Hráči Slavie

Komentáře (43)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

    mart     před 6 lety 01.07.2018 19:04 |  
    4 0

    Dobry !
    ....teda snad :-), preju hodne zdaru mladenci!!!!!!

  2. Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

    knl66 (přítel SN)     před 6 lety 01.07.2018 20:17 |  
    1 4

    Und der Spieler N.9, Jonas Auer, nicht?!?

    • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

      Arutha     před 6 lety 01.07.2018 21:09 |  
      20 0

      Z rozhovoru s Plíškem:
      „my jsme si řekli, že si přejeme, aby tu každý hráč minimálně půl roku zůstal, aby nasál atmosféru klubu, aby získal slávistické DNA a aby odcházel na hostovaní s tím, že ví, že je slávista. Udělali jsme výjimku u Musy, kterého jsme rychle pustili na hostování do Viktorie Žižkov a přesně tento půl rok mu pak chyběl. Aklimatizační proces zažíval v jiném klubu, ale už bez naší podpory. Právě on pro nás byl potvrzením, že to takhle není ideální a vždy se budeme snažit o to, aby hráči prvního půl roku zůstali u nás, než je pošleme dál. V tomto ohledu by nám pomohlo, kdybychom měli naše béčko, nejlépe ve druhé lize. "

      • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

        Markus     před 6 lety 01.07.2018 21:43 |  
        6 0

        Pěkné, to dává smysl. Podobně to mají s nováčky řešené mnohé technologické firmy. Nejprve adaptační období pro zakořenění základních principů a konvencí a zároveň s tím praxe na interních projektech aby si to vyzkoušeli. Pak sekundární projekty u zákazníka případně bodyshop pod dobrým vedením. No a když to jde dobře, nakonec primární projekty ideálně práce na vlastních produktech - malé týmy kde je důraz na vysokou kvalitu. On ten fotbal k tomu někdy nemá tak moc daleko :)

      • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

        knl66 (přítel SN)     před 6 lety 01.07.2018 23:39 |  
        2 13

        Nevím, nač mi odpovídáš... Promiň, ale tápu...
        Vyjadřuji podiv nad tím, že Jonas Auer neodcestuje s A-týmem na soustředění.
        V pátečním zápase s Viktorkou byl jeden z našich nejlepších hráčů (ne-li nejlepší). Půl roku s juniorkou strávil. Když ho vezmeme na soustředění s áčkem, ukazujeme mu zároveň, že s ním fakt počítáme a mohlo by mu to v další hráčské kariéře pomoci. Ale třeba se pletu, třeba může hrát v juniorce do jednadvaceti a pak ho můžeme pustit do Slovácka...

        • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

          Akuls     před 6 lety 02.07.2018 00:08 |  
          12 0

          Z Vašich příspěvků jsem jelen, daněk a ještě srnec:
          a) Vaší německy psané řečnické otázce, kterou by mimochodem rodilý Němec takto nikdy nesesumíroval, lze rozumět tak, že se podivujete nad tím, proč nedoprovodí Auer Kuchtu a Freita na hostování do nějakého našeho ligového týmu. Proto Vám také Arutha píše Plíškovo zdůvodnění. On totiž Auer žádný půlrok ve slávistické juniorce nestrávil. Sice už je od zimy náš, zahrál si v zimě na Vyšehradě jeden přátelák s VŽ, pak se ale musel kvůli nízkému věku a pravidlům UEFA týkajících se mladých hráčů vrátil ještě na půl roku domů do Rakouska, do St. Poltenu. Prostředí ve Slavii tedy začíná nasávat až nyní,
          b) protože hrál v pátek proti VŽ a naopak nehrál za juniorku v sobotu proti Armě Aussig an der Elbe, tak lze předpokládat, že v pondělí odcestuje s A-týmem i na další soustředění do Rakouska.

          • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

            knl66 (přítel SN)     před 6 lety 02.07.2018 00:48 |  
            5 0

            Ok, díky za odpoved.
            A) Je fakt, ze nemcinu jsem mel ve skole nekdy pred petactyriceti lety, pamatuji si par sluvek. Ta nemcina mel byt vtípek, holt se nepovedl.
            B) Takhle to zni logicky. Vysel jsem ze spatne vychozi situace a pak uz jsem se neumel vratit. Moje chyba.
            C) tak preju Auerovi na dalku hodne stesti, ma dobre naslapnuto.

        • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

          DF007     před 6 lety 02.07.2018 07:57 |  
          1 0

          Bohužel žádný půlrok s juniorkou Slávie nestrávil. Byl celé jaro v St.Poltenu

      • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

        Travinho     před 6 lety 01.07.2018 23:39 |  
        0 0

        Možná, kdyby se zúžila podpora se Žižkovem, navíc když je tam teď Mikolanda. Je to v Praze. Ale asi bude lepší, když zůstane zatím u nás.

  3. Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

    Dub     před 6 lety 02.07.2018 12:27 |  
    4 11

    K Auerovi asi tolik. Pojdme se tu sejit na zacatku zimy a spolecne spocitame jeho minuty v dospelem fotbale. Dej buh abych se mylil v tom co si ted myslim.

    • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

      Wulfstan (přítel SN)     před 6 lety 02.07.2018 12:50 |  
      4 1

      Měl by snad mít ve smlouvě kolik má odehrát minut?

    • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

      Kmotr (přítel SN)     před 6 lety 02.07.2018 13:40 |  
      9 1

      Auer je 17 letej kluk,kterej u nas neni ani celej mesic. Podle klubove strategie,kterou povazuji za vhodnou,by mel v nasem klubu stravit minimalne pul roku. Aklimatizace a budovani vztahu ke klubu. Pokud na tomhle soustredeni vystrci ze sestavy Stocha,Balutu,Sykoru,Zmrhala pripadne Van Burena nebo Borila tak fajn,at hraje ale dost o tom pochybuji. Jinak muze v klidu hrat za juniorku. Pokud tam bude sbirat zapas co zapas asistence a goly a predvadenou hrou bude ostatni hrace jednoznacne prevysovat, tak dostane v zime dalsi sanci v Acku. Kdyz se opet nedostane do kadru pres vyse zminovsne hrace + nove co prijdou,tak uz o nej urcite budou stat minimalne druholigove tymy,ktere ho budou po exceletnich vykonech v juniorce chtit na hostovani. A tak to podle me ma byt.

      Jinak by me zajimalo,ktere konkretni tymy staly o Buchu pred rokem a pul v zime a pred rokem v lete. Vy byste to mohl vedet,ne?

      • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

        Dub     před 6 lety 02.07.2018 14:10 |  
        5 6

        Pred rokem a pul to agentura tlacila na Olympii z duvodu spoluhracu z rocniku.
        Pred rokem na Zizkov protoze se tam docela zapracovali dva dalsi hraci taky z jeho rocniku. A letosni zima to byla Jihlava.
        Tam uz se jednoznacne resila prvni liga nebot se ukazalo ze by ji zvladnul. Nerikam ze by byl prinosem ale ze by ji zvladnul.
        Toto bylo zamitnuto a vysledek zname vsichni.
        Jinak muj nazor je ten ze nikdo z mladych zadnou sanci v acku nedostane. Jednak proto ze na acko nemaji a jednak proto ze si SKS nemuze dovolit zavahani.
        O to vic by se ale mela postarat aby ti talentovani hrali potrebnou uroven kde se muzou zlepsovat protoze v juniorce muzou na nejake zlepseni zapomenout.
        Garantuji ti ze pokud budou mit minutaz v dospelem fotbale a to kdekoli tak nebudou z SKS odchazet. Ti kluci neodchazi z SKS ale odchazi hrat dospely fotbal. Takhle to je u vsech.
        ( vyjma Krale kde to byla osobni zalezitost )

        • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

          Kmotr (přítel SN)     před 6 lety 02.07.2018 14:28 |  
          3 0

          Predne diky za odpoved. Takze to tlacila agentura a neprisela s tim Olympia/Zizkov? Proc jsme ho nepustili ted v zime chapu - vzali jsme ho do prvniho tymu,kde sbiral minuty. Proc nevysli ty predchozi hostovani netusim. Mozna proto,ze uz by v juniorce nikdo schopnej nezbyl? Nevim. Jinak jak sam pises,spousta ostatnich hraje nekde jinde na hostovani dospely fotbal. Takze Pavel jen jeden,u ktereho se to nestalo a delalo mu to problem. Ostatni se dari nekam upichnout. Proc to zrovna u Pavla neslo netusim. Mozna byl vybranej jako nejvhodnejsi kdo by se mohl uplatnit na svoji pozici v Acku. Kazdopadne ma na to pravo a ja ho chapu. Ne vzdycky si to sedne k oboustrane spokojenosti. Bohuzel v tomhle pripade se to medialne vyostrilo a s tim Pavlova agentura mela pocitat. Mohl temer v klidu a bez zajmu publika dohrat sezonu v juniorce a po roce si prestoupit kam chtel. To se ale agenture zrejme nelibilo a tak to zkusila na silu pres media a problem byl na svete.

          Kazdopadne porad nerozumim jedne veci: Pavel chtel podepsat novou smlouvu s klauzuli ale zaroven necitil duveru v trenersky tym. Jak tomuhle rozumet? To uz mel domluvenej klub,kterej ho v zime za 1,5 mega ecek vykoupi? Predstava,ze uz nechci sbirat 200 min za pul roku,neverim,ze mi nekdo da vic a zaroven byt ochotny podepsat smlouvu na 4 roky? Dyt by se na dalsi 4 roky odsoudil k tomu,ze neni v jeho moci ovlivnit jestli bude hrat ten dospely fotbal,o ktery mu tedy hlavne jde..
          Dokazete mi tohle nejak vysvetlit?

          • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

            Dub     před 6 lety 02.07.2018 15:24 |  
            7 17

            1. Vždycky je to tak že to tlačí agentura. Druholigové týmy v Praze a nejbližším okolí mají takový přetlak hráčů kteří jsou jim nabízení že si oni můžou vybírat z nabídek a ne že chodí a poptávají hráče. Tohle je prostě pražská realita.
            2. Jestli by někdo schopný zbyl nebo nezbyl v juniorce je taky dost podstatná záležitost. Je potřeba si uvědomit jak jsou na tom starší dorostenci a junioři v SKS. Bohužel realita je taková že nikdo nepamatuje časy kdy to bylo takhle strašný. Před příchodem Plíška a Kroba všechny dorosty hrály o titul a vždy byly nejhůř do 3. místa. Bucha je ročník 98 který v U 17 vyhrál titul a další rok kdy přišlo nové vedení mládeže a kompletně se vyměnily mládežničtí trenéři tenhle tým až do posledního kola hrál o záchranu. Naprosto zoufale tragické vedení mládeže a bez ohledu na to co říká vedení-slavistická mládež na tom nikdy nebyla tak špatně. Nějaké U8 U12 U15 U17 nikoho nezajímá. Omlouvám se ale nikoho! Tohle je realita. A teď si vezmi že my tady na slávistických stránkách oslavujeme remízu na Spartě – vyhrálo se na penalty ročníku U 19 jakoby to bylo mistrovství světa. Oslavné komentáře typu - překazili jsme spartě radost apod. svědčí o ubohosti některých zdejších diskutérů protože bohužel už nikdo nezmínil že slávie U 19 skončila o 20 bodů za Spartou. Tohle se nikdy v minulosti nestalo a ani něco takového nepřicházelo v úvahu. To co se děje momentálně v mládeži příchodem nového vedení to je to nejhorší co slávistickou mládež mohlo potkat. Pokud se podíváš do historie výsledků tak ani nenajdeš derby kdy slávie se Spartou prohrála a teď dostává od Sparty 5:0 a my pořád budeme hledat výmluvy berličky a budeme všechno svádět na hráče zatímco problém je v tom že sem zpátky přišli trenéři kteří odsud byli pro neschopnost vyhozeni.
            3. Pokud byl Pavel vybrán jako nejvhodnější adept pro zařazení do A týmu tak si myslím že měl dostat šanci a můj názor je ten že 200 min. není šance.
            4. Myslím si že Pavlova agentura rozhodně nepočítala s tím že se to takhle vyostří a že se stane to co se stalo protože agentura Sport Invest měla absolutně výsadní postavení ve Slavii a drtivá většina hráčů přišla právě přes tuto agenturu. I trenéři kteří spolupracují s touto agenturou a vysedávali na mistrovských zápasech ve VIP salonku této agentury svým způsobem tlačí právě hráče této společnosti. To že to slávie dopustila a že tady takováhle spolupráce fungovala je zase jenom věc vedení mládeže a SKS jako takové. Jeden příklad za všechny: odešel Pavlenka a měl přijít Dubravka. Jenže to by agentskou provizi cca 400.000.-€ dostala jiná agentura. Takže se přivedl Laštuvka a cca 300.000.-€ dostal Sport Invest. Za kolik se prodal Dúbravka a jak to dopadlo s Laštuvkou víme všichni.
            5. Je smutné to co se tady v mládeži děje a panu Tvrdíkovi bych přál jednu věc. Aby týden měl jeho týden 8 dnů a aby ten jeden den věnoval mládeži a to takovým způsobem že si najme opravdového odborníka který v té mládeži udělá pořádek a přestane věřit tomu že všechno funguje že je všechno bezvadný a že mládež SKS je v dobrých rukou. Není!

            • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

              p!erreCORE     před 6 lety 02.07.2018 15:30 |  
              3 7

              Mně zas trápí nerespektování shody podmětu s přísudkem..

              'se vyměnily mládežničtí trenéři'

              • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

                SKEP     před 6 lety 02.07.2018 16:18 |  
                14 5

                Kolega výše nelitoval času a ostatním přispěvatelům zde nastínil svůj, jak se zdá velice fundovaný, pohled za kulisy mládežnické kopané v SKS. A řada z nás namísto podání pádných protiargumentů se ohání pravidly českého pravopisu. Tudíž tu vzniká vše možné, jenom ne plodná diskuse...

                • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

                  Kmotr (přítel SN)     před 6 lety 02.07.2018 16:33 |  
                  10 4

                  Naprosto s tebou souhlasim. Jestli chce nekdo nekoho doucovat cestinu,tak at si to resi pres soukrome zpravy a nekazi ostatnim diskuzi..

                  • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

                    Edenjejenjeden     před 6 lety 02.07.2018 17:06 |  
                    8 1

                    Pravopis mě nevadí vůbec,ale co mě vadí je slávie a ještě s malým písmenem,my jsme Slavia.Kmotře promin,tady se neshodnem.

                    • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

                      Kmotr (přítel SN)     před 6 lety 02.07.2018 17:15 |  
                      1 2

                      Promin ale podivej se poradne v jakem vlakne reagujes..

                      • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

                        Edenjejenjeden     před 6 lety 02.07.2018 17:16 |  
                        0 0

                        Jo dobrý,promin,to mělo být pod Duba:-)

                • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

                  Wulfstan (přítel SN)     před 6 lety 02.07.2018 17:54 |  
                  11 5

                  Mně teda přijde, že kolega výše tu nepřišel zasít plodnou diskuzi, ale pouze rozesírat. Holt to nevyšlo s Číňanama, tak to zkusíme přes mladý hráče, kterým zlá "slávie" ničí kariéru.

            • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

              p!erreCORE     před 6 lety 02.07.2018 15:45 |  
              4 2

              A co mě dokáže rozčílit je,když někdo prasí jméno klubu...

              Takže: 'slávie' ne

              #srrywolfe

            • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

              Fulham     před 6 lety 02.07.2018 15:58 |  
              6 0

              někdo by sem měl vypsat umístění mládeže v loňském ročníku . za druhé - výsledky nejsou až tak podstatný, stačí se kouknout na konfrontaci s cizinou poté. za třetí - nikdy nebudou spokojeni všichni - v žádném kolektivním sportu. stačí si přečíst příběh Alexandra B kdy ho Hagi nabídl za pár šlupek. a za čtvrté - Dubravka si angažmá v NU získal výkonem v repre - ve Spartě mu nemohli přijít na jméno když posral na začátku co se dalo...my jsme s Honzou aspoň do té EL šli....

            • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

              Kmotr (přítel SN)     před 6 lety 02.07.2018 16:31 |  
              16 0

              1. To samozrejme chapu,myslel jsem to spis tak,jestli ty kluby vubec mely zajem.
              2. Vazne si myslis,ze to takhle funguje? Ono ma vsechno svuj vyvoj a mnohem smerodatnejsi v tomto je pocet reprezentatu: pred prichodem novych majitelu clekem 11. Po dvou letech pusobeni novych majitelu a Pliska celkem 74. Promin ale placas tady blbosti. Zaroven jestli se nepletu,doslu k plosnemu posunu ve vyssich rocnicich,to znamena,ze v nekterych tymech hraji mladsi rocniky nez by mely.
              3. Sorry ale tohle je uplna blbost. Sanci dostal a nepredvedl nic lepsiho nez jeho konkurenti,spis naopak. Nejsme a nebudeme tym,ktery necha nekoho hrat jen proto,ze je mlady a ze by z nej neco mohlo byt. Takze naky,ze by mel dostat vic nez dostal. Sanci dostal a podle trenera to nebylo na zaklad. Konec tecka,kazdeho fotbalistu to potka.
              4. Dekuji za info, o tehle vecech nevim a je to rozhodne zajimave. Prispiva to k nazoru,ze tam musel byt ze strany SI nejaky podraz (vynaseni do medii?).
              5. Ja osobne jsem se v dobe odchodu Alexe Krale byl na useku mladeze podivat a provadel me samotny pan Plisek po cely den. A te prace co se tam udelalo si podle me ani nedokazes predstavit. Ale az cas da nekomu za pravdu. Momentalni vysledky tymu az do U17 hovori pro Pliska. Stejne tak pocet reprezentantu. Logicky dochazim i k tomu,ze za Rebicka se v tomhle smer nic nepodnikalo,takze je logicky,ze nekde ty problemy pretrvavaji. Nejvic se to odrazi na starsich rocnicich protoze u tech mladsich se to da dobre dohonit.
              Promin ale vubec tvym recem o spatnem stavu mladeze neverim. Nemam z ceho jim verit. Ze jsou na tom dva tymy (juniorka a u19) z 10 spatne pro me neni meritko.

              • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

                Dub     před 6 lety 02.07.2018 18:39 |  
                3 10

                Slávie vz Slávia opravdu taha za uši A je to špatně. Je to tím že když diktuju do mého Androidu tak to jednou napíše tak a jednou to napíše špatně. Nevím čím to je ale nestíhám všechno opravovat. Takže se omlouvám.
                Co se týče reprezentantů tak pánové pardon ale:
                a. Pokud je jeden hráč nominovaný na 3 reprezentační srazy tak to neznamená že má SKS 3 reprezentanty.
                b. Pokud je někdo v nominaci jako náhradník nevím jestli ho lze považovat za reprezentanta. Protože přesně těmito počty se potom dostanete k informaci že SKS má 74 mládežnických reprezentantů. My se tady prsíme a ostatním jsme pro smích. Vůbec nechápu jak si vedení SKS mohl dovolit vypustit takovouhle informaci. Reprezentace jsou:
                U 15 U 16 U 17 U 18 U 19 U 20 U 21.
                To je 7 kategorii a chceš mi říct že my máme v každém ročníku 10 reprezentantů?
                Ale znovu zmiňuji důležitý fakt. Mládežníci do U 19 nejsou zajímaví.
                Kdyby byly zajímavé i mladší ročníky tak tady můžeme začít rozebírat Radka Bejbla který si vzal do reprezentace na přátelák 11 hráčů SKS a dostal za to na svazu takovej pojeb že málem vyletěl a tak jak začal tak málem rychle skončil. S podivem je to že se na FAČR dostal bez potřebné profesionální licence a proto narychlo sháněli člověka na kterého by to napsali a který by to zaštítil. Prostě věci které jsou poměrně negativní vůči SKS se nehodí zde na fóru vůbec rozebírat protože to se tady nenosí.
                Na závěr snad můj názor. Právě U 19 a juniorka jsou pro klub nejdůležitější ročníky protože jak se podaří přechod těchto hráčů do dospělého fotbalu tak tak dobře se bude mít klub v budoucnosti.

                • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

                  Fulham     před 6 lety 02.07.2018 20:11 |  
                  5 2

                  plácáš - sorry...má to vypadat učeně, ale jsou to kraviny

                • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

                  Kmotr (přítel SN)     před 6 lety 02.07.2018 20:34 |  
                  7 1

                  Promin ale neprepocitaval jsem to. Ale i kdyby jich byla ve skutecnosti treba tretina,porad je to rapidni zlepseni nebo ne? Kazdopadne princip zustava stejny. Neni zadne meritko,podle ktereho by to vypadalo na tvoje tvrzeni,ze je je to ted horsi. Naopak. Nekde jsem nedavno i videl nebo cetl rozhovor nejakeho spartana- trenera,ktery rikal,ze ted to Slavia za hodne penez cele v mladezi nakopla a dostava se ve vsech kategoriich pred Spartu. Zajimave bude,az do U19 bude proudit jeden viteznej rocnik za druhy nemyslis? Ted jich tam mame v rade asi 7.
                  Jak jsi si vsiml snazim se tu s tebou vecne diskutovat a rozebirat to,co tvrdis. Samozrejme kdyz tu budes kydat spinu na klub,aniz bys k tomu mel relevantni dukazy,tak musis pocitat s tim,ze nesklidis potlesk..

                • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

                  bramburek (přítel SN)     před 6 lety 02.07.2018 23:30 |  
                  8 2

                  Ntvl opět tu exceluje mistr Dub, podle kterýho je ve Slavii všechno špatně, všichni jsou zlí, a všem hrozně ubližujou...

                  Jak jsem psal předtím do tý diskuze o Buchovi, že to bude nejspíš Pavlikův taťka, nebo někdo jinej psal, že to bude nastrčená figurka ze Sportinvestu... tak podle toho šílenýho "slávie" ještě k tomu vždycky s malým s, a oproti tomu na druhý straně žádný "spárte", ale vždycky Sparta s velkým S, tak se panáček pěkně odkopal, ten je rudej až na zadeli...

            • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

              p!erreCORE     před 6 lety 02.07.2018 16:48 |  
              4 2

              Abych přispěl ke kvalitě odpovím: 1)Ano,2)nejspíš ano,3)ne,4)ne,5)týden má jen sedm dnů.

              Psát 'slávia' je prasárna

              • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

                p!erreCORE     před 6 lety 02.07.2018 17:03 |  
                5 2

                Nebo dokonce 'slávie',z toho nebolí jen oči,ale hlavně srdíčko..tohle není o kvalitě diskuse,ale o základní slušnosti..

                • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

                  Wulfstan (přítel SN)     před 6 lety 02.07.2018 17:34 |  
                  10 0

                  Za tu Slávii by zasloužil dubovým klackem do dubový palice. Nojo, holt tu nekope za Slavii, ale za agenturu...

            • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

              Slavistat     před 6 lety 02.07.2018 17:33 |  
              0 0

              Ještě k tomu bodu 3) - někde jsem zde zachytil, že Bucha vlastně poté, co dostal v zimě šanci a byl pozvaný do A týmu, tak nechtěl v zimě podepsat novou smlouvu (pokud by toto nebyla pravda, omlouvám se, ale fakt žiji v tom, že to tady na stránkách bylo uvedené) - po pár zápasech poslán do juniorky, jak jste někde napsal. To je jasné, není záruka ve smlouvě, nebude nikdo nikde takovému hráči umožnovat rozvoj v A týmu (nakonec to v létě dopadlo nedohodou a mediálním tlakem a rekcí na ten tlak). Jen ke všem těm různým názorům na toto téma.

            • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

              deny91     před 6 lety 02.07.2018 21:01 |  
              2 0

              Mohl bys prosím odpovědět na ten dotaz ohledně podpisu 4 leté smlouvy za podmínky klauzule 1,5 mil. eur, pokud teda nechtěl hrát Bucha ve Slavii kvůli nedostatku herní praxe? Díky
              (doufám, že se dočkám odpovědi, protože tohle jsi z nějakého důvodu nechal bez vysvětlení)

              • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

                Dub     před 6 lety 03.07.2018 07:37 |  
                2 6

                Slyšel jsem verzi že se k výšce klauzule vůbec jednání nedostalo. Ve chvíli kdy Sport invest přišel s tím že chce výstupní klauzuli bylo to ze strany SKS zamítnuto a o částce se nedebatovalo. Mimochodem tohle je důvod další rozepře mezi agenturou a SKS kdy jedna strana tvrdí že o částce nepadla řeč a druhá strana tvrdí opak. Můžu se na to zkusit pozeptat ale vzhledem k tomu jak se to rozmazává na všech frontách nikdo nechce mluvit.
                Přesto pořád tvrdím že k něčemu takovému vůbec nemělo dojít a Bucha měl být už dávno na hostování v dospělém fotbale.

                • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

                  deny91     před 6 lety 03.07.2018 09:58 |  
                  5 1

                  Promiň, ale to podle Otavy (nebo někoho jiného ze SI) není pravda. Mádl uveřejnil článek, kde ten dotyčný jasně říká, že to měla být klauzule na 1,5 mil a měla se postupně zvyšovat snad až ke 4 mil. A že prý byli ochotní o tomto jednat, ale že to SKS apriori odmítá. Najdi si to na Seznam zprávy.
                  Tak mi řekni, jak může jít dohromady zároveň nespokojenost s minutáží v dospělém fotbale a zároveň ochota podepsat 4 letou smlouvu s výstupní klauzulí takovou, která je pro hráče výhodná jen v případě prosazení se v týmu. Kdyby seděl stále na lavičce, tak mu je ta klauzule na 1,5 mil naprosto k ničemu, za tolik ho nikdo nevykoupí. Z tohoto jednání je naprosto jasné, že počítali s tím, že se naopak v kádru SKS prosadí a pak jim ta kluzule umožní rychle frnknout do zahraničí za pár drobných, a tím pádem větší provizi pro agenta.
                  Ve světle těchto faktů jsou podle mě všechno ostatní jen zástupné důvody a výmluvy agentury. Fakta hovoří jasně.

    • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

      Fulham     před 6 lety 02.07.2018 13:53 |  
      7 0

      tohle miluju .... jsou dvě varianty - já to říkal , nebo - kdyby takovou šanci dostal ten, tak by taky...

  4. Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

    juras72     před 6 lety 02.07.2018 14:20 |  
    5 0

    Tak doufam ze uz se nekdo chytne ne jako Sodoma , Batka, Fotr... Mozna sem na nekoho zapomel.

  5. Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

    SKEP     před 6 lety 02.07.2018 20:04 |  
    5 0

    Pro doplnění jsem se v aplikaci FAČR "Můj fotbal" (vřele doporučuji) pokusil vyhledat výsledky "nejstarší" mládeže SKS v uplynulé sesoně. Pro úplnou objektivitu dlužno dodat, že z důvodu jisté pohodlnosti jsem neporovnával ročníky narození našich mladíků, z přehledu nelze tedy vyčíst, zda proti sobě nastupovali stejně staří soupeři.
    * Juniorka obsadila konečné 13. místo z 20. účastníků, kdy v zákl. skupině jun. ligy nabrala ztrátu 12 bodů na první Spartu, celkově byl nejlepší FK Teplice.
    * Celostátní liga dorostu U19 - zde 6. místo z 18. a ztráta 18 bodů na první Flintůvku.
    * Česká liga dorostu U19, skupina A - SKS "B" vítěz soutěže o 8 bodů, celkem 16 teamů.
    * Celostátní liga dorostu U17 - opět 1. místo, pro změnu z 18. startujících a to o 10 bodů.
    * Česka liga dorostu U17 - béčko SKS ovládlo 16. člennou tabulku s náskokem plných 24. bodů!
    Za případné nepřesnosti se omlouvám.
    Na základě těchto výsledků lze do jisté míry souhlasit s kolegou Dubem, že Juniorka a první dorost nijak extra nevynikají, ostatní ve svých ligách kralují. Přestože odborníci prohlašují, že mládežnické tituly nejsou až tolik podstatné v porovnání s počtem hráčů vychovaných pro profesionální fotbal, já si dovolím oponovat - první chce "bejt každej"!


    • Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

      Kmotr (přítel SN)     před 6 lety 02.07.2018 20:23 |  
      8 0

      No tak to snad vime vsichni (minimalne o juniorce), ze tyhle dva rocniky zaostavaji. Bylo to ze strany klubu i nekolikrat vysvetlovano. Je zkratka jednodusi a hlavne levnejsi neco menit v nizsich kategoriich nez v tech nejstarsich. U tech se ceka, az do nich “dotecou” nizsi rocniky,ktere uz funguji podle nasich predstav. Taky se do techto rocniku privadeli hraci ze zahranici jako zkouska toho,jestli dokaze vyhledat hrace,kteri by mohli rychle vyletet nahoru.
      Ano prvni chce bejt kazdej a proto vsichni radsi hrajou vsechno na jistotu nez aby si zkusili narazit nebo udelat klicku, a to proto aby nahodou neudelali chybu a neprohrali. Kam tohle vede vidime v nasi lize a reprezentaci..

  6. Re: Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

    Ondráš     před 6 lety 02.07.2018 23:00 |  
    0 0

    To je moc dobře, tak ať se daří!