Rozhovory

Rozhovor s Honzou Suchopárkem

na konci utkání jsme se ptali i našeho kapitána...

Jak jsi spokojen se zápasem? Uhráli jste super výsledek, ale na druhou stranu tři obdržené góly nejsou moc dobrou vizitkou.
Nepovedlo se nám ubránit standardní situace, ze dvou rohů jsme dostali dva góly. Za celou přípravu se soupeř do něčeho takovýho nedostal, až bohužel dnes. Dostali jsme tři góly, naštěstí jsme dali čtyři a tři body jsou doma. Já si myslím, že jsme předvedli bojovný výkon, mohli jsme dát ještě branku. Je samozřejmě co zlepšovat, ale je to dobrý počin.
Jaké nastaly změny po příchodu trenéra Pešiceho?
Tak nastaly samozřejmě trenérské změny, přišlo pár nových hráčů. Teď jsme vstoupili do sezóny, která je před námi, vlastně s čistým kontem a myslím, že ta chu? vyhrávat je teď větší, než když jsme se potáceli sami se sebou samotnými, ale ještě jsme museli dohánět náskok soupeřů a byli jsme pod značným psychickým tlakem. Myslím, že dnes na hřišti to bylo vidět. Je to samozřejmě začátek sezony a byly tam velké nepřesnosti, hloupé góly, ale bojovali jsme, bylo v tom to srdce a to je důležité.
Co souboj s Panathinaikosem Athény za týden?
Ještě zbývá pár dní času, je co vylepšovat, musíme být ještě v lepší formě než dnes. Nemůžeme si dovolit, aby soupeř dal tři branky. Všichni se na tento zápas moc těšíme, doufám, že přijde víc diváků, než přišlo dnes. Dnes návštěvnost byla asi hodně ovlivněna počasím, teď tou bouřkou před zápasem. Věřím, že když budeme doma hrát takové zápasy jako dnes, tak lidi budou chodit a návštěvnost stoupne.
čistě hypoteticky - co když nepostoupíte do LM? Jaké to zanechá na mužstvu následky?
My postoupíme. Určitě.


Pokud se Vám rozhovor líbil, můžete nás odměnit

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)