Názory

Proč pískáte na Novotného?

Opravdu vás nechápu, Sebjaku, Typku a ostatní. Co tím sledujete, když budete Novotného vypískávat?


Ano, podle vás je zrádce a pískot mu patří, ale věci se mají jinak. Chvíli se budu zabývat tou zradou, i když toto nepovažuji za důležité a ani nevím, jak to opravdu bylo. Budu tedy vycházet ze slov Novotného. Představte si, že se vrátíte ze zahraničí a jste bez angažmá. Nabídnete se klubu svého srdce a ten o vás nejeví větší zájem, máte pocit, že vás tam ani nechtějí. Dojde vám seriózní nabídka z jiného klubu. Co byste dělali? Já bych ji asi vzal (kromě Sparty). Já bych do Sparty v životě nechtěl, to bych raděj hrál druhou ligu. Novotný asi není takový srdcař nebo je „profesionál“, tak do té Sparty šel (mě tenkrát taky pěkně nasral), ale to ještě neznamená, že mu musíme antifandit, když už se vrátil do Slavie. Stejně mi přišlo, že ve Spartě moc nebojoval, nedával do toho srdce. Ale nechme těch keců, jestli je zrádce nebo ne. Teď hraje za Slavii a věřím, že bude hrát nejen pro peníze, ale teď i pro Slavii. On chce taky pomoct Slavii k LM a ligovému titulu a takto sabotujete práci nejen jeho, ale i celé Slavie. Uvědomte si, že tohle pískání se může odrazit nejen na jeho výkonu, ale i na výkonu celého mužstva. Toto vede tak akorát do prvního kola UEFY. Když už mu nechcete fandit, tak buďte potichu, nebo řvěte jméno jiného hráče, pískotem sabotujete hru celého mužstva – FOTBAL JE KOLEKTIVNÍ HRA.!!!

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Proč pískáte na Novotného?

    (host)     před 23 lety 03.08.2001 09:31 |  
    0 0

    Ano, je to přesně tak - pískání na Novotného nikam nevede. Věřím však, že pokud na Novotném bude znát, že se snaží a alespoň trochu mu to půjde, vše se v dobré obrátí. Vždy? něco podobného jsme tu už měli. Vzpomeňme si na příchod Stejskala ze Sparty. Tehdy vytlačil z brány miláčka publika Jánoše (čest jeho památce - i já jsem ho měl opravdu rád, je ho velká škoda...) a to byl panečku pískot ! No, a po pár zápasech už na Honzu Stejskala nedal nikdo dopustit (Ten zpětný přechod do Sparty mu už však asi neodpustíme ...). Takže mějme trpělivost, uvidíme, co nám Pavel předvede. Je hloupé ho takhle předem zatracovat, vždy? on už ve Slavii před pár lety taky něco dokázal - dokonce se dostal i do tehdy nabité reprezentace a na?"stříbrném" ME v zápase, co nastoupil, rozhodně nezklamal. Takže - nějaký ten pískot na uvítanou byl v pořádku, aby si uvědomil, že má u nás pěkně velký vroubek, ale teď už dost. Vždy? on teď hraje za Slavii a Slavii přece fandíme !

    • Re: Proč pískáte na Novotného?

      (host)     před 23 lety 03.08.2001 11:27 |  
      0 0

      A? ukáže na hřišti, jestli na to má a jestli je opravdu posilou. Jinak mě taky na*ral stím "přestupem" ke konkurenci. To je totiž to nejhorší co mohl udělat. Slávka by neměla posilovat rivala vlastními lidmi. Viz Labant. To je ale spíš dotaz na vedení Slavie. Slavia dotoho!!!

    • Re: Proč pískáte na Novotného?

      (host)     před 23 lety 03.08.2001 13:52 |  
      0 0

      Je nás spousta,co NOvotnýmu asi neodpoustíme,že šel do rudé sparty.To je fakt a možná by nebylo do věci to nemít každýmu za zlé.Je ale hloupé,aby se kvůli tomu rozhádali Slávističtí fans.Já osobně mu teda tleskat nebudu a budu v něm pořád vidět někoho,kdo zklamal důvěru,a? si říká co si říká.Na druhou stranu,když dá gol on,tak dá gol Slavie a to si klidně zařvu.Ale vyvolávat jeho jméno nebudu.
      Nehedě na to,že si myslim,že to neni zrovna hráč kterej by ještě udělal díru do světa,jeho rychlostní a technické "dispozice" mluví za vše.Ale uvidíme.Chci ho ale vidět jezdit po zadku a bojovat za Slavii od 1.třeba do 100. minuty!!!!Jinak nás bude pískat víc.....

      • Re: Proč pískáte na Novotného?

        (host)     před 23 lety 05.08.2001 15:04 |  
        0 0

        tady se pořád odhliží od toho, že Novotný je absolutní antifotbalista!!!!!! Já jsem na něj pískal a řval, ještě když hrál za Slavii poprvé, byl jsem rád, že šel do Sparty, protože ji jedině "posílil". Je více hráčů, kteří prošli oběma kluby (proč chodit daleko - Pešice), ale a? si hraje třeba za Kotěhůlky, hlavně když nebude ve Slavii. Ale musim sportovně uznat, v Jablonci byl jeden z lepších.
        Michal

  2. Re: Proč pískáte na Novotného?

    (host)     před 23 lety 05.08.2001 14:15 |  
    0 0

    Protože hrál za Rudy hyeny!Teď už ho nechtěli,protože nato prostě nemá a my ho vezmem zpátky.Proč?To má být náhrada za Ivoše?Ten Gedeon se mi líbí,ale Novotný:vem si pana Lešku a odejděte!

  3. Re: Proč pískáte na Novotného?

    (host)     před 23 lety 25.08.2001 13:32 |  
    0 0

    Tak s tím se da jedině souhlasit, i když mě čap štve, tak co se dá dělat. Zdenek