Info o SN

Vánoční přání

Všem slávistům přejeme krásné a pohodové prožití vánočních svátků ve společnosti vašich blízkých. Nejhezčími dárky pod stromečkem ať jsou ty slávistické!

Komentáře (44)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Vánoční přání

    Komix     před 7 lety 24.12.2017 11:01 |  
    1 0

    Také přeji celé slávistické obci klidné vánoční svátky a všechno nejlepší do nového roku. Dárků moc být nemusí, doufám, že nám je bude Slavia nadělovat celý příští rok! :)

  2. Re: Vánoční přání

    boydapan     před 7 lety 24.12.2017 11:06 |  
    7 0

    Milá slávistická diskusní rodino,

    dovolte mi Vám popřát k vánočním svátkům i do nového roku hodně radosti, pohody a hlavně zdraví, protože to je základní atribut k tomu, abychom dokázali sdílet naši společnou radost, že jsme červenobílí – po výhře i po prohře. Tímto myslím i na kolegy, kteří se nám tu na nějaký čas odmlčeli.

    Tento způsob sezóny zdá se mi poněkud vrtkavým....avšak oproti letům minulým je to nadále fotbalová rajská hudba a lze (ba i musí se) věřit, že změna přidá ještě více libozvuku, abychom konečně zažili ten pravý koncert.

    Neodpustím si vzpomenout na toho, kdo to celé nastartoval a doufám, že nebude platit:
    Laus nova nisi oritur, etiam vetus amittitur
    (I stará sláva zajde, kde nová neschází)

    Mějte se fajn, redakci SN a Vám všem díky, a co nejdřív na koncertě. :)

  3. Re: Vánoční přání

    bububu (přítel SN)     před 7 lety 24.12.2017 11:23 |  
    2 0

    Milí slávisté,

    i já se připojuji s přáním krásných Vánoc a šťastného nového roku. Nechť se Vám vše daří.

    A naší milované Slavii přeji, aby i v roce 2018 rozdávala radost jako doposud. Přeji nám do příštího roku hodně vstřelených gólů, málo inkasovaných, maximum bodů a především krásnou podívanou plnou parádních akcí a stoprocentního nasazení v podání našich hráčů.

  4. Vánoční a novoroční přání

    houston (přítel SN)     před 7 lety 24.12.2017 11:34 |  
    2 0

    Všem červenobílým, kteří mají za hvězdou pro fotbal bijící srdce, přeji pro tyto svátky pohodu a pro dny následující pevné zdraví a spoustu úspěchů, a to jak těch osobních, tak zejména společných se jmenovatelem - SK Slavia.
    Letošek přinesl pocity všeho druhu. Od těch nádherných, přes ty nervující a konče těmi, které jsme zažít nechtěli. Bože dej a kolektive SKS ze všech sil pomoz, ať těch pěkných je hodně a toho smutného co nejméně ! My slávisté jsme optimisté a umíme věřit a čekat.

  5. Re: Vánoční přání

    pevek     před 7 lety 24.12.2017 13:51 |  
    6 0

    Vam vsem krasne Vanoce! A doufam, ze nam v novem roce prinese Trpisek hodne bodu, golu, krasnych akci. A za me jeste skromne prani, aby mi neodnesl Halila...

    • Re: Vánoční přání

      Travinho     před 7 lety 26.12.2017 09:43 |  
      1 3

      Vzhledem k poslednímu přání si myslím, že na toho Ježíška musíš asi vážně věřit. Já budu velmi rád, když se nám Halila někam podaří udat a nebudeme mu muset nic vyplácet. Už za ušetřenou sumu se dá pak pořídit jeden velmi talentovaný hráč z naší ligy.

  6. Re: Vánoční přání

    travel (přítel SN)     před 7 lety 24.12.2017 14:15 |  
    2 0

    Děkuji redakci a všem příznivcům Slavie přeji klidné a příjemné prožití vánočních svátků. A Slavii přeji ,ať se ji daří a aby nám rozdávala radost.

  7. Re: Vánoční přání

    murena     před 7 lety 24.12.2017 15:53 |  
    1 0

    Redakci i Vám slávisté krásné a pohodové vánoční svátky.

  8. Re: Vánoční přání

    Kmotr (přítel SN)     před 7 lety 24.12.2017 17:19 |  
    5 0

    Taky dekuji redakci za dalsi skvely rok a praci,kterou jste odvedli! Tak Vam i Vsem slavistum preju krasny dnesni vecer a Stastny Novy Rok!!!
    Snad se to ted teda vymeni a misto fantastickeho titulu tenhle rok,bude hned od prvniho zapasu fantasticka hra!
    P.S. V titul porad tajne, v malickem koutecku dusicky, verim :)))

  9. Milí čtenáři Slávisticých novin

    JS (přítel SN)     před 7 lety 26.12.2017 10:01 |  
    3 10

    A především milí diskutující. Do nového roku 2018 bych chtěl všem popřát nejen vše nejlepší, ale hlavně spoustu krásného fotbalu, radosti ze hry a z úspěchů červenobílých barev.

    Redakci SN děkuji za profesionální práci, která na novém webu šlape vrchovatou měrou.

    Zejména pro některé diskutéry mám ještě jeden vzkaz – Jsem velice rád, že nedávné kroky vedení mi daly za pravdu, kterou jsem viděl již na jaře a naplno byla viditelná od konce léta. Že s naším fotbalem, koncepcí a později i „klubovou chemií“ nebylo něco v pořádku. Rád bych vzkázal místním samozvaným expertům, kteří neustále označovali mé varování a kritiku za nadbytečnou, smyšlenou, hodnou chorého mozku apod. – nebo mě na základě kritiky neefektivního fotbalu označovali za dalšího Jiřího1 – aby se chytli za nos (a pořádně promyslí míru své fotbalové „odbornosti“) předtím, než začnou někoho urážet či jinak napadat. Takových je zde naštěstí pomálu.

    Do nového roku vykračuji se zvědavostí, co přinese nový trenérský a sportovně-řídící tým. Ne s přehnaným, avšak realistickým očekáváním. Že JT přesvědčí kabinu o své vizi, nespokojení budou propuštěni, při budování systému budou doplněna nová „ozubená kolečka“ a na jaře se zajede nová, ofenzivní Slavia, která bude mít napřesrok opět dost sil na boj o kvalifikaci do Ligy mistrů.

    • Re: Milí čtenáři Slávisticých novin

      Kmotr (přítel SN)     před 7 lety 26.12.2017 11:49 |  
      11 0

      Ty jsi vazne nepoucitelnej trouba. Chapes,ze ti kteri te kritizovali, te kritizovali z nekolika duvodu a ne jen,ze kvuli tomu,ze pozadujes zmenu trenera? Ale hlavne si za tim,ze by bylo vhodne mu dat jeste sanci, porad stoji? Kdyby jsi s tim “chytanim za nos” prisel v lete,po nasi suvereni a ofenzivni jizde jarem,tak nereknu ani popel. Ale tady se jeste ani nekoplo do balonu a ty uz se do ostatnich navazis,jaky jsou to amateri. Kdyby jsi radsi popral jen ty hezke svatky,tak by jsi mel alespon uroven. Takhle jsi jen potvrdil to,co predtim. Tedy ze pro svoji pravdu neznas hranic..
      Tak hezke svatky preju a hodne zdravi preju!

      • Re: Milí čtenáři Slávisticých novin

        JS (přítel SN)     před 7 lety 26.12.2017 13:47 |  
        1 9

        Kmotře, upřímně se přiznám, já Ti nerozumím. Já přece nenavážím do ostatních před tím, než se ještě pod JT nekoplo do balonu. Tímto jsem tak nějak symbolicky uzavřel mou kritiku za poměrů JŠ a neodpustil jsem si upozornit mnohé zdejší bosse přes fotbal, že kroky vedení daly za pravdu mně, a ne jim, nehledě na to, jestli si za svým názorem pořád stojí či nikoliv. A také nezáleží na tom, jestli to pod JT půjde hned nebo to bude chtít jaro „na rozjezd“.

        Také přeji. :)

        • Re: Milí čtenáři Slávisticých novin

          Kmotr (přítel SN)     před 7 lety 26.12.2017 18:37 |  
          8 0

          Tak me to tak prijde. Protoze to,kdo mel pravdu se opravdu ukaze, az se bude kopat do balonu preci. To ze se tak vedeni rozhodlo automaticky neznamena,ze ma pravdu a ze ty mas duvod bouchat sampano. O to tady preci vubec neslo. Jde o dobro Slavie. A nekteri si proste mysli,ze krize k dlouhodobe praci patri a neni vzdy rozumne to hned vyresit krajni moznosti. A kdyz uz se tak stane,existuje riziko pro recidivu. Zvlaste kdyz vedeni chce jit kupredu milovymi kroky. Pokud si to vedeni vsechno prehodnotilo,uznalo,ze udelalo chybu uz na zacatku tim, ze JS vubec vybralo,kdyz vlastne chteji hrat neco jineho a JiT nasledne pri stejne krizi podrzi,tak je vse v poradku. Ale kdo tohle ted muze zarucit? A ze takova krize prijde jsem si jist. Driv nebo pozdeji. Uz ted je velke riziko,ze soucasni hraci nebudou chtit drit a drilovat co po nich JiT bude chtit a nasledujici pulrok se bude bojovat predevsim v kabine nez na hristi. Muze se stat,ze skoncime treba i 4. Podrzi vedeni JiT? I kdyz nebude videt zadny progres ve hre,protoze to hraci budou bojkotovat? A takoa situace muze prijit klidne za rok,dva. Uzavre se prestupove obdobi,naberes si spatne hrace,rozpadne se chemie v kabine a pul roku s tim peraonalne nic neudelas. Musis se to snazit preckat s co nejmensimi ztratami. A do toho musis brat vliv okoli. Jednou se treba sejde napr. v Liberci tym,ktery bude suvereni jako Plzen ted a nic s tim neudelas,i kdyz budes mit super hrace a dobreho trenera. To ovlivni psychiku atd. Je to proste spousta veci a rizik a my detailne nikdo nevime proc byl JS vyhozen. Takze nekteri maji opravnene strach,ze to mohla nenatranost vedeni,ktere si neuvedomuje,ze za dlouhodobym uspechem,stoji dlouhodoba kontinualni prace. Prikladem toho je ManU za ery Fergussona. Kdyz na ne nekdo nasel recept,vyhral misto nich a vypadalo to,ze tymu uz Fergusson nema co dat,tak dalsi rok to byl opet ManU kdo vyhral. Protoze mohl nejpruzneji reagovat na takovou situaci. Kdezto ten viteznej tym si ten dalsi rocnik prochazel krizi jako vetsina tymu po velkem uspechu,odvolal se trener a jelo se zase nanovo,dokud se netrefil zase ten spravnej trener,kterej to na jeden rok pozvedl a po prvnim neuspechu byl zase vyhozen. Takze ted se vychloubat,ze ty jsi mel pravdu je hloupost,protoze to ted nikdo nevi. Jen se zkusila jina cesta a ceka se jak dopadne. Osobne je mi fotbalove blizsi JiT, jen se bojim aby dostal dostatek casu (klidne na zacatku rok,i pres neuspechy, a pak kdykoliv se mu nepovede jedna sezona aby dostal sanci napravit to dalsi) a tim se vytvorila ta dlouhodoba kontinuita a prace,ktera prinasi dlouhodobe uspechy. Ne to jen “umlatit” penezi,vyhravat diky nejlepsim hracum v lize a u toho stridat trenery jak ponozky..

          • Re: Milí čtenáři Slávisticých novin

            rak (přítel SN)     před 7 lety 28.12.2017 11:32 |  
            2 0

            Přesně tak. To že se vedení rozhodlo k tomuto kroku, neznamená, že je to tak správně. To ukáže až čas.
            Je to určitý risk, který může vyjít a já doufám, že vyjde, ale to neznamená, že ponechání JŠ by bylo špatně. Takto to vidí i řada fotbalových osobností.

    • Re: Milí čtenáři Slávistických novin

      jufoun (přítel SN)     před 7 lety 26.12.2017 11:57 |  
      3 0

      Třetí odstavec je u Vánočního přání úplně zbytečný.
      S ostatním souhlasím.
      Jinak taktéž redakci SN a všem lidem okolo Slavie, fanouškům,sponzorům, přeji pohodový vstup do roku 2019 a nejlépe už v prvním kole začít stahovat náskok Plzně.

      • Re: Milí čtenáři Slávistických novin

        jufoun (přítel SN)     před 7 lety 26.12.2017 11:58 |  
        1 0

        Nj 2018...:D

        • Re: Milí čtenáři Slávistických novin

          boydapan     před 7 lety 26.12.2017 12:13 |  
          3 0

          V 2019 už bude stahovat náskok Plzeň, doufám...:)

  10. Re: Vánoční přání

    urs (přítel SN)     před 7 lety 26.12.2017 13:58 |  
    1 1

    Též přeji všem slávistům a samosebou také Slávii vše nej v čase právě probíhajících svátků a vše dobré a zdravé do nového roku.
    SKS4ever

    urs

    • Re: Oslava 125 let

      Kmotr (přítel SN)     před 7 lety 26.12.2017 18:53 |  
      18 0

      Kdyz uz tady s tim otravujes ve clanku s vanocnim pranim,muzes mi napsat,s jakymi vecmi se dalo souhlasit? Dyt ten clovek je uplnej retard a ani jedna jeho “kritika” nedavala smysl. Nejvic ovsem bylo,jak na zacatku zkritizoval,ze si to museli zaplatit vsichni z koncesionarskych poplatku,aby na konci rekl,ze to zaplatili Cinani - no proste idiot,co nic uzitecneho neumi,tak se snazi uzivit,takovouhle blbosti.. Hanba ti,ze to sem vubec davas. Asi budes stejne chytrej jako tenhle imbecil..

      • Re: Oslava 125 let

        Petr9608     před 7 lety 27.12.2017 10:43 |  
        3 12

        Strašně to shodily ty playbackový vystoupení, ty zástupy poltiků atp. A ten výstup Gotta, tj. člověka se Slávií nespojeného, skutečně působilo jako demonstrace toho, že "na to máme". Byť to byla jen jedna píseň, tak to mohla být klidně šestimístná částka, která by se jistě využila lépe.

        • Re: Oslava 125 let

          Jachym     před 7 lety 27.12.2017 17:39 |  
          8 0

          Vím, že vždy chceš mermomocí zaujmout nebo provokovat a nedáš si pokoj ani o vánocích. Ale když už si o sobě myslíš, že jsi takový vševědoucí, tak určitě také víš, že i Karel Gott přispěl v polovině 60. let Slavii, respektive vznikajícímu Odboru přátel... A mám pro tebe dobrou profesní radu. Hlas se příští rok Jardovi Tvrdíkovi jako ekonomický poradce pro investice:-)

          • Re: Oslava 125 let

            Petr9608     před 7 lety 27.12.2017 18:47 |  
            0 9

            Pardon, to jsem nevěděl. Škoda, že se to nezmínilo. Věřím, že to neví spousta Sláívistů. Tak Karel ne (ten i snad navíc zpíval LIVE - nebo to byl skutečně dobře zaarenžiovaný playback), ale Chinaski úlet byl.

            • Re: Oslava 125 let

              Kmotr (přítel SN)     před 7 lety 27.12.2017 22:52 |  
              3 0

              Ty jsi proste neuveritelnej! Nekolikrat se spalis kvuli jednomu prispevku ale ani to te nedonuti se nad sebou zamyslet a okamzite zase vystrelis uplne naslepo. Sam nemas nejmensi zdani z jakeho duvodu,tam zpivali Chinaski ale stejne je hned odpalis..
              Jinak vsichni zpivali na playback.. i Bozsky Kaja..

          • Re: Oslava 125 let

            Akuls     před 7 lety 27.12.2017 20:05 |  
            4 0

            Přesně tak, já mám dokonce dojem, že byl v polovině 60-tých let minulého století i řádným členem Odboru přátel Slavie, tak jako tehdy řada herců, zpěváků a dalších umělců. Dobi by o tom mohl vědět více. Členy Odboru přátel byli třeba Štědrý, Drobný, Vondráčková, Kubišová atd., jen Matušku se nepovedlo ulovit a Neckář se hlásil k Teplicím. Jestli se dobře pamatuji, tak jsem Gotta tehdy dokonce viděl i na hřišti v nějakém exibičním zápase celebrit Sparta vs. Slavia. Hrál na křídle a přesto, že říkal, že v dorostu hrál fotbal za Rustonku, tak byl Kája levej jako šavle. To třeba jeho kolega zpěvák Milan Chladil si v našem dresu s balónem jinak rozuměl.

    • Re: Oslava 125 let

      Merlinus (přítel SN)     před 7 lety 27.12.2017 14:47 |  
      6 0

      Stanek je desny ubozak a ty jeho porady (videl jsem asi tri) jsou strasne trapne.

      • Re: Oslava 125 let

        Petr9608     před 7 lety 27.12.2017 15:14 |  
        0 7

        Jsou, ale někdy má recht.

        • Re: Oslava 125 let

          Petr9608     před 7 lety 27.12.2017 15:15 |  
          1 5

          Rozuměj - někdy ty pořady jsou občas tak zoufalý, že si nic jinýho, než trapnou kritiku, nezaslouží. Třeba ty všechny Soukupárny atp.

        • Re: Oslava 125 let

          Merlinus (přítel SN)     před 7 lety 27.12.2017 16:13 |  
          1 0

          Tak to asi občas má. Ale sám kritizuje úroveň pořadů v médiích, staví se do role jakéhosi Boha, který všemu nejlíp rozumí a přitom má sám "máslo na hlavě".

  11. Re: Vánoční přání

    smely (přítel SN)     před 7 lety 27.12.2017 10:44 |  
    8 0

    dovolte mi, kolegove Slavisti, abych vam i ja popral vse nejlepsi do roku 2018, nasi milovane Slavii pak uspechy a pohlednou hru, ktera nas bude bavit, vsem diskutujicim nadhled a respekt k jinemu nazoru a v neposledni rade Dusanovi Leblovi a Petru Hoskovi, dvema velkejm slavistum, brzky uzdraveni a uspesnej navrat na stage....

  12. Tak prý

    Petr9608     před 7 lety 28.12.2017 07:51 |  
    0 6

    Se skutečně rýsuje příchod jednoho hráče ze země našeho majitele. To tady bude slušný, pokud se to potvrdí.

    • Re: Tak prý

      Petr9608     před 7 lety 28.12.2017 07:56 |  
      2 5

      *šlušný flame, hádky, spory...

      Já s nim problém mít nebudu.

      • Re: Tak prý

        kjandourek (admin)     před 7 lety 28.12.2017 12:00 |  
        5 0

        Já myslím, že Dočkalovi bude slušet to Polsko...

        • Re: Tak prý

          Mates204     před 7 lety 28.12.2017 12:16 |  
          2 7

          No po sportovní stránce myslim, že bysme kreativního záložníka potřebovali, na Dannyho se moc spolehnout nejde.

    • Re: Tak prý

      Mates204     před 7 lety 28.12.2017 11:58 |  
      2 0

      Je naprosto jasný, že myslí Dočkala.

  13. Re: Vánoční přání

    Victory     před 7 lety 28.12.2017 19:41 |  
    5 0

    Všem slušným slávistům přeji klidný zbytek roku a v tom novém jen vše dobré, jak v osobním životě tak na poli fanouškovském. SKS forever !

  14. Re: Vánoční přání

    guyincognito     před 7 lety 30.12.2017 09:41 |  
    7 0

    Dnes se mi zdálo, že jsme letos vyhráli titul po monumentálním selhání Plzne.

  15. Re: Vánoční přání

    Ladislav (přítel SN)     před 7 lety 31.12.2017 23:47 |  
    3 0

    Všem Slávistům přeji obzvláště v Edenu, pevné nervy a horu trpělivosti a v životě pevné zdraví a splnění i těch nejtajnějších přání nejen v roce 2018.