Názory

Opakování historie?

Úplně mně mrazí, když si pomyslím, že by se historie mohla opakovat.

Vloni jsme taky byli krůček od ligy mistrů, ale Šach?or nás vyřadil. Celá sezona pak nestála za nic, dobrých zápasů bylo z mého pohledu strašně málo - např. v Olomouci, na Spartě, v Drnkách, doma s Osijekem, oba s Kaiserslauternem a doma s Teplicemi. Jinak to bylo o ničem a člověk se musel pořád uklidňovat, že to příště bude lepší, bohužel se naděje splnily velmi zřídka. Zkrátka jako fanoušci jsme tu sezonu dost trpěli. A letos? I po prohře v Jablonci jsem si myslel, že doma s Panathinaikosem vyhrajem, že si uděláme i dobrý základ na odvetu. První poločas hrůza, hlavně posledních 15 minut. Druhý poločas dobrý, maličká naděje do odvety ještě je. Mám ale velkou obavu, že se historie bude opakovat, my vypadneme z LM a v lize se budeme zase trápit. Jenže Olomouc a spol už jsou lepší než vloni a pak ten boj o místo do LM bude ještě horší a s naším kádrem a financemi se budeme ještě hůř prosazovat. Strašně rád bych se mýlil, snad jsou to všechno zbytečné obavy, snad kluci dají v sobotu pětku Hradci, vyhrajou nad Ostravou a v Aténách. Snad......

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Opakování historie?

    rak (přítel SN)     před 23 lety 09.08.2001 12:02 |  
    0 0

    Myslím, že to tak nebude. Nic horšího než vyřazení v poslední minutě nás už nemůže potkat a hráči už jsou o tu zkušenost bohatší. Věřím, že se Pešicemu postupně bude dařit. Chce to ale čas. Také k vypracování lepšího systému hry.

  2. Re: Opakování historie?

    (host)     před 23 lety 09.08.2001 12:45 |  
    0 0

    fčera to byl zase kouř, řekové prostě nejsou špiřka a my jak je vidět tak sotva u nás
    Jirak

  3. Re: Opakování historie?

    doktor     před 23 lety 09.08.2001 17:05 |  
    0 0

    Tohle přece není náhoda. Slavii chybí ( kromě peněz ) také dlohuhodobá koncepční práce a kvalitní zázemí. Trenéři se střídají jako na běžícím páse a kdo může, tak uteče. Proč ? Je něco schnilého ve státě Slavistickém.

    • Re: Opakování historie?

      Sesivany     před 23 lety 11.08.2001 20:46 |  
      0 0

      Něco na tom bude opravdu bude. Máš recht!!!