperu tak hrajeme na 3, sranc na beku, bejt zravej maso hraje taky..... proste ty veci byly 10x zkouseny a fungovaly jednou a presto jsou zkouseny znovu

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      belmis (přítel SN)     před měsícem 22.07.2024 18:23 |  
      8 32

      Jojo, pod tlakem dementů se každému pracuje dobře. Nejlepší by bylo, kdybychom začali příští kolo od první minuty na hráče pískat. Sparťani to taky tak asi 5 let dělali a přinášelo jim to spěch za úspěchem a asi 12 trenérů... Je vidět, že máme ještě chytřejší fanoušky....

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        japoko     před měsícem 22.07.2024 18:32 |  
        19 4

        Jo, hodně hloupý! Asi to bude tím, že ne každý fanda je fanaticky zaslepený!

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          belmis (přítel SN)     před měsícem 22.07.2024 18:35 |  
          9 24

          Právě. Fanatiků, frustrovaných svým nešťastným životem už asi máme víc než sparta. Někde si tu nenávist vybít musí, no.

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            japoko     před měsícem 22.07.2024 18:38 |  
            25 3

            Určitě, kdo kritizuje vedení, tak má nešťastný život! Panebože!

            • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

              belmis (přítel SN)     před měsícem 22.07.2024 18:43 |  
              4 18

              Ne kritizuje. Ale ten fanatismus v souvislosti s tím, že vědí hovno, je nepřijatelný

            • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

              sicilianbrno     před měsícem 22.07.2024 18:44 |  
              9 15

              Neni kritika jako kritika, tahle už je od včerejška misty přehnana, nepřijde ti? Můžem kritizovat včerejši zapas, ale odpiskavat tim CELOU sezonu, jak tu někteři přimo pišou neni fakt na mistě....vše je špatně, i zraněni Vlčaka jde za realizakem, přitom vime prd jak to (ne)ovlivnilo to prvni zraněni v 20min...za tyden i kdybysme přejeli budejky 4:0 , tak tu někteři misto sebereflexe napišou jak jedna vlaštovka jaro nedělá a že si ty goly budejky dali vlastně sami...

              • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                Arya     před měsícem 22.07.2024 19:04 |  
                11 5

                Spíš budeme rádi, když Budějovice nepřejedou nás.

                • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                  sicilianbrno     před měsícem 22.07.2024 20:35 |  
                  3 3

                  Takže i ty lejdíís podle toho co pišeš se řadiš k těm, co vlastne odpiskali po 1 kole celou sezonu?

              • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                záplata     před měsícem 22.07.2024 19:08 |  
                4 2

                Já třeba o domácí zápasy strach nemám, víc jsem zvědavej co bude po Liberci.
                A kdybychom neměli zvládnout Budějovice, tak bych dal tiskovku a desítku do trezoru, pro jistotu. Co kdyby to nějakej duševně chorej kritik vytáhnul.

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            Ragnarok     před měsícem 22.07.2024 21:37 |  
            4 1

            Mas pravdu, to mi dovoluje kritizovat i z mista konani olympiady v surfingu, kde se potim zozfalstvim.

            • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

              belmis (přítel SN)     před měsícem 22.07.2024 21:48 |  
              2 6

              Dříve jsem moc rád četl tvé postřehy a komentáře.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        Zd3nA1CZ     před měsícem 22.07.2024 19:08 |  
        37 3

        nikdo nechce pískat na hráče... ale na trenéra... aby si už vyndal hlavu z prdele s prominutím a podíval se třeba na YT kdy ještě hrál fotbal ať měl jakýkoliv tým... vymýšlel a hledal slabiny soupeřů a eliminoval jejich silné stránky... jediné co poslední roky dělá je, že "obehrává" a nás "obelhává" Zažij sílu Slavie, vypadá totiž docela posměšně a lacině a působí spíš jako špatný vtip

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        dalislavista     před měsícem 23.07.2024 08:22 |  
        5 0

        A je to tady, klid na práci...

  3. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Radek097 (přítel SN)     před měsícem 22.07.2024 17:38 |  
    6 6

    Poprvé v úvodním kole sezóny pod Trpišovským remízujeme. Doposud jsme 5x vyhráli (v Sigma 3:0, v Zlín 1:0, v ČB 6:0, v Zlín 1:0 a d Hradec 2:0) a 1x prohráli (v Hradec 0:1).

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      SLAVIESTA     před měsícem 22.07.2024 18:08 |  
      39 9

      Taková statistika mě ani trochu nezajímá, já vidím bezradného trenéra bez špetky sebereflexe, který absolutně neví jak se vyhrabat z bláta ve kterém se začíná plácat čtvrtou sezonu. Tlak na vedení nesmí ustat!
      Nevysvětlitelná množství zranění na tréninku, k tomu teď katastrofální chyba s Vlčkem. Nikdo není nenahraditelný! Chceme změnu a co nejrychleji.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        Marty2     před měsícem 22.07.2024 19:24 |  
        23 0

        Já už se obávám i o kabinu, ta bezradnost trenérů se musí projevit i na sebevědomí hráčů. Hlavně ti, co odtáhli přípravu a dobře, v prvním soutěžním zápase nedostanou ani čuchnout, musej být demotivovaní tuplem.

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          dalislavista     před měsícem 23.07.2024 08:20 |  
          7 0

          Mě by zajímalo, proč se ty přípravy hrály, když ti, co v nich překvapili a hráli dobře, stejně v lize šanci nedostali.
          To přece nedává smysl ještě v kombinaci s tím, že hráči z eura jsou nenatrénovaní a snad ještě unavení.
          Já měl za to, že když je příprava, tak se něco "připravuje".
          U nás je to jen, aby se neřeklo, že nebyla.
          Proč třeba nehrál Fila fakt nepochopím.

  4. Jt

    polpik     před měsícem 22.07.2024 18:03 |  
    16 4

    Nešlo by do hodnocení přidat i hodnocení trenéra?

  5. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    sicilianbrno     před měsícem 22.07.2024 18:07 |  
    11 10

    Viděno na stadionu..
    Prebsl spravně 6, at na to postavou nevypada, tak skvěle vyvažel středem balon, uměl se i nečekanym pohybem zbavit hrače a on ty dlouhy pasy za obranu ma fakt velmi dobre, což ukazal jak v připrave tak i v 1 puli. Při zraněni Vlčaka dalši alternativa na post stopera....
    S Provodem nesouhlasim, za 6, byl aktivni, dobre nečekane změny směru, těžko se mu balon odebiral, což u něj bejva klasika, jedna dobra střela po zemi těsně vedle branky.
    I když nejsu take Choreho přiznivec, tak při stahovani miču hrudnikem a hl hlavou a naslednem rozdělovani spoluhračum je to 100x lepši než u Tijaniho, má lepši přehled o spoluhračich, i ve vápně....

  6. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Mates204     před měsícem 22.07.2024 18:25 |  
    18 1

    Příští kolo bych dal do základu Chorýho na úkor Chytila a vykašlal bych se na hru na 3 stopery, když už se Vlček (bohužel) zranil.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Zd3nA1CZ     před měsícem 22.07.2024 19:04 |  
      3 3

      tak tak.... 4-5-1 Kinský - Diuf, Ogbu, Holeš, Tomič - Wallem, Oscar, Provod, Prebsl, Jurásek - Chorý, popřípadě když hodně ofenzivně... tak napravo Schanzik, ale za předpokladu, že se bude vytahovat dopředu a zatahovat Prebsl na
      3-5-2 , v rozestavení 3-4-3 nebo 3-4-2-1 je to jen trapná pomalá házená navíc bez centru

  7. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Steevee     před měsícem 22.07.2024 18:49 |  
    52 11

    Bude to decentně off topic, ale jelikož po známkách pro realizák už se tady volá snad dva roky, a souvilost se zápasem to má, tak si to dovolím. Tím spíš, že obdobných komentářů jsem tady zaznamenal minimum a je to tak trošku "zapomenuté" téma.

    Podle mě velkou (negativní) roli v pozici JiT sehrává Sever. Dokud budou pokračovat vyvolávací ódy "na hřisti Mick van Buren, heeeeeej" a "na hřišti Stanislav Tecl, heeeeej" a skluzavka Jindřicha heeeeej, tak to bude celý v prdeli ještě na dlouhé časy.

    Kdyby fanoušci vytvářeli hmatatelný (a dneska naprosto oprávněný) tlak, vypadalo by to trošku jinak třeba. Jenže současný stav se už asi dva roky zaobaluje do "...a podívejte se, kolik se prodalo permic, kolik lidí je na waiting listu a jak lidi fandili a jak šel fotbal nahoru..." a všechny tyhle kecy, za který si Slavia výsledkově nekoupí vůbec nic, nebude to lepší.

    Skončí zápas na Slovácku a JiT řekne, že zakladni sestava taková, jaká byla, byla proto, ze hráči se potřebovali sehrát (!) před Ligou mistrů. Jako kdo se potřeboval sehrát?? V základu v poli byl 1 (slovy jeden) nováček. O jakém sehrávání se mluvilo?? Vždyť tohle přece není normální a někdo takový statementy prostě Jindřichovi musí (!) omlátit o hlavu.

    Slavia v letních přípravách vynikala. Koneckonců i v zimních. Že to třeba neprodala vždycky v predkolech, to je jinej příběh. Ale člověk měl ve finále pocit, že se pracovalo a že jsme ready.

    Letos byl klíč v udržení kádru a po prvním zápase člověk poslouchá něco o sehrávání. Někomu tady prostě už reálně přeskočilo. Buď jsem divnej já, že mi včerejší pozápasové vyjádření přišlo úplně skandální, nebo je divnej ten, kdo je vyřkl.

    Brod (ještě snad) daleko, ale takové vykročení jsem si nepředstavoval v nejhorších snech.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Mates204     před měsícem 22.07.2024 19:00 |  
      12 7

      Házet tohle na fanoušky je fakt úlet. To je čistě jen o nekompetentním vedení. Nicméně těžko vyčítat Tvrdíkovi, že je amatér, tohle jde za Tykačem, že ho to řídit nechá, kdo z nás by ten job nedělal, kdyby měl možnost..

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        Steevee     před měsícem 22.07.2024 19:29 |  
        24 2

        Kde "to hážu na fanoušky"? Říkám jinými slovy, že TS má vliv. Velký. A vyjádřit nespokojenost se směrováním klubu je úkol pro fanoušky. Pro koho jiného. To zas jako není si myslím úkol pro IQ 150+. Rozklíčovat to, o čem píšu.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      belmis (přítel SN)     před měsícem 22.07.2024 19:15 |  
      14 41

      ...."ze hráči se potřebovali sehrát (!) před Ligou mistrů. Jako kdo se potřeboval sehrát?? V základu v poli byl 1 (slovy jeden) nováček" :-D Tak tohle už je moc. Hrál jsi někdy fotbal? To jako kdybychom neměli žádnou změnu v kádru, tak vůbec není třeba hrát přáteláky :-) Proč taky, že?

      Proto většina týmů hraje první kola nic moc, aby kolem 10. kola se hrál úplně jiný fotbal.

      Už si nechte ty vaše geniální rady pro tým 4. třídy, tam ty moudra mají své místo.

      Jo a tribuna Sever by měla od první minuty pískat a hlavně žádný pozitivní pokřik. Na TS by se mělo jen každý měsíc vybrat dvě jména a skandovat .... VEN, .....VEN! Podle formy.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        Steevee     před měsícem 22.07.2024 19:39 |  
        26 8

        Něco stupidnějšího a ublíženějšího jsem tady nečetl dlouho. Zas další chytrák, kterej si myslí, že píše obhajobu Slavie, při čemž píše její obžalobu.

        Tvoje jízlivý kecy o (ne)nutnosti hrát přáteláky prosím interpretuj zodpovědným lidem na Slavii. Protože: Přáteláky se určitě hrát mají. Bohužel dneska je v Košicích AS Řím, fotbalová Slavia si vyhodnotila, že supr závěrečné testy budou Podbrezová se Žilinou. Slavia sama (a ne poprvé, v zimě to bylo ještě horší!) předsezonní generálky úplně sabotuje.

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          belmis (přítel SN)     před měsícem 22.07.2024 19:45 |  
          9 30

          Psal jsem o tom, abys tyhle své nesmyslné teorie o tom, že není třeba se sehrávat na důležité zápasy. To je píčovina, kterou by nenapsal ani můj jedenáctiletý syn. Kdybys hrál fotbal a nesledoval ho jen z pohledu výsledků, nikdy bys takovou píčovinu nenapsal.
          Jízlivě už jsem to napsat musel, protože každý, kdo fotbalu nerozumí, tady dává nejúspěšnějšímu trenérovi historie ligy takovéto nesmyslné rady. Tohle už je vážně k smíchu.

          Piš o něčem, čemu rozumíš.

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            Arya     před měsícem 22.07.2024 19:48 |  
            21 6

            Hudba sice hraje, ale Titanic se potápí.

            • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

              belmis (přítel SN)     před měsícem 22.07.2024 19:56 |  
              9 29

              Tady to ale vypadá tak, že loď právě vyplula a po první vlnce se část hysterických pasažérů vrhla na nejúspěšnějšího kapitána posledních sedmi let a chce ho vyhodit přes palubu, protože další loď se jedním podvodem dostala na ostrov dřív a pak o pár sekund v dalším roce.

              • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                JS (přítel SN)     před měsícem 22.07.2024 20:03 |  
                32 5

                Loď pluje už drahnou chvíli, a vodu nabírá 3 roky nezadržitelně.

                • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                  dalislavista     před měsícem 23.07.2024 08:11 |  
                  4 0

                  Až se ucho utrhne :)

              • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                vojtal     před měsícem 22.07.2024 21:35 |  
                15 5

                To jsou ty růžové brýle.
                Můžeme si říkat, jak nám bylo ukřivděno nebo snad jsme byli jen o chlup horší, ale faktem zůstává, že jsme si to vždy prohráli sami svými chybami.
                To, že v tomto sebeklamu stále chce žít nějaká skupina fanoušků, mi nevadí. Děsí mě představa, že si to namlouvá i vedení a realizák.

                • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                  standa.e     před měsícem 22.07.2024 23:18 |  
                  4 8

                  Na stranu druhou, právě o tom ten sport je, ne? Tentokrát jsme si vytáhli kratší slámku my. OK. Příště to bude naopak.
                  Hele, neříkám tím, že je všechno sluníčkový. Jen že je třeba tu hysterii trochu krotit.

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            Steevee     před měsícem 22.07.2024 19:55 |  
            18 8

            Belmisi promiň, ale jsou jenom dvě varianty. Buď jsi dement (to si spíš nemyslím), nebo prostě nečteš, co píšu. Jo, ještě je teda třetí varianta, že bys nerozuměl psanému textu. Shodou okolností minulej týden jsem někde četl, že informační negramotnost, kam neporozumění myšlence psaného textu spadá, je v Česku velkým populačním problémem.

            Já jsem totiž o tom, že "není třeba se sehrávat" nenapsal ani slovo. Píšu, že něco o nutnosti sehrávání rozhodně nemá být první mediální výstup našeho trenéra v nové sezóně a uz vůbec ne ve chvíli, kdy mu v rukách zůstal komplet "starý" kádr. A howgh. Už jsem s tebou teď projebal tři minuty života a stačilo.


            Komentář byl uživatelem upraven (22.07.2024 19:56) . Zobrazit původní komentář

            • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

              belmis (přítel SN)     před měsícem 22.07.2024 20:18 |  
              9 26

              Nevím, jestli jsi úplně při smyslech, tak tedy po lopatě, ju?

              "Skončí zápas na Slovácku a JiT řekne, že zakladni sestava taková, jaká byla, byla proto, ze hráči se potřebovali sehrát (!) před Ligou mistrů. Jako kdo se potřeboval sehrát?? V základu v poli byl 1 (slovy jeden) nováček. O jakém sehrávání se mluvilo?? " - souhlasíš, že jsi toto napsal, to asi nelze vyvrátit.

              "Jako kdo se potřeboval sehrát?? V základu v poli byl 1 (slovy jeden) nováček. O jakém sehrávání se mluvilo??" Tuhle píčovinu jsi doufám napsal ty, ne Trpišovský"

              A teď napíšeš toto "Píšu, že něco o nutnosti sehrávání rozhodně nemá být první mediální výstup" :-D

              Takže ty se divíš tomu, kdo se potřebuje sehrát, když byl v základu jen 1 (slovy 1 nováček) "O jakém sehrávání se mluvilo?? - tomu se divíš zase ty

              Jinými slovy, jelikož nerozumíš fotbalu a ani netušíš, že hráči (i ti stejní z minulé sezóny) spolu v ostrých zápasech hrají a každým zápasem si na sebe lépe zvykají, sehrávají se a jde jim to každým zápasem líp, tak říkáš Trpišovskému, že by takové věci neměl říkat. Jako proč? Protože nerozumíš fotbalu?

              Měl by ses lépe naučit pracovat s textem a hlavně jeho porozuměním. Pak se nebudeš dostávat do situace, kdy toto jednoduché souvětí s tebou budu muset rozebírat. Stačilo si uvědomit, že ty jednoduché, ale zcela mylné věty s dvojitými otazníky, jsi psal (řekl ) ty a ne Trpišovský.

              Takže neplatí ani první, ani druhá, ani třetí varianta, ale čtvrtá, kdy na základě své neodbornosti odsuzuješ prohlášení odborníka a ještě mu chceš něco mlátit o hlavu.

              Ale jestli potřebuješ, můžeme naší konverzaci poslat někomu, kdo umí pracovat s textem, aby ti ukázal, že to v tomto případě opravdu nejsi ty. Méně ega, více rozumu, prosím.

  8. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    provit     před měsícem 22.07.2024 19:25 |  
    32 2

    Alanorovo hodnocení si se zájmem vždy rád přečtu, zároveň velmi oceňuji čas a úsilí, které tomu věnuje.
    Zároveň už delší čas přemýšlím, zda má hodnocení konkrétních hráčů vlastně smysl. Ukážu na příkladu Ivana Schranze. To je výborný ofenzivní hráč, nejlepší střelec Eura. Tady je postaven na beka, úplně mimo svou silnou pozici, v závěru zápasu je prakticky jeden z hráčů nejdále od vápna. Známka 4 odpovídá výkonu, ale výkonu útočníka na pozici pravého obránce. Za tyhle konstelace je to za mě vlastně skvělé hodnocení. Je to stejné, jako po koncertě vážně hudby kritizovat trumpetistu, že špatně hrál na housle.
    Další kapitolou je Chytil. Výkon tragédie. Ale ten hráč měl náročnou sezónu, těžké Euro, před týdnem se vrátil z dovolené, teď tam trpěl 90 minut ve vedru. Za těhle podmínek je to vlastně solidní výkon, to co předvedl.
    Mohli bychom pokračovat dál a zpětně tento pohled aplikovat i na většinu zápasu loňské sezóny. Já jsem na jednu stranu dlouhodobě nespokojenen s výkony některých našich hráčů, ale zároveň jim to nedokážu mít vzhledem k napsanému za zlé.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      standa.e     před měsícem 22.07.2024 23:21 |  
      5 3

      K Chytilovi - rozhodně bych nebyl tak příkrý. Měl tam i moment, kdy se probil sám snad přes tři nebo čtyři protihráče. To jsem fakt zíral.

  9. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    rfslavia     před měsícem 22.07.2024 19:38 |  
    23 3

    v prdeli zas bylo, ze Jurasek s Provodem nesmyslne pendlovali a menili si strany, proc sakra, Yamal s Wiliamsem taky hrajou celej zapas na svojem postu

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      standa.e     před měsícem 22.07.2024 23:22 |  
      2 6

      Dovolím si nesouhlasit. Zrovna ve finále Eura se ti dva prohodili několikrát. I proto, že anglickej bek si Yamala dcela dlouho dokázal pohlídat.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        rfslavia     před měsícem 23.07.2024 07:51 |  
        6 0

        ne, jediný co bylo, že Wiliams chodil napravo precislovat obranu a vetsinou to bylo po standardkach...

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      dalislavista     před měsícem 23.07.2024 08:01 |  
      8 0

      Dřív možná měnění si stran někoho zaskočilo, dnes už je to často úplně k hovnu.

  10. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Marbulinek     před měsícem 22.07.2024 19:45 |  
    16 6

    Dobrý den, tak jsem se včera před utkáním (naivně) těšil, že se JT opravdu poučí z předešlých startů do úvodu soutěže, ale, bohužel, opakovalo se trapné zahájení , jako v předchozích sezónách. Opravdu nevím, jestli má cenu se handrkovat o hodnocení jednotlivých borců, když je základní sestava nesmyslně obsazená hráči, kteří v přípravných zápasech odpočívali a naopak ti, kteří trenérovi předvedli své kvality, dřepí na lavičce náhradníků (?).
    Dovolím si zpochybnit hodnocení Douděry (4), který nedokázal přihrát, ani nacentrovat. Také Ševčík po příchodu na hřiště byl pomalý , ztrácel míče a nevymyslel jedinou přihrávku dopředu. Navíc, ten jím zahraný rohový kop letěl snad 10 vteřin a Slovácko si v klidu mohlo dojít na kafe. Nerozumím tomu, proč tito borci dostanou hodnocení 4, což by měl být přibližně průměr, i když hráli pod průměr-

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      sicilianbrno     před měsícem 22.07.2024 20:38 |  
      10 13

      Neboj, až budeme jak sparta hrat uvodni kolo doma se slabyma pardubkama nebo na půdě dukly, kde si umime udělat domaci atmosferu, tak vyhrajem a bude to hned veselejši :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        _karlik_     před měsícem 23.07.2024 08:24 |  
        5 1

        veselejší by to třeba (z pohledu výsledku) bylo, ovšem problémy dnešní slavie by to těžko vyřešilo/zakrylo.

  11. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    IJS     před měsícem 22.07.2024 20:47 |  
    19 3

    Tvrdé a pravdivé hodnocení. K vlastnímu zápasu a výkonu mužstva už bylo řečeno mnohé a bylo toho už dost. Jen by mně zajímalo, zda čte tato stránky taky někdo z vedení Slavie a pokud ano, zda to bere jako "hraběcí" rady nebo jako objektivní kritiku a minimálně se nad tím dokáže zamyslet.
    U hodnocení bych ubral u Holeše. Zpočátku se mi zdál nejistý a hlavně byl nepřesný po celý zápas. Opravdu hodně mě překvapila technická vyspělost našich hráčů. To se opravdu nevidí někdy ani v kraji. Takový Zima si prvním dotykem spíš přidělá problémy, než aby dostal míč pod kontrolu.
    Když vidím ten náš "připosraný" fotbal, kdy většina přihrávek jde dozadu nebo na nohu stojícímu hráči a chybí rychlost, náběhy a moment překvapení, tak mi příchod Oliho nedává žádný smysl. Bude jen dalším útočníkem a Fila nebo Jurečka můžou sezónu zabalit.

  12. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    mig52     před měsícem 22.07.2024 21:35 |  
    6 2

    Doudĕra za 3. V letošní sezóně by ses mohl posunout a hodnotit známkou i trenéra. Je přece součástí mužstva.


    Komentář byl uživatelem upraven (22.07.2024 21:37) . Zobrazit původní komentář

  13. *

    bramburek (přítel SN)     před měsícem 22.07.2024 21:35 |  
    27 42

    Mám takovej dojem, že spoustu ze slávistů je poslední dobou nějak moc rozmlsaných a rozežraných… a strašně rychle zapomíná na doby předtím…

    Už jsem se zařek, že poslední rok, dva, po záplavách neustálý negace, všechno špatně, všichni zde nejlepší trenéři a manažeři na světě, a všechno ví nejlíp z hospody od stolu nebo doma z gauči jak se má dělat… urážky a nadávky vlastním hráčům, to už je jen třešnička na dortu… tak že už sem nebudu chodit číst tady tyhle frustráty, a udělám po dlouhý době znovu tu chybu…

    Beru nějakou objektivní kritiku, taky se s kamarády slávisty bavíme o všem možným a ne vše se nám líbí, ale ta šílená negace co se odehrává tady, už mi fakt nepřijde normální… plichtíme první kolo venku, kde jdou všechny okolnosti proti nám, a tady pod těmi články je nablito, jak kdyby měl bejt konec světa…

    Posledních 7-8 let zažíváme nejúspěšnější poválečné období Slavie, ale ono je stejně všechno špatně, všichni jsou úplně k hovnu a všechny vyhodit… na vás fakt 49 let bez titulu, jak to zažili některý generace slávistů, abyste si začali víc vážit dnešní krásný doby…

    • Re: *

      Kikoriki     před měsícem 22.07.2024 22:15 |  
      8 20

      Naprosto souhlasím a podepisuji. Nablito je na fb a tady už taky. Málokdy to čtu, ale co se strhlo po prvním zápase sezóny, to jsem ještě nikdy neviděl. Jasně, včera byl černý den Slavie, ale o to víc bychom měli podporovat než dokola opakovat ty hejty.

    • Re: *

      MarekB98     před měsícem 22.07.2024 22:23 |  
      35 6

      Nikdo nikoho nenutí to tady číst, ale každý má právo na to vyjádřit svůj názor. Co tak čtu zdejší kritiku, je v drtivé většině případů slušná a opodstatněná. Underperforming zejména trenérského týmu, pocit Trpišovského, jak je nedotknutelný a geniální, stále ty samé chyby, lpění na kamarádech místo opravdových fotbalistů, zbavování se cizinců, ústup od totálního fotbalu k totálnímu antifotbalu a tak bych mohl pokračovat ještě nějakou dobu. Když si člověk uvědomí, jaké jsou ekonomické možnosti klubu, jaký byl budget na posily a jaké posily reálně přišly, jak je nastavena koncepce a jak se Slavia nyní prezentuje, tak to opravdu není dobré a trvá to už dlouho. A pochopí to každý soudný člověk.


      Komentář byl uživatelem upraven (23.07.2024 13:00) . Zobrazit původní komentář

      • Re: *

        Kikoriki     před měsícem 22.07.2024 23:10 |  
        7 17

        Mě třeba přijde trefná kritika od Alanora. S nadhledem, objektivně. Ale více příspěvků je těch agresivních. Ani bych se nedivil, kdyby část byla fanoušci jiných klubů.
        Celé s JiT to jde i otočit. Pokud bude vše dělat jako minulou sezónu a opakovat pořád ty stejné chyby, získáme 85 bodů a to bude na titul stačit. Taky mě ta házená irituje, ale loni to krom výjimek účinek mělo. Jen chci říci, že sic 3 roky nebyl titul, ale že bychom hráli tužku a všechno bylo špatný... to ne. Frustrace tu je, sparťani si mě mažou na chleba, ale pořád jsem optimista, že tahle PT a JT a JiT cesta bude správná.
        Včera byl černý den Slavie se vším všudy. Nepovedlo se nic. Byl jsem nateseny a jsem zklamaný. Snad to byl poslední takový den v této sezóně. Z komentářů mi přišlo, že viník je jasný a že může nejen za zranění Vlčka ale i za to že chybělo mýdlo na hajzlech .

        • Re: *

          dalislavista     před měsícem 23.07.2024 07:57 |  
          14 0

          Kde bereš to přesvědčení, že 85 bodů ( tolik bodů vůbec nemusíme získat touhle hrou) bude na titul stačit?
          Srovnávat to s minulou sezonu, a tam to stačilo?

    • Re: *

      jose01     před měsícem 22.07.2024 22:56 |  
      27 4

      Nějak moc rozmlsaných...a zapomínáme co bylo předním...jo tak když budeš F1 jezdit s trabantem, tak se od tebe jaksi neočekává že ji vyhrajes a jsi rád za body. Když ale dostaneš k dispozici třeba Red Bull, tak se prostě od tebe očekává že ten titul uděláš, a pokud ne tak jdeš holt od válu. Bohužel trenér momentálně není Verstapen ale Perez. Stejný prostředky , ale rozdílný výsledky . Přeber si to jak uznáš za vhodný...

      • Re: *

        o5aradecek     před měsícem 23.07.2024 05:17 |  
        20 3

        Pěkný přirovnání, tohle snad pochopí i zabedněnci typu "vzpomeňte co bylo před deseti lety"... Pár jich taky znám.

      • Re: *

        MarekB98     před měsícem 23.07.2024 13:02 |  
        6 0

        Tak přirovnání Trpišovského a Péreze je geniální, to množství šancí je nekonečné. :D Ale tam za to mohou silní mexičtí sponzoři. U Trpišovského to, že kamarádí s Tvrdíkem a ten zase s Tykačem. Ale pokud to takhle půjde dál, třeba Tykač ztratí trpělivost.

    • Re: *

      Dennis     před měsícem 22.07.2024 23:14 |  
      35 5

      Jaké okolností prosím šly proti nám?
      Euro? Věděli jsme o něm měsíce dopředu (stejně jako o startu ligy) a všichni hráči kromě Schranze se z něj vrátili v nejkratším možném termínu. V přípravě se s tím mělo a muselo počítat.
      Vedro? To bylo přece stejné i pro hráče domácích.

      Podle mě okolnosti šly jasně proti Slovácku.
      Hráli proti kurzově jasnému favoritovi, proti daleko hodnotnějšímu kádru, proti daleko lépe placeným hráčům, proti mnohem lepšímu týmu z hlediska jednotlivých hráčů. Po konci Kadlece a odchodu Kalabišky s horším kádrem, než loni. Po skončení Svědíka s novým trenérem, pro něhož to byl první zápas v lize. Mluví se nahlas o tom, že Slovácko má finanční potíže, že hráčům chodí pozdě výplaty, že letos dost možná bude hrát o záchranu. Zápas pískal Rouček, o kterém se ví, že pouští tvrdší hru a nekouskuje tolik zápas.
      Tohle všechno šlo proti nám? Nenalháváme si tady optikou bezbrankové remízy, že všechno bylo proti nám?

      • Re: *

        standa.e     před měsícem 22.07.2024 23:29 |  
        5 12

        K tomu "vedru" - zase je fakt, že když jdeš do zápasu s předsevzetím "nedostat góla", je to něco jiného než "musím vyhrát". Je snazší bořit (na schnoucím trávníku), než muset vymýšlet. Hrát Slovácko otevřeně, tak nás buď svlíkli, nebo naopak dostali čočku.

        • Re: *

          Dennis     před měsícem 22.07.2024 23:59 |  
          18 3

          A není těžší běhat z 90 minut většinu času bez balónu? Protože my jsme měli držení míče tuším 66 %, Slovácko 34 %. My jsme si přihrávali míč, oni vykrývali prostory a mezery. Mně prostě přijde děsně alibistický svádět výsledek na vedro... To holt v létě bývá...

          • Re: *

            standa.e     před měsícem 23.07.2024 00:48 |  
            2 6

            No jo, ale kolik toho našeho držení míče se odehrávalo ve skutečně nebezpečném prostoru?
            Ale podstata mého vstupu byla taková, že když potřebuješ tvořit, musí mít přihrávka i zpracování nějakou kvalitu. Když potřebuješ jen překazit akci, tak ta nadstavba zase tolik nutná není. A Slovácko do toho šo s tím, že hlavní cíl je kazit a nedostat gól (sám jejich trenér to v podstatě přiznal), protože když gól nedostaneš, máš minimálně bod.
            My jsme naproti tomu v situaci, kdy gól ne že nemusíme dostat - my ho musíme (a nejméně jeden) vždy dát.
            Že bylo hnusně pro všechny stejně, ovšem nerozporuji. A je otázkou, zda je nutné kvůli TV v takových podmínkách hrát. Ale chceme od televizí miliony, tak holt to má i tuhle stranu mince.
            Zároveň je fakt, že naši borci nejsou ustřelený o řád, jak bychom je rádi viděli.


            Komentář byl uživatelem upraven (23.07.2024 00:51) . Zobrazit původní komentář

            • Re: *

              mig52     před měsícem 23.07.2024 06:03 |  
              23 3

              Stando, viděl jsi ten zápas? Já ano z hlediště, tak jsem viděl celé hřiště. Ňák velký bus Slovácko nepostavilo. Hrávali jsme proti jiným parníkům. Jó, to zpracování balónu bylo často na úrovni pralesa, Doudis by mohl vyprávět. Hlavy pode mnou se nevěřícně kroutily a jejich hlasy říkaly, jak tento týpek může být v repre?! Toť jen, co jsem viděl i slyšel mimo hřiště. A mohl bych pokračovat, byl by to román, ale na to fakt nemám koule. A jestli realizák věří tomu, že soupeře smázneme jakousi běhavostí či ho ohromíme bĕžeckými čísly, tak můžou pánové Trpišovský aspol. zapomenout. To platilo tak před 5-6 lety. Pokud nepůjdeme do fotbalovosti a to i v přestupácích, půjde to jako s Jožkou na skluzavce. Pak budou kluci jako bramburek aj. vzpomínat, jak to bylo se Slavií ve fotbalových prvohorách. A poslední věc, za kterou dám ruce do ohně. Rodinná atmosféra, kamarádšoft a jistá arogance vůči divákům i soupeři nemá šanci na úspěch. Myslíte, že takový Anceloti by něco takového v týmu, který vede, dopustil? Z nej přímo stříká autorita, to náš trenér se poplácává a usmívá s Bořilem a Teclem a jsou se smrádečkem nadmíru spokojeni. Doba pokory ve Slavii je taktéž minulostí. A jistým lidem to hódnĕ vyhovuje. Ten zahnívající rybníček jim bude muset vypustit někdo jiný, oni to neudělají ani náhodou.

              • Re: *

                vojtal     před měsícem 23.07.2024 08:28 |  
                13 2

                Jen doplním, jak už jsem psal v jiném komentáři - autobus/boření hry, proti nám v lize hrajou kolik sezón většina týmů. Je jen vizitkou trenérského a sportovního úseku, že na to nejsme schopni najít recept. To mě na tom vlastně štve asi nejvíc. Všem bylo jasné, co bude Slovácko hrát. Nechápu, proč my jsme zase zkoušeli to samé, co už nám tolikrát nevyšlo.

              • Re: *

                standa.e     před měsícem 23.07.2024 17:48 |  
                0 1

                Je fakt, že jsem ho viděl jen v TV. Za mě - Slovácko se ani nesnažilo vyhrát - všechno dali do neprohry. Kolikrát zkusili jít do nějakého rizika?
                Ano, zažili jsme i výstavnější a soupeře i nedůstojné autobusy. Ano, koukat na ouděru po Bahovi (a někdy i po Masopustovi...) občas bolí. Ale jádro předchozího bylo v tom, že kdo se snaží tvořit, toho "to samé horko" limituje víc, než toho, kdo je vlastně spokojenej, že to nějak odpálil do pryč.

                • Re: *

                  Myšák     před měsícem 24.07.2024 11:59 |  
                  1 1

                  A my jsme se snažili tvořit?

                  • Re: *

                    standa.e     před měsícem 24.07.2024 12:53 |  
                    1 0

                    No, trochu se děsím, že ano... Snaha a výsledek jsou ovšem naprosto odlišné věci. Ale když chceš dát gól, protože i plichta je pro tebe jako prohra, tak jinou šanci nemáš.

      • Re: *

        mig52     před měsícem 23.07.2024 05:42 |  
        10 2

        Dovolím si připsat suchý trávník. Prý to vyhovuje bránicímu týmu. No, my měli dva ze tří hráčů defensmany, tož tak i s tím trávníkem.

        • Re: *

          standa.e     před měsícem 23.07.2024 17:51 |  
          5 0

          No, třeba zrovna Vorlický, o jehož schopnostech asi nepochybujeme, tam při snaze "něco ukázat" párkrát vypadal jako malé děcko, co dostalo první balon včera k narozkám, čistě proto, že se mu míč zastavil pod nohama.

    • Re: *

      Cross     před měsícem 23.07.2024 00:04 |  
      9 5

      Brambůrku, a Tobě se jako ten DUMLův fotbal líbil?

    • Re: *

      dalislavista     před měsícem 23.07.2024 07:47 |  
      6 4

      Tak jo, bylo to super.

    • Re: *

      Sherudan     před měsícem 23.07.2024 10:06 |  
      8 3

      Ano, nelze zapomenout, z jakejch sraček jsme se vyhrabali na naprostou špici. Má se ale kvůli tomu přehlížet, že do nich zase zabředáváme?

    • Re: *

      Pedro50     před měsícem 23.07.2024 10:17 |  
      9 2

      Právě že nezapomínáme, tehdy se hrálo o záchranu bez peněz bez výplat a s jakým kádrem a kde. Teď je to přesně naopak. Včerejší záloha byla děsná, důchodce Bořil z ní nejlepší,reprezentant Chytil který asi odehrál celé Euro až do finále se tam ploužil jak lemra a Schranz na beku to byl fakt majstrštyk. A dorazí to hláška sice máme na přestupy 20 milionů € ale nikdo k nám nechce.

    • Re: *

      SuperAukro     před měsícem 25.07.2024 01:45 |  
      3 2

      O nadávání hráčům nebo trenérům to není. Samozřejmě takové chování jednoznačně odsuzuji. Ale obávám se, že si to nepochopil, co spoustě lidem vadí. Píšeš posledních 7-8 let nejúspěšnější poválečné období.... tak zrovna poslední tři roky jsou jako vystřižené z 90tek. Věčně druzí, v pohárech se daří a to je vše, žádný progres. Tři roky je tenhle mančaft v totální stagnaci a trenér se zastavil také. Věčně spokojený, přitom se na hru nedá už pár sezón koukat. Navíc nikam už hráče neposouvá a to byla přitom jeho zásadní přednost. Tak to lidem vadí, to si prosím uvědom.


      Komentář byl uživatelem upraven (25.07.2024 02:01) . Zobrazit původní komentář

  14. TAK HLAVNĚ

    Slávista 51     před měsícem 22.07.2024 23:15 |  
    0 12

    nepřechválit, že !

  15. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    japhy     před měsícem 23.07.2024 00:10 |  
    33 2

    Zápas jsem neviděl (a nepočítám, že se to budu snažit napravit). Z reportu a několika příspěvků jsem ale nabyl dojmu, že přirovnání k 1.poločasu se Žilinou bude asi odpovídající.
    Počítám, že se nakonec zase nějak zmátoříme, ale trend naší hry poslední tři roky je prostě jasnej. Jasně sestupnej. Jindra může s rozestavením čarovat do aleluja, ale pokud po primitivním fotbale prohlásí, že to chce ještě více jednoduchosti, co to asi o našich záměrech říká. Vlastně to samý, co naše dosavadní posily. Mám ale mít nějakou naději, když:
    1. Vymyslíme Provodovi už šestou pozici a chceme, aby zahrál zhruba to, co Haraslín. Nic menšího to nemůže být, protože všechno pod útokem je defenzivní. Navíc tam cpeme záložníka, když útočníci by mohli mít vlastní kabinu...
    2. A Schranze po roce (2 zápasy) dáme na halfbeka!!!
    3. Poslední 3 týdny máme tempo zhruba 2 větší zranění/týden
    4. A trenér s tímto budgetem a kádrem a platem zřejmě spoléhá na stejnou taktiku jako starej, zkostnatělej Hnátek?
    Vážně chceme tohle předvádět s takovým rozpočtem??? Musím se hořce pousmát a opět připomenout svoje slova o kopírování osudu staré sparty - zabejčenej trenér, hrozná hra, návraty hráčů ze zahraničí, jádro týmu bez výkonnosti, atd.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Mates204     před měsícem 23.07.2024 01:08 |  
      26 4

      Je to tak, úplně jsme si se spartou prohodili role, jak pro mě dřív bylo nepochopitelný, jak s tím jejich budgetem mohli být tak v hajzlu, tak teď už to bohužel chápu, každopádně nám aspoň ukázali cestu, jak z toho ven, trenér ze zahraničí, konec amatérismu a ono to půjde, škoda, že je kvůli tomu třeba promrhat ještě jednu sezónu.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        dalislavista     před měsícem 23.07.2024 07:46 |  
        17 5

        Ta jejich cesta ovšem vedla ještě přes Krulu v poháru a kabinu rozhodčích v lize.
        To jen pro doplnění.

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          Slávista 51     před měsícem 23.07.2024 08:17 |  
          1 7

          TAK JEST !

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          Mates204     před měsícem 23.07.2024 16:19 |  
          4 0

          Ten pohár neřešil vůbec nic, jinak v zákulisí bysme potřebovali posílit taky, to je k úspěchu v českým fotbale třeba, to je smutná realita.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        heftyje (přítel SN)     před měsícem 23.07.2024 13:40 |  
        5 1

        Myslíš, že jen jednu? Já osobně čekám vyjádření Tvrdíka, jak nám vysvětluje, že 3 sezony sme neměli prachy, teď už je sice máme, ale nemůžeme mít všechno hned v první “restartové sezoně”. Máme nejhezčí dresy a nejlepší bufety, pojďme si to užít. Trenér je neodvolatelný, protože před 5 rokama vyhrál titul a minulou sezonu mu gratuloval sám velký Mourinho…

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Lunaris     před měsícem 23.07.2024 09:14 |  
      14 2

      Nemyslím, že by byla jasně sestupná tendence. Loňskou sezónu vnímám daleko pozitivněji než předloňskou, ve které jsme jaro fakticky opravdu projebali a titul darovali spartě a rozhodčím na zlatém podnose. Loni jsme takto zbytečné zejména venkovní ztráty neměli a ten tým byl celkově pevnější než rok předtím. Na druhou stranu se ale ve sportovním úseku pořád spí, krajní pozice jsou ve Slavii obsazeny ne dost dobrými hráči, ve středové řadě absentuje kvalitní ofenzivní hráč, a žádné posily nepřichází. Když už tak přijde další univerzál na kraj. Já tady samozřejmě kroutím hlavou nad sestavou, kterou na Slovácku Trpišovský postavil. Ta byla přehnaně defenzivní bez jakýchkoliv ambic hrát cokoliv směrem dopředu. Na druhou stranu na některé posty opravdu není kde brát. Experimenty s Provodem na kraji hřiště by měly skončit, on sice nehraje jako před zraněním, ale stále je nejplatnější uprostřed pole. nicméně i tak tam pak nemáš dopředu pořádnou jinou alternativu. Ševčík sice svoje odehraje, ale už je to hráč za zenitem bez větších ambic. Zafeiris je pořád zraněný a taktéž nedělá směrem dopředu potřebný rozdíl. Největší průser jsou ale ty kraje, tam máme fakt naprosté průměráky, se kterými těžko uděláme díru do světa. Důkazem budiž to, že z krajních hráčů je pro výstavbu hry pořád o parník nejplatnější pomalu veterán Masopust, když se zrovna rozhodne, že je zdravý. Ta kvalita na krajích je prostě žalostná a je to to, co současnou Slavii dlouhodobě strašně sráží.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        lantsmit     před měsícem 23.07.2024 09:49 |  
        6 2

        Myslím, že bychom se mohli shodnout na tom, že JiT umí vybudovat konkurenceschopnej tým, a to v podstatě za jakýchkoli podmínek. Prostě ví, jak se fungující tým (vy)buduje, jaké role a kým obsadit, jak s hráči pracovat, aby se rychle zlepšovali a i případné problémy, které se na cestě objeví, dokáže rychle zanalyzovat, co do jejich příčin, a vyřešit.

        Pak je tu ale level, kdy z té vysoké kvality chceš dosahovat na trofeje, k čemuž potřebuješ mít v topu všechny ty zdánlivě nedůležité maličkosti, které dohromady doplní tu mozaiku, aby byla komplet. A to je otázka, kterou si kladu sám, jestli to JiT sám, byť aktuálně s neomezeným množstvím peněz, dovede zvládnout.

        Poslední roky cítím někdy až nezdravý vliv Houšti na jeho rozhodování. Myslím, že právě k jeho názorům, ale samozřejmě i k názorům samotného JiT, bude nezbytné obsadit konfrontační / regulační roli "Nezmara".

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          standa.e     před měsícem 23.07.2024 17:55 |  
          1 2

          Ono udržovat je vždycky méně vděčné a zároveň obtížnější (jde-li o nejvyšší mety), než vybudovat. A je jedno zda jde o naučnou ztezku od kravínu k hospodě, nebo o sportovní klub.

  16. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Cross     před měsícem 23.07.2024 00:31 |  
    14 26

    Cena našeho týmu na Transfermarktu je skoro patnáctkrát vyšší, než Slovácka. Jenom Oscar je dražší, než právě celé Slovácko. Co předvedl? Si dělá prdel??? Kdyby nastoupilo v neděli naše bèčko, podle mě by to hůře nedopadlo. Tam totiž ještě je motivace. U nás v Áčku ne. Všichni jsou napasení, včetně trenérskeho štábu, vysmátí, v nových BMW, kazdy den mrdání s krasavicí a fotbal - kromě baga, kde se nemusí běhat - je jenom taková otrava, která se nějak musí pŕežít. Pokud to jde, tak se nesmí nasrat vejři, kteří to platí a ještě kupují zboží z reklam. Ale je třeba neustále zkoušet co ti vejři ještě snesou! Šukání a BMW s co nejmenším úsilím! A široko daleko nejlepší poměr mezi výnosy a nàklady (tedy tím zkurveným pobíhánîm po hřišti), je teď ve Slavii!
    Proste fotbal se hraje pro prachy a když prachy chodí i za takové výkony, tak to celè jde od deseti k pěti. My jako fanoušci jsme jenom obtížný hmyz, který furt něco chce a tlačí hráče a trenéry mimo komfortní zónu. Pospíchal v Bohemians - když přestaly makat - ty mladé lemry kdysi tahal do dolů, aby věděly jak těžké je vydělat peníze. Pokud by Slavia postavila tým na Tour de France, ještě týden se potácejî někde na trati. Prežrané, drzé, namachrované nic.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Slávista 51     před měsícem 23.07.2024 05:56 |  
      7 17

      A TY SEŠ NA TOM JAK,
      se vším jmenovaným,
      že by závist, co !

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        dalislavista     před měsícem 23.07.2024 07:42 |  
        15 5

        Jako že závidí někomu, kdo nemaká, nemá výsledky?
        Nebo ho spíš normálně sere, že ta ty prachy, co berou, toho zas tolik neodvádějí?

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          Slávista 51     před měsícem 23.07.2024 11:02 |  
          2 9

          NEJDŘÍVE AŤ KAŽDÝ
          kouká sám na sebe/zamete si před vlastním prahem !

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            žbl68     před měsícem 23.07.2024 12:44 |  
            4 0

            chudáci ti bezprahoví :-P ...

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      houston (přítel SN)     před měsícem 23.07.2024 09:33 |  
      12 4

      Je to hodně přísný hodnocení, ale má, bohužel, reálný základ. Slavia stojí na hliněných nohou...

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      SLAVIESTA     před měsícem 23.07.2024 10:17 |  
      11 3

      Možná až příliš tvrdé, ale za takhle mizernou práci(včetně realizačního týmu) nelze vydělat takové peníze snad už v žádném jiném oboru. Je třeba jim to důrazně připomenout.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        Cross     před měsícem 23.07.2024 15:10 |  
        4 3

        Přátelé, v sobotu stejně zase přijdu a budu se těšit na nějakou změnu (marně?!). Když trenér po šesti a půl letech u týmu v hodnocení zase řekne, že soupeř byl těžký, organizovaný a makal a my bychom měli zjednodušit a zrychlit hru, tak mě to už dožírá. Jsou naši hráči nějaká tupá hovada, anebo mají nějaké pokyny a úkoly a směřuje to celé k té neproduktivní házené? Dvě střely na branku!!! Sakra, kdo určuje sestavu a taktiku? Mně to připadá, jakoby trenér po zápase říkal, že hráči vždycky všechno zapomenou a neumí dělat ani dvě věci naráz: Třeba chodit a žvýkat...Jsou blbí a nemotivovaní hráči, anebo trenérský tým? Je to stejné jakoby hráčům partnerka pokaždé musela vysvětlovat kde ji má... (:-)))

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      rak (přítel SN)     před měsícem 23.07.2024 10:32 |  
      5 12

      Kritika nedělního výkonu je samozřejmě na místě. Jinak ale slovo "přežranost" je nejlepší charakteristika celé řady přispívajících tady.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Vladko (přítel SN)     před měsícem 23.07.2024 16:26 |  
      3 1

      Táborsko - Slavia B 3:1. To nejlépe vypovídá o kvalitě vašeho příspěvku.

  17. Hodnocení trenérů

    dauby     před měsícem 23.07.2024 06:48 |  
    24 8

    Určitě by stálo za to hodnotit trenéry. Po každém zápase. Jak trefili sestavu, jak koučovali zápas. Hráli všichni hráči na správných postech? Co sebereflexe, hodnocení trenérů na tiskové konferenci? Chování trenérů na lavičce? To vše by bylo fajn hodnotit v každém zápase. Já třeba nechápu, proč nejlepší střelec Eura nastoupí v době, kdy potřebujeme dát za každou cenu gól, na levém beku.

    • Re: Hodnocení trenérů

      kopanáfotbal     před měsícem 23.07.2024 08:15 |  
      8 8

      Určitě zajímavý. Ale bylo by to takový, Co by kdyby ' a taky, Po bitvě je každý generál'

      • Re: Hodnocení trenérů

        dauby     před měsícem 25.07.2024 23:17 |  
        0 0

        Jako že by se ten fotbal měl hodnotit už před bitvou nebo co tím chtěl básník říci?

  18. přehnaná kritika

    Tonda     před měsícem 23.07.2024 09:58 |  
    17 29

    Chovejte se trochu jako chlapi a ne jako hysterky a s nějakým hodnocením výkonů, hry a taktiky vydržte aspoň měsíc.

    • Re: přehnaná kritika

      Sherudan     před měsícem 23.07.2024 10:00 |  
      29 5

      Už se snažíme vydržet nejmíň dva roky.

      • Re: přehnaná kritika

        Tonda     před měsícem 23.07.2024 10:10 |  
        8 22

        Je nová sezóna ale tady se jede vlna kritiky jak je všechno špatně. Odehráli jsme v nesehrané sestavě 1. kolo. Jak byste si představovali zapojování reprezentantů do sestavy před předkoly evr. pohárů? nebo jsme měli jít do předkol s hráči co absolvovali přípravu, a reprezentanty jsme měli nechat odpočívat na lavici a na tribuně?

        • Re: přehnaná kritika

          CyWilly     před měsícem 23.07.2024 11:37 |  
          15 2

          Nesehrané? Kolik přesně bylo na hřišti nových hráčů, že byla ta sestava nesehraná?

          • Re: přehnaná kritika

            Tonda     před měsícem 23.07.2024 13:13 |  
            4 11

            budeme slovíčkařit? tak nerozehrané, prostě spolu půlka týmu neabsolvovala drtivou většinu přípravy. Nějaký vliv to prostě má.

            • Re: přehnaná kritika

              CyWilly     před měsícem 23.07.2024 13:32 |  
              21 2

              Tak proč ta půlka teda nastoupila na hřiště, když neabsolvovali přípravu a navíc byli unaveni z EURA? Proč nehrál Fila místo Chytila? Co dělal na hřišti Ševčík? Proč hrál Vlček? Proč seděli hráči, kteří přípravu absolvovali a byli v ní dobří? Máme málo hráčů, že musíme cpát na hřiště ty evidentně unavený a nepřipravený? Pokud nechce být Slavia průměr, jsou to všechno co píšeš jenom trapné výmluvy. A ty fakt body nepřinesou.

              • Re: přehnaná kritika

                Tonda     před měsícem 23.07.2024 13:42 |  
                4 10

                protože když se ten tým trenéři nepokusí v prvních ligových kolech nějak sehrát, tak bychom hráli podle tvojí logiky předkola ligy mistrů bez reprezentantů. A to by tady zase plno chytrolínů zase držkovalo, že nám reprezentanti sedí na lavičce.

                • Re: přehnaná kritika

                  kalex     před měsícem 23.07.2024 13:53 |  
                  8 0

                  Patří takový Provod na křídlo?

                  • Re: přehnaná kritika

                    Tonda     před měsícem 23.07.2024 14:04 |  
                    2 12

                    Tomič zrakvil Zmrzlého, který by tam měl hrát. Provod dostal přednost před Dioufem v takto ostrém zápase, Obzvlášť když byl z našich na euru nejlepší. Dá se to nějak vysvětlit. Jurásek šel na střed možná kvůli tomu že se tlačí do zakončení více než Provod. nevím... Tohle bych jako provar trenéra opravdu neviděl.

                    • Re: přehnaná kritika

                      lukas6novak     před měsícem 23.07.2024 14:16 |  
                      12 0

                      1) Vrátím se ještě k tvému předchozímu komentáři. Když už najedeme na linku o sehranosti tak stejně mi dává větší smysl použít rozehraný hráče z přípravy a reprezentanty tam dávat postupně. Třeba by to nevyšlo ale co kdyby v útoku byl Wallem, Fila a Jurásek. V poločase se vedlo 2:0 a část reprezentantů dáš do dobře rozehranýho zápasu a budou mít mnohem lepší pozici se rozehrát

                      2) Navazuje to na první bod a to že u některých reprezentantů bylo vidět jak se jim těžko dostávalo do tempa a tím že jich tam bylo hodně tak místo aby se to schovalo za dobrý výkon ostatních tak to naopak vyniklo.

                      3) Provod - ano na euru byl výborný a všimnul sis taky kde tam hrál? Ve středu hřiště a ne na křídle a z mého pohledu to bylo dost znát protože na středu vyniknou nejvíc jeho plusy zatímco na kraji se relativně zabíjí

                      4)Diouf/Zmrzlý a jejich nenasazení teda vůbec nesouvisí Provodem. Kdyby Zmrzlý nebyl zraněný a nebo Diouf by tam šel tak rozhodně místo Bořila ale Provodova pozice na to neměla vliv

                    • Re: přehnaná kritika

                      Lantenac     před měsícem 23.07.2024 14:19 |  
                      11 0

                      Vždyť Diouf vůbec nehraje křídlo, hrál to asi jen v jednom zápase v poháru se Spartou. Diouf (který byl v přípravě výborný) má hrát levého wingbacka, na levém křídle měl hrát Wallem (protože tam odehrál většinu přípravy) A hned by bylo místo pro Provoda na středu, kde hrál na Euru výborně. Oscara bych klidně ještě nechal odpočívat, už se Žilinou bylo vidět, že není ve formě. Na šestce by hrál Prebsl.

                      Pokud chtěl trenér mít v sestavě Bořila, tak mohl hrát levého stopera a dát Vlčkovi nebo Holešovi ještě čas na odpočinek po návratu z repre.

                      Nejsem trenér, nevidím do zákulisí,ale bohužel nevidím smysl v takové sestavě, která byla proti Slovácku.

                      • Re: přehnaná kritika

                        Tonda     před měsícem 23.07.2024 15:25 |  
                        5 10

                        Nejsi trenér, ale píšeš tady zasvěceně že to trenér postavil špatně. Tady je plno takových trenérů jako jsi ty. Proč si neuděláte licence a nejdete trénovat? Podle toho jak tady sebevědomě píšete z vás budou určitě výborní ligoví trenéři a sportovní manažeři.

                        Většina zde kritizujících fanoušků ví o důvodech proč se hrálo jak se hrálo úplné hovno, ale budou tady machrovat zejména když se něco nepodaří.... a zasírat svým negativismem a všechnovímlíp-ismem diskuze pod každým článkem.

                        • Re: přehnaná kritika

                          Lantenac     před měsícem 23.07.2024 17:41 |  
                          9 0

                          Světe div se, na diskuzním fóru se diskutuje! Kdo by to byl čekal...

                          Rozumíš, že kdyby tu diskutoval jen ten, kdo má trenérskou licenci, tak by tu byly maximálně desítky uživatelů, že jo.


                          Komentář byl uživatelem upraven (23.07.2024 17:45) . Zobrazit původní komentář

                          • Re: přehnaná kritika

                            butters     před měsícem 23.07.2024 17:56 |  
                            7 0

                            Obyčejná trenérská licence nestačí. O Trpišovském by měli mít právo diskutovat jen trenéři s minimálně 3 českými tituly a o Tvrdíkovi jen ten, kdo někdy vedl ministerstvo, aerolinky a fotbalový klub. To první splňuje z žijících asi jen Vrba a to druhé... nevím, možná Jára Cimrman?

                • Re: přehnaná kritika

                  standa.e     před měsícem 23.07.2024 17:58 |  
                  5 0

                  No, přiznám se, že já čekal, že těma reprezentama bude dostřídávat. Nebo je nasazovat po částech. Prostě aby si spolu taky zahráli, ale zároveň nerozvrátili vše, co mohla předchozí příprava přinést.
                  Protože s tímhle přístupem je vlastně nějaké to soustředění v cizině jen takový tábor pro mladé, aby nám nezvlčili, než dorazí borci.

      • Re: přehnaná kritika

        dauby     před měsícem 25.07.2024 23:18 |  
        0 0

        Přesně řečeno tři roky.

    • Re: přehnaná kritika

      Zd3nA1CZ     před měsícem 23.07.2024 10:00 |  
      28 4

      Už držíme třetím rokem …

    • Re: přehnaná kritika

      Mijk     před měsícem 23.07.2024 10:42 |  
      20 3

      Jakože ten zápas na Slovácku máme hodnotit až za měsíc, jo? Hlásím, že rozumím.

    • Re: přehnaná kritika

      vršek     před měsícem 23.07.2024 12:17 |  
      15 0

      Na sehraný tým budeme zřejmě čekat další - již třetí rok!!!
      Souhra týmu je našemu trenéru neznámá disciplína - viz pozápasové hodnocení "s čekáním ne individuální zázrak..."!

  19. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    žbl68     před měsícem 23.07.2024 09:59 |  
    3 2

    souhlas téměř se vším, hlavně s hodnocením Schranze, Vlčka, Oscara, Kinského, Provoda, ŠEVČÍKA ...

  20. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    KarJal68     před měsícem 23.07.2024 10:15 |  
    4 8

    Hodnocení odpovídá tomu, co bylo vidět na trávníku. Sestava se hrubě nepovedla. Věřím, že vedro a sucho nebude standartním zdůvodněním. Chybami se člověk učí a kategorické soudy po prvním kole nejsou na místě. V dalších 4 zápasech hrajeme doma, takže tam čekám 9 bodů a v Liberci minimálně plichtu, protože sice věřím ve výhru, ale bude to tam z různých důvodů těžké. Pokud těch min.11 bodů po 5tém kole nebude, pak je na místě diskuse, zda to má cenu dál s tímto realizákem nebo zda není lepší varianta Biden.


    Komentář byl uživatelem upraven (23.07.2024 10:15) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      KarJal68     před měsícem 23.07.2024 10:15 |  
      1 5

      ..3x doma mi vypadlo

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      vršek     před měsícem 23.07.2024 12:20 |  
      13 7

      Pokud ztratíme do 5, kola v lize další body, i jen dva a jedno s kým a jedno kde, je třeba Trpišovského odvolat!

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        žbl68     před měsícem 23.07.2024 12:43 |  
        8 2

        je třeba zabít Sekala, JTVCD bych dal aspon podzim .... 1 kolo titul nedělá (ovšem hrnec pana Papena má již velmi vysoký přetlak mnoho barů...)

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          Kuba1782     před měsícem 23.07.2024 14:03 |  
          2 1

          Aby to nebylo velmi brzy spise JTDPRD :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          obiwan     před měsícem 23.07.2024 21:22 |  
          2 0

          Jen aby z toho nebyl nějaký tah...od baru k baru:-)

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            žbl68     před měsícem 29.07.2024 07:25 |  
            1 0

            nejhorší je pokud by z toho byl barbar ...

            • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

              obiwan     před měsícem 29.07.2024 08:47 |  
              1 0

              A jak vzniklo slovo barbar? No že chodil z jednoho do druhého...bar...bar...:-)

              • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                žbl68     před měsícem 29.07.2024 09:00 |  
                1 0

                až došel do posledního a stal se z něj bar...bucha :-)

                • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                  obiwan     před měsícem 29.07.2024 09:04 |  
                  1 0

                  Buchu mi nepřipomínej:-)

                  • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                    žbl68     před měsícem 29.07.2024 09:32 |  
                    1 0

                    njn je to takové sebemrskašství cestou do mekky :-)

                    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                      obiwan     před měsícem 29.07.2024 09:41 |  
                      1 0

                      Já spíš cestou do Mek káče:-) Ale ten Barbucha...hned jsem si musel pustit Nám se líbí od Schellingera:-)

                      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                        žbl68     před měsícem 29.07.2024 11:23 |  
                        1 0

                        ano jirku si pouštím často hlavně jeho poslední věci i ty nevydané ....
                        i přezpívané Zemětřesení 1 bylo super a skvělé složení cover kapely .... i když Jirka byl jen jeden ...

                        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                          obiwan     před měsícem 29.07.2024 19:24 |  
                          1 0

                          No právě, přezpívané...jaké by asi bylo s ním...to mě vždycky nadzvedne, Schellinger v tahu, Kryl...lidi, co odešli příšerně brzo...a pak jsou tu Urválkové, kteří si žili a užívali důchod...

                          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                            žbl68     před měsícem 30.07.2024 14:30 |  
                            1 0

                            nj je toho víc :-/ i hroby a pomníčky tu jsou
                            a začínají vylejzat zase z děr :-( jak komanči tak zdejší filcky-RuSS ... :-((( tahle kombinace je jak MOR ...
                            P.S. jako vyznavač veškeré dobré muziky tedy i bluegrassu musím zmínit z černé okupační knihy - 18.9.1989 - kdy zmasakroval ruSS nákladák banjistu Šumperské BG Novy - Milana Žourka s celou rodinou vč. malého děcka a těch "ne uplně běžných dopravních nehod" nebylo od r.68 vůbec málo - m.j.Věra Martinová by mohla vyprávět, atd ... jak se někdo snaží vymývat mozky :-((

                            • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                              obiwan     před měsícem 30.07.2024 22:33 |  
                              1 0

                              Vůbec nechápu, po naší historické zkušenosti, jak může dneska russko někdo obdivovat a podporovat...fakt neskutečný...a že jich je...

                              • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                                žbl68     před měsícem 31.07.2024 10:55 |  
                                1 0

                                můžou, bohužel ... nikdy jsem velmoce nemusel ale oni jsou echt elhaft ....
                                světu by měla vládnout Australie :-)

                                • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                                  obiwan     před měsícem 31.07.2024 14:05 |  
                                  0 0

                                  Tak jejich minulost s Aboriginci taky není zrovna výstavní skříň demokracie:-)))

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          vršek     před měsícem 27.07.2024 09:14 |  
          2 1

          S tím Sekalem mně to napadlo když jsem to smolil, ale s vrozenou opatrností jsem prohodil poslední dvě slova....
          S tím podzimním hájením mám problém. Další ztracené body na podzim mohou v našich ligových vodách rozhodnout o titulu. Dobře vím, že pokud měl být trenér odvolán mělo to být před začátkem ligy, ale myslím si, že první zápas, sestava a koučování na Slovácku i pozápasové blábolení prokázalo, že Trpišovský již třetí rok jen tápe a jeho skutečné trenérské kvality nejsou na takové úrovni aby byly zárukou dalších úspěchů a za mne - hlavně dalšího titulu.


          Komentář byl uživatelem upraven (27.07.2024 09:24) . Zobrazit původní komentář

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            žbl68     před měsícem 29.07.2024 11:28 |  
            0 0

            Admin je Sekal ? :-DDD který ? ztraty budou i v TOP3 otázkou je kdo kolik ...
            ohledně JT rozhodne letošní ročník ... takový breakpoint ...
            aniž bych ho vyhazoval - fakt je, že nejhorší je, že v CZ není až na 1 vyjímku adekvátní nahrada ... a i vyjimka bude min. 1 rok sestavovat tým k obrazu svému ... ale myslím že JT neodejde :-)

  21. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    knl66 (přítel SN)     před měsícem 23.07.2024 10:42 |  
    44 3

    Nemůžu si pomoci, ale vůbec nevím, co u nás ještě dělá Ševčík. Pominu jeho věčná zranění, ale přijde mi, že hrozně zdržuje hru. Dostane míč, otočí se s ním, pak se zastaví, začne se rozhlížet, komu by to dal... Všichni soupeři se zformují, zahustí to, obsadí případné adresáty, však času jim Ševčík dopřeje spoustu.
    Pustil bych ho za klobásu a pivo. Přijde mi, že už ani nemá motivaci něco předvést, že jsme ho předrželi. A jeho tlemení se po zápase s Holomócí 2:2 mám pořád před očima. Ale možná už jsem na něj jen alergický.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      japoko     před měsícem 23.07.2024 12:27 |  
      17 3

      Nechci být za chytráka, ale toto zde píši tak 3 roky!

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      provit     před měsícem 23.07.2024 12:55 |  
      18 1

      Ševčík je symbol Slavie posledních sezón. Když se daří týmu, daří se i Ševčíkovi. Čím víc se nedaří a čím víc potřebujeme dávat góly, tím šílenější je Ševčíkova hra a tim nižší je také jeho přínos pro tým.
      Samozřejmě tehdy, když je náhodu zdráv.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      heftyje (přítel SN)     před měsícem 23.07.2024 13:29 |  
      13 0

      To je jednoduché, Trpiš si s ním spojuje úspěšné období. Zimu už máme, eště Olího a všechno bude jak dřív…

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Pinturichio     před měsícem 24.07.2024 13:39 |  
      1 0

      U nej vidim hlavní problem, ze si bere balon okolo naší půlky a tam se snaží tvořit. My ale potřebujeme mít těžiště hry daleko výš, okolo sestnacky soupeře, nevím jestli je toho schopen Zefeiris, když k nám přicházel, tak jsem v to doufal. Sevcik je dobrý pro uklidnění hry, kdy kontrolujeme zapas, v tom je asi nejlepsi z kádru.

  22. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Kratass97     před měsícem 23.07.2024 10:51 |  
    38 9

    Máme úterý a ve mě je stále neskutecna nasranost. Fotbal který hrajeme hodnocení trenéra to je prostě nablití. Dokonce tu jsou frajeři co dokážou napsat buďme rádi kde jsme podívejte se kde jsme byli předtím. Ano takovej přístup má možná i náš trenér kterej teda Vrbovatí jako svině. Dřív útočný fotbal rychlej napadání útok za každou cenu dnes jen výmluvy a trapnost po které vyplachuju oči. Chtěl bych rozhovor s trenérem kde budem moct dávat otázky a ptát se narovinu na to proč vidíme několikátý rok totální sracku a fotbal jak někde ve druhé lize. Proč Slavie vlastně jako velkoklub nechce přehrávat fotbalově ty týmy jako všude jinde na světě ve svých ligach nejlepší týmy ale chce vlastně válčit. Proč jinde to jde a tady vlastně chceme bojovnost a souboje. Mě je snad z toho jeho hodnocení víc na blití než z toho výkonu.

  23. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    cedar55     před měsícem 23.07.2024 11:43 |  
    20 5

    Zda se mi, že jsme si vyměnili role se Spartou a ta zdaleka nemyslím jen v tabulce , ale koncepcnost, nákupy s potenciálem atd, chjo ...... jinak se slovním hodnocením naprostý souhlas známku bych někde ubral, ale chápu, že má Alanor nastavený nějaký svoje parametry.

  24. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    buri     před měsícem 23.07.2024 12:18 |  
    17 3

    Čekám na Sokrata - asi se mu nechce do této diskuze...

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      mig52     před měsícem 23.07.2024 12:29 |  
      7 3

      Myslíš, že nám připíše dva ztracené body? :-)) Teď vážně, také se na jeho koment těším. A také na pehacka, ale ten jak se zabýčí, tak na klávesnici nesáhne.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        pehacko     před měsícem 23.07.2024 13:23 |  
        7 2

        -,-


        Komentář byl uživatelem upraven (23.07.2024 13:23) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          Arya     před měsícem 23.07.2024 13:29 |  
          5 1

          Trefný a výstižný emotikon.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      záplata     před měsícem 23.07.2024 15:41 |  
      3 20

      On nemá čas, posledně psal, že musí s Tvrdíkem dál táhnout tu naší káru.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        looko     před měsícem 23.07.2024 16:01 |  
        12 2

        Ty jsi fakt debil. Tohle nepoužívám rád, ale protože Sokrata trochu znám, vím jaký je, tak ty si nic jiného nezaslouží.


        Komentář byl uživatelem upraven (23.07.2024 16:01) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          záplata     před měsícem 23.07.2024 16:33 |  
          2 6

          Máš za to, že jsem si to vymyslel?

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            looko     před měsícem 23.07.2024 16:56 |  
            3 2

            Ano

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            záplata     před měsícem 23.07.2024 18:22 |  
            2 7

            Protože je to snadno ověřitelné a abych se nesnižoval na tvojí úroveň tak jsi hoch nechytrý. Nemá smysl s tebou o tom dál diskutovat. Hezký večer.

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            standa.e     před měsícem 23.07.2024 18:31 |  
            3 0

            Hoši, omlouvám se, že vstupuju do vaší debaty, jen mne napadlo, jestli tu tradičně nedošlo k záměně našich dvou Sokratů tohoto fóra...

            • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

              záplata     před měsícem 23.07.2024 18:33 |  
              2 2

              Oni jsou dva? No tvl. Já vím o jednom.

              • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                standa.e     před měsícem 23.07.2024 18:44 |  
                5 2

                Já v nich mám taky trochu hokej, ale Sokrates55 se vyjadřuje velmi slušně, většinou nad kávou, v jádru je pozitivní, snaží se vidět věci lepší. A pak je tu řízek, co se píše tuším Socrates (???) a ten se nějakého flamu a jedovatosti a urážek nebojí.

                To jenom pro upřesnění.

                • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                  wimpy     před měsícem 23.07.2024 18:53 |  
                  1 0

                  Tak jeden má nick po řeckém filosofovi a druhej po brazilském fotbalistovi. :-)
                  Ale Socrates je dobrák od kosti :-)

                  • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                    standa.e     před měsícem 23.07.2024 19:09 |  
                    1 0

                    Tak on i ten fotbalista byl pojmenovanej podle toho filosofa ;) Každopádně říkám, řízek ;)
                    Ne, vážně, osobně neznám ani jednoho, tak nehodnotím. Jen jsem chtěl zabránit nějakému nedorozumění ;)

                • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                  Narmer     před měsícem 24.07.2024 08:52 |  
                  2 11

                  To bys byl velmi překvapen,jak pán nad kávou se umí vyjadřovat.
                  Ještě když žil jeho přítel mirros a vedli jsme hlavně po večerech debaty,
                  tak z pána nad kávou lítaly slova,že by se ti,kteří ho nepamatují z té doby hodně divili.
                  Ta jeho noblesní slušnost je jen přetvářka.


                  Komentář byl uživatelem upraven (24.07.2024 08:53) . Zobrazit původní komentář

                  • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                    standa.e     před měsícem 24.07.2024 12:48 |  
                    2 0

                    Nedokážu posoudit. Snažím se s lidmi jednat podle toho jak jednají se mnou a jak je znám z vlastní zkušenosti.

                    I když - také se umím rozpomprdlíkovat ;) Takže se snažím o velkorysost...

                    Ad debaty s "Los Modelos" Mirrosem - to bylo soukromě? Je fakt že ten byl nabubřelej pořádně a normální člověk prostě musel být na straně Katrin. Ale nějakého Sokrata55, si odtamtud, na rozdíl od tebe, wulfa, starosty, hovada, pipeho a dalších nevybavuju. Ale už je to dlouho, tak možná jo. Navíc mi to už trochu splývá i s érou Ozzyho, takže mám třeba jen milosrdně selektivní paměť.


                    Komentář byl uživatelem upraven (24.07.2024 12:50) . Zobrazit původní komentář

                    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                      Narmer     před měsícem 24.07.2024 13:52 |  
                      3 6

                      To byly veřejný debaty a často se jich zůčastnili i wulfstan,wimpy,auxx a ano i katrin,při který jsem stál jako ty.

                      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                        standa.e     před měsícem 24.07.2024 14:00 |  
                        2 0

                        Tak mám asi selektivní paměť. Naštěstí :D Dej mi ještě pár let a nebudu znát ani Pastoora, Řebíčka... ;)

                        Já třeba když viděl v neděli tu plážovou šou na tribunách, jsem se vyděsil, jestli už jako neběží zase nějaký (zatím mírový) protest...

                      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                        Sokrates55 (přítel SN)     před měsícem 24.07.2024 14:09 |  
                        9 2

                        Dobré odpoledne přeji.
                        Jsem velice překvapen tím, co jste o mně napsal. Nikdy jsem nebyl přítelem Vámi uvedeného pana mirrose a žádné veřejné debaty po večer jsem s ním nevedl. Na SN přispívám někdy od roku 1998 -1999 a nevím o tom, že bych byl vůči někomu sprostý a hrubý. Pokud máte nějaký důkaz o svém tvrzení, klidně ho zde zveřejněte.
                        Obvinit kohokoliv z přetvářky je velmi laciné gesto.
                        Sokrates55

                        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                          birkin     před měsícem 24.07.2024 16:27 |  
                          5 1

                          On je Narmer velký popleta. Evidentně u něj došlo k záměně Vás s druhým Socratesem, co se kamarádí s brambůrkem.

                            • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                              wimpy     před měsícem 24.07.2024 20:38 |  
                              3 0

                              Ale ty filosofy jsi fakt zaměnil. Socrates, tehdy majitel slávistické hospůdky v Resslovce s výběry z minipivovarů skutečně není ten distinguovaný pán od Šumavy. :-)

                              • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                                Narmer     před měsícem 24.07.2024 21:11 |  
                                1 2

                                Tobě bych mohl wimpy i věřit...)
                                Ale nevím o tom,že by v době konce KJ zde psali dva filozofové.

                                • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                                  wimpy     před měsícem 24.07.2024 21:18 |  
                                  3 1

                                  Ale určitě jo, vždyť si ho dohledej, Socrates. Slavil jsem u něj padesátiny. Chodil kalit se mnou, Brambůrkem, Katrin, Gmiskou a dalšími. Subhuman u něj taky něco vypil.
                                  Jinak žádnej sprosťák to taky není, ale tedy pro peprnější výraz má rozhodně blíž, než Sokrates55. :-)

                                  • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                                    Narmer     před měsícem 24.07.2024 21:29 |  
                                    1 2

                                    Subhuman,tak na toho jsem zapomněl.
                                    Ten už taky nepíše,škoda...

                              • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                                Narmer     před měsícem 24.07.2024 21:15 |  
                                1 1

                                A kam zmizel majitel restaurace,že už sem nepřispívá?

                                • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                                  wimpy     před měsícem 24.07.2024 21:20 |  
                                  3 1

                                  Oženil se, má dítě a aktivity poněkud uvadly. Naposledy jsem rodinku potkal v Lídlu. :-)

                        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                          Narmer     před měsícem 24.07.2024 21:13 |  
                          1 3

                          Po příspěvku pana kavárníka wimpyho jsem se pravděpodobně zmýlil.
                          V tom případě se omlouvám...

                    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                      wimpy     před měsícem 24.07.2024 20:51 |  
                      3 0

                      No já nevím, poslední dobou zjišťuju, že mirossovo oblíbené "Kolik ti je a čím se živíš?" by se mělo tesat do kamene! :-)

                      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                        standa.e     před měsícem 25.07.2024 09:57 |  
                        2 0

                        To proto, že se už sami stáváme protivnými starými dědky ;)

                        Díky, žes to nakonec rozlouskl. Já měl už špatné svědomí, že jsem tématu jen přitížil, jak už to tak u dobrých úmyslů bývá.

                  • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                    donford     před měsícem 24.07.2024 16:53 |  
                    11 3

                    Vážený Narmere, se Sokratem se znám již řádku let. Naposled jsem u něho byl asi před týdnem na jeho chaloupce. Samozřejmě, že jsme spolu probírali před zápasem se Slováckem možnou sestavu, taktiku, jakou očekáváme. Jiná věc je, že naše představy nenaplnily :-) Ještě těsně před zápasem jsme si volali a Sokrates si přál, ať vyhrajeme aspoň o gól a očekával velký boj s naší nervozitu a s naší zbrklostí. No, byla to bohužel plichta. Ale mohu ti sdělit, že se celé ty roky se vyjadřuje na SN s velkou noblesou a se znalosti věcí. Nikdy jsem od něj neslyšel ve vztahu ke Slavii jediné hrubé slovo, a tak si dovolím ti oponovat. Jeho noblesní slušnost je pro něj samozřejmá, jako pro tebe či pro mě dýchání. Žádám tě upřímně, zvaž svá slova, koriguj je a nebo se odmlč. Opravdu nemáš pravdu. Vždyť Sokratovi by to nedovolily ani 3 generace slávistů , jeho předků a ani 2 generace jeho následovníků z jeho rodiny. Tak rozsáhlý a dlouhý jeho slávistický rod vskutku je.
                    Pamatuji, jak jsme spolu byli ve Strakonicích na benefičním zápasu Petra Jandy kvůli jeho těžce zraněnému malému synovi. Oba jsme moc rádi přispěli do kasičky a vzpomínám, jak Sokrates dojatý, téměř se slzami v očích říkal, ... a tohle se stalo zrovna Slávistovi! Jako by se to stalo nám, naší rodině!
                    Tak velký slávista je Sokrates! A ctihodně se chovající k tomu. Děkuji ti, pokud jsi měl trpělivost dočíst až sem.


                    Komentář byl uživatelem upraven (24.07.2024 16:54) . Zobrazit původní komentář

                    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                      Narmer     před měsícem 24.07.2024 20:37 |  
                      1 6

                      Nebudu nic korigovat.
                      Já nepsal,že používal vulgarity vůči Slavii,ale vůči lidem co sem psali.
                      Pamatuju,že jednou to omlouval,že vypil příliš alkoholu...)

                    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                      bongor     před měsícem 24.07.2024 21:29 |  
                      4 2

                      Tak done,pěkně Tě prosím,pozdravuj ode mne Sokiho,ale hodně jo?.Dík bongor.

                      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                        donford     před měsícem 25.07.2024 14:28 |  
                        5 0

                        To víš, že mu to rád vyřídím. I to, že nemám příliš rád diskutující, kteří si naopak docela horlivě pletou jména a nějak se jim pak omluva drhne za zuby. Snad je z toho mnoho způsobené časem pádivým, kypícím a proto (či přesto?) povrchním.
                        Zrovna dnes jsem se spojil s právním oddělením naší Slavie, protože bych rád slávistovi (to podtrhuji) panu inž. Tykačovi rád vrátil zpět akcii, jíž jsem držitelem. Jsem jedním z těch 0,02 % držitelů. Ať tímto troškou přispěji k jeho stoprocentnímu vlastnictví. To mi bude hřát víc u srdce než akcie visící u mě na zdi. Zdravím tě.

                        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                          edenian     před měsícem 26.07.2024 09:59 |  
                          0 1

                          Proboha!

  25. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    mis3     před měsícem 23.07.2024 12:39 |  
    28 23

    Chtěl bych k té všeobecné melancholii a zmaru, který mi fakt nepřijde adekvátní k situaci zmínit fakt, že na té bídě má velký podíl Slovácko. Zatímco takové Pardubice hráli na Letné aktivně a po zásluze dali gól a potrápili favorita na jeho hřišti, v našem zápase zaparkovalo Slovácko autobus, tradičně prasili, což v kontextu rozhodčího, který „pouští tvrdší hru“ mělo vliv na to, že prostě utkání stálo za starou bačkoru celkově. Nedosti na tom, Slovácko mělo o parník nejhorší xG kola. Naši branku prakticky neohrozili a předvedli zbabělý, odkopávací výkon na domácím hřišti. Hodně to připomínalo zápasy z EURA.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      provit     před měsícem 23.07.2024 12:51 |  
      14 2

      Já si v nějakém stesku po ligovém fotbalu teda v pátek pustil první poločas Sparty s Pardubicemi, a nějaký aktivní přístup ze strany Pardubic jsem tam teda neviděl. Naopak, hráli systém, kde bylo vše podřízené obraně a snaze neudělat chybu. Gól dali v zásadě po náhodné situaci a chybách Sparty, rozhodně ne z aktivní hry.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      CyWilly     před měsícem 23.07.2024 12:51 |  
      31 4

      Slavia musí Slovácko porážet i kdyby si všech jedenáct domácích vlezlo do brány a hráli tam Tetris. Výmluvy na hru soupeře jsou jenom cesta do pekel.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      vojtal     před měsícem 23.07.2024 12:53 |  
      30 3

      Kdo by to byl čekal, že? Kolik sezón s námi každý víkend tyhle Slovácka, Karviné a další týmy hrají zaparkovaný autobus? Nešlo se na to třeba, já nevím, takovej bláznivej nápad, takticky připravit v rámci přípravy a vymyslet něco jiného, než obehrávání s centry na náhodu?

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        Tacit     před měsícem 23.07.2024 13:26 |  
        7 4

        Karviná zaparkovanej autobus rozhodně nehrála. Ale Liberec na ni hrál velmi dobře. Takový Hlavatý za Slovan v neděli prvně naskočil a hrál famózně. Mám obavy, že kdybychom místo na Slovácko v neděli s naším výkonem narazili na Liberec, dopadlo by to s námi mnohem hůř.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Jikom33     před měsícem 23.07.2024 12:58 |  
      22 1

      Vůbec nevím, kde toho kouče Westa vyhrabali, ale jsem za něj rád. V naší lize je totiž málo trenérů, kteří svýmu týmu naordinují beton, častý fauly a ještě častější kouskování hry. Přesně takový kouče naše liga a náš fotbal potřebuje!! :))

      Něco jinýho je to, že na nás přesně tenhle fotbal už tři roky stačí. Vždyť to proti nám úspěšně praktikovala i Spa***

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Myšák     před měsícem 23.07.2024 12:59 |  
      20 1

      Ale mají bod, říká se tomu taktika. My jsme naok zvolili taktiku velmi špatnou.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Alanor (admin)     před měsícem 23.07.2024 13:03 |  
      61 9

      Jasně, že nám to soupeř neusnadnil. Ale my přesně tomuhle maglajzu jdeme roky naproti tím, že v sestavě i v kádru máme minimum technicky nadstandardních fotbalistů a řešíme v první, druhé i třetí řadě hlavně naběhané kilometry.

      A korunu tomu nasadí trenér, když po zápase řekne, že tomu chybělo ještě víc bojovnosti a jednoduchosti. Tím sám sebe dokonale obžaloval z toho, že za ty 3 pokažené roky nepochopil vůbec nic. Poučení a sebereflexe nula.

      Proto to nasrání lidí, zvlášť když se v klubu tváří, že všechno dělají dobře a nic nemusí měnit.


      Komentář byl uživatelem upraven (23.07.2024 13:04) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        Merlinus (přítel SN)     před měsícem 23.07.2024 13:31 |  
        17 1

        Naprosto výstižné. To mi mluví z duše.

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          kalex     před měsícem 23.07.2024 13:45 |  
          13 0

          Proto jsem byl tak neskutečně nasraný.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        honza1947     před měsícem 23.07.2024 13:54 |  
        5 7

        Ano, chtělo to ještě více jednoduchosti a důrazu, protože když to někdo jen zkusil jít do klíčky, tak dostal hned naloženo přes párky.

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          Alanor (admin)     před měsícem 23.07.2024 14:04 |  
          19 2

          To je chabý argument. Naopak by z toho byly standardky okolo vápna, které by při správném provedení měly být s Chorým a Chytilem na hřišti velkou zbraní. A rovnou předejdu případné výmluvě, jak by se to nepískalo - Rouček zápas odpískal férově a i relativně kvalitně (byť zrovna on umí být ještě přesnější).

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            edenian     před měsícem 26.07.2024 10:07 |  
            1 2

            No a ti co tu klicku umi / jak treba predvedli v priprave / nebyli na hristi, ze…

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Sherudan     před měsícem 23.07.2024 13:29 |  
      28 2

      A co takhle konečně najít taktiku (a sestavu), která si s tímhle poradí?

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      honza1947     před měsícem 23.07.2024 13:48 |  
      14 12

      Konečně rozumný celkový a objektivní pohled na ten zápas. Plně podepisují.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Mijk     před měsícem 23.07.2024 13:59 |  
      53 8

      Tohle přesně nám chybí, stěžovat si na to, že soupeř byl málo fotbalový a chtěl málo vyhrát.. Těžko krotím sprostá slova.. Ku**a, oni mají asi šestkrát nižší rozpočet a hrají přesně to, co hrajeme my, když se potkáme s výrazně silnějším soupeřem. Ten silnější soupeř si nás nakonec stejně povodí, protože mají kvalitnější hráče a naučené šablony, díky kterým ten postavený blok rozbijí. Jestli náš něco určitě nikam nedovede, tak je to tohle stěžování si na to, jak soupeř hrál nefotbalově. Je to profesionální fotbal a hraje se to na výsledky a góly. Až na nás bude platit něco jinýho, budou hrát něco jinýho. Teď na nás platí postavit autobus, protože než se prokombinujeme s míčem na soupeřovu půlku, tak už je soupeř nejen srovnanej, ale i vydejchanej. Tři roky si stěžujeme, že proti nám soupeři hrajou defenzivní fotbal. Buď si můžeme stěžovat ještě dalších deset let, nebo s tím zkusit něco dělat.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Pedro50     před měsícem 23.07.2024 15:17 |  
      10 5

      Co to je za argumenty?

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Radek097 (přítel SN)     před měsícem 23.07.2024 18:15 |  
      11 2

      No tak když dáme na hřiště sedm defenzivních hráčů. Tak by nebylo úplně ideální, aby mělo Slovácko vysoké xG.

  26. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    žbl68     před měsícem 23.07.2024 12:53 |  
    6 12

    řekněme , že je v levelu starého dieslového motoru , pak by to mělo být v 1.-11. kole takto :
    SLA - 1,3,1,3,3,3,3,1,3,3,3 = 27 b.
    SPA - 3,1,3,1,3,1,3,3,3,3,0 = 24 b.
    PLŽ - 3,3,1,3,3,1,0,3,0,3,3 = 23 b.



    a Slavia čapne pumpu a pojede

  27. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    záplata     před měsícem 23.07.2024 15:37 |  
    15 27

    Na ofiko stránkách píšou, že když nevyjde Čempions líg, tak, že máme jistou Golden líg, tak proč tady pořád naříkáte, Tvrdík dělá co může aby nějaká líg byla. Jste už asi všichni zapomněli kde jsme.............., jste přežraný titulama a po prvním kole je u vás všechno na hovno. Taková ..... bude ztrácet taky a máme to ve svých rukách. Tak se všici proberte.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Kratass97     před měsícem 23.07.2024 15:48 |  
      32 10

      Hele a tobě se ten fotbal líbí ? Vyhovuje ti že zahrajeme jeden zapas dobře a pak 3 na hovno ? Ze v týmu jako je slavia nevidíš hezky akce a tak dále ? Teď porazime Budejky viď a budem si říkat jak je to super. Ne není to super já nechci kritizovat ale tady je to jednoznačně oprávněný že to stojí delší dobu za hovno a realizak se nepouci a děla furt ty stejný chyby dokola

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        KarJal68     před měsícem 23.07.2024 16:39 |  
        14 32

        Já ti upřímně a dalším nerozumím. Loni jsme měli bodů tolik, že by šlo s nima dláždit. Že bídáci měli víc štěstí než my a měli to poskládaný ? To je sport. Vyhráli jsme skupinu EL, 9 hráčů rudoch Hašek pozval do repre, Schranz táhl na Euru slováky. Je neuvěřitelně naivní si myslet, že všechno vyhrajeme a když to je náhodou plichta, tak jsou lééta Trpišové špatní, kádr plný nekopů. Přijde mi to jako kecání drben na pavlači, jen si ulevit a najít hromosvod. Jako naštvanost je přirozená, ale aby 9 z 10 tady opakovali jako kolovrátek že hrajeme prd už čtvrtým rokem, že Trpišovský má jít doháje, že Houštěcký se chová tak a onak, že Kerbr dělal pouze asistenta, že Tvrdík z toho má jen rodinný byznys, tak to je silný kafe. Není to moc hezké čtení.

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          SLAVIESTA     před měsícem 23.07.2024 16:56 |  
          32 7

          Vždy si říkám, že na podobné příspěvky slepých fandů už nebudu reagovat a zase jsem to nevydržel. Tak jen k Tvému úvodu. Těmi body z loňska můžeme opravdu dláždit, třeba cestu na hajzlík. Což nechápete vy hlasatelé počtu bodů, že to není vůbec důležité, že to je zkrátka úplně na h....., pokud má někdo o jediný bod víc. Končím, nemá to cenu, pro někoho to bude zkrátka vždycky růžový....

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          houston (přítel SN)     před měsícem 23.07.2024 17:07 |  
          26 7

          Ty chodíš na fotbal vzpomínat na pěkný i to špatný a kvůli bodům ? Velká většina ale kvůli naději z hezkýho fotbalu, kterej předvedou nadšení fotbalisti. To diváky přivádí na stadion, ne pohled na sterilní výkon hráčů, kteří zápasí nejen se soupeřem, ale i s pozicí, na které je nutí hrát trenér, přestože už jsme je tam viděli mnohokrát se neprosadit.
          Takže, já chci po radosti z dobrého výkonu body, tobě stačí ty body...

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          japoko     před měsícem 23.07.2024 21:00 |  
          17 4

          Jestli 3 roky neuděláme titul, pak tvá věta: "Že bídáci měli víc štěstí než my a měli to poskládaný ?" zní neobyčejně směšně!


          Komentář byl uživatelem upraven (23.07.2024 22:42) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          1zippo1     před měsícem 23.07.2024 23:51 |  
          17 3

          A komu to prospělo?????? Ta hojná účast na ME? sralťani se smáli, že se šetřili a že za průser mohli slávisti. Schranz táhl na hrotu Slováky, u nás hraje beka. Pavlač nemám, ale jen mám oči, tak vidím, mám rozum, tak o tom co vidím přemýšlím a mám spoustu přátel, se kterými se můžu o své dojmy podělit. A prosím, nepřeji si být kádrován. Tebou ani Tobě podobnými. Mám prostě jiný názor než Ty. A ty body si pověs nad postel, bude se Ti dobře usínat. A věz, že sralta měla o dva víc.

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          bongor     před měsícem 24.07.2024 15:04 |  
          9 9

          Já mám bohužel stejný názor jako Ty Karjale a už jsem jej tady několikrát zveřejnil.Pro mě jsou naši fotbalisti,naši kluci.A Trpiš,to je jeden z našich zachránců.Až na něj začnu nadávat,dám si dobrovolně pár po hubě.On ty naše
          nejschopnější neprodával,ale pouze byl nucen sledovat,jak se roky jeho práce rozplývají.Teď věřím,že to náš nový majitel už nepřipustí.Ale nějakou dobu bychom měli být trpěliví a nefantazírovat o výměně trenéra a nedat čas
          na pořádné sehrání.Kdo z ligy musel na přípravu postrádat devět reprezentantů?Howgh.

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            donford     před měsícem 24.07.2024 17:16 |  
            5 4

            Ahoj, Bongore, bongy, starý brachu, mluvíš mi z duše.

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            SuperAukro     před měsícem 25.07.2024 02:39 |  
            8 1

            No problém je ten, že Trpiš se rok za rokem nepoučil, dělá stále stejné chyby, hráče nezlepšuje a jeho styl je čitelný pro většinu týmů. Zkrátka hrajem nepěkně a stále stejně už tři roky. Nebo ty tam progres vidíš?

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            dauby     před měsícem 25.07.2024 22:37 |  
            4 1

            A jak dlouho by ta trpělivost a klid na práci měly trvat? Deset let? Podle mě tři roky je dost dlouhá doba, aby i ti méně bystří pochopili, že ve Slavii to prostě nefunguje dobře.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        wimpy     před měsícem 23.07.2024 17:28 |  
        7 3

        Na druhou stranu ligovej fotbal v červenci se mi nikdy nelíbil. Takže prozatimní holomajzna mi nevadí tolik, jako ztráta bodů.

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          kostelnivlajka     před měsícem 23.07.2024 17:49 |  
          2 1

          V sobotu mám volno, pokud nepůjdu odpo na pivo, tak bych asi přijel...

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          knl66 (přítel SN)     před měsícem 23.07.2024 22:40 |  
          5 1

          Mně se nelíbí ligovej (ani žádnej jinej) fotbal v prosinci, a taky se mi nelíbí fotbal v únoru. Spotřeba rumu je pak docela vysoká.

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            wimpy     před měsícem 23.07.2024 22:59 |  
            1 1

            Myslel jsem úroveň fotbalu, ne podmínky a počasí. :-)
            Forma se obvykle nevyladí moc brzo a když náhodou jo, přichází problém na podzim. Ale tedy v neděli mě taky vytočili, od trenéra po hráče téměř do jednoho.

  28. JO, UVIDÍME UŽ

    Slávista 51     před měsícem 23.07.2024 17:19 |  
    3 20

    dnes večer, že.
    Nějakej stream bude.

    • Re: JO, UVIDÍME UŽ

      kostelnivlajka     před měsícem 23.07.2024 17:47 |  
      7 2

      Když koukám vyhravaj, takže koukat nebudu, vlastně kdybys nenapsal, ani bych po tom neštěknul..

    • Re: JO, UVIDÍME UŽ

      standa.e     před měsícem 23.07.2024 18:37 |  
      5 2

      Jinak jestli je řeč o těch s malým písmenkem na začátku a co se za svou historii stydí tak moc, že si z loga vykopli i jitřenku (hvězdu), tak by je dnes měli dávat na Sport 2.

    • Re: JO, UVIDÍME UŽ

      knl66 (přítel SN)     před měsícem 23.07.2024 19:41 |  
      26 4

      Na Slavistických novinách žadoníš o stream na zápas Ave RB?!? To jako fakt?!?
      To je ovšem velmi podivné , že!

      • Re: JO, UVIDÍME UŽ

        Slávista 51     před měsícem 23.07.2024 20:03 |  
        4 8

        Nežadoním, jenom poukazuji na to, že někde bude a soupeře/nepřítele za Stalinem, musí člověk znát, mít pod dohledem.

        • Re: JO, UVIDÍME UŽ

          Slávista 51     před měsícem 23.07.2024 20:07 |  
          2 4

          A Tykač koupil i stadion, takže to rozšíření může začít !

          • Re: JO, UVIDÍME UŽ

            dalislavista     před měsícem 25.07.2024 08:40 |  
            1 0

            Myslím, že naopak.
            Stadion měl celý, ale Slavii ne ( drobní akcionáři). Tak teď od nich vykoupil ty jejich akciie ( i ode mě) a má i celou Slavii fotbalovou.

        • Re: JO, UVIDÍME UŽ

          wimpy     před měsícem 23.07.2024 20:12 |  
          10 2

          Trochu se obávám, že jejich výlet do Irska ti moc radosti neudělá.

          • Re: JO, UVIDÍME UŽ

            knl66 (přítel SN)     před měsícem 23.07.2024 22:38 |  
            7 2

            Což se dalo čekat. Tam by, myslím, vyhrál i Prostějov nebo Vyškov. (Nekoukám.)

      • Re: JO, UVIDÍME UŽ

        Myšák     před měsícem 24.07.2024 18:40 |  
        3 0

        Co je na tom podivné, že chce znát svého nepřítele?

  29. hodnocení slávistů 1. kolo

    profesor     před měsícem 24.07.2024 10:24 |  
    21 4

    Přečetl jsem si řadu příspěvků s kterými jsem vyjádřil souhlas a nebudu opakovat to co bylo v nich napsáno. Přimlouvám se ale, aby v hodnocení byl zmíněn i trenér, neb výkon mužstva jde i za ním

    • Re: hodnocení slávistů 1. kolo

      myshack (přítel SN)     před měsícem 24.07.2024 11:17 |  
      4 3

      A po sezóně vyhlásíme nejlepšího trenéra!

      • Re: hodnocení slávistů 1. kolo

        Tonda     před měsícem 24.07.2024 12:07 |  
        13 3

        možná bychom mohli po sezóně vyhlásit nejlepšího trenéra ze SN.

        • Re: hodnocení slávistů 1. kolo

          standa.e     před měsícem 24.07.2024 12:57 |  
          3 2

          Heh... A v rámci třeba nějaké benefikční akce nechat dotyčného odvést přípravu a odkaučovat zápas... To by mohl být od Tvrdíka slušnej trolling ;)

          • Re: hodnocení slávistů 1. kolo

            záplata     před měsícem 24.07.2024 13:40 |  
            4 1

            No jen aby ses nedivil, fotbal není kvantová fyzika.

            • Re: hodnocení slávistů 1. kolo

              standa.e     před měsícem 24.07.2024 13:43 |  
              2 0

              Hele, bylo by to ale vtipný, ať by to dopadlo jakkoliv.
              Každopádně by to stejně nic nevypovídalo o realitě soutěžních utkání. Trochu nadhledu...

              • Re: hodnocení slávistů 1. kolo

                záplata     před měsícem 24.07.2024 13:54 |  
                3 1

                Ale jó, já mám srandu rád a také jsem to tak pochopil. moje odpověď byl také pokus o srandu, chtěl jsem říct, že sranda by byla, kdyby to ten fanoušek odkoučoval na úrovni ligovýho trenéra.

        • Re: hodnocení slávistů 1. kolo

          bongor     před měsícem 24.07.2024 21:10 |  
          3 4

          Tady jsou jich zástupy,jeden lepší než druhej.Budeme to mít těžký určit vítěze.
          Psáno pro Tondu.


          Komentář byl uživatelem upraven (24.07.2024 21:11) . Zobrazit původní komentář

  30. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    kupik     před měsícem 24.07.2024 14:19 |  
    20 2

    Dobrý odpoledne,přátelé
    může se prohrát,může se plichtit.
    Ovšem po tomto výkonu / nevýkonu/ hodnotiti netřeba.To jest to samý jako kdybych si vzal manželku s sebou do bordelu.
    Jednoznačně toto vystoupení nebylo hodno jména Slavia Praha.

  31. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    macceba     před měsícem 24.07.2024 14:21 |  
    25 2

    Jestli můžu taky říct pár věcí, tak za mě se ukazuje, že každý se vyjeví v krizových situacích. Jak se dřív vyhrávalo, tak byli trenéři progresivní, v taktice, přístupu k presinku v nasazování hráčů atd. Jakmile už nemáme tak odskočený team, tak se trenérský štáb úplně zanoril do absolutně sterilní, konzervativní fáze, kdy prostě mají 15 hráčů (těch "zkušených") a ostatní jsou prostě náhradníci, nikoliv střídající hráči, jak jsme od nich už párkrát slyšeli dřív, teď je to naopak. Je to až posedlost neudělat chybu..... A to se pak přenáší i na hráče...... Je možné že ten přerod způsobili hráči jako Santos, ale ta změna v myšlení je opravdu donebevolajici. Martin


    Komentář byl uživatelem upraven (24.07.2024 14:23) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      vokky     před měsícem 24.07.2024 16:29 |  
      18 6

      Je to blbý,ale i ten Vizour na isportu,už má obavu o Jindrovo nasazování hráčů do zápasu.Tenhle ročník,opravdu nezačal podle našich představ,ale bez toho spilmachra,to bude fakt složitý.K tomu zranění Vlcaka,saskarna s Olim a máme zase huby nakřivo,jako Ransdorf.Tak zase budeme věřit...

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        butters     před měsícem 24.07.2024 17:23 |  
        15 0

        No pozor, pokud Vízek začne mít pochybnosti o Slavii, tak jsme na dobré cestě. Stejně je ta plichta v Hradišti jeho vina, prý nás před sezónou tipoval na titul. Teď je hlavně třeba, aby začal opěvovat spartu a ideálně na její titul vsadil veškeré úspory.