Názory

Kde je moje bojovná Slavia?

Již asi sedm let jsem slávistou. Líbilo se mi její pojetí hry. Ovšem to, co Slavia předvádí v poslední době se mi líbí pramálo. K napsání tohoto příspěvku mne donutila středeční odveta v Aténách.

Z přímého přenosu na čT (s komentářem ne nepodobným TV NOVA!!) vyplynula jedna věc: moje milovaná Slavia je ve velké krizi. Hráči si nejsou schopni na tři metry přihrát míč, po velkou část zápasu jsem postrádal jakýkoliv pohyb (o tom svědčí i fakt, že za první poločas slavia zahrála čtyři "malé domů"). Každému divákovi se podle mne muselo zdát, že slávka nebojuje. Pochvalu si zaslouží snad jedině Müller a možná Gedeon. Ostatní nebyli v zápase vidět.

Vím, je to těžký zápas a možná to vypadá úplně jinak, ale tak nějak jsem z toho zápasu nevycítil chu? poprat se o ten postup, něco do toho zápasu dát. Jako by naši kluci jeli do Atén z povinnosti. Možná si řeknete, že tomu nerozumím a že jsem nějakej převlečenej spar?an (což samozřejmě není pravda :o)), ale snažím se tu vyjádřit své pocity a dojmy z tohoto zápasu. Hřeje mne pouze to, že obrana tolik nechybovala. Pevně věřím, že se z té současné Slávie zase stane ta Slávia, na kterou jsme zvyklí. Bojovná a hrdá.

Pokud se Vám článek líbil, můžete nás odměnit

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Kde je moje bojovná Slavia?

    Zizu     před 23 lety 23.08.2001 00:10 |  
    0 0

    V tomhle má thomash pravdu protože to co jsme předváděli nevím jestli se dalo nazvat fotbale protože když jsme se dostali k míčí tak jsem ho okamžitě ztratili a neyly jsme schopni si přihrát na tři metry ale nebyly jsem schopni skoro nic jedine co jsme dovedli bylo poslat 2 nimrané střely. Nutno přiznat že rozhodčí Frisk to taky trochu upravil protože oba fauly ve vápně mohl s ledovým klidem odpískat ale kdyby písknul jednu ale on ani to za to na atenské straně to by mu šlo. nelze z toho ale vinit rozhodčího protože za tu prohru si mužeme sami to co jsme zahrali za to by se nemusel stydět druholigový tým ale na Slavii tohle zdaleka nestačí a ani nikdy stačit nebude jediné co dnes fungovalo dá se říci téměř bezchybně byla obrana a především Martin Muller ale z dobrou obranou toho moc nesvedem bojovnost našich utočníku byla nulová a záloha dělala jen to co musela ale míč měli na nohou řekové a bez problémů si sehrávali a my stáli na pulce a čekali tak s timhle nevyhrajeme ani Ligu i když to jako Slávista nerad je to tak a budou se muset udělat změny.

  2. Re: Kde je moje bojovná Slavia?

    ULTRAS (host)     před 23 lety 23.08.2001 00:13 |  
    0 0

    Taky se ptám a radši si neodpovídám (ale). 1. Museli by jsme koupit tak 8 nových hráčů, co chtěj hrát fotbal srdcem a ne jenom k vůli penězům a premiím, abychom hráli FOTBAL a ne to, co někteří naši hráč předváděj na hřišti, 2. Leška a vedení VEN, 3. Nový stadión, to pro začátek stačí.
    SKS 4 EVER

    • Re: Kde je moje bojovná Slavia?

      (host)     před 23 lety 23.08.2001 09:37 |  
      0 0

      Přesně tak to je. Dokud bude u kormidla pan Leška, který hledí pouze na to jak prodat výhodně (i nevýhodně) ty nejlepší hráče a nebude se budovat tým, pak bude Slavia horší a horší. Pokud tvrdí, že nové posily by se koupily případně po postupu do LM, pak říkám to je pozdě!!! K čemu nám budou posily, které neprošly společnou letní přípravou. A pokud vedeni o postup do LM opravdu stálo, nevím, proč neinvestovalo nějaké peníze na 4 skutečně dobré hráče podle přání trenéra. Vždy? přece bez investic není žádný zisk. Tyo ví dnes i malé dítě!!!

  3. Re: Kde je moje bojovná Slavia?

    Sesivany     před 23 lety 23.08.2001 20:34 |  
    0 0

    Pomalu si začínám znovu vážit pana Cipra, protože nepamatuji, kdy by Slavia hrála dobře pod jiným trenérem...

    • Re: Kde je moje bojovná Slavia?

      (host)     před 23 lety 25.08.2001 20:55 |  
      0 0

      No myslim si, ze trenerem to nebude. Pokud hraci hrajou jako bez duse a nebojujou, muze je trenovat treba Pan Buh a stejne to k nicemu nepovede.
      Slavia 4ever