O Slavii

Gedeon a Jarolím kmotry

Dnes v hangáru E na letišti v Ruzyni byly pokřtěny dvě nová letadla čSA. Jednalo se o typ ATR 42-500. Slavnostní akt se odehrával za přítomnosti představitelů společnosti, významných hostů a zastupitelů měst Sokolov a Svitavy, jejichž názvy letadla ponesou. Kmotry letadel se staly kapitán Slavie Patrik Gedeon a trenér týmu Karel Jarolím. Slavia byla na této akci zastoupena mimo jiné také Dušanem Šventem, Jiřím Vrbou, Alexandrem Klimentem a dalšími. Moderátorem akce byl Jaromír Bosák z čT. Prohlédněte si fotografie z akce!

Ještě před začátkem akce se na velkoplošné obrazovce pouštěly sestřihy zápasů z evropských pohárů. Mohli jsme si tak vzpomenout na góly Vachouška, Doška, Skácela, Dostálka a dalších.
 
Na úvod zatančily roztleskávačky. Poté si vzal úvodní slovo Jaromír Bosák, který uvítal všechny přítomné, pak zazněla hymna Slavie, při které se na velkoplošné obrazovce ukazovaly fotografie jak fanoušků, tak i hráčů a přešlo se ke slavnostnímu aktu. Nejprve měl proslov ředitel čSA pan Jaroslav Tvrdík, který se mimo jiné zmínil, že se vsadil se Spartou o to, že Slavia v derby neprohraje o dvě a více branek. Pokud by se tak stalo, tak on zaplatí večeři celému týmu Sparty, pokud Slavia vyhraje, remizuje či prohraje o jednu branku, platí Sparta večeři hráčům Slavie. Podmětem k sázce byla velká sebedůvěra Sparty, že nás prý porazí o dva góly.
 
Nejprve se křtilo letadlo se jménem Sokolov, jehož kmotrem se stal Patrik Gedeon, který spolu se starostou města Sokolov dostali maketu letadla a nějakou tu drobnost.  Poté přišlo na řadu letadlo Svitav, které našlo kmotra v trenérovi Slavie Karlu Jarolímovi, který obdržel mimo jiné od pana Tvrdíka poukázku pro hráče Slavie na lety v Business třídě. Oba kmotrové předali zástupcům měst také „rodné“ listy letadel.
 
Na závěr akce se Patrik Gedeon utkal ve vzdušném souboji spolu s kapitánem jednoho z letadel, kdy závodili, kdo dříve doprovodí svou vzducholoď do branky. Já si to taky zkusil ovládat a řeknu vám, že sranda to rozhodně není. Jo a vy asi chcete vědět, kdo vyhrál, že? Tak k mému potěšení to byl náš kapitán, který měl sice trochu pomalejší začátek, ale nakonec to dotáhl do vítězného konce.
 
Celá akce se velmi zdařila a ukázalo se, jak důležitým marketingovým partnerem je Slavia pro čSA, což také v úvodu zmínil pan Tvrdík. „Nebereme Slavii jako sponzoring, ale jako marketingovou strategii,“ řekl Tvrdík.

Foto: max1
 


Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Gedeon a Jarolím kmotry

    (host)     před 19 lety 21.10.2005 22:35 |  
    0 0

    No hezky, ale ta sazka mela znit tak, ze pokud vyhrajeme tak nam plati a pokud oni tak Tvrdik jim! Takhle to zas vypada jak kdyby sme meli s rumunama prohrat chce to trochu sebevedomi!

    • Re: Gedeon a Jarolím kmotry

      (host)     před 19 lety 22.10.2005 00:06 |  
      0 0

      Takhle to neber, prostě naši hráči maj větší šanci, že se najedí zadara

  2. Re: Gedeon a Jarolím kmotry

    posed     před 19 lety 22.10.2005 08:26 |  
    0 0

    ...a helel tu ýzdobu znám :-DDD

  3. Re: Gedeon a Jarolím kmotry

    japhy     před 19 lety 22.10.2005 15:34 |  
    0 1

    Zatím to vypadá, že se čSA fakt snaží.