Názory

Přehled: Letní přestupové okno

Letní přestupové okno přineslo řadu emocí. Je už čas, si s odstupem udělat krátký souhrn letního přestupového období. Kteří hráči přišli, kteří odešli. Ale také ti, kteří nepřišli. Jak se nové posily předvedly, co říká subjektivní dojem a co statistiky?

Před více než měsícem bylo uzavřeno přestupové okno v české lize, které v případě Slavie přineslo mnoho emocí, zejména negativních. V rámci druhé reprezentační pauzy je už čas, si s odstupem udělat krátký souhrn letního přestupového období. Kteří hráči přišli, kteří odešli. Ale také ti, kteří nepřišli. Jak se nové posily předvedly, co říká subjektivní dojem a co statistiky?

Ti, kteří nepřišli
Pro začátek bychom se mohli vrátit právě k tématu hráčů, kteří slovy klasika „měli přijít, ale nepřišli“. Velká témata byla zejména dvě, návrat bývalých hráčů a touha po kreativní „10“.

V Česku obecně nemají návraty hráčů ze zahraničí velkou úspěšnost. Řada hráčů se vrátí bez motivace, bez formy a s přesvědčením, že českou ligu dají s „prstem v nose“. Bez námahy. Velké zkušenosti s tím mají zejména na druhé břehu Vltavy. My to zkoušíme rovněž. V zimě přišel David Zima. Za velké peníze. A nebyl rozdílový. Proto pokusy o návraty Petera Olayinky, nebo Ondry Lingra vyvolávaly spíše obavy a leckdy i posměch. Přiznám se, že jsem byl „tým Olie“, protože byl můj oblíbenec a věřil jsem, že zrovna on s motivací problém mít nebude. Celá nedůstojná taškařice kolem (ne)přestupu tak byla velmi kyselým soustem. Stalo se a nyní to již můžeme hodit za hlavu.

Zajímavější však byla sága 23 letého špílmachra Muhammeda Chama, kterého jsme objevili v celku sestupujícího francouzského týmu. Přestože prakticky nikdo z fanoušků tohoto hráče neznal a neviděl jej pravidelně hrát, stala se (z mého pohledu) z něj okamžitě téměř modla, která nám měla přinést návrat na domácí trůn. Mě osobně spíš potěšily ambice získávat špičkové hráče z TOP5 ligy. Stejně jako u Olieho se však ukázalo, že přestup ze zahraničí se může leckdy zkomplikovat a potvrdili se informace, že majitelé Clermontu jsou tvrdí vyjednavači. Nepomohlo ani „stávkování“ hráče. Podle veřejných informací probíhalo šponování ceny až nedůstojným způsobem. Slavia kvůli tomu, že hráč by potřeboval čas na adaptaci, který už nezbyl, nakonec od přestupu ustoupila. Cham nakonec přestoupil do Turecka za částku o něco nižší, než jsme byli ochotni zaplatit my. Myslím, že francouzští majitelé přestup „prokaučovali“. V Turecku nyní Cham rozhodně nijak nezáří. Není člen základní sestavy a za pět zápasů má statistiku 0+0.

Dále jsme usilovali o útočníka; přijít měl Albion Rrahmani, který nakonec ale zakotvil na druhém břehu. Insideři tvrdí, že se měl proti přestupu postavit přímo trenér Trpišovský a nyní asi chápu proč. Kosovan sice ukázal, že má skvělé zakončení, ale jeho chování bez míče ukazuje, že pro nás by nebyl vhodný kandidát. Je však příliš brzy na větší hodnocení. Ve Spartě dal v 9 zápasech 2 branky a jednou asistoval.

Uvažovalo se i o Danielu Vašulínovi, který nakonec skončil v Plzni. V 15 zápasech zapsal 3 góly. Tento transfer mi dával smysl, protože je velký slávista a jeho emoce by mohly být prospěšné, vše se ale nakonec seběhlo jinak a volně můžeme přejít do kategorie přestupů.

Ti kteří přišli
Finálové rozhodnutí v případu útočníka totiž padlo na kontroverzního Tomáše Chorého. Útočník dvou tváří, fotbalový úkaz, ale také hráč, který se mnohdy projevil velmi zákeřně. Osobně jsem ho viděl naživo v zápase LM Viktorie proti AS Řím, kde předvedl skvělý výkon. Neuvěřitelné krytí míče, kde využívá svých 202 cm jsem čekal, ale jeho práce pro tým, přehled a zapojení do kombinace mi velmi překvapilo. Na druhé straně, jak jsem zmiňoval kontroverzní pověst. Jako hráče jsem jej do Slavie chtěl, z druhého pohledu však ne. Jsem někomu schopen odpustit, že je ze sparťanské rodiny, jen málokdo je schopen se vzepřít rodinné tradici. Výrazně více mě rozhodilo video, kde je ve skupince hráčů skandujících J.de Slavie. Nejvíc mě však štvaly jeho zákroky zejména hlavou. Nebyl jsem proto jeho příchodu nakloněn. To, co jsme potřebovali nejméně byla válka mezi vedením a ultras, kteří se logicky proti příchodu Chorého postavili nejvíc.

Nyní i jeho odpůrci uznávají jeho sportovní kvalitu: v zásadě udělal domácí zápas proti Unionu. V červenobílém dresu má za 15 zápasů bilanci 6+2 a jeho přínos pro tým si dovolí zpochybnit jen málokdo. Zároveň je vidět, jak moc se snaží Chorý zapracovat na své pověsti. Sešívaný dres prostě kultivuje.

Do středu zálohy jsme nakonec přivedli dva hráče Giannis-Fivos Botos i Alexader Bužek jsou spíše naděje do budoucna. U Řeka si nejsem jistý, jestli v jeho věku lze ještě říkat něco o naději do budoucna, ale trenér Hyský ve Vlašimi ukázal, že dokáže hráče posouvat. V Karviné nastupuje pravidelně a zaznamenal 2 asistence.

Odchovanec Zlína a rovněž hráč ze sparťanské rodiny zažil vskutku turbulentní vstup. V přípravě přesvědčil trenéra, aby zůstal v A-týmu. Jediný zápas a jeho vlastní gól však další naděje srazili. V b-týmu zatím hraje a uvidíme, jestli na podzim ještě dostane šanci.

Velkého návratu jsme se nakonec dočkali a v týmu je Ondra Lingr, který hostoval, přestoupil a zase se vrátil z Nizozemí. U něho věřím, že s motivací nebude problém, což ukazuje už nyní, naopak bude chtít ukázat, že jej Feynoord odstřelil neoprávněně. Zkušenost ze zahraničí ho jistě posunula lidsky, jazykově. Přestože není vytříbený technik, čuch na góly má obrovský a do našeho systému sedí velmi. Potřebuje získat zápasovou praxi a bude opět dobrý.

Na poslední chvíli dorazil i Simion Michez a podle prvních minut by mohl být zajímavou posilou. Jemu naopak technika rozhodně nechybí, předvádí i skvělou rychlost, další atributy potřebné pro náš styl do něho trenérský tým jistě dostane, takže věřím, že i poměrně vysoká částka odpovídá jeho potenciálu.

Ti kteří se vrací
Mezi posily však musíme počítat také „teplickou“ dvojici a Filipa Prebsla, který se vrací po dvou letech strávených v Liberci, jako hotový hráč schopný pravidelné hrát za Slavii. Podle prvních odehraných zápasů lze konstatovat, že jde o komplexního playera, který samozřejmě vyniká hlavně v defenzivní činnosti, ale skvěle si vede i směrem dopředu. Bilance 1+1 ve 12 zápasech je solidní. Má výbornou úspěšnost přihrávek a jeho univerzálnost jistě imponuje trenérovi Trpišovskému. Navrátilci s Teplic Daniel Fila a Štěpán Chaloupek jsou bohužel negativně ovlivněni zraněními. Své kvality však shodně prokázali v loňském ročníku a v náročném podzimním programu bude pokračovat jejich zapracování do týmu, které snad bude úspěšné.

Ti kteří neodešli
Samostatnou kapitolu začíná Antonín Kinský, který se řadí do ranku hráčů, kteří měli odejít, ale neodešli. Celá epizoda s tímto talentovaným brankářem se vlastně píše již od loňského léta, kdy po vydařeném angažmá ve Vyškově mířil do Pardubic. V týmu tehdy byla brankářská dvojice Mandous – Kolář, se kterými se podzim celkem povedl. Během podzimu však bylo však jasnější, že Kolář se návratu do formy před zraněním už nevrátí a bude potřeba doplnit tento post. Řada těch, kteří nyní kritizují příchod Jindřicha Staňka, s odkazem na to, že pokud by se nezranil, tak bychom s největší pravděpodobností o Kinského přišli, zřejmě zapomněli, že Kinský vstoupil do angažmá v Pardubicích červenou kartou a na podzim tak v první lize neodchytal skoro nic. Nikdo příčetný by mu v té době roli jedničky nesvěřil a dělat dvojku za Mandousem by ho nikam neposunulo. S finanční nezávislostí s novým majitel přišla možnost vykoupit nejlepšího českého brankáře a každý musí uznat, že Staněk rozhodně nezklamal. Kinský se vrátil v létě připraven na 1. ligu a jak to bylo s dalším vývojem ví jen zasvěcení, zbytek jsou spekulace. Štěstí však přeje připraveným.

Další odcházející pak byl Conrad Wallem, další neuvěřitelná sága o tom, co všechno se může stát v profesionálním fotbale je jistě cenou zkušeností. Jen shrnu, co jsme se dočetli, druholigový zájem anglického Prestonu spíše působil, jako snaha si dojít pro hráče za hubičku do „barbarské východní Evropy“. Slavia logicky chtěla více než sama do hráče investovala. Úroveň Prestonu se ukázala, kdy po prvním (sic!) kole vyhodila trenéra, který hráče chtěl a zájem tak opadl. Hráče to rozhodilo, nebyl na pohárové soupisce a přicházely další nízké nabídky. Slavia opět ukázala odvahu, vše smetla ze stolu a pokouší se o restart vztahů s hráčem. Za mě opět dobrá ukázka toho, že finanční stránka už by neměla brzdit sportovní úspěch.

V této sekci však musíme zmínit i několik dalších jmen hráčů, na které přišli zajímavé nabídky, které bychom zřejmě ještě rok zpátky neodmítli. Zejména snaha odlákat Oscara přinášela fanouškům doslova noční můry. Že oprávněně, dokazuje kapitán Libérie v každém zápase. Zájem byl i o Ighoa Ogbu a i o již zmiňovaného Davida Zimu. Možnost takové nabídky odmítat považuji osobně za svým způsobem posílení týmu, protože nahradit tyto 3 hráče v odpovídající kvalitě by nebylo reálné.

Ti, kteří odešli
Seznam odchozích hráčů je poměrně rozsáhlý a řad hráčů odešla pouze na hostování s nepředpokládaným návratem. Řada z nich nepřesvědčila je pro všechny lépe, že to zkusí jinde.
Největším prodejem byl paradoxně odchod Ondry Lingra. Další dva odchody zanechali divnou pachuť. Tanečky kolem Ewertona, byly opravdu zvláštní. Naštěstí jsme se nenechali od Baníku obrat. Brazilec ukázal, to co jsem si o něm myslel od začátku. Hráč je to skvělý, ale pro velký tým nemá hlavu (viz jeho penalty).

Dalším šíleným představením pak byl odchod dvojnásobného nejlepšího střelce ligy Václava Jurečky, který v mých očích rehabilitoval práci kvalitních hráčských agentů, protože, to co předvedl ten Jurečkův bylo čisté dada. Ve třiceti letech sázet na další odchod po skončení smlouvy, nebo snaha si vyjednat procenta z přestupu je fascinující „práce“ pro klienta. Nakonec přestup na poslední chvíli do Turecka vyjednal agent trenéra Trpišovského. Bohužel to tím neskončilo a Jurečkova kritika SKS značně znehodnotila jeho působení zde.

Závěrem bych rád připomněl, že Slavia kromě 5 příchodů realizovala celkem 17 odchodů různých hráčů (přestupy, hostování) z A-týmu. Budu rád za konstruktivní diskuzi.

Komentáře (32)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Přehled: Letní přestupové okno

    Betynka58     před 7 dny 15.10.2024 13:11 |  
    2 3

    Přiznám se, že jsem poněkud zmaten z toho, že Ondra Lingr figuruje jak v kolonce "příchody", tak v kolonce "odchody". Jak jsi to myslel?

    • Re: Přehled: Letní přestupové okno

      kjandourek (admin)     před 7 dny 15.10.2024 13:18 |  
      12 3

      To je naprosto správně - Ondra Lingr byl ve Feyenoordu na hostování s opcí.... a - přestože někteří lidé s právnickým vzděláním poukazují na to, že opce už z podstaty nemůže být povinná - ta smlouva byla napsána tak, že Feye tu opci uplatnit musel, i když s Ondrou asi úplně spokojení nebyli... takže dle fotbalových řádů nejprve v tomto přestupním termínu došlo k uplatnění opce a přeregistrování Ondry z SKS do Feyenoordu.... a následně byl uzavřen dalším transfer, kterým byl Lingr zaregistrován opět jako hráč SKS...

  2. Re: Přehled: Letní přestupové okno

    Lunaris     před 7 dny 15.10.2024 14:29 |  
    3 41

    Zima nebyl rozdilový a má motivace to číst dál strmě klesá.

    • Re: Přehled: Letní přestupové okno

      mis3     před 7 dny 15.10.2024 14:52 |  
      20 2

      Zima byl na jaře rozdílový?

      • Re: Přehled: Letní přestupové okno

        Ivan     před 7 dny 15.10.2024 15:45 |  
        10 0

        Záleží na úhlu pohledu. V lize odehrál 14 zápasů a když byl na hřišti, dostali jsme 5 gólů (Zlín, Plzeň, 2x Olomouc, Slovácko) což je skvělá vizitka jeho i celé obrany, zvlášť v kontextu toho, že ve 3 zápasech do kterých nezasáhl jsme dostali taky 5 gólů (3 Jablonec, Slovácko, Hradec)

        Druhá věc je, že samotná "rozdílová defenziva" nestačí k titulu.

        • Re: Přehled: Letní přestupové okno

          mis3     před 7 dny 15.10.2024 16:04 |  
          12 0

          Ano ve stylu, že jeho hra přinesla ten rozdíl a tedy titul. Právě proti Plzni a Olmouci se sezóna zlomila a on ten rozdíl neudělal.

          • Re: Přehled: Letní přestupové okno

            Ivan     před 7 dny 15.10.2024 16:21 |  
            9 2

            já tomu rozumím, ale nemám rád vypíchnutí jedné chyby (i když to bylo podklouznutí a spíše smůla pro mě) a označení ji za právě tu chybu která nás stála titul. Tím spíš že z toho zápasu pro mě výraznější byla třeba impotentní ofenziva která si dlouho nedokázala poradit s bezzubou Olomoucí.

            S tímto přístupem bych ti mohl ukázat snad na každého hráče a říci "aha, tady neproměnil šanci a proto jsme nevyhráli titul" a nemohli bychom o žádném našem hráči říci že je rozdílový. Pro mě jsme titul nevyhráli kvůli dvoum prohrám s Plzní.

            • Re: Přehled: Letní přestupové okno

              mis3     před 6 dny 15.10.2024 16:54 |  
              10 1

              Ale to přeci není o té chybě proti Olomouci. Je to o tom, že prostě nepředvedl zápas jako teď v Derby.

              • Re: Přehled: Letní přestupové okno

                lantsmit     před 6 dny 15.10.2024 17:05 |  
                5 9

                Není to pravda, stejně dominantní výkon předvedl například v prvním jarním derby na Letné, kam jsme si neuvěřitelně oslabeni přijeli pro bod a také jsme si ho zaslouženě odvezli.

                Jak jsem psal včera quelharovi vedle, minulé jaro právě díky rozdílovému Zimovi a Staňkovi přineslo Slavii 39 bodů, oproti dvěma předchozím jarním fázím v letech 21/22 a 22/23, ve kterých jsme udělali bodů pouze 30, resp. 32. Na titul bohužel příspěvek těchto dvou rozdílových hráčů ještě nestačil, protože jsme měli z podzimu manko 5 bodů na Spartu, které se nám podařilo stáhnout pouze na body 2. A taky protože chyběl třetí rozdílový hráč do party - Chorý.

      • Re: Přehled: Letní přestupové okno

        cunak     před 6 dny 16.10.2024 05:48 |  
        6 13

        Ano. S Olomoucí udelal ten rozdil mezi Malmö a Lille a tedy neúčast v Lize Mistrů.

  3. Re: Přehled: Letní přestupové okno

    Seveřan     před 7 dny 15.10.2024 14:51 |  
    13 2

    Pěkně napsané. Díky mis3.

    • Re: Přehled: Letní přestupové okno

      mis3     před 7 dny 15.10.2024 14:55 |  
      27 2

      Přišlo mi fér k vedení a Bílkovi to sepsat, protože to co proběhlo v létě bylo neuvěřitelné. Jistě se staly nějaké chyby, ale s odstupem čistě po sportovní stránce tým posílil. A když vezmu, že během nějakých 2 měsíců řešili 17 odchodů a kolem 10 příchodů + hráči do B-týmu, tak to je prakticky jeden uzavřený případ každý pracovní den. Bílek rozhodně není nějaký silný sportovní ředitel, ale jinak odvádí solidní práci.

      • Re: Přehled: Letní přestupové okno

        JS (přítel SN)     před 7 dny 15.10.2024 16:16 |  
        13 17

        Jediný, co mě tam chybí, je informace, že nakonec jsme od kreativního záložníka upustili, protože jsme přivedli Vorlického a Bužka, a další hráč by těmto dvěma radikálně ubral na herním čase. Slova Tvrdíka.
        Jak to dopadlo vidíme po dvou měsících. Máme uprostřed Provoda, Oscara a Zafiho. Když jeden vypadne, úroveň kombinace jde strmě dolů, viz první poločas s Ajaxem a Prebsl v základu (a to si nemyslím, že je Prebsl špatný hráč).

        • Re: Přehled: Letní přestupové okno

          Ivan     před 7 dny 15.10.2024 16:30 |  
          10 0

          Otázka je proč to tak bylo s Ajaxem. Porovnáváš našich 11 top hráčů kteří spolu hrají 2x týdně a pak do toho strčíš 5 nových hráčů co za sezonu odehráli třeba 20 minut, takže porovnávat Prebsla se Zafeirisem z tohoto pohledu je zavádějící.

        • Re: Přehled: Letní přestupové okno

          mis3     před 7 dny 15.10.2024 16:52 |  
          14 5

          takhle to Tvrdík neřekl a ty to víš!

      • Re: Přehled: Letní přestupové okno

        lantsmit     před 6 dny 15.10.2024 16:59 |  
        5 16

        Ano, administrativně to muselo být pro administrátora těch přestupů Bílka velmi náročné. Sluší se ale v tomto směru poděkovat hlavně JiT, který reálně o všech těchto příchodech a odchodech rozhodoval.

        Tvrdík: Chtěl bych říct, že s trenérem se na přestupech absolutně shodujeme. Na příchodech stoprocentně, při odchodech na devadesáti procentech. Těch deset procent je proto, že kouč by chtěl mít všechny hráče, což samozřejmě někdy úplně nejde. Jen jednou jsem mu zasáhl do sestavy, poprosil jsem ho, aby šetřil hráče, který měl těsně před přestupem, protože já rozhoduju o strategických otázkách pro klub. Ale samozřejmě vycházím z podkladů od trenérského týmu.
        Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/jaroslav-tvrdik-sef-slavie-predseda-predstavenstva-rozhovor.A230127_164830_fotbal_min

        ... zásadní změny přišly i uvnitř struktur sportovního úseku, jak prozradil Jaroslav Tvrdík v pořadu Hovory s JT. „Doposud to bylo tak, že silnější roli měl Jindřich Trpišovský. Od letošní sezony se poměr vyrovnává,“ řekl předseda představenstva.... Cíl je podle Tvrdíka jasný – oprostit trenéry od odpovědností, které se netýkají samotného trénování. Nepřímo tak adresoval zkazky o přílišném vlivu dua Trpišovský-Houštecký na výběr posil. Naopak posílená by měla být role samotného sportovního ředitele Jiřího Bílka.

        „Odvádí fantastickou práci. V rovině působení klubu je spíše servisem a podporou Jindřichu Trpišovskému v tom, jaké hráče si vybírá. Má na starosti nákup a prodej, vytipovává posily, ale finální rozhodnutí patřilo doposud trenérovi. I tohle se mění vznikem sportovní rady. Vede to k vyváženější situaci. Doposud to bylo tak, že silnější roli měl Jindřich Trpišovský, ale teď budou s Jirkou Bílkem spolupracovat za jedním stolem."

        https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2024-25/450426/tvrdik-mensi-vliv-trpisovskeho-na-koho-prisly-nabidky-uvazuje-o-posile.html

        Všechny letní příchody a odchody se realizovaly ještě před touto deklarovanou "změnou". S výjimkou Lingra, ale ten byl vytipován a přesvědčován k návratu už dříve, a pak i Micheze.

        Díky pane Trenére, je vidět, že když máš k dispozici potřebné peníze a můžeš si vybírat a reálně přivádět hráče první volby, tak jsou to posily pro Slavii par excellence.

  4. Re: Přehled: Letní přestupové okno

    Pedro50     před 6 dny 15.10.2024 21:35 |  
    6 4

    Moc dobrý text. Jenom tam chybí že potřebujeme kreativního záložníka.

  5. Re: Přehled: Letní přestupové okno

    Papol     před 6 dny 15.10.2024 22:00 |  
    4 6

    Parádní rozbor. Gratuluji

  6. Re: Přehled: Letní přestupové okno

    dydy     před 6 dny 16.10.2024 08:00 |  
    3 13

    ...jeste jsi zapomel na Nica☝️ moje informace pred Lille byly, ze v pripade postupu, majitel privede Oliho a Nica...cimz by se vyresil onen kreativni stred, po kterem volate

    • Re: Přehled: Letní přestupové okno

      Pedro50     před 6 dny 16.10.2024 10:51 |  
      22 2

      Problém je v tom, že my tyto hráče potřebujeme abychom postoupili, ne až postoupime...


      Komentář byl uživatelem upraven (19.10.2024 12:09) . Zobrazit původní komentář

  7. Re: Přehled: Letní přestupové okno

    slavistajiri     před 3 dny 18.10.2024 22:39 |  
    16 15

    Dekuji za clanek, ktery dava opet moznost oprasit kritiku nase vedeni. Dnes to vezmu ve zkratce. Prestupak je totalni flop, pres reku posilili uzasne ( ross, belgican, spanel.. ). Trener neumi anglicky a nechce pracovat se zahranicnimi hraci + plus mu chybi opozice v kvalitnim yportovnim rediteli jako je nezmar. Od te doby co tu neni nezmar to jde do kytek. Nechapu proc jsme nedali 10mega za chama. Dekuji za pozornost ;)

    • Re: Přehled: Letní přestupové okno

      no-nick     před 3 dny 19.10.2024 09:55 |  
      8 2

      Čekal bych, že místo minusů napíše někdo z těch, co tu kritizovali téměř denně celý prestupak, že se spletli.
      Ale spíš se bojím, že si něco precteme, az se prohraje.

      Za sebe říkám, že jsem trochu zklamany z nevyužitého potenciálu byl, ale evidentně jsem pritom podcenil potenciál stávajícího kadru. A přínos Choreho, z kterého jsem měl po oznámení depresi.

    • Re: Přehled: Letní přestupové okno

      záplata     před 3 dny 19.10.2024 12:53 |  
      3 5

      Smysl tohoto cancu nechápu, notabene když polovina věcí, který vypisuješ je ověřitelný fakt.

    • Re: Přehled: Letní přestupové okno

      Snivec     před 3 dny 19.10.2024 14:09 |  
      3 8

      Hroznej blábol, přes reku posilili lepe, protoze přivedli nějakého rosse, belgicana, spanela, čím více národnosti, tím asi lépe, ještě do toho zamotat angličtinu a nezmara, kam se hrabe pejsek a kočička se svým dortem. Každopádně posílení mohlo být lepší, kraje mi přijdou slabé a nedej bože, aby se zranil Zafi, to tam dáme Sevu, který si má hledat nové angazma? Ty vyskakovaci okna za xx sekund při psaní příspěvku je vazne peklo a je to nejvíce nepříjemné, co na internernetu zažívám. Pokud bych si mohl měsíčně platit nějakou částku, aby mě SN při psaní příspěvku neprudily, rád tu částku zaplatím. Děkuji SN. PS: hodnocení situace by nemělo být černobílé na základě současného postavení v tabulce +6, za me stále pretrvavaji určitě otazníky nad neposilenim některých postu.


      Komentář byl uživatelem upraven (19.10.2024 15:32) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Přehled: Letní přestupové okno

        jirkag5     před 3 dny 19.10.2024 14:22 |  
        8 0

        Vždyť to bylo myšleno od slavistyjiriho ironicky :)


        Komentář byl uživatelem upraven (19.10.2024 14:23) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Přehled: Letní přestupové okno

          Snivec     před 3 dny 19.10.2024 14:31 |  
          6 1

          Tady padají takové perly, že se v tom člověk už nevyzna a to v duchu kritickém i na podporu :) tak v mém příspěvku aspoň ty reklamy :)

          • Re: Přehled: Letní přestupové okno

            Cygnus     před 3 dny 19.10.2024 14:57 |  
            4 2

            Musim se priznat ze jsem take prvni instanci vahal jestli dat palec nahoru ci dolu.


            Komentář byl uživatelem upraven (19.10.2024 14:58) . Zobrazit původní komentář

  8. Re: Přehled: Letní přestupové okno

    Howard     před 2 dny 19.10.2024 19:59 |  
    5 20

    Díky za článek ! Dovolil bych si přidat jedno jméno do sekce "hráči, kteří neodešli". A to jméno je prosím pěkně Ševčík. V den, kdy tenhle flákač a prospěchář odejde si otevřu láhev z mých nejlepších vín.

    • Re: Přehled: Letní přestupové okno

      jirkag5     před 2 dny 19.10.2024 21:44 |  
      6 3

      Šmejde.

      • Re: Přehled: Letní přestupové okno

        Howard     před 2 dny 19.10.2024 21:58 |  
        1 10

        Nápodobně

    • Re: Přehled: Letní přestupové okno

      p!erreCORE     před 2 dny 19.10.2024 22:14 |  
      9 2

      Úplně upřímně: kdykoli je Petr jen na lavičce, nejsem nadšen. Ale na rozdil od tebe.. teď jsem tě chtěl urazit a napsat, že jsi prase.. ale neudělám to :*


      Komentář byl uživatelem upraven (19.10.2024 22:15) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Přehled: Letní přestupové okno

        Narmer     včera 20.10.2024 12:02 |  
        0 3

        Nechtěl napsat,ale napsal...)