B-Tým

Č. Budějovice - Slavia 1:1

Juniorka v prvním venkovním utkání veze jen bod za remízu, v utkání přitom dominovala. Sešívaný dres opět oblékl testovaný Ghaňan Antwi.

Průběh zápasu si můžete přečíst na onlajny.cz.

"V zápase jsme jasně dominovali, vytvořili jsme si čtyři gólové šance, branku jsme inkasovali po ojedinělé akci domácích, kdy využili odraženého balonu a zaváhání našeho stopera. Ve druhém poločase jsme měli hru pod kontrolou, Budějovice jsme přehrávali a soupeř snad nepřešel přes půlicí čáru. Bohužel nám chyběl ve finální fázi důraz, lepší zakončení a střelba," okomentoval výkon svých svěřenců trenér Pavel Řehák.

Zajímavé je, že v posledních utkáních nastupuje na svém netradičním postu v útoku obránce Gilian. "Potýkáme se s nedostatkem útočníků, k nasazení Giliana na hrot jsem se rozhodl proto, že je důrazný, má velmi dobrou střelu a hraje dobře tělem. Je schopný řešit situace na velmi dobré úrovni."

Do dnešního zápasu opět nastoupil testovaný Ghaňan Emmanuel Antwi. "Hrál za nás ve dvou utkáních, ze své pozice ofenzivního záložníka se do šancí a zakončení příliš nedostával, uvidíme, jak bude vypadat v dalších zápasech." S juniorkou stále trénuje i brankář Martin Došek, kmenový hráč SK Hostivař, který byl v loňské sezoně na hostování v Bohemians 1905. To, zda ve Slavii zůstane, závisí na případném odchodu Otáhala na hostování.

V úterý juniorka odehraje další přípravné utkání, v 18 hodin nastoupí na hřišti Velimi proti místnímu celku. "Příležitost zahrát si dostanou hráči, kteří dnes do utkání nenastoupili," podotknul Řehák.

2 - Neděle 07. 08. 2016 11:00

Juniorská liga, 2016/2017
1 - 1
1 - 0
SK Dynamo České Budějovice
SK Dynamo České Budějovice

33. Kadlec

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

48. Ondřej Kocourek

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Č. Budějovice - Slavia 1:1

    dauby     před 8 lety 07.08.2016 21:12 |  
    0 0

    Nevim jestli to dela jen muj mobil, ale seszava Slavie je zcela necitelna, pismo a fotky jdou pres sebe. Neslo by s tim neco udelat??

    • Re: Č. Budějovice - Slavia 1:1

      dalislavista     před 8 lety 08.08.2016 15:34 |  
      0 0

      Mě to dělá taky, na šířku je to lepší.