Hráči Slavie

Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

Mistrovství Evropy v Německu neskončilo krachem jen pro fanoušky České reprezentace, ale přineslo i jednu hodně špatnou zprávu pro všechny slávisty. Brankářská opora Jindřich Staněk se zranil a několik měsíců nebude moci nastoupit do brány. Co teď s tím?

Už při sledování zápasu Česka s Tureckem všem fanouškům, ale i vedení či realizačnímu týmu Slavie zatrnulo. Přesně kvůli těmto věcem kluby nerady pouští své hráče na reprezentační srazy. Nic jiného jim nakonec většinou nezbyde, možnost zúčastnit se podobného šampionátu se samozřejmě neodmítá.

Nejenže se ovšem musí připravovat na následující ligovou soutěž bez značné části kádru, ještě mohou o hráče přijít díky zranění. Stejně jako se to stalo u Jindřicha Staňka. Výsledek magnetické rezonance – luxace pravého ramenního kloubu a poškozené vazy. Následovat bude operace a rekonvalescence okolo třech až čtyřech měsíců. Poté postupný návrat, těžko posoudit v jaké formě. 

A pro Slavii je to v blížící se velice důležité sezoně problém. Přestože před jeho příchodem o přestupu mnozí fanoušci sešívaných pochybovali, skvělý brankář si většinu z nich rychle získal. Obrana s ním za zády působila daleko silnějším dojmem, Staněk si ji ostatně dokázal zkušeně dirigovat. Během svého působení v Edenu už předvedl nejeden famózní zákrok.

Nyní tedy přichází velice důležitá otázka. Koho postavit do brány po dobu jeho rekonvalescence. Brankář určitě může být tím rozdílovým faktorem, který bude později rozhodovat o titulu či postupu do evropských pohárů. Konkurenti z druhého břehu pravděpodobně ani příští sezonu moc bodů ztrácet nebudou.

Máme v podstatě tři možnosti, i když jednu hned na začátku vyřadíme. Jakkoliv respektuji a uznávám minulost Ondřeje Koláře, asi málokdo si v momentální situaci dokáže představit právě jeho větší vytížení. V minulé sezoně se hodně dlouho potýkal se zraněním. Už to prostě dávno není, co to bývalo.

Zřejmě pravděpodobnější možností bude postavení Aleše Mandouse. Před příchodem Jindřicha Staňka byl jasnou jedničkou. Mnozí vlastně nechápali, proč Trpišovský nechce vsadit na něj. Určitě je to skvělý brankář s výbornou hrou nohama. Občas mi u něj ovšem chybělo právě ono něco navíc, co dokáže předvést Staněk.

A do třetice tu máme mladého a perspektivního Antonína Kinského. Ten byl v minulé sezoně na hostování v Pardubicích. Rozhodně tam působil velice zajímavým dojmem. Hru nohama má za mě ještě lepší a mnohokrát dokázal vytáhnout výjimečné zákroky. Po návratu z hostování se jasně vyjádřil, že nebude chtít prodlužovat smlouvu. Chtěl přestoupit do jiného klubu, v němž bude mí lepší výchozí pozici. V případě zdravého Staňka by se přes něj do brány pravděpodobně nedostal.

Situace se ovšem tímto zraněním poměrně výrazně změnila. A proč nedat šanci právě tomuto mladému gólmanovi? Zkušenosti v nejvyšší fotbalové soutěži již získal. Věřím, že by nás dokázal podržet. I pro něj by to mohla být příležitost se ještě víc ukázat a díky tomu si získat šanci na lepší angažmá. Musíme jen lehce zariskovat.

Trochu jsem se toho bál. Realizační tým Jindřicha Trpišovského často raději sází na osvědčené hráče. Někdy se potýká až s nostalgií, kdy neustále dává šance fotbalistům, jenž už nemají týmu tolik co dát. Nebo se zasazují o návrat těch, kteří v minulosti v klubu už působili. Příkladem budiž David Zima, ale i snaha získat Petera Olayinku či další. Ne vždy je to na škodu, v tomto případě by však mohlo být. 

Letos to ovšem vypadá, že konečně přichází nějaká částečná změna. Do kádru by měl být zabudován mladý Daniel Fila, který v loňském roce hrál skvěle na hostování v Teplicích. Podle slov Jaroslova Tvrdíka by mohli šanci dostat i odchovanci Mikuláš Konečný či Dominik Pech. A v neposlední řadě je tu i Filip Prebsl, který v minulé sezoně působil v Liberci. Proč by tedy nemohl dostat příležitost i Antonín Kinský? 

Mnozí fanoušci na sociálních sítích potom volají a vlastně to bude i trochu zklamání, když se nebude dostávat častěji do brány. Byla by to o něco lepší možnost než vsadit na Aleše Mandouse. Neberte mě ve zlém, nic proti němu nemám. Jeho nejlepší časy ve Slavii už ovšem za mě trochu vypršely. Nepůsobil vždy stoprocentně spolehlivě. Ve dvaatřiceti letech už v jeho případě nevidím větší budoucnost v nejkrásnějším dresu, přestože u brankářů je to s věkem trochu jinak než u hráčů v poli.

Kombinace mládí a zkušeností může být tím pravým. Ztráta dalšího titulu už by byla opravdu na pováženou, proto je nejvyšší čas něco změnit. Můžeme se bavit o taktikách či celkovém projevu týmu. Za mě je ovšem velice důležitá právě i možnost vsadit na talentované mládí. Uvidíme, jak to celé dopadne. Zda zapláčeme nebo budeme realizačnímu týmu tleskat.

Komentáře (58)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

    žbl68     před 2 dny 02.07.2024 09:19 |  
    14 0

    Antonín Kinský (zhodnotit v lize a v Evropě a lukrativně prodat). a Jindřich ať se dá pořádně dokupy, nic neuspěchat...

    • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

      Edenjejenjeden     před 2 dny 02.07.2024 09:26 |  
      16 0

      Taky preferuju Kinskýho potřebuje cítit důvěru a hlavně chytat. Mandous není špatnej brankář, ale nějak mu chybí to pověstné "něco navíc".

      • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

        žbl68     před 2 dny 02.07.2024 09:35 |  
        4 0

        tak nějak ...

        • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

          Bati     před 2 dny 02.07.2024 10:28 |  
          10 0

          Bylo by fajn dát konečně šanci mládí. Opravdu mi přijde, že se to u nás jen říká v rozhovorech ale realita je pak jiná.
          Jaký má pak smysl dělat akademii, když ty mladé hráče pak jen posíláme hostovat nebo lešťí lavičku nebo je vyměníme za veterány....

  2. Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

    lukas6novak     před 2 dny 02.07.2024 09:23 |  
    12 1

    Já to vidím s brankaři docela jednoduše ( z mého pohledu, ne tak že to je jednoznačný i pro lidi v klubu).
    Kinský prodloužení smlouvy a jednička na podzim

    Mandous na podzim v pozici dvojky a v zimě asi prodej, což by bylo nejlepší pro všechny

    Staněk bude nejspíš celý podzim pryč takže řešíme až jaro u něj a tam by se popral o jedničku s Kinským podle toho jak by Kinský vypadal na podzim

    Kolář je u mě velký otazník. Být to čistě na mě tak mu poděkuji za to co pro nás udělal a pustil bych ho pryč ale mám takový pocit že to je momentálně skoro nemožný a vlastně netuším co s ním. Celou sezónu bude dělat trojku?

    Sirotník - nemám ho až tolik nasledovanýho ale když si vezmu že nedávno prodlužoval smlouvu a je mu "už" 22 tak ideální role by byla nejspíš jednička v béčku kde by měl dodávat i nějaký klid (má odchytáno 38 zápasů v ČFL a 12 zápasů v druhý lize) a plnit roli trojky v áčku ale to nejde úplně dohromady s Kolářem (pokud neodejde)

    • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

      lantsmit     před 2 dny 02.07.2024 09:59 |  
      11 9

      Zajímalo by mě, kdy a kde se v mysli převládající skupiny fanoušků stal Mandous dvojkou i za dosud "neprověřeným" Kinským. Což byl častý argument třeba kjandourka při obhajobě "práce s Kinským", jejímž projevem bylo obrážení všech možných hostovaček.

      Aby mi bylo dobře rozuměno, já považoval Mandouse za nedostatečného gólmana pro Slavii vždycky, a naopak Kinského za gólman s perspektivou budoucí jedničky i u repre. Ale jak se z toho stal ten všeobecně přijímaný narativ?

      Myšleno tak, že Mandous u nás a vlastně celou kariéru chytá stejně. Rozumím tomu správně tak, že oči v tomto směru otevřel až příchod Staňka. Kdy teprve on ukázal, jak má a měl i za doby Mandouse chytat skutečný gólman pro Slavii. Obdobně jako třeba obnažil Ousoua příchod a okamžitý přínos Ogbua?

      Myslím, že už bychom měli mít oko na to, jaké výkony pro Slavii dostatečné jsou a jaké nejsou. A ne vždycky čekat rok nebo dva až se ta nedostatečnost ukáže pro všechny i z vesmíru.


      Komentář byl uživatelem upraven (02.07.2024 10:18) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

        Steve2924 (přítel SN)     před 2 dny 02.07.2024 12:18 |  
        4 1

        Možná proto co i ty sám píšeš. Mandous je v rámci ligy lepší průměr. A to je Kinský minimálně taky. A protože Kinský je mladý a perspektivní dává větší smysl mu dát na začátek možnost chytat jako číslo 1 ať má motivaci prodloužit smlouvu a ukázat co v něm je.

    • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

      necich     před 2 dny 02.07.2024 10:18 |  
      11 3

      Realizáku to nezávidím, ve hře je titul a postup do LM.
      Mandous je průměrný možná lehce nadprůměrný golman s nevyrovnanými výkony.
      Staněk je pro podzim nebo podstatnou část podzimu out.
      Otázka je co Kolář. Pokud by byl zdravotně zcela fit (dle nějakých náznaků by se to mělo v tuto dobu potvrdit nebo vyvrátit) tak určitě neřekl poslední slovo, je v ideálním brankářském věku, bude tzv. hladový a klidně se může dostat do původní formy.
      Kinský? Já bych mu šanci jako jedničky dal, buď se prokážou jeho kvality a to, že jeho sebevědomí je zdravé nebo se tzv. shodí a bude jasno.. Problém je, že jde o LM, titul a on zatím tak důležité zápasy nechytal.
      Tak "babo raď".

  3. Komu dát větší důvěru

    Myšák     před 2 dny 02.07.2024 09:43 |  
    10 0

    Dát šanci Kinskému.

  4. Na výběr je, že.

    Slávista 51     před 2 dny 02.07.2024 09:47 |  
    2 2

    Více mě zajímá, jaké odškodnění bude od FAČRu/pojišťoven, jak hráči, tak klubu !

    • Re: Na výběr je, že.

      Slávista 51     před 2 dny 02.07.2024 09:49 |  
      2 0

      Doufám, že FAČR nešetřil na pojištění, když jeho bafuňáři mají královské platy za ten jejich švajneraj !

  5. Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

    bububu (přítel SN)     před 2 dny 02.07.2024 09:58 |  
    10 9

    Vsadím se o co chcete, že sezónu jako jednička začne Kolář.

    • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

      JS (přítel SN)     před 2 dny 02.07.2024 10:24 |  
      3 2

      jj, dokud neudělá nějakej kiks.

    • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

      kostelnivlajka     před 2 dny 02.07.2024 10:25 |  
      4 2

      Souhlas

    • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

      butters     před 2 dny 02.07.2024 10:36 |  
      6 1

      Taky si to myslím, i když to bude hazard jako kráva. Ale fakt realizáku nezávidím. Kinský má určitě vyšší potenciál než Mandous, ale je otázka, jestli už je připravený, aby zvládl předkola LM? Zranění Staňka přišlo fakt v tu nejhorší možnou dobu.

      Jako samozřejmost beru, že aby se o Kinském vůbec uvažovalo, musel by nejdřív prodloužit smlouvu, jinak jeho stavění do branky, když v zimě zdarma podepíše smlouvu s konkurencí, nedává smysl.

      • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

        kostelnivlajka     před 2 dny 02.07.2024 10:38 |  
        3 3

        Potenciál...

      • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

        wymaz     před 2 dny 02.07.2024 13:14 |  
        5 2

        Promiň,ale kdy bude připravený? Až bude ve Spartě, nebo až mu bude 32?

    • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

      Merlinus (přítel SN)     před 2 dny 02.07.2024 12:12 |  
      9 5

      A proč ne? Pokud je už zdravý a má na to výkonnost. Nechal bych to na trenérovi, který je vidí denně.

      • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

        bububu (přítel SN)     před 2 dny 02.07.2024 13:26 |  
        12 7

        Výkonnost nemá 3 roky.

        Je to ale fajn kluk do kabiny a jeho nasazení do branky schválil sám Standa Tecl!

    • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

      Steve2924 (přítel SN)     před 2 dny 02.07.2024 12:14 |  
      9 7

      To by mě teda zklamalo a nasralo víc než některé příchody....

      • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

        necich     před 2 dny 02.07.2024 15:18 |  
        6 3

        Pokud bude nejlepší tak proč ne?

    • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

      coogee     včera 02.07.2024 20:45 |  
      2 0

      Nesnaž se nás vyděsit!

  6. Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

    kostelnivlajka     před 2 dny 02.07.2024 10:25 |  
    4 6

    Mě a ostatní závistivce nejvíc zajímá, kdo kolik bere měsíčně?

    • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

      žbl68     před 2 dny 02.07.2024 15:14 |  
      5 0

      milion dva ...... Zagorová, ač je to milá holka (byla) , Jandové :-)

      • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

        wimpy     před 2 dny 02.07.2024 15:16 |  
        5 1

        Zagorová tuším jen šest set tisíc, což je důkazem, že i v socialistickém československu bujela genderová nespravedlnost.

        • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

          coogee     včera 02.07.2024 20:44 |  
          2 0

          Ano, tehdy brala šestsettisíc, ale kolik by to bylo dnes? I Chorý by záviděl. :-)

            • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

              coogee     včera 02.07.2024 21:19 |  
              1 0

              Ty jsi ale hnidopich a šťoura nevídanej, není to jedno, ročně nebo měsíčně ?! :-)

  7. Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

    o5aradecek     před 2 dny 02.07.2024 10:58 |  
    16 0

    Říká se, že vše zlé je pro něco dobré a tohle je přesně ten případ. Zranění Staňka otvírá obrovskou šanci pro Kinského a já věřím, že ji dostane a chytne za pačesy.

    • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

      fleder     před 2 dny 02.07.2024 11:04 |  
      15 1

      Nicméně ta šance pro něj by měla být podmíněna prodloužením smlouvy. Proč ho rozehrát na nejvyšší úrovni v TOP klubu v CZ, jít s mladým hráčem do rizika (za mě ale v pořádku, já bych ho stavěl spíš, než Mandyho, natož Koláře, podle mě to zvládne) s tím, že v lednu podepíše zadarmo někde jinde ještě s vyšší cenovkou a klub ostrouhá?
      Prostě chtěl šanci, tady já má díky aktuální situaci ještě větší, než v nějakém Liberci. Něco za něco. Fair enough.

      • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

        coogee     před 2 dny 02.07.2024 12:30 |  
        5 0

        To snad je naprosto jasné, že pokud nepodepíše, nemůže být jedničkou!
        Já bych mu tu šanci rozhodně dal.

      • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

        standa.e     včera 03.07.2024 09:43 |  
        6 0

        Vidím to naprosto totožně.

        Trochu méně vážně: Já třeba vždycky litoval i Kuby Markoviče. Přišlo mi, že reálně také nikdy nedostal čuchnout a přes všechna slova o perspektivě jsme pokaždé přivedli někoho jiného, kdo se ukázal být perspektivní méně. Markovič na ta nekonečná hostování doplácel nejvíc, protože jako hostující to měl do branky vždycky dál. A obávám se, že kdyby se k nám vrátil, tak za chvilku přijde Letáček... (Což je pro Markoviče skutečně Nemesis...)

    • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

      kalex     před 2 dny 02.07.2024 12:59 |  
      5 1

      Ještě bych dodal, (bohužel) je všechno zlé k něčemu dobré. Máme čas reagovat, protože stát se to třeba v prvním ostrém zápase, tak jsme v prdeli. Já věřím, že Kinský podepíše a budeme mít dva perfektní brankáře. A ač mám rád Mandouse, tak mi kolikrát docela pil krev, když na něj šla prudší střela a on uhýbal.
      Nicméně pokud by Kinský prodloužit nechtěl a řešilo se to zvenku, tak asi Jaroš.

  8. Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

    slavanda     před 2 dny 02.07.2024 11:13 |  
    25 1

    1. Prodloužit smlouvu s Kinským a udělat z něj do vyléčení Jindry jedničku. Pokud má Kinský dostatečné sebevědomí tak to musí vzít, pokud SKS dá solidní záruky. Je rozdíl na sebe upozorňovat v Liberci nebo v LM. Musí si na sebe chlapec vsadit, že něco umí.
    2. Mandy dvojka s větším vytížením, dát mu i pár zápasů v lize až se pojedou anglické týdny.
    3. Koli, pokud se zcela uzdraví, hostování minimálně půl roku do druhé ligy. Pokud se osvědčí, rád ho přivítám zpátky;)

    • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

      sasky     včera 03.07.2024 11:51 |  
      1 2

      Jak tu zaznělo, nechal bych to na trenérech. Od stolu je to super vize, ale zase teď bude podzim, který nám může dát nebo vzít hned dvě účasti v LM. Resp. dát jednu, vzít klidně obě. Nevím, jestli to není trošku moc tlaku na "kluka", který odchytal půl sezóny v lize. Nemám nic proti mladým, ale tady bych sázel spíš na Mandyho (přes kvaldy a pak se uvidí). Zkušenosti by mohly hrát zásadní roli. Každopádně, i kdyby začal jako jednička Mandy, tak by Tonda měl dostat nějaké zápasy v lize, případně i v pohárech.

  9. Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

    Noddik     před 2 dny 02.07.2024 12:14 |  
    8 2

    Za mě největší perspektiva samozřejmě Kinský, ale upřímně si myslím, ze rozhodnou zkušenosti z evropských poháru, jelikoz jde fakt o hodně, takže tipuji Mandous.. podle me si to realizak prostě nelajzne hned s Kinskym, v predkolech určitě ne, ikdyz ja myslim ze by to zvládl!


    Komentář byl uživatelem upraven (02.07.2024 12:15) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

      slavanda     včera 02.07.2024 18:25 |  
      5 0

      S kým to byl Petr Čech absolutně vyrovnaný v Bubenči po příchodu z Blšan? S Poštulkou myslím? Dostal tehdy šanci on a zbytek je známý příběh.

      • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

        kalex     včera 02.07.2024 19:12 |  
        3 0

        Na první dobrou si vzpomenu jako na posledního odchovance v bráně na Černého. Teda jako co dostal šanci jako ještě relativně mladý. Jinak se brankář vždycky koupil. To musí být taky motivace pro ty mladé. Imho kvůli tomu zdrhl Blažek.
        Jestli je ten Kinský fakt dobrý, tak ať mu dají nějaký slušný návrh a začne on.
        Za Poslední dobu se tady psalo o iks odchovancích, že jsou to talenti jak kráva a žádný šanci nedostal.

  10. Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

    pf     před 2 dny 02.07.2024 12:36 |  
    13 4

    Předpokládám, že půjdu proti proudu. Začátek sezóny bude naprosto stěžejní a v bráně raději uvidím brankáře, kteří mají s těmito zápasy zkušenosti. Mediální humbuk kolem Kinského už byl docela otravný. Samozřejmě budu věřit, že se v něm skrývá ten talent, který tu mnozí tak vzývají. V každém případě budu plně důvěřovat rozhodnutí trenérů našich brankářů, pěna dní na sociálních sítích mě nechává klidným a pokud na Kinského nevsadí, budu to plně akceptovat.

    • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

      denydzlSKS     před 2 dny 02.07.2024 14:28 |  
      10 0

      Drtivá většina lidí ví, jak to udělat a kdo to neví teď, tak za pár měsíců bude naprosto přesně vědět, jak se to mělo udělat..:)
      Ja třeba absolutně netuším, kdo z těch tří je teď nejlepší… vím že Kolář byl špička před zranením a po nem je podprůměr. Je už v pohodě? Nevim. Mandy je solidní, ale tak nejak vime, ze neni psychicky silnej a že by vytahoval nějaký vyloženě zákroky navic…to si taky nevybavuju. No a jestli je Kinský lepší než tihle dva? Nevim. V Pardubicích, kde o nic moc nešlo, byl dobrej, byť hned na začátku sezony udělal kiks.. v Pardubicích se z toho sesypat nemusel, ale u nás..?!
      Vidím to stejně jako ty a přijmu to co vymyslí trenéři. Oni ví nejvíc.

      • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

        pf     před 2 dny 02.07.2024 14:49 |  
        4 2

        Po bitvě každý generál:) Dokážu si představit, co by se zas pro změnu dělo, kdyby to Kinského semlelo a ten tlak neustál. Teď většina s jistotou předjímá, že je to gólman se zářnou budoucností, který teď už musí dostat příležitost. Kolář často čelí až pohrdavému výsměchu, přitom měl problémy s viděním a nevěřím, že by se vracel do tréninku, kdyby nedošlo ke zlepšení jeho stavu.

        • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

          The88     včera 02.07.2024 18:11 |  
          6 3

          Co Te k takove uvaze vede? S problemy s videnim ho erudovani treneri brankaru stejne staveli do brany... Proc by najednou, pokud by problemy neodeznely, nezkousel trenovat? Nic proti zaclenovani ZTP, ale mozna se pro ne najdou i vhodnejsi mista.

          • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

            pf     včera 02.07.2024 18:21 |  
            6 2

            Jasně zaznělo, že pokud se problémy s viděním nezlepší, ukončí kariéru. Asi tě to bude překvapovat, ale mnohem víc než podobným pochybovačům věřím našim trenérům v čele se Štěpánem Kolářem, jimž vděčí za úspěšnou kariéru většina gólmanů, kteří jim prošli pod rukama.

            • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

              The88     včera 03.07.2024 01:09 |  
              4 3

              Promin, ale treneri brankaru o problemech vedeli, na Ferencvaros ho postavili bez jedinneho treninku, a tak dale. Takze na me pusobi spis jako parta kamaradu, kde ruka ruku myje...
              Kteri brankari vdeci Stepanu Kolarovi za uspesnou karieru? Krome teda Ondry Kolare... A to nemyslim jizlive, jenom proste o nikom jinem nevim.

              • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

                pf     včera 03.07.2024 11:06 |  
                3 1

                Namatkou třeba Koubek, Vaclik, Dubravka a to pisu z lenosti jen z paměti. Patrně máme v českém rybníčku kvalitnější trenéry gólmanu, nic ti nebrání je uvest jména, nemusíš byt slusny:)

                • Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

                  The88     před 13 hodinami 04.07.2024 04:33 |  
                  1 1

                  Nic proti Stepanovu umu, ale Dubravku ani Koubka rozhodne nevychoval, prosli mu rukama jako hotovi brankari. Jestli sami rikaji, ze je posunul, smekam, ale nikde jsem se s tim nesetkal. No a Vaclika bych rekl ze nejspis netrenoval (nebo prinejmensim ne po podstatny cas), kdyz chytali na Zizkove stejnou sezonu... Kazdopadne, zasadnejsi by melo byt, koho za tech sest let vychoval nebo zlepsil ve Slavii?


                  Komentář byl uživatelem upraven (04.07.2024 08:18) . Zobrazit původní komentář

  11. TAK JAK TO BUDE

    Slávista 51     před 2 dny 02.07.2024 13:11 |  
    2 7

    nyní s tím I. Schranzem, co ?

    • Re: TAK JAK TO BUDE

      Zd3nA1CZ     před 2 dny 02.07.2024 17:25 |  
      4 2

      a co má Schranzik společného s brankařem ???

      • Re: TAK JAK TO BUDE

        butters     včera 02.07.2024 17:40 |  
        7 1

        U JiT nikdy nevíš, na jakou pozici se koho rozhodne přeškolit.

      • Re: TAK JAK TO BUDE

        Slávista 51     včera 02.07.2024 18:33 |  
        1 1

        Bude prodán,
        nebude prodán ?

        • Re: TAK JAK TO BUDE

          kalex     včera 02.07.2024 19:02 |  
          2 1

          Tak to dej do přestupů. Nechápu, proč to dáváš konkrétně sem.

        • Re: TAK JAK TO BUDE

          Zd3nA1CZ     včera 02.07.2024 19:51 |  
          1 1

          a proč to píšeš k topicu kde se řeší brankáři ?????

      • Re: TAK JAK TO BUDE

        Myšák     včera 03.07.2024 13:28 |  
        1 0

        Ty to nevíš??? Našel na půdě starý rukavice, a rozhodl se, že je ještě využije!!!

  12. Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

    japhy     před 2 dny 02.07.2024 13:15 |  
    10 2

    Staňkův zákrok před zraněním mi nepřišel ničím výjimečný, počítám, že nejet na Euro, udělá si to nejpozději v přípravě.
    Jinak Kinskýho připravovat jako jedničku a v záloze si ponechat Mandouse.

  13. Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

    Snivec     před 2 dny 02.07.2024 13:53 |  
    9 0

    Jak se rika, vsechno zle je pro neco dobre. Dostane sanci Kinsky, ktery by ji normalne nedostal.

  14. Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

    Huzgi (přítel SN)     včera 02.07.2024 19:54 |  
    4 1

    Toto musí náš realizační tým hodně dobře posoudit a správně postupovat. Kdyby se mělo ukázat, že na Slavii Kinský ještě nemá, Kolář je stále ovlivněn zraněním nebo z toho prostě už vypadl a na první polovinu sezony zůstal jen Mandous, tak je to průšvih.

  15. Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

    George (přítel SN)     včera 03.07.2024 06:34 |  
    3 0

    Někdy je nutné zlo pro něco dobré, a zranění Jindry nahrálo, že tu Tonda zůstane. A porve se o místo jedničky, věřím, že i podepíše smlouvu a pro příští roky to bude naše jednička, takže ač pro nás nejdůležitější sezona za poslední 3 roky, tak prostě jsem pro to hodit Tondu do brány, své už ukázal a já věřím, že tento tah vyjde, Neuer, Ter Stegen tady někdy začínali...navíc s buzmeny už má zkušenost a odchytal s nimi utkání, tak já jsem pro Tondu...a věřím, že na 90% bude jedničkou pro tuto sezonu minimálně podzimní část...a držím mu palce

  16. Re: Komu dát větší důvěru při zranění Staňka?

    witty13     včera 03.07.2024 08:17 |  
    5 1

    Za me je to jednoduche.
    Pokud je Kinsky takovy generacni talent jako se o nem predpoklada, a to ze bude jednicka znamena ze ho udrzime a podepise, tak je jednicka. Pokud to neustoji, muzeme ho v zime klidne prodat.
    Naopak pokud to ustoji, budeme mit v zime prijemne problemy, koho do brany.
    Pokud bychom ho vsak pustili bez sance, akorat bychom si drbali hlavu.
    Jednoduse hodit chlapce do hluboke vody. Prozatimni vykony rikaji ze by to mel ustat, a v hlave si na to asi veri. Za me neni o cem, i protoze Mandy za me nikdy nebyl 100% jednicka, jako byval Kolar