Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 22. kolo

Slavia doma s Pardubicemi herně dominovala, o vítězství ale rozhodl až ve druhé půli střídající Chytil.

Zápas s Pardubicemi potvrdil vzrůstající formu sešívaných. Což není nic nečekaného, ostatně jsem tu už psal, že špatné vstupy do jara jsou podle mě z hlavní části způsobeny až přehnanou fyzickou přípravou. A je fajn, že Slavia před dvojicí derby působí svěžejším dojmem, nicméně ztracené body nám nikdo nevrátí a ještě můžeme být rádi, že zůstalo jen u dvou. Každopádně zpět k neděli, Slavii sice trápilo několik absencí, nicméně už složení sestavy se mi zamlouvalo. Uzdravil se Zafeiris (takže nás nemuselo tak trápit vykartování Oscara, ovšem Christos se bohužel opět zranil, byť nejde o obnovení předchozího neduhu), konečně vyběhla obrana v pro mě ideální složení Vlček - Ogbu - Zima. K ideálu mi pak ještě chybělo útočné duo Jurečka - Chytil, ale volno pro druhého jmenovaného a šanci pro Tijaniho jsem chápal.

Každopádně Slavia hrála v poli výborně a soupeře, který měl za sebou povedený vstup do jara, mačkala jako citrón. Ve vápně to ovšem drhlo jako tolikrát v předchozích sezonách. Takže tutovka i přes vytrvalou převahu nepřišla a Budínský si připsal jen dva středně náročné zákroky (střely Tijaniho a Wallema). Do druhé půle zareagovala lavička Slavie logicky a poslala do hry Chytila. A byl jsem rád, že se nejednalo o střídání kus za kus s typologicky podobným Tijanim, ale že jsme vsadili na hru na dvě věže. S pokračujícím tlakem pak začalo přicházet i více šancí a druhý poločas byl za mě v naprostém pořádku. V poli válec a ve vápně konečně i produktivita, která přišla s Chytilem. Pochvalu si zaslouží i další střídající hráči Provod s Masopustem.

Slavia se tak celkem příjemně naladila na nadcházející zápasy se Spartou, které mnoho napoví o tom, jakým směrem se stočí celá sezona. Sparta je právem chválená za svůj herní projev s Galatasarayem, na druhou stranu má za sebou v úvodu jara mírně náročnější program a nebude pro ni snadné předvést několik top výkonů v krátkém časovém sledu. Slavia jde nahoru a šance vidím jako vyrovnané s tím, že domácí prostředí bude vždy mírnou výhodou. Neopomenu ale zdůraznit, že pro nás je zásadní hlavně ligový zápas a byl bych nerad, aby se opakovala situace z loňského roku, kdy jsme uspěli v poháru a Sparta v lize. Pomyslný postup a následnou porážku v ligovém derby bych považoval za špatný výsledek.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Aleš Mandous - 6 - Práce měl minimum, ale konečně z něj poprvé na jaře vyzařovalo sebevědomí. Rozehrávku nohou měl výbornou a jednou ve spolupráci s obránci předvedl parádní "ťukes".

Tomáš Vlček - 7 - Výborný výkon, kterým jen potvrdil můj názor, že by měl hrát pravidelně v základní sestavě. Ukázal rychlost, čtení hry a hlavně výbornou rozehrávku, ve které byl ze stoperů nejlepší.

Igoh Ogbu - 7 - S jeho výkonem jsem byl skoro tradičně velmi spokojen. Rozehrávku měl sice lepší Vlček (který je v ní top), ale Ogbu byl zase dominantní v soubojích. Doufám, že neměl větší zdravotní problém a byl střídán jen z důvodů pošetření na derby.

David Zima - 6 - Dostává se do toho, působil na mě zase o něco lépe. Byl živější, snažil se víc hrát a předskakovat protihráče. Perfektním míčem založil akci před třetí brankou. Konkurenci měl ale ve vlastních řadách tentokrát velkou a Vlček s Ogbuem se mi přeci jen líbili o fous více. Lepší šestka.

David Douděra - 6 - Nadprůměrný výkon. Snažil se hrát, často si nabíhal, centry neměl špatné, ale pořád jim něco chybělo, aby byly ideální jako ten Masopustův před první brankou.

Petr Ševčík - 6 - Hraje dobře a asi každý slávista se modlí, aby při své křehkosti vydržel se zdravím. S Pardubicemi podal kvalitní výkon, byť byli tentokrát v týmu i výraznější hráči. Několikrát i zamakal směrem dozadu, i když při brejcích bylo vidět, že rychlost není jeho nejsilnější zbraní.

Christos Zafeiris - 6 - Vrátil se po zranění a odehrál velmi slušný poločas, což je vidět i z dat (veřejně dostupný Sport index). Z mého pohledu by se mohl v takovém zápase více tlačit do koncovky. Vybavuji si tam jeden driblinkový pokus, který ale ve vápně skončil na druhém hráči. Bohužel se opět zranil a musel střídat.

Conrad Wallem - 6 - Zápas mu úplně nesedl a po Van Burenovi byl pro mě náš druhý nejslabší hráč. I tak to ale nebyl špatný výkon, rozhodoval jsem se mezi pětkou a šestkou. Plusem je hezká akce, kterou ale zakončil nedůraznou střelou. Minusem vyložené ukopnutí v ideální pozici pro centr, která byla velmi podobná té Masopustově asistenci.

Malick El Hadji Diouf - 6 - Dá se říct, že částečně potvrdil svůj výkon s Karvinou. Minimálně ukázal, že už v současnosti je nadprůměrným ligovým fotbalistou. Snažil se hlavně tahat míče do vápna, chybělo ale výraznější finále.

Mick van Buren - 5 - Kartáč si nezaslouží, z našich hráčů byl ale nejslabší na place. Snažil se, občas se mu něco povedlo, ale celkově bylo vidět, že v zahuštěném prostoru postrádá kvalitní první dotek i přehled o dění na hřišti (hlava dole). To byla markantní v situaci, kdy mohl přihrávat do šance Dioufovi, on o něm ale vůbec nevěděl a celou akci zazdil. Z Van Burenových ztrát míčů pak byl jeden, dva nebezpečné brejky. Horší průměr.

Muhamed Tijani - 6 - Zápas odmakal a po herní stránce v poli to byl jeho nejlepší zápas ve Slavii. Kazil málo, naopak spoustu míčů udržel a přesně rozehrál. Víc bych od něj ale očekával ve vápně soupeře, protože to byl typologicky zápas pro něj. Párkrát se dral do zakončení, ale vyloženě povedená byla jen střela do tyče za rozhodnutého stavu. Přesto jeho výkon hodnotím jako nadějný - šest plus.

Mojmír Chytil - 10 - Jeho nasazení za stavu 0:0 se logicky nabízelo a jak už všichni víme, tak s ním trenér chybu neudělal. Naopak trefil jackpot, protože Chytilovi zápas s naším velkým tlakem seděl a ve vápně se dokázal třikrát parádně prosadit. Těžko hledat důvod, proč neudělit maximální hodnocení. Snad si Mojmír přenese formu i do derby.

Lukáš Provod - 7 - Zafeirise nahradil plnohodnotně a účelností ho nakonec i překonal, i když je třeba brát v potaz, že měl do souhry k dispozici skvělého Chytila. Před brankou na 2:0 se dravě prodral do zakončení, na třetí branku cíleně a přesně nahrál.

Lukáš Masopust - 7 - Tohle byl také zápas pro něj. Masopust sice nemá centr přesný úplně vždy, ale pořád patří v našem týmu k nejlepším hráčům v tomto směru. Za bezbrankového stavu to potvrdil a byla z toho vítězná branka.

Ondřej Zmrzlý - 6 - Aktivní výkon. Byl neustále v pohybu a špatné to nebylo ani fotbalově. Jen se zatím zdá být v kádru spíše navíc a jen dostřídává. Těžko říct, jestli vůbec dostane větší šanci na základní sestavu. Ale mohu se mýlit a při možných absencích se nakonec kvalitní náhradník může ukázat jako klíčový.

Tomáš Holeš - 6 - Výrazněji vidět nebyl, ale určitě přispěl k pohodlnému dohrání zápasu, když přišel na hřiště za stavu 1:0, kdy ještě nebylo zdaleka hotovo.

22 - Neděle 25. 02. 2024 15:00

Fortuna liga, 2023/2024
3 - 0
0 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

66. Mojmír Chytil
71. Mojmír Chytil
74. Mojmír Chytil

FK Pardubice
FK Pardubice

Komentáře (38)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    w8888     před měsícem 26.02.2024 16:39 |  
    13 55

    Za to, co předvedl v neděli na hřišti MvB, by i jednička byla příliš lichotivá známka. Pětka je výsměch. Nechápu, že zodpovědní lidé mohou tak dlouho koukat na tohoto totálního neumětela a ještě mu prodlouží smlouvu o dva roky. Ten člověk nemá ani na Viktorii Žižkov, natož pak na Slavii.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Slávista 51     před měsícem 26.02.2024 16:48 |  
      12 10

      A na co asi tak máš ty, co !

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      japoko     před měsícem 26.02.2024 16:55 |  
      12 25

      Přesně, nejzbytečnější hráč Buren!

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        Papol     před měsícem 26.02.2024 18:24 |  
        17 0

        Nikdy nedávám mínusy, ale zasloužil bys ho. Byl střídán pro svůj slabší výkon, ale ne vždy se zápas podaří, tak proč hned tolik zloby?

        • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

          kjandourek (admin)     před měsícem 26.02.2024 18:28 |  
          18 4

          Většinou takovéhle hodnocení vypovídá daleko více o hodnotícím než o hodnoceném....

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      bramburek (přítel SN)     před měsícem 26.02.2024 16:56 |  
      23 7

      Já bych chtěl docela vidět co umíš a v životě si dokázal ty, ty totální neuměteli…

      van Buren jistě neni žádnej Messi, což ostatně ve Slavii nikdo, protože by nehráli za naší Slávku, ale třeba za Barcelonu… ale má dost jiných kladů a přínosu pro mančaft, ale tomu neumětel jako ty, nemůže rozumět, takže debata zbytečná…

      Každopádně zapšklej člověk jako ty, musí mít hodně smutnej život…

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      wotlemburg     před měsícem 26.02.2024 17:16 |  
      12 5

      Další nula se vynořila z hlubin. Kdo jsi?

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Pedro50     před měsícem 26.02.2024 17:55 |  
      8 6

      Už nepi

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Arminius     před měsícem 26.02.2024 18:28 |  
      12 9

      W8888 Ty jsi hovado! Mick sice není žádný technik, ale určité klady pro hru Slávie má.


      Komentář byl uživatelem upraven (26.02.2024 18:30) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      bongor     před měsícem 26.02.2024 21:03 |  
      8 2

      to je pro mě novinka,že se teď vůl,píše s dvojitým w

  2. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    Slávista 51     před měsícem 26.02.2024 16:52 |  
    10 0

    No, nevím, jak tomu rozumět.
    Za nadprůměrný výkon 6 a
    za nepovedený výkon také za 6.
    Jak potom koukat na známkování ostatních ?

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Alanor (admin)     před měsícem 26.02.2024 16:56 |  
      5 11

      Jestli máš na mysli Wallema, tak to za mě nebyl nepovedený výkon. To, že mu zápas úplně nesedl, bylo myšleno v kontextu toho, že se od druhé půlky podzimu zařadil mezi opory a že tedy umí zahrát o dost lépe.

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        Slávista 51     před měsícem 26.02.2024 17:43 |  
        4 0

        Jak bylo psáno.

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        koudys2 (přítel SN)     před měsícem 27.02.2024 08:47 |  
        5 1

        Wallenovi se neděle opravdu nepovedla a v kontextu ostatních hodnocení prostě šestka nedává smysl.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    Ferguss     před měsícem 26.02.2024 16:56 |  
    11 8

    Mick níž, z té nešikovnosti s míčem bolely oči.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Ragnarok     před měsícem 26.02.2024 19:19 |  
      12 0

      Já si toho nevšiml, ale pokud hrál špatně a vidělo to hodně lidí, tak si asi špatné hodnocení zaslouží. Je ale zvláštní, že zatímco Mick je podroben kritice, tak někdo jiný by byl i za horší výkon chválen s tím, že trhal obranu. A to přesně Mick dělal.

  4. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    Radek097 (přítel SN)     před měsícem 26.02.2024 18:34 |  
    24 3

    Nechápu, jak se mohli čtyři hráči na jaře na stoperovi protočit, než se jako pátý v pořadí dostal do základu na tento post Vlček. Za mne rozhodně Vlček patří do základu, pokud chceme hrát na tři vzadu. Můžeme ho klidně využívat na obou stranách stoperské trojice.
    Masopust nemá kvalitu dozadu a hoří tam roky... když vezmu v potaz i jeho výkony na bekovi. Holeš je zase slabší na balónu a poměrně snadno jde dostat pod tlak, a to se ani nezmiňuji, když někdy hraje levého stopera. Dopředu tam přínos jako Vlček nemá. I rychlostně mi na začátku jara přišel horší, což mohlo být způsobeno tím, že nešel stoprocentně fit do zápasu s Jabloncem. Ale když se vrátím k první větě, tak proč místo něj nehrál zdravý Vlček?
    Kdyby alespoň výkony Vlčka byly na houpačce jako třeba od Ousoua, ale on má paradoxně ty výkony stabilnější než stálice základní sestavy Ogbu, který jednou za čas předvede nějaký zkrat.

  5. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    yuta_watase01     před měsícem 26.02.2024 19:05 |  
    28 2

    K hodnocení

    Chytil za deset, jednozačně. Ten přepsal dějiny během pár minut, byl vynikající a máme v něm poklad do časů budoucích. Navíc skromný, pohodový kluk.

    Vlček - za mě nejlepší z obrany, měl by opravdu hrávat častěji, má velký potenciál a předpoklady.

    Maso - opět ukázal, jak je důležitým hráčem. Musí hrát kdekoliv do ofenzivy. Jeho centr famózní a měl tam několik zajímavých řešení. Masa mám rád, rozhodně bych ho nevyhazoval jako někteří jiní tady.

    A na závěr MvB

    Mickovi tento zápas vůbec nesedl a bohužel bylo vidět, že je nejslabší na place.
    Ale měl i zápasy, kdy hrál velmi dobře nebo naši hru oživil - pro něj je ideální naskakovat z lavičky do unavené obrany. Nikdy to nebyl žádný technik nebo míčový kouzelník. Ale včera hrál daleko hůř, než co hraje obvykle. Jako by nevěděl, kde se má správně pohybovat a jak má na hřišti fungovat. Správně byl o půli stažen (a to jsem jeho velký zastáne a mám ho rád).

    Každopádně nadávat mu tady nebo psát takový hejty jako někteří výše zmínění, to mi hlava nebere.
    Mick toho pro Slavii odvedl dost, vždycky makal, neremcal, krásně se naučil česky a dal i několik důležitých či krásných gólů. JAko žolík proč ne, loni na jaře byl výborný, teď je to trošku horší, za mě to hlavně není hrotový útočník a při včerejším stylu hry prostě za mě to pro něj bylo těžký ...

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      pinochet     před měsícem 26.02.2024 23:59 |  
      3 4

      Vlček v 1. poločase několikrát nepřesně přihrával. Určitě nehrál lépe než Ogbu a dle mého také nebyl lepší než Douděra, byť má vyšší známku...

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        koudys2 (přítel SN)     před měsícem 27.02.2024 08:52 |  
        1 2

        Můžu se zeptat, v čem tě Douděra o víkendu zaujal? Možná bych i souhlasil, že Ogbu byl o fous lepší než Vlček. Ale Douděra mi rozhodně na vyšší známku nepřišel a vlastně se mi ani dlouhodobě nelíbí. Proto se ptám.

        • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

          pinochet     před měsícem 27.02.2024 12:58 |  
          2 0

          Líbily se mi jeho kličky i náběhy za obranu. Vlček mi nepřišel lepší než on...

  6. SESTAVA KOLA

    Slávista 51     před měsícem 26.02.2024 19:16 |  
    1 2

    Sport.cz

  7. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    kupik     před měsícem 26.02.2024 21:05 |  
    10 1

    Dobrej večer,přátelé
    tak konečně desítka.Já raději 12,ale tahle desítka vejde do dějin.Dlouho,předlouho tento rekord nebude překonán.
    Takže velká gratulace Mojmírovi a taky se sluší pogratulovat ke kormidlu.Tušim,ze zejtra má p.Trpišovský narozeniny,tudíž hodně zdraví,pevný nervy a vždy šťastnou volbu při skládání sestavy.
    A u slovního hodnocení bych pochválil Tomáše Vlčka.Pravda,asi dvakrát mu ta mičuda utekla,ale chlapec vzadu hraje velmi pozorně,poctivě se vrací,je rychlej.Při jeho stylu náběhů se nelze divit,že to párkrát ulítne,ale není to bezhlavej odkopávač.Kéž by se v sestavě zabydlel nastálo,tyhle 3 věže vzadu jsme potřebovali jak prase drbání.
    Trošku bych se eště zastavil u naší hry okolo vápna a přímo v něm.Zdá se mi,že někdy si zbytečně komplikujeme život vytvořit dokonalost.Někdy je lepší jednoduchost,v tý je síla.
    A co se týče M.van Burena není na místě mu tady mejt prdel.
    Určitě to není míčovej kouzelník,ale taky to není flink línej na krok.Maká,lítá jak utrženej,ale je škoda,že nedovede líp přihrát když vybojuje balón.Dost často to zadrbe a to značně sráží jeho výkon.Otázkou však je,zda-li má eště potenciál jíti s formou a hrou nahoru.I přesto,že to je velice poctivej a obětavej hráč není pro mě hráčem do základu.
    Ale zatracovat ho rozhodně nebudu.
    Jsem tedy velmi rád za 3 body s nulou vzadu,ale i tak se nemůžu zbavit dojmu,že když nedáme v 1.půli rychlej zásek tak začínáme hrát více nervózněji než je zdrávo.

  8. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    ElvisPresley     před měsícem 26.02.2024 21:39 |  
    1 14

    Navážu na úvod článku a narozdíl od autora jako důležitější vidím středeční derby. Liga už je rozhodnutá (bohužel zápasem ve Zlíně) a Sparta letos sice penalty nekope, ale nedostává karty (naposled Ryneš), tak alespoň ten pohár urvat.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      Eluin (přítel SN)     před měsícem 26.02.2024 21:44 |  
      9 4

      Neberu to tak, že je liga rozhodnuta, pořád máme titul ve svých rukou.

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        ElvisPresley     před měsícem 27.02.2024 05:35 |  
        7 7

        Jj, jako loni a předloni..

  9. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    cvočkař Danda     před měsícem 26.02.2024 21:40 |  
    2 0

    Fotbal dobrý, počasí vynikající,jen těch gólů mělo být víc.
    Už se těším na středu!!!

  10. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    damade     před měsícem 26.02.2024 22:50 |  
    10 0

    Ševčík - tradičně dobrej a aktivní, ale to převzetí míče před druhym gólem, to byla Premier League. Fotbalová poezie. Kdyby nebyl furt zraněnej, tak u nás dávno neni.

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      koudys2 (přítel SN)     před měsícem 27.02.2024 08:55 |  
      1 0

      Hrál dobře. Ale co mi trochu přišlo, že pomalu ztrácí na rychlosti a dynamice. Ale možná jen špatnej úhel pohledu z tribuny:)

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        Alanor (admin)     před měsícem 27.02.2024 09:35 |  
        1 0

        On tam měl jednou sprinterský souboj s Daňkem při brejku a tam se pochopitelně moc nechytal.

  11. Hodnocení hráčů

    IJS     před měsícem 26.02.2024 23:48 |  
    10 1

    Hodnocení Alanora je, z mého pohledu, hodně přesné. Obranná trojce hrála fakr dobře, i když nebyla moc prověřena. Moc mě potěšil výkon Vlčka a očekával bych, že obrana na derby je jasná. Jindra to asi vidí jinak a zřejmě bude preferovat Holeše. V záloze se moc nelíbil Zafi. Dlouho nehrál, takže se to musí respektovat. Ale pro výstavbu hry a pro průnikovky mi prostě nesedí. Hraje spíš defenzivního záložníka než playmakera. To Masopust hrál jednodušeji a hlavně byl účinný. Zápas se moc nepovedl Wallemovi. On když hraje z levé lajny, tak je výborný, ale když má běhat po celém place, tak je všude a nikde. Provod byl mnohem lepší. Trochu je rozpačitý z výkonu Tijanyho. Tentokrát hrál na své poměry dobře, ale furt si myslím, že jsme ho brali jako "věž", která bude vyhrávat hlavičky v poli a před brankou a vytvářet tlak na obranu. Když jsem ho sledoval, tak dlouhé pasy z obrany hlavou vůbec neměl. On v těch soubojích vůbec nebyl! Jen když porovnám útočné hlavy toho Ollatunji ( nebo jak se to píše ), Cicilii nebo Chorého. Četl jsem některé příspěvky a moc mi vadí narážky a nadávky na Micka. Nehrál dobře, téměř jako vždy když jde od začátku, ale urážet ho....
    Jsem zvědavý na obě derby a tuším, že pro oba celky má daleko větší váhu to nedělní! A zatím mi připadá, že Slavia tahá za kratší konec. Spoléhám na Jindrovu intuici, kterou v zápasech o hodně umí využít a zvolit vodnou taktiku. Fotbalově asi Spartu teď nepřejedeme!

    • Re: Hodnocení hráčů

      mig52     před měsícem 27.02.2024 07:19 |  
      9 6

      Jen dvě poznámky. Tak je ověřeno, že Mick je o level lepší z lávky než v základu. A pak Zafi, z playmakera jsme z něj opravdu udělali spíše def.záložníka. My!!! A já to vnímám jako velkou chybu!

      • Re: Hodnocení hráčů

        Hesmir (přítel SN)     před měsícem 27.02.2024 12:56 |  
        10 1

        Mick. A cotřeba že to tentokrát bylo právě proto, aby si odfrkl Chytil a Mick mu soupeře utahal? Hmm? Že tam prostě byl z taktických pokynů, aby soupeře unavil a to lepší se šetřilo ne na perníkáře, ale i na časy pozdější...

  12. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    Slávista 51     před měsícem 27.02.2024 00:14 |  
    1 1

    AŽ NA VÝJIMKY,
    teda nic moc !

    • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

      IJS     před měsícem 27.02.2024 11:24 |  
      10 1

      Dík, ale vůbec tomu nerozumím. Hrál jsem léta fotbal a tak mi přijde, že tomuto ani rozumět nemusím! Stačí když se podívám na zápas a vidím....

      • Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

        Radek097 (přítel SN)     před měsícem 27.02.2024 13:43 |  
        2 3

        To si mysleli i trenéři před lety a dnes s tím pracují i během zápasu.

  13. Re: Hodnocení slávistů - 22. kolo

    Taky     před měsícem 27.02.2024 13:01 |  
    11 2

    Mně se tentokrát nelíbil výkon Wallema. Prý hrál pod hrozbou čtvrté karty, tak doufám, že to bylo tím. Snad mu neodešla forma!
    Mick až jako střídající, prosím.
    Zaměřil jsem se na Dioufu, měl jsem ho jak na dlani a těším se, až to rozjede v Evropě, to mu bude sedět.