Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Názory

Kde je moje bojovná Slavia?

Již asi sedm let jsem slávistou. Líbilo se mi její pojetí hry. Ovšem to, co Slavia předvádí v poslední době se mi líbí pramálo. K napsání tohoto příspěvku mne donutila středeční odveta v Aténách.

Z přímého přenosu na čT (s komentářem ne nepodobným TV NOVA!!) vyplynula jedna věc: moje milovaná Slavia je ve velké krizi. Hráči si nejsou schopni na tři metry přihrát míč, po velkou část zápasu jsem postrádal jakýkoliv pohyb (o tom svědčí i fakt, že za první poločas slavia zahrála čtyři "malé domů"). Každému divákovi se podle mne muselo zdát, že slávka nebojuje. Pochvalu si zaslouží snad jedině Müller a možná Gedeon. Ostatní nebyli v zápase vidět.

Vím, je to těžký zápas a možná to vypadá úplně jinak, ale tak nějak jsem z toho zápasu nevycítil chu? poprat se o ten postup, něco do toho zápasu dát. Jako by naši kluci jeli do Atén z povinnosti. Možná si řeknete, že tomu nerozumím a že jsem nějakej převlečenej spar?an (což samozřejmě není pravda :o)), ale snažím se tu vyjádřit své pocity a dojmy z tohoto zápasu. Hřeje mne pouze to, že obrana tolik nechybovala. Pevně věřím, že se z té současné Slávie zase stane ta Slávia, na kterou jsme zvyklí. Bojovná a hrdá.

Pokud se Vám článek líbil, můžete nás odměnit

Komentáře (5)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Kde je moje bojovná Slavia?

    Zizu     před 23 lety 23.08.2001 00:10 |  
    0 0

    V tomhle má thomash pravdu protože to co jsme předváděli nevím jestli se dalo nazvat fotbale protože když jsme se dostali k míčí tak jsem ho okamžitě ztratili a neyly jsme schopni si přihrát na tři metry ale nebyly jsem schopni skoro nic jedine co jsme dovedli bylo poslat 2 nimrané střely. Nutno přiznat že rozhodčí Frisk to taky trochu upravil protože oba fauly ve vápně mohl s ledovým klidem odpískat ale kdyby písknul jednu ale on ani to za to na atenské straně to by mu šlo. nelze z toho ale vinit rozhodčího protože za tu prohru si mužeme sami to co jsme zahrali za to by se nemusel stydět druholigový tým ale na Slavii tohle zdaleka nestačí a ani nikdy stačit nebude jediné co dnes fungovalo dá se říci téměř bezchybně byla obrana a především Martin Muller ale z dobrou obranou toho moc nesvedem bojovnost našich utočníku byla nulová a záloha dělala jen to co musela ale míč měli na nohou řekové a bez problémů si sehrávali a my stáli na pulce a čekali tak s timhle nevyhrajeme ani Ligu i když to jako Slávista nerad je to tak a budou se muset udělat změny.

  2. Re: Kde je moje bojovná Slavia?

    ULTRAS (host)     před 23 lety 23.08.2001 00:13 |  
    0 0

    Taky se ptám a radši si neodpovídám (ale). 1. Museli by jsme koupit tak 8 nových hráčů, co chtěj hrát fotbal srdcem a ne jenom k vůli penězům a premiím, abychom hráli FOTBAL a ne to, co někteří naši hráč předváděj na hřišti, 2. Leška a vedení VEN, 3. Nový stadión, to pro začátek stačí.
    SKS 4 EVER

    • Re: Kde je moje bojovná Slavia?

      (host)     před 23 lety 23.08.2001 09:37 |  
      0 0

      Přesně tak to je. Dokud bude u kormidla pan Leška, který hledí pouze na to jak prodat výhodně (i nevýhodně) ty nejlepší hráče a nebude se budovat tým, pak bude Slavia horší a horší. Pokud tvrdí, že nové posily by se koupily případně po postupu do LM, pak říkám to je pozdě!!! K čemu nám budou posily, které neprošly společnou letní přípravou. A pokud vedeni o postup do LM opravdu stálo, nevím, proč neinvestovalo nějaké peníze na 4 skutečně dobré hráče podle přání trenéra. Vždy? přece bez investic není žádný zisk. Tyo ví dnes i malé dítě!!!

  3. Re: Kde je moje bojovná Slavia?

    Sesivany     před 23 lety 23.08.2001 20:34 |  
    0 0

    Pomalu si začínám znovu vážit pana Cipra, protože nepamatuji, kdy by Slavia hrála dobře pod jiným trenérem...

    • Re: Kde je moje bojovná Slavia?

      (host)     před 23 lety 25.08.2001 20:55 |  
      0 0

      No myslim si, ze trenerem to nebude. Pokud hraci hrajou jako bez duse a nebojujou, muze je trenovat treba Pan Buh a stejne to k nicemu nepovede.
      Slavia 4ever