Názory

Bohemka jde příkladem.

Na iDnes se objevil zajímavý článek - zde. Jde tam o to, že vedení Bohemians se rozhodlo, že svým fanouškům bude dávat bezpečné světlice, dresy a přispěje jim na vlajku. Ve Slavii samozřejmě nic takového nehrozí. Marketingový ředitel Karel Mařík řekl toto: "Se slušnými fanoušky pořádáme pravidelné besedy a nejen tady v Praze. Jsou to většinou držitelé permanentek a členové fan-klubu, a ti mají určitě výhody. Pro všechny navíc jezdí na zápasy v Praze ke stanici metra Anděl slávistické autobusy, které dovezou fanoušky až ke tribunám. S těmi příznivci, kteří vyvěšují ošklivé, nesportovní nápisy, nejednáme. Oni o podobné setkání ani neprojevili zájem."

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Bohemka jde příkladem.

    Zizu     před 23 lety 30.08.2001 07:11 |  
    0 0

    Neřekl bych že fanoušci neprojevili zájem protože tohle mně svým způsobem překvaplio protože o tu tedy ještě nebylo -) ano Slavia posílá Slávistické autobusy na Knížecí a ted už nás dokonce vozí i ke kotli to je velice dobré protože jezdit normální MHD by asi bylo o život. Ale myslím si že by nám Slavia nemusela ty světlice dávat zadarmo altřeba o něco levněj než koupíte normální světlice dresy by mohla Slavia prodávat taky se Slevou a řek bych že by z nich měla i více než ted protože když budou dresy ůlevnější určitě si je koupí více lidí.
    a příjde mi že by to pro Slavii nebyl neřešitelný ukol protože je jistě o něco bohatší než Bohemka a myslim si nže by taky přišlo na Slavii více lidí na ligu než ted.

  2. Re: Bohemka jde příkladem.

    (host)     před 23 lety 31.08.2001 14:01 |  
    0 0

    Naopak slušní fanoušci už pochopili, že besedy s Leškou nikam nevedou a tak tam ani nechodí. Těch slibů a blábolů jsme už slyšeli dost. Jestli tedy není vůle pořád něco zlepšovat, tak to změní jen odchod těchto neschopů.