Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Názory

Hrůza a děs

Zápas třetího předkola ligy mistrů jsem sice viděl jen v televizi, ale i tak jsem z toho byl dost rozmrzelý.

Musíme být ale realisté a přiznat si, že současný slávistický tým na ligu mistrů nemá. Slávistický kádr je bez tvořivých záložníků a dobrých obránců. Pouze útok je celkem kvalitní. Bohužel však slávia přišla i o další důležitou věc- o chu? bojovat. To, co předvádí na začátku letošní sezóny je katastrofa. Také nechápu postoj vedení slavie, které prohlásilo, že posily budou až pokud slávie postoupí do ligy mistrů. Muselo být přece jasné, že s tímto kádrem to nepůjde.

Komentáře (3)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hrůza a děs

    Zizu     před 23 lety 30.08.2001 07:27 |  
    0 0

    Mno řek bych že k těm posilám je fakt jak s timhle Slavia muže postoupit je fakt že utok je kvalitní a obrana by se takyještě vzít dala ale nemáme tvořivého záložníka . řek bych že kdyby si Leška šáhnul do Kapsy a Investoval do jednoho nebo dvou záložníků řekl bych že by se mu to v brzké době vrátilo.

  2. Re: Hrůza a děs

    Zizu     před 23 lety 30.08.2001 07:27 |  
    0 0

    Mno řek bych že k těm posilám je fakt jak s timhle Slavia muže postoupit je fakt že utok je kvalitní a obrana by se taky ještě vzít dala ale nemáme tvořivého záložníka . řek bych že kdyby si Leška šáhnul do Kapsy a Investoval do jednoho nebo dvou záložníků řekl bych že by se mu to v brzké době vrátilo.

  3. Re: Hrůza a děs

    Zizu     před 23 lety 30.08.2001 07:29 |  
    0 0

    Omlouvám se že je to tu 2x ale záhadně se to tam dostalo.