Ženský fotbal

Dorostenky derby prohrály

Dorostenky Slavie nedokázaly navázat na výhru z posledního derby a po zásluze prohrály 0:3.

Na dnešní derby dorostenky Slavie nebudou vzpomínat v dobrém. Na těžkém terénu v Satalicích jsme si nevytvořili ani jednu šanci, domácí byli lepší a měli celé utkání pod kontrolou. Ti se na utkání dlouze připravovali, nechtěli připustit drama v závěru soutěže. Proti reprezentačnímu výběru jsme dnes opravdu neměli šanci. Od začátku zápasu měla Sparta více ze hry, ale do šancí se přes naši obranu moc nedostávala. 

Důležitý moment nastal ve 12. minutě, střelu Szewieczkové slávistická brankářka pouze vyrazila a neobsazené Šturmová v pohodě doklepla do prázdné branky.  Sparta po většinu zápasu aplikovala chytrý plán - napadat od poloviny hřiště, tudíž jsme se nedostali k našemu přechodu do útoku a případné pasy za obranu tím pádem v pohodě pobrala brankářka. Slávistky měly jednu šanci ze standardní situace, ale kousek za vápnem Necidová trefila pouze zeď. Sparta si ještě vytvořila několik šancí, střelu Šturmové akrobatickým zákrokem vyrazila Bartsch. Šanci ještě měla Danihelková, Nováková a znova Šturmová.

Druhý poločas byl stejný jako ten první, takže naší šancí bylo jedině překvapit z nějaké nečekané akce. Ale jelikož jsme za zápas měli pouze jeden roh, možností moc nebylo. A když v 57. minutě po centru z pravé strany od Fojtíkové skórovala Szewieczková, bylo o zápasu definitivně rozhodnuto. Oba týmy postupně prostřídaly všechny hráčky a bez výrazných šancí se utkání dohrávalo.  V závěru utkání nakonec ještě Sparta přidala třetí branku, Křivská utekla obraně a přesnou ranou k tyči prostřelila Bartsch. Pak ještě měla jednu možnost Stárová.

Sparta dnes zaslouženě vyhrála a přiblížila se mistrovskému titulu. Nyní ztrácíme pět bodů, takže by rival musel prohrát dvě utkání, jedno z toho v dalším derby na našem domácím hřišti.

Sparta - Slavia 3:0 (1:0)
Slavia: Bartsch - Dědinová, Bažoutová, Němečková, Jášová (22. Dáňová) - Klesnilová (63. Lébrová) - Novotná (41. Dlouhá), Kinclová, Brázdová (31. Houzarová), Necidová (66. Jeglová) - Vyskočilová (58. Lačná)
Sparta: Vršatová - Jablončíková (67. Švimberská), Hloupá (62. Čížková), Tauberová, Dlasková (70. Koubová) - Nováková, Bužková (56. Rychtarová), Stárová - Šturmová (50. Fojtíková), Danihelková (41. Křivská), Szewieczková (63. Mášová)
Branky: 12. Šturmová, 57. Szewieczková, 78. Křivská
ŽK: 9. Dlasková, 17. Tauberová (obě Sparta)

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Dorostenky derby prohrály

    ccocoo (host)     před 11 lety 18.05.2013 04:34 |  
    0 0

    You possibly can make using discount ray ban sunglasses [www.cheapsunglassesvogue.co.uk] throw away contacts to ensure a person's little brown eyes are usually free from 80% OFF Cheap Ray Ban Sunglasses [www.cheapsunglassesvogue.co.uk] just about any an infection. You employ all these contacts http://www.cheapsunglassesvogue.co.uk [www.cheapsunglassesvogue.co.uk] and dried out down these after utilize.

  2. Re: Dorostenky derby prohrály

    moxi (host)     před 11 lety 23.05.2013 05:14 |  
    0 0

    ray ban sunglasses price [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses cheap [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses uk [www.buycheaprayban.co.uk].