Aktuality z médií

Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

Slavia je blízko příchodu Ondřeje Koláře z Liberce

Podle oficiálních stránek klubu je Slavia blízko další zimní posile. Tou by se brzy měl stát liberecký brankář Ondřej Kolář

Sportovní ředitel Slavie Jan Nezmar se k celé věci pro klubový web vyjádřil takto: „S Libercem jsme na příchodu brankáře Ondřeje Koláře domluveni. Hráč ale musí ještě v neděli úspěšně absolvovat zdravotní prohlídku, po které budeme teprve s ním a agenturou Sport Invest, která hráče zastupuje, jednat o smlouvě. Věříme ale, že Ondrův příchod do Slavie je na dobré cestě.

Komentáře (20)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

    mtebow9     před 7 lety 20.01.2018 11:39 |  
    12 0

    Parádní tah, tenhle kluk nás už jednou zachránil v lize. Myslím že právě on by se výkonům Pavlenky mohl přiblížit a také bx nám mohl vychytat základní skupinu v evropských pohárech.

  2. Re: Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

    Jachym     před 7 lety 20.01.2018 11:43 |  
    19 0

    To podle mě znamená, že Laštůvka u nás končí.

  3. Re: Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

    Andul-lhak     před 7 lety 20.01.2018 11:43 |  
    5 0

    Super zprava, snad to nakonec klapne a Kolar k nam zamiri. Jsem zvedava na prestupovou castku, snad to bude do 20 milionu, jinak je to prehnany. Jeden z nejlepsich golmanu ligy a Sparta - pokud jin odejde Dubravka - nebude mit dobrou nahradu (coz jen tak na okraj). Na druhou stranu skoda mi to prijde u Vantruby, umim si predstavit, ze by u nas chytal od leta, ale asi mu jeste prospeje hostovani v cesky lize. Za me kazdopadne plus pro vedeni.

  4. Re: Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

    sTizz (přítel SN)     před 7 lety 20.01.2018 11:46 |  
    2 0

    Nemuze to byt vic,nez milion eur :)

  5. Re: Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

    Dennis     před 7 lety 20.01.2018 11:53 |  
    13 0

    Dvojice Kolář a Vantruba se mi moc líbí. Oba jsou velkým příslibem do budoucna. Důležité bude najít pro oba od léta dostatečné vytížení.

    • Re: Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

      houston (přítel SN)     před 7 lety 20.01.2018 12:02 |  
      2 8

      Nemyslím si, že devatenáctiletý kluk si myslí, že může dělat z fleku jedničku. Tolik rozumu snad má.

      • Re: Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

        Dennis     před 7 lety 20.01.2018 12:10 |  
        11 0

        No ale chytat potřebuje, jestli se má zlepšovat.

        • Re: Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

          Hlavis     před 7 lety 20.01.2018 12:21 |  
          4 2

          Vantruba podle me v létě na hostování do Liberce, Holoubek tam bude dost sázet na mladé.

          • Re: Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

            sicilianbrno     před 7 lety 20.01.2018 13:15 |  
            2 2

            Pokud vyjde Kolař a trener urči jasně jedničku tak Vantruba od leta na rok hostovačka ale v česke lize, aby byl vic na očich, a někde, kde bude delat jedničku...

            • Re: Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

              Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 20.01.2018 15:00 |  
              3 1

              V příští sezóně můžeme odehrát okolo 50 zápasů za sezónu, pak je tedy velmi pravděpodobné, že brankářská dvojka nastoupí do 15 utkání. Nepředpokládám, že by byl Kolář o tolik lepší než Vantruba, že by nedostal prostor si zachytat.

  6. Re: Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

    Hanzwalter     před 7 lety 20.01.2018 17:54 |  
    3 0

    Pry Samuel Mraz ze Ziliny prichazi, ale az za pul roku jako ten golman z Trnavy...pry ho podepiseme ted. Je to na FB na prestupech a spekulacich a tam se vetsinou trefujou.

      • Re: Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

        sicilianbrno     před 7 lety 21.01.2018 08:26 |  
        0 0

        Jak se jmenuje ten slovensky fotbalista, co byl zařazen do 50 svetovych talentu evropy? Nekdo to tu psal, nekdo ze ziliny?

  7. Re: Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

    Pava1     před 7 lety 20.01.2018 21:35 |  
    9 0

    V příchodu,těchto dvou hráčů,vidím po vystřízlivění z minulých přestupů,opět sílu našeho klubu a jsem rád,že jsme se dopracovali do pozice,že umíme jednat a že žádný hráč není u nás předem zapovězen i když se jedná o větší přestupovou částku.Poučili jsme se,že hráči se zkušeností,nejsou až zase takovým přínosem jak jsme si v počátku mysleli.Doufám,že všichni příchozí hráči,si uvědomují kam přestupují a tím i co se od nich očekává.Vítám je u nás,ať drží zdraví.

  8. Re: Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

    edenian     před 7 lety 20.01.2018 22:38 |  
    1 3

    Tolik brankaru jsme jeste nemeli. To uz je skoro obchod s masem :-) Jak Pelta za svych vrcholnych casu :-)

  9. Re: Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

    Fačín     před 7 lety 21.01.2018 11:29 |  
    0 9

    Tak tohle už je trochu moc ne? Když přicházel Nezmar na sportovního manažera, tak jsem tu varoval, aby z nás brzo nebyl druhý Liberec. Myslel jsem to trochu v nadsázce, doufal jsem, že ho vlastně jenom podceňuji. Myslel jsem, že jména jako Kúdela, Coufal, Kolář jsou jen špatný vtip, nehodný jména Slavie.. A ono ejhle, 2 ze 3 už jsou tady, k tomu jeden exliberečák. O moc víc se mi líbila naše letní cesta, bombastické příchody Dannyho a spol...

    Mimochodem, máme teď 6 stoperů nadstandartní ligové kvality a 5 golmanů. I kdyby Laštůvka odešel, zůstávají nám 4 golmani. Jeden mladý a celkem ještě neprověřený, jeden starší a dva nadějní mladíci. Jenže ti potřebují hlavně chytat, ne na to koukat z tribuny..

    A byť pro Spartu mám jen slova opovržení, tak naše "cesty" se od sebe teď tak odlišují, že více to ani nejde. Zatímco oni kupují hráče nadstandartní evropské úrovně za balíky peněz, my kupujeme hráče průměrné české ligové úrovně. My jsme vyhodili trenéra, co udělal titul, hned po jednom ne úplně povedeném podzimu (pořád je to druhé místo a skupina EL), vyhodili 2 zahraniční hvězdy po pár měsících, když se ještě ani nemohli stihnout aklimatizovat. Rudá bída trenéra podržela, pořídila mu jako pomoc Ščasného s Rosickým.

    Mně z toho vychází, že pokud by se nám povedlo udržet druhé místo, bude to trochu šok, při porovnání 2 "cest" - evropské a regionální.

    • Re: Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

      kjandourek (admin)     před 7 lety 21.01.2018 11:52 |  
      3 0

      Nic ti nebrání Slavii koupit a potom vrážet balíky peněz do nadstandardních hráčů.....

      Jinak chápu, co chceš svým příspěvkem říci... ale jak jsi viděl na podzim Spartě jejich cesta moc štěstí nepřinesla... rozhodli se jít na to silou, vrazit do toho ještě víc peněz...

      My jsme v létě vsadili na zkušené hráče a pokud to chápu dobře, tak vedení jako takové bylo výrazně proti tomu... Rotaně si prosadil JŠ vysloveně na sílu.. a na podmínku, aby měl v kádru minimálně čtyři hráče pod 22 let neslyšel.. Naopak požadoval co nejvíc třicátníků...
      Je evidentní, že pokud se názory vedení a trenéra takto rozcházejí, tak to nemůže fungovat...

      Vedení si přivedlo trenéra, který chce pracovat s mladými a má nějaký konkrétní herní styl, do něhož potřebuje určité typy hráčů...

      Nepřivedli se jenom hráči, co prošli Libercem, je tu Vantruba, Rodnić, Auer - to je ta cesta výběru nadějných hráčů po celé Evropě, o které mluvil Krob.. ten chtěl Lobotku už před rokem, kdy měl cenu 1,5 mega v éčkách, ale ze strany trenéra nebyl zájem..

      Já jsem tady JŠ hájil proti všem odvolávačům... tedy do doby, než jsem měl možnost jít na setkání s vedením... po něm, mi bylo jasné, že naše vedení a Jarda mají tak rozdílné názory na fungování klubu, že to prostě nemůže dál fungovat...

      Jarda zaslouží pomník za titul a vedení také k němu bylo velkorysé, ale teď jdeme jinou cestou... Uvidíme, jestli bude lepší - určitě bude přinejmenším zajímavější...

    • Re: Slavia je dohodnutá s Libercem i na příchodu brankáře Koláře

      Luckyduck (přítel SN)     před 7 lety 21.01.2018 12:01 |  
      4 0

      My sázíme na funkčnost - na hráče u kterých je trenér přesvědčený, že na nich vybuduje kostru týmu pro svůj styl a připadá mi, že si je pravě tou svou vizí fotbalu hodně jistý. Což mě osobně těší, takovej přístup k trénování mám rád a běhavej, totální fotbal s vysokým pressingem chci vidět i ve Slavii. Jestli pro tu kostru chce trenér své ověřené CZ-SK fotbalisty, tak je to legitimní volba.

      Sparta nakupuje individuality za neskutečné peníze. Křéťa v tom topí svoje prachy, má na to právo - ale dokáže to Ital na lavičce využít? Jakej je vlastně herní styl, kterým chce hrát? Viděl to už někdo během podzimu.. já jsem pár zápasů RB viděl a přišlo mi to hodně nemastné neslané (i když třeba zrovna vyhráli) - podle toho, jak se zrovna hráči vyspali.. žádnej velkej herní systém se nekonal.

      My jsme v trochu jiné situaci. Měli bychom CEFC ukázat, že tu dovedeme udělat úspěchy za rozumnější peníze a postupně budovat zdravě fungující středoevropskej klub. Udělejme nejdřív ten fungující základ, a pak třeba pusťmě i nějakej větší peníz a "vyšperkujme" to i nějakým zahraničním klenotem na exponovanou pozici, kterou to posunem na vyšší level.
      A to nemluvím o juniorce, kde se nám aklimatuzují mladé talenty z Balkánu.. Nebo třeba Auer, který je podepsán od léta - ten kluk přijde za výchovné a v 17 letech vypadá, že se v dospělém fotbale neztratí.

      Mě se ta naše nová cesta prostě líbí. Líbí se mi stavět mužstvo kolem jasného systému, líbí se mi přivádění mladejch hráčů (ochotnejch běhat) a myšlení na budoucnost. A taky se mi líbí, že teď spíš konsolidujeme už nyní našlapanej kádr a novej trenér a sport.ředitel nedělaj nějakej velkej průvan - evidentně viděj, že je tu základ týmu kvalitní.

      Tvoje negativita proti Trpišovi a Nezmarovi už je trochu otravná.. nechceš jim dát čas aspoň přes několik ligových zápasů? Stejně až tak měsíc po přípravě a nějaké té odehrané lize, uvidíme, jak na tom skutečně jsme.