Aktuality z médií

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Cíl zahraničních klubů i 16letý brankář. 5 talentů, kteří bojují o místo v áčku S

    Staršina     před 7 lety 17.01.2018 13:23 |  
    9 0

    Již dávno jsem projevil lítost při zrušení mužstva "B". O chybě se mi nechce mluvit, ale pocity mám smíšené. Chápu, že tenkrát nebyly peníze. Dnes snad jsou, ale ... ? Tento článek je přesně o tom, proč mi "béčko" chybí. Nejlépe, pokud by tento tým dokázal hrát dlouhodobě druhou ligu. Všichni tito z článku, další nadějní kluci, hráči z "áčka" po zranění by měli hrát za naše "béčko". Moje představa je taková, že "béčko" je takticky i herně mladší kopií "áčka". Poté bych viděl přechod -náctiletých do "áčka" daleko snadnější. To, že by Slavia měla přicházet o takové talenty, ještě než si kopnou za "áčko", mně doslova ubíjí. Také mi není nejlépe u mého slávistického srdce.
    Závěrem. Třeba má pro nás vedení připravené nějaké překvapení. Mně osobně nepřijde jako dlouhodobá koncepce nakupování cizích -náctiletých, naše talenty do týmu nezabudovat a pouštět za drobné pryč. Kromě toho to asi není kdovíjaká motivace pro ty mladší. Věřím, že budoucí vývoj Slavie jde správným směrem, pouze já mám nedostatek informací.

    • Re: Cíl zahraničních klubů i 16letý brankář. 5 talentů, kteří bojují o místo v áčku S

      bongor     před 7 lety 17.01.2018 13:27 |  
      0 0

      Taky bych rád věřil podporučíku.

    • Re: Cíl zahraničních klubů i 16letý brankář. 5 talentů, kteří bojují o místo v áčku S

      Virgil1956     před 7 lety 17.01.2018 15:50 |  
      1 0

      Souhlas. Založit Béčko a v juniorce můžou hrát o rok dva mladší kluci, než se přesunou do Béčka. Jinak ale nemám tak velké obavy, teď když je tam Nezmar a taky Trpiš, který má rád mladé hráče, pokud bude někdo opravdu dobrý, do kádru áčka se prosadí. Nákup dalších mlaďochů to nijak neovlivní. Aspoň doufám :)