O Slavii

Výsledek není špatný, říká Holeňák

Po včerejším zápase se do mix zóny nedostalo příliš hráčů Slavie, netrpělivé novináře potěšil alespoň Miroslav Holeňák, který následně odpověděl na několik otázek.

„Výsledek to není špatný do odvety, ale trenér nás už upozorňoval, že je to teprve poločas,“ řekl na úvod zkušený stoper. „Nemůžeme být přehnaně optimističtí, je třeba se dobře připravit na odvetu,“ pokračoval.
 
Prohra 1:2 dává solidní naději do odvety, vstřelená branka na hřišti soupeře je hodně ceněna. „Ale výhodu mají oni, protože vedou, stačí jim uhrát remízu a postupují,“ varuje Holeňák. „My však máme zase výhodu domácího prostředí, kterého snad maximálně využijeme, venku nebudou tak silní, rozdáme si to,“ doplnil. Obránce má ještě jeden podstatný poznatek. „Doma Anderlecht využívá domácího prostředí a drtí soupeře, jenže venku tak silní nejsou. Jak nám ale trenér říká, musíme být pořád při zemi.“
 
Jaký si hráči chtěli odvést výsledek? „Určitě jsme sem nejeli prohrát, chtěli jsme aspoň remízu. Vzhledem k tomu, jakých výsledků doma dosahují, ofenzívu mají na tomto stadionu dobrou, tak to není špatné, ale rozhodně nechci říkat, že je to něco extra,“ prozradil.
 
Dobré výsledky jsme předváděli v přípravě, porazili jsme třeba slavný Lyon, dají se výkony srovnávat? „Myslím, že je to srovnatelné s těmi zápasy, které jsme odehráli,“ zakončil Holeňák.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)