Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 18. kolo

Zhodnoťme si bezgólovou remízu ze stadionu Jihlavy. Kdo musí do dalších zápasů přidat?

Slavia jela na Vysočinu pro 3 body, nicméně ani z bodu bych nedělal tragédii. Na jednu stranu se nám v Jihlavě nedaří a po jejím návratu jsme tam před pátečním večerem neuhráli ani bod, na druhou je třeba samozřejmě vnímat posilněný kádr sešívaných a nedobrou formu domácích. Stále se však jedná o plusový bod zvenku a v prvních dvou jarních kolech dokázala zvítězit pouze Plzeň, ke které se po dnešní těžké dohrávce s Boleslaví může připojit Sparta (nebo její dnešní sok).

Do značné míry šlo v pátek o "zápas blbec", hlavně to platí o dění v první půli, kdy Slavia neomylně zahazovala i ty největší šance. Nejvíce mě pak ale mrzí poslední půlhodina zápasu. Místo závěrečného tlaku a touhy urvat vítězství přišel naprostý výpadek a byla to naopak Jihlava, která měla více ze hry. Z tohoto pohledu po neproměněné tutovce Šulka v závěru jsme mohli být rádi za odpískaný konec.

Takže suma sumárum bod beru, výkon v první půli byl až na některá okénka v obraně slušný, ve větší části druhé půle už šlo o křeč, kdy nebyla vidět ani kvalita, ani touha urvat zápas pro sebe. Proti Baníku už ale očekávám, že všechny body zůstanou v Edenu. A pokud do toho naši nedají od začátku všechno, tak by nemuselo jít o vůbec snadný zápas, jak jsem tak včera koukal na povedené představení Ostravy proti Zlínu.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Martin Berkovec - 5 - Práce měl minimálně. Jihlava sice měla dobré příležitosti, ale snad všechny byly zakončeny mimo tři tyče.

Jan Bořil - 5 - Průměrný výkon. Směrem dopředu příliš vidět nebyl, naopak dozadu si odvedl své, což bylo vidět i po jeho nuceném vystřídání, kdy měl Mikula větší problémy uhlídat hráče Jihlavy.

Jiří Bílek - 5 - Obrana nefungovala úplně 100%. U Bílka jsem si všiml, že často až příliš couval, což vedlo k otevřeným prostorům pro střelu za hranicí vápna. Naštěstí toho nedokázali domácí využít, když nejnebezpečněji pálil vedle Bazal.

Simon Deli - 5 - Spoustu soubojů přesvědčivě vyhrál, i tak ho ale hodnotím jen průměrně. Mám k tomu dva důvody. Deli chyboval při asi největší šanci Jihlavy, když jen nepřesvědčivě prodloužil Bazalův centr na osamoceného Hronka. Druhým problémem byla jeho často slabá rozehrávka, když jednou v první půli vyloženě namazal domácím do rychlého brejku.

Tomáš Jablonský - 5 - Zatím stejná písnička jako v domácím zápase proti Brnu. Dopředu je z obrany nejaktivnější, když zvláště v první půli výborně kombinoval se Zmrhalem. Naopak dozadu je nejslabším článkem naší obranné čtveřice. Třeba v první půli si s ním hráč Jihlavy pohrál, prostrčil mu míč mezi nohama a sám postupoval ze strany do našeho vápna.

Miljan Vukadinovič - 3 - První poločas se mu nepovedl a byl po zásluze stažen. Ve hře v podstatě vůbec vidět nebyl a zahodil dvě šance, když zvláště ta první byla vyložená a měla se dávat.

Tomáš Souček - 5 - Naši středoví záložníci měli tentokrát větší problémy, když měli hráči Jihlavy v této části hřiště až příliš mnoho prostoru pro rychlý brejk. Souček mi přišel o něco lepší než Hušbauer, když poměrně očekávaně lépe bránil a zapojoval se i do útočných akcí.

Josef Hušbauer - 4 - Hned na začátku měl nejpovedenější moment, když pěknou ranou nechal vyniknout Rakovana. Pak se poněkud vytratil a při rozehrávce nebyl zdaleka tak platný jako proti Brnu.

Jaromír Zmrhal - 6 - V první půli byl výborný a v podstatě si dělal s pravým obráncem Jihlavy co se mu zachtělo. Jen finální fázi by bylo třeba vylepšit. I sám se dostal do nějakých šancí, ale v té největší pálil těsně vedle růžku branky. Ve druhé půli se podobně jako zbytek týmu vytratil. Horší šestka a náš nejlepší hráč v zápase.

Milan Škoda - 3 - Po zranění podal hodně slabý výkon a v podstatě se mu vůbec nedařilo. V první půli se ještě dostával do šancí, ale zakončení bylo špatné. Ve druhé půli ze hry vypadl úplně. Musí zabrat a vrátit se do formy.

Muris Mešanovič - 5 - V úvodu nebyl tolik vidět, ale pak se do hry dostal a byl jedním z našich nejnebezpečnějších hráčů. Do šancí se sám dostával i je vytvářel pro spoluhráče. Známku mu kazí tristní zakončení, když z malého vápna poslal míč nepochopitelně mimo. Při střele do tyče pak měl smůlu.

Jaroslav Mihalík - 5 - Oproti Vukadinovičovi hru na pravé straně trochu oživil a ve druhé půli chodily naše akce spíše přes pravou stranu než přes Zmrhala. Dopředu podle mě odvedl obstojný výkon, musí však zabrat směrem dozadu, kam se několikrát vracel pozdě. Horší pětka.

Lukáš Železník - 4 - Vystřídání Železníka za Mešanoviče bylo z mého pohledu chybou trenéra a v podstatě tím úplně otupilo naši útočnou snahu. Železníkovi se vůbec nedařilo a s ním zbyl na hřišti v pátek nemohoucí Škoda. Náš útok tak v podstatě ztratil veškerou nebezpečnost. Železník má čtyřku jen proto, že hrál krátký čas a neměl tolik prostoru se ukázat. Do hry se ale v podstatě vůbec nedostal.

Jan Mikula není hodnocen, protože hrál příliš krátce.

Komentáře (133)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    carfi-sks (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 10:26 |  
    0 0

    Co myslíte, je Škoda naštvanej a může hrát taky trochu z trucu špatně ? Já doufám , že ne, hraje přece o Euro...

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Alanor (admin)     před 8 lety 21.02.2016 10:27 |  
      0 0

      Trucování bych za tím nehledal. Spíš se potřebuje dostat do formy, když teď nějakou dobu nehrál kvůli zranění.

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        mirecek1111     před 8 lety 21.02.2016 11:07 |  
        0 0

        No to doufám, protože jestli zase trucoval, tak jsme sotva za půlkou ligy a on by už Slavii tímto poškodil ve druhém zápase. Jestli to tak je, tak už se to jeho "nárokování" zahraničního angažmá dostává za hranu. Do Standy Vlčka má ještě hodně daleko.

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          Alanor (admin)     před 8 lety 21.02.2016 11:13 |  
          0 0

          Neřekl bych, že proti Brnu to mělo být trucování, spíš to jen člověka ovlivní, že není na výkon úplně soustředěný. A zrovna Standa Vlček pod Radou vysedával na lavičce a odmítal nastoupit s tím, že už se na to necítí...

          • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

            bongor     před 8 lety 21.02.2016 20:49 |  
            0 0

            Přesně tak,u Milana to určitě není trucování,ale psychika s člověkem udělá velký věci

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Guly (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 11:35 |  
      0 0

      Já si nemyslím, že trucuje. To by byl sám proti sobě. Jednak by se tím připravil o EURO a možná i o zahraniční angažmá pravděpodobně v Číně. Z jednoho nepovedého zápasu bych nedělal vědu, věřím, že se proti Baníku zase chytne, lepšího soupeře si na to nemůže přát. Pokud by se tyto výkony opakovaly dále, tak by to byl problém.

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Boss82     před 8 lety 21.02.2016 18:35 |  
      0 0

      Prostě se mu po tréninkovém výpadku nedařilo, nehledejme za tím nic jiného. Hraje o EURO a hraje o lukrativní angažmá, které má od léta Slavií přislíbeno. Určitě nebude hazardovat se svou kariérou tím, že by hrál schválně špatně. To je ptákovina.

  2. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    tantalos     před 8 lety 21.02.2016 10:56 |  
    0 0

    S hodnocením souhlasím, přesto proti Ostravě bych radši viděl v základu Latku. aby se zvýšila údernost při standardkách, a Štohanzla místo Mihalíka, u kterého bych zatím víc rozvíjel kondiční přípravu.

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      urs (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 11:00 |  
      0 0

      jojo, ale všiml jsem si, že Jaro by mohl být pan fotbalista - tak uvidíme, jak se vyvrbí mě tedy fotbalovostí velmi zaujal a až dožene fyzičku, tak se samozřejmě budeme ještě všichni hodně divit! :)

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Navyseals     před 8 lety 21.02.2016 11:01 |  
      0 0

      Štohanzl ve stylu se dvěma útočníky hrát nemůže, neuběhá to. Navíc, pokud nebude moct hrát Bořil, tak bude muset hrát Frydrych a to by ta strana hořela jak papír.

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      drdly     před 8 lety 21.02.2016 11:06 |  
      0 0

      Přesně tak, Latka by měl nastoupit v základu. Jednak z toho důvodu, jak si napsal a taky, aby si Jirka Bílek nemyslel, že to má tak jistý. Mě se totiž zdá, že když není členem základní jedenáctky, střídá, nebo je na hraně, tak hraje líp.

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Mike     před 8 lety 21.02.2016 11:28 |  
        0 0

        Promiň, ale důvod, proč by měl nastoupit Latka-,, aby si Jirka Bílek nemyslel, že to má tak jistý." , mě přijde dost ujetý. 2x jsme udrželi čisté konto, soupeři si vytvořili asi 3 šance, a na žádné se Bílek přímo nepodílel. Naopak Bílek působí velmi jistým dojmem, tak proč zatím nabourávat to, co zatím funguje.

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          Alanor (admin)     před 8 lety 21.02.2016 11:32 |  
          0 0

          Myslím, že změna ve stoperské dvojici se čekat nedá a není k ní ani důvod, Bílek hraje zatím dobře.

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          zeleznik2     před 8 lety 23.02.2016 16:16 |  
          0 0

          spíše nemohoucnost soupeře, než nějakým super výkonem našich obránců jsme zatím neinkasovali, v Jihlavě hořel, ale celý tým. Radek Voltr asi se zalekl, že by mohl, popravit svůj mateřský tým. Jinak Laty určitě v základu nastoupí, ale otázka zda to bude již proti Ostravě.

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Guly (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 11:37 |  
        0 0

        Ač jsem 100% chtěl Latku v základu místo Bílka, tak bych to po dvou 0 v zádu rozhodně neměnil. I když by se Latka na hřišti prostě hodil. Ale co funguje, se nemá měnit.

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Radek097 (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 17:12 |  
        0 0

        Nechal bych i posadit Škodu, aby si nemyslel, že to má jistý a také Zmrhala s Jablonským.

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          Boss82     před 8 lety 21.02.2016 18:38 |  
          0 0

          +1:-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          Boss82     před 8 lety 21.02.2016 18:40 |  
          0 0

          A co takhle na chvíli vyhodit Uhrina, aby si nemyslel, že to má tak jistý:-)? Za měsíc bychom ho mohli vzít zase zpátky:-). Po tu dobu by to mohl koučovat třeba Čuhel:-).

          • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

            Radek097 (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 19:18 |  
            0 0

            Souhlas! :-)
            Někteří by se měli zamyslet, jestli sem posílat vše, co je v té jejich makovici napadne, protože některé 'komentáře' jsou fakt síla.

            • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

              Boss82     před 8 lety 22.02.2016 09:27 |  
              0 0

              Přesně tak.

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Boss82     před 8 lety 21.02.2016 18:37 |  
        0 0

        Jsem velkým zastáncem Martina Latky. Ale měnit něco, co zatím funguje, proto, "aby si Bílek nemyslel, že to má tak jistý", tak to je vážně vtip dne.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    Jikom33     před 8 lety 21.02.2016 11:04 |  
    0 0

    Mikula hrál sice jenom chvíli, ale i za tu chvíli by zasloužil ohodnotit - a to dost nízkou známkou. Na co sáhnul, to zkazil :/

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Alanor (admin)     před 8 lety 21.02.2016 11:16 |  
      0 0

      On to měl těžké, že nastoupil do části zápasu, kdy jsme byli pod tlakem. Chyby tam měl, ale nemluvil bych o tom, že zkazil vše, na co sáhl. Měl tam i dobré zákroky v obraně, kdy zarazil akci Jihlavy na poslední chvíli. A problémy už začínal mít i předtím Bořil, protože Mihalík se skutečně moc nevracel.

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Jikom33     před 8 lety 21.02.2016 11:26 |  
        0 0

        Za tu krátkou dobu, co hrál, toho opravdu zkazil celkem dost. Při jednom obranným zákroku ve vápně mi přišlo, že dost riskoval, ale nakonec to zvládnul i když se mi z tribuny zdálo, že to smrdí penaltou (v televizi jsem to ještě neviděl).
        Ale přiznávám, že to neměl lehký, nastupoval v dost těžký situaci.

        Myslím, že jeho výkon zapadal do výkonu celýho týmu v druhý půli. Všichni mi přišli hrozně nervozní, bylo vidět že hodně chtěj, ale nedařilo se, tak zmatkovali a kazili i snadný přihrávky. Chybí nám někdo, kdo by to v takovou chvíli uklidnil - možná Latka...

  4. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    spino     před 8 lety 21.02.2016 11:04 |  
    0 0

    Jsem zděšen z toho, jak někteří slávisté v souvislosti s nástupem nových majitelů kritizují sudí z toho, že nám připískávají. Uvědomujete si, že když se řekne A, musí se říct také B? Tedy, že pokud tvrdíte, že nám rozhodčí připískávají, znamená to v přeneseném významu, že Slavia podplácí rozhodčí? Jinak než penězi si jejich služby totiž získat nelze (leda by to byli latentní sešívky). Tohle myslím může vážně poškodit majitele klubu, protože média už se toho chytla a teď bude každý sporný zákrok brán jako důkaz zákulisních manipulací současného vedení Slavie, což si myslím nezasloužili.

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        spino     před 8 lety 21.02.2016 11:43 |  
        0 0

        Strašná zpráva, hodně mě to zasáhlo. Vedle Růži taková klidná síla a dobrá duše kabiny. :((( RIP

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          travel (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 12:40 |  
          0 0

          Koukám spino,že na hokejových slávistických web. str. není o tom zmínka-jestli se o tom nezmíní,tak to jsou ubožáci a bezcharakterní lidi (samozřejmě o tom píší fanoušci v diskusi).Je vidět,kdo hokejovou Slavii ovládá.

          • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

            spino     před 8 lety 21.02.2016 16:17 |  
            0 0

            Teď mě šokovalo, že dokonce ani takto smutná událost nezastaví aspoň na den Miroslava Palaščáka, aby neobtěžoval v diskuzi pod články o Růžovi. :(

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Alanor (admin)     před 8 lety 21.02.2016 11:21 |  
      0 0

      Ty máš tu vlastnost, že z každé věci hned děláš kauzu a skandál. Slavia samozřejmě nikoho nepodplácí, jak jsi si hned hloupě vyložil. Jde spíš o to, že silné a mocné kluby mají větší vliv a jsou víc slyšet, takže rozhodčí jim pravidelně i v top soutěžích typu LM dávají nějaká procenta navíc. Protože když zařízneš Karabach, tak je to míň vidět a je okolo toho menší haló, než kdybys to udělal opačně s Interem Milán. Opravdu si třeba myslíš, že Real podplácel teď proti AS Řím Královce? Přitom na druhé straně by pískl i mnohem méně jasnou penaltu, kdyby to Real potřeboval...

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        spino     před 8 lety 21.02.2016 11:42 |  
        0 0

        Já z toho nedělám vůbec nic, ale médii se to bude hodně probírat a vrhne to na klub negativní světlo. Můj názor. Zatím se nic nestalo, ale až kvůli nějaké chybě vyhrajeme důležitý zápas, tak už vidím ty sarkastické výstřelky na twitteru a v médiích: "No jo, přišli Číňani a hned ti sudí tlačí Slavii."

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          Alanor (admin)     před 8 lety 21.02.2016 11:55 |  
          0 0

          S tím já souhlasím, že to na klub vrhne negativní světlo, ale to nemá co dělat s tím, že by mělo vedení rozhodčí podplácet.

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 14:18 |  
        0 0

        No já myslím, že právě někteří "pseudo Mirkové Dušínové" tady dost naznačují, že od vstupu Číňanů najednou rozhodnčí nadržují a to se dá bohužel vysvětlit jedině tak, že je podplácíme nebo na ně jinak tlačíme. A to je prostě skandální a neskutečná hloupost některých diskutérů, že vypouští takové nepodložená a podle mě strašně hloupá vyjádření, která hodně Slavii poškozují a to jen na základě jakýchsi svých sebemrskačských pocitů. Měli by více přemýšlet, než něco řeknou a začnou špiniti novou Slavii.

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          bububu (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 15:14 |  
          0 0

          Tohle je bohužel klasický slaměný panák, kdy si vytvoříte neexistující tvrzení a pak se do něj strefujete. Jeden z nejstarších a nejprůhlednějších argumentačních faulů.

          Jako jeden z "pseudo Mirků Dušínů" jsem si nevšiml, že by někdo byť naznačoval, že podplácíme rozhodčí nebo na ně jinak tlačíme. Akorát jsme se pozastavovali nad náhlou změnou kurzu rozhodčích vůči Slavii v poslední době. Dle mě se s největší pravděpodobností jedná o lehkou (a možná podvědomou) snahu rozhodčích zavděčit se silnému hráči v českém fotbalovém rybníce. O korupci nepadlo jediné slovo (pouze od Vás).

          • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

            Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 16:27 |  
            0 0

            Ale nebuďme malicherní. Je přeci jasné, že když někdo začne vykřikovat, že nás rozhodčí najednou tlačí (podle mě utkvělá představa), tak samozřejmě každého napadne, proč to asi dělají. A jasně, že nikdo přímo neřekne, protože je podplácíme nebo na ně jinak tlačíme, ale každého to samozřejmě napadne. Je to takové to typické jedovaté plivnutí do větru a pak křičet, ale já jsem netvrdil, že je podplácíme nebo na ně tlačíme. Ale novináři, když to začnou rozmazávat (a už se tak děje), tak tam tu pachuť jasně najdou a každý tam tu pachuť cítí a opakuji, že to strašně poškozuje Slavii a podobné výroky, které prostě k těmto domněnkám směřují jsou zbytečné, hysterické a podle mého nepodložené žádnou skutečnou realitou, ale jen pocity. A to je strašná škoda pro Slavii a strašně ji to poškozuje.

            • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

              bububu (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 21:14 |  
              0 0

              Bohužel, jestliže vidíte rovnici mezi "tlačí nás rozhodčí" = korupce, tak já ji tam prostě a jednoduše nevidím. Fakt, že někomu rozhodčí v zápase pomůže, ještě absolutně vůbec neznamená, že je někým uplacený.

              Podle Vaší logiky bychom tedy neměli říkat, že rozhodčí některé sporné situace rozhoduje v náš prospěch, aby si za to někdo náhodou nedosadil domněnku, že tím vlastně myslíme, že naši majitelé uplácí. Nezlobte se na mě, ale to je směšné.

              Opravdu neřešte, co píší novináři, ti vždycky budou dělat senzaci z ničeho. Navíc je nutné si uvědomit, že největší sportovní médium v zemi vlastní majitel Sparty...

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      tupoleff (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 11:44 |  
      0 0

      tak to není. spíš platí pravidlo, že si kucí černoprdelatý nechtěj rozlobit vedení, který má evidentně zdroje a kontakty. problém je celková chrakterová závadnost FAČR a rozhodčích vedených Berbrem a spol, kteří se takto pojišťují pozici - když místo kvalit rozhodují styky, nedá se nic jiného očekávat a proto je třeba FAČR vyčistit alespoň opticky, tedy zbavit se ivánků, peltů a berbrů, krulů a myslivečků. ale kdo to pak bude dělat, nevím...a navíc se bojím, že tento přístup je v "hnutí" tak zakořeněn (ostatně v celé společnosti), že se s tím těžko něco udělá.

  5. ad Alanor

    Mike     před 8 lety 21.02.2016 11:12 |  
    0 0

    Dá se souhlasit, i když Mešanovičova neproměněná tutovka by měla mít hodnocení stejné, jako Deliho hrubky s Bohemkou. Pokud útočník nepromění něco tak jasného, tak dle mě se jedná o stejnou záležitost , jako hrubka obránce, nebo gólmana. Ale chtěl si zhodnotit Mešanovičům přínos pro tým v útočné fázi, a dávám Ti za pravdu, že se Zmrhalem byli jediní, kteří kromě spálení šancí toho hodně vytvořili pro spoluhráče. Takže souhlas.
    Ještě píšeš o Ostravě, já jsem shlédnul Příbram. Kamarádi, co sledovali Baník, tak píšou o špatném přístupu Zlína k utkání. Že by moravská vzájemnost ? Ale to jsou jen spekulace. Podle mě jasná výhra Baníku je před naším vzájemným zápasem to nejlepší, co se mohlo stát. Kdyby Zlín něco urval, tak by to z naší strany zavánělo jasným podceněním. Takhle snad ne. Prosím o Tvůj názor, jak to vidíš . Děkuji.

    • Re: ad Alanor

      Alanor (admin)     před 8 lety 21.02.2016 11:26 |  
      0 0

      Myslím, že o nějaké moravské vzájemnosti nemůže být řeč. Proč by to měl Zlín pouštět, když to Baníku stejně nepomůže? Moc nejsem fanda konspiračních teorií, zvlášť když jsou ujeté a nedávají vůbec logiku.

      Zlín si prostě myslel, že to uhraje kvalitou. Baník dal trochu šťastnou první branku, která mu dodala sebevědomí a jeho hráči pak podali euforický výkon na hraně svých možností. Jasně, že ta kvalita tam chybí, ale dokázali to vykompenzovat tím maximálním nasazením a touhou vyhrát. Myslím si, že když k zápasu nepřistoupíme maximálně poctivě a dáme Baníku "čuchnout", tak můžeme mít problémy. Naopak pokud se vstup do zápasu povede a dáme rychlý gól, tak by mladíci Baníku mohli před velkou kulisou odpadnout.

      • Re: ad Alanor

        Mike     před 8 lety 21.02.2016 11:36 |  
        0 0

        Já také nejsem příznivec konspiračních teorií, občas mi lezou krkem. Taky byl Páník hodně naštvaný. Zlín po fantastickém podzimu si asi myslel, že to půjde samo. Se Spartou hlavně v 1.půli hrál dobře. Jak už jsem psal výše, pro nás nejlepší možný výsledek. Musíme zůstat na pozoru, Baníku by mohla trochu narůst křídla. Kvalita je však jasně na naší straně. Pokud k tomu přistoupíme poctivě, není důvod se něčeho obávat. V obraně by mohli mít díry, brankář taky asi nebude žádný nepřekonatelný superman, a návštěva by mohla být okolo 10 000, takže nehrozí nějaké tiché tribuny. Na rovinu, pokud bychom neměli porazit Baník, potom proboha už koho.

      • Re: ad Alanor

        pinochet     před 8 lety 21.02.2016 11:48 |  
        0 0

        Žádné konspirační teorie neexistují, adjektivum „konspirační" má jenom některé teorie, s nimiž uživatel tohoto přídavného nesouhlasí znevěrohodnit.
        Přidám další spekulaci: To, jak hráči obou stran „spalovali! tutovky/nevystřelili prakticky na bránu soupeře, zakládá podezření na nějakou formu „dohody" s jihlavou, se kterou toho Slavii hodně pojí - Jinoch, Mešanovič, Bazal, Voltr....

        • Re: ad Alanor

          bububu (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 15:08 |  
          0 0

          Jako že by byl Mešanovič takovej borec, že by cíleně trefil na začátku 2. půle tyč? Tak to pak jo :D

          • Re: ad Alanor

            pinochet     před 8 lety 21.02.2016 18:09 |  
            0 0

            To je jediná situace, která to rozporuje. Ale on střílel za vápnem a střela to ani nebyla kdovíjak prudká. Historie zná mnoho zápasů, kdy se hrála kulišárna takovéhoto druhu a padaly v nich i góly. Psal jsem ale, že se jedná o spekulaci.

            • Re: ad Alanor

              Boss82     před 8 lety 21.02.2016 18:54 |  
              0 0

              Tak tohle je přesně ten typ spekulací, které mě výsostně se*ou! Větší hovadinu už se tady asi dnes nedočteme.

              Jasný, takže máme nové majitele, kteří do klubu vložili stovky milionů korun, budujeme tu úplně novou Slavii, která si zakládá (mimo jiné) na vysokém morálním kreditu pana Šimáněho, která je vysoce sledovaná všemi médii a odborníky, potřebujeme se dostat do Evropské ligy, potřebujeme opět přilákat fanoušky do Edenu, potřebujeme, aby se nový tým sehrával a zlepšoval atd., atd., ale protože mají Jinoch a Mešanovič přátelské vztahy s Jihlavou, tak si klucí řekli, že dnes jim necháme bodíka.

              A aby to vypadalo co nejhůř, tak se rozhodli, že je budou celý poločas mačkat jako citrón, ale v gólových šancích budou pálit pánu bohu do oken. Asi proto, aby ze sebe udělali co největší kašpary.

              Ve druhé půli už si asi řekli, že udělat ze sebe ještě větší šašky, by už bylo moc, tak raději hráli jen po to vápno. A Mešanovič se při té střele do tyče samozřejmě modlil, aby to nespadlo do brány.

              Milý Pinochete, pokud tomutu opravdu věříte, a máte takto nízké mínění o klubu svého srdce, pak Vás vyzývám, abyste to šel říct do očí pánům Šimáněmu, Tvrdíkovi, Uhrinovi a Jinochovi, případně rovnou před celou hráčskou kabinu. Škoda, že nebudu u toho, abych viděl, jak s Vámi za tyto lži a nesmyslná obvinění vyběhnou!

              • Re: ad Alanor

                bongor     před 8 lety 21.02.2016 21:04 |  
                0 0

                Takhle to Pinochet určitě nemyslel,spíš tady konspiruješ ty a hned bys posílal kolegu na kobereček k vedení,aby si to s ním vyřídili.To snad nemůže být pravda.

                • Re: ad Alanor

                  Boss82     před 8 lety 22.02.2016 09:33 |  
                  0 0

                  Mistře Bongore, neustále se holedbáte, že mé příspěvky nečtete. Přesto o nich máte perfektní přehled....zajímavé.

                  Každopádně na Vás apeluji, abyste se nečtení mých příspěvků držel, určitě to bude lepší, než abyste zde bojoval nějakou bitvu, kterou nemůžete vyhrát.

              • Re: ad Alanor

                bububu (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 21:16 |  
                0 0

                Ne vždy s Vámi souhlasím, tentokrát ovšem +1

                • Re: ad Alanor

                  Boss82     před 8 lety 22.02.2016 09:34 |  
                  0 0

                  :-)

              • Re: ad Alanor

                pinochet     před 8 lety 21.02.2016 22:59 |  
                0 0

                Millý Bossi82, já přece psal, že jde o možnou(!) spekulaci, které ani já nijak extra nevěřím. Úplný nesmysl je pak, že bych lhal, jak tvrdíte. Stačí jenom snažit se více porozumět psanému textu. Nebyl zase nijak moc složitý, prostě jsem jenom přidal jednu spekulaci, o níž jsem ani na chvíli netvrdil, že je pravdivá.

                • Re: ad Alanor

                  Boss82     před 8 lety 22.02.2016 09:41 |  
                  0 0

                  V tom případě nerozumím, proč zde zveřejňujete spekulace, kterým sám nevěříte. Navíc takto závažné spekulace, které vrhají špatné světlo na celou Slavii, bych zde vůbec nešířil, pokud pouze vaříte z vody a nemáte alespoň nějaký důkaz.

                  • Re: ad Alanor

                    pinochet     před 8 lety 22.02.2016 09:56 |  
                    0 0

                    Ale no tak, nejsme před soudem a nedebatujeme o životě a smrti, spekulace k fotbalu stejně jako třeba k sázení, kde jsou jeho podstatou, patří. Já jsem třeba, když jsem se rozhodoval, co vsadit a co ne, bral i tuhle eventualitu v úvahu, i když jsem jí nějak moc nevěřil. Udělal jsem dobře, a teď netvrdím, že se ona spekulace potvrdila. Jestli mne teda jste schopen pochopit?

  6. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    Guly (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 11:32 |  
    0 0

    S Berkym a obranou naprosto souhlasím, všechm bych dal 5.
    Vuk - 2 neviditelnej, pálil šance
    Hušbauer - 4 - Ze začátku se snažil, měl dobrou střelu, ale časem se vytrácel, střed hřiště takhle nemůže vypadat
    Souček - 3 - Dopředu furt stejnej, alibistická rozehrávka a tentokrát i byl horší při bránění než obvykle, kdy hráči Jihlavy několikrát postupovali středem hřiště úplně sami do naší obrany, naštěstí byli tragický v předfinální fázi a nevyužili toho
    Zmrhal - 6 - (horší) výborná první půle, ve druhé neviditelný
    Škoda - 2 - tragickej výkon, spálil šance, ale na druhou stranu se do nich aspoň dostal (to ho podle mě zachránilo od 1), ve druhé půli u něj skončily všechny balony, měl být vystřídán. Ještě chci dodat, že ač byl tragickej, tak absolutně nechápu, jak na něj někdo může po 1 nepovedeném zápase nadávat, to nepochopím.
    Mešanovič - 5 - připomíná mi Standu Vlčka, bojovník, rychlej, dobrá práce s míčem, ale neskutečnej palič, hrozně zbrklej v koncovce, ale ve hře byl velice platnej
    Mihalík - 5 - hned na první pohled z něj čiší fotbalovost, ve druhé půli jsme hráli hlavně přes jeho stranu, je škoda, že se zranil, asi bylo znát i tréninkové manko
    Železník - 4 - svezl se s naší tragickou hrou v posledních 30 minutách, protože v té době naše záloha prakticky neexistovala
    Uhrin - vyčítám mu, že nevzal do nominace Baráka. V podzimních zápasech byl vidět jeho rukupis, snažili jsme se hrát hodně po zemi, kombinačně, to v pátek absolutně nebylo, hráli jsme nákopy úplně na náhodu jako za Beránka. Pressing vůbec nebyl takový, jako v přípravě, připadalo mi, jakoby hráči měli hrozně těžké nohy a nemohli běhat.

    Sestava na Baník
    Berkovec - Bořil? (Mikula),Bílek, Deli, Jablo-Mihálik,Barák, Hušby,Zmrhal-Mešanovič, Škoda

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Alanor (admin)     před 8 lety 21.02.2016 11:37 |  
      0 0

      Tak vždyť se mnou kromě Součka souhlasíš nejen v obraně. :)

      Souček byl ve hře z mého pohledu víc než Hušbaueru. Dozadu toho vybojoval víc, to je myslím bez debat a vychází to i z jejich postů. A dopředu toho myslím neměl méně než Hušbauer (tedy oba skoro nic, bohužel...).

      Jinak Barák asi na Baník v základu nebude. Teď nebyl ani na lavičce a navíc se bohužel aktuálně zranil za juniorku... :(

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Guly (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 12:00 |  
        0 0

        Jako jo, souhlasím s Tebou. K obraně jsem neměl co dodat. Ke zbytku jsem napsal svůj komentář, kterej se ale víceméně stejně podobá, tomu Tvému.

        A s poslední větou jsi mi radost opravdu neudělal... Nevíš, jak moc to je vážný?

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          Alanor (admin)     před 8 lety 21.02.2016 12:02 |  
          0 0

          Nezbývá než čekat na zprávy a doufat, že to nebude nic vážného. Na Onlajnech je psáno jen toto:

          Barák mířil do velmi dobré příležitosti, kterou nakonec jeden z obránců odvrací, jenže slávista zůstává v bolestech na zemi a bude odnesen na nosítkách, to nevypadá dobře.

          Příbramský odchovanec opouští hřiště v nefotbalové poloze u lajny se už rozcvičuje Alex Král.

          • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

            Guly (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 12:06 |  
            0 0

            Pak je ještě varianta, že Kenia požádá o prominutí trestu a disciplinárka mu vyhoví a bude moct nastoupit. To by znamenalo více kreativity v záloze, ale na úkor toho, že budou sedět 2 útočníci na lavičce.

          • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

            Guly (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 12:07 |  
            0 0

            Jinak doufám, že se dá do kupy, kdyby to mělo bejt dlouhodobějšího rázu, tak by to byla obrovská škoda.

            • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

              Travinho     před 8 lety 21.02.2016 13:23 |  
              0 0

              Byl jsem tam a vůbec to nevypadalo dobře... Mám dost velkou obavu z toho, že jej na jaře na hřišti už neuvidíme, ale doufám že se mýlím.

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Mike     před 8 lety 21.02.2016 11:41 |  
      0 0

      Já myslím, že jsme hlavně v 1.poločasu hráli docela po zemi, a tímto způsobem si vytvořili těch několik šancí. Souhlasím s tím presinkem, nějak jsem ho nezaznamenal. Běhal víceméně jenom Mešanovič. Pokud Uhrin bude hrát dále 4-4-2, preferoval bych místo Součka Baráka. Je konstruktivnější, má střelu , výškově nic neztratíme. A může si to hodit s Hušbauerem.

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Guly (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 12:04 |  
        0 0

        Jak kdy. Celá obrana místo rozehrávky hodně volila nákopy (Jablonský snad prvních 20 minut všechny míče nakopával, ale po tom se zlepšil začal hrát po zemi a velice se mi od nějaké 20. minuty do konce poločasu líbil, Bořil taky radši volil jistotu nákopu než abychom si to rozehráli po zemi) a tím jsme buď ztráceli míče nebo po hrubkách tragické obrany Jihlavy se dostávali do tutovek. Ale s kombinačním fotbalem to nemělo společného nic. Proto to byla podle mě v první půli z naší strany hrůza po fotbalové stránce a nic na tom nemění, že jsme měli asi 6 tutovek.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    Divizni (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 11:43 |  
    0 0

    Alanore na tvé hodnocení se vždy těším. většinou jako bys mi promlouval z duše. Tentokrát jsi to neměl vůbec jednoduché. Na jednu stranu se hráči dostávali do šancí, což není vždy samozřejmostí, na druhou je trestuhodně zahazovali, jak kdyby jim o výhru sni nešlo. A nakonec tak rozdílné poločasy. Hodnocení je dle mého názoru opět hodně dobré a já souhlasím. Myslím, že proti Ostravě by se měli ukázat a hlavně dostat příležitost další hráči. Jinak jsme je v podstatě nemuseli ani kupovat....

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Alanor (admin)     před 8 lety 21.02.2016 11:46 |  
      0 0

      Díky!

      Koho bys ale postavil? Barák se teď zranil a v pátek nebyl ani na lavičce. Může naskočit Mikula nebo Frydrych, když bude Bořil zraněný, ale to je vynucená změna. Kenia hrát nemůže, takže vlastně je otazník jen nad místem pravého záložníka. Víc změn si nedovedu představit a ani si nemyslím, že by to bylo dobře.

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Divizni (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 11:54 |  
        0 0

        Na Baráka jsem myslel, nikdo nepíše jak je to vážné. Stále toho moc neodehrál Frydrych. Někde jsem nedávno četl, že je to velký talent..... Máš pravdu, že tohle je asi z posil vše. Upřímně si třeba nedovedu představit derby bez Latky a nerozehraný nevím, nevím....

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          Alanor (admin)     před 8 lety 21.02.2016 11:57 |  
          0 0

          Pokud bude Dušan preferovat Bílka a ten bude hrát dobře, tak myslím, že vůbec nehrozí, že by najednou postavil Latku jen proto, že se hraje derby.

          • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

            afro     před 8 lety 21.02.2016 15:59 |  
            0 0

            A právě proto by si měl Latka zahrát alespoň nějaký zápas před derby, protože derby bez Latky, ze kterýho rudý štípou půlkama dráty by byla škoda...

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Mike     před 8 lety 21.02.2016 11:56 |  
        0 0

        Pokud se Barák zranil, tak sestava opravdu až na pravého záložníka bude stejná. tam bych to viděl na Mihalíka. Štohanzla ani Vukadinoviče nepředpokládám, další utkání v Boleslavi hrát nemůžou. Takže si to asi osahá Mihalík. Přece jenom ho vypustit z fleku do jednoho z nejdůležitějších utkání sezony bez toho, aby odehrál aspoň hodinu soutěžního zápasu, by zavánělo amatérismem. A toho si je Dušan Uhrin samozřejmě vědomý. Ještě by v Boleslavi mohla být alternativa Bořil a před ním Mikula.

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          Divizni (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 12:04 |  
          0 0

          Možná se mi teď budete smát, ale jestli se Škoda nezlepší, klidě bych dal Latku na hrot. Hrával to a osobně bych ho nechtěl při centrech do vápna hlídat.

          • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

            Alanor (admin)     před 8 lety 21.02.2016 12:06 |  
            0 0

            Já jsem to říkal, když jsme proti Brnu s quelharem probírali lavičku s tím, kým bychom mohli posílit útok, kdyby se nedařilo. Ale že by to mělo být stabilní řešení od začátku? Nemyslím si, že by to bylo na pořadu dne.

            • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

              Guly (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 12:09 |  
              0 0

              Taky mě to upřímně napadlo, že by mohl jít Latka na hrot.

          • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

            afro     před 8 lety 21.02.2016 12:39 |  
            0 0

            Ja teda ani nahodou. Nehral to roky a mame na dve mista tri utocniky. Taky se da hrat 4-5-1, kdyz budou lidi do stredu zalohy.

          • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

            stromovous (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 12:44 |  
            0 0

            Latka na hrot... To je takové oblíbené téma, které již v závěru zápasů vyzkoušelo X trenérů a co čas od času vzývá i část fanoušků. Taky jsem býval takový a přišlo mi to jako dobrej nápad, vždyť je to dobrej hlavičkář že jo, důraznej že jo, srdcař že jo,... než jsem si jednou položil otázku... bylo toto řešení vlastně někdy k něčemu dobrý? Přineslo to někdy nějaký konkrétní výsledek?

            Fakt seriózní otázka do pléna, dokážete někdo dát konkrétní příklad, že Latka na hrotu byl faktickým přínosem? Zvrátili jsme tak nějaké nepříznivě vyvíjející se utkání? Dal někdy za této konstelace gól? Připravil ho? Byl na něj faul a ze standartky padl gól?

            • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

              stromovous (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 12:50 |  
              0 0

              Odpovím si po googlování částečně sám - tak v roce 2011 pod Frantou Strakou tento tah v zápase s ČB pomohl.

            • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

              Barra     před 8 lety 21.02.2016 16:06 |  
              0 0

              Pri nerozhodnym stavu posilal Jupp Heynckes pravidelne Daniela Van Buyten v poslednich 10 minutach z obrany nebo z lavicky do utoku. A casto se to vyplatilo. 56 branek, jednu prumerne co 9 zapasu, je na stopera krasne cislo. S Latkou bych prilezitostne nemel problem v utoku, kdyz jde o to jeste neco zlomit.

              • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

                Pepino44     před 8 lety 21.02.2016 18:50 |  
                0 0

                Tak jak tady již psal někdo přede mnou, Latka u několika trenérů za nepříznivého stavu, kdy jsme se pokoušeli tlačit přecházel na hrot. To bylo ovšem za stavu,kdy jsme byli v tlaku a hrálo se většinou na polovině soupeře. Jinak v základu si Latku na hrotu nedovedu představit, hlavně jak by presoval při rozehrávání soupeře jejich obránce. Běhat mezi nimi a napadat je by asi dlouho nevydržel.

              • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

                bongor     před 8 lety 21.02.2016 21:11 |  
                0 0

                Co si pamatuju,tak hrál Laty útočníka už v Budějicích a dokonce myslím s Lafatou.

          • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

            Travinho     před 8 lety 21.02.2016 13:25 |  
            0 0

            Proč ne, ale spíše jako variantu na střídání. Já si ho dovedu představit i uprostřed zálohy, kde by zvýšil důraz a pomohl ofenzivě hlavičkami, ale to bychom asi museli hrát uprostřed na tři.

            • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

              JS (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 13:30 |  
              0 0

              To spíš Jirka Bílek hrával DZ. Takže i bez Baráka bychom mohli mít stav, kdy by v obraněe hrál Latka - Deli a ve středu zálohy zezadu Souček - Bílek a Hušbauer pod útočníkem. Třeba by měl víc energie na tvorbu hry, než na neustálé sbíhání ke stoperům pro balony, které nemá komu předat.

              • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

                Travinho     před 8 lety 21.02.2016 13:37 |  
                0 0

                To nevím. Hra se musí tvořit více odzadu, borec který by byl v záloze nejvíc vepředu by měl podporovat útočníky z druhé vlny a ne tvořit hru.

  8. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    Dejv21     před 8 lety 21.02.2016 12:51 |  
    0 0

    Zdravím, poradíte mi někdo kde objednat vstupenky na derby 19.3 nemám stím žádné zkušenosti a na ticketporatlu zatím tenhle zapas není. Děkuju za radu :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Faris (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 13:20 |  
      0 0

      Ještě se neprodávajī. Na ticketportalu budou tak týden před zápasem, ale tam jich moc nenī. Jestli máš známého, co má permici na Spartu, tak ti budou mít přednostní právo nákupu, tak to řeším já. Nebo využij předprodeje do kotle Slavie, līstky se budou prodávat v Edenu, taky tak týden před.

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Dejv21     před 8 lety 21.02.2016 15:13 |  
        0 0

        díky, ale bohužel nejsem z prahy..takže budu nejspíš muset čekat na ticketportal

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          quelhar (admin)     před 8 lety 21.02.2016 17:58 |  
          0 0

          Taky existují fanouškovská sdružení - Odbor přátel nebo Fanklub, kteří pro slávisty na takové zápasy dokáží zajistit.

  9. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    afro     před 8 lety 21.02.2016 13:42 |  
    0 0

    Hodnotil bych hodně podobně. Snad jen Součkovi bych dal asi 4. Docela mě na jaře zklamává. Čekal jsem, že bude ještě ještě lepší než na podzim a ono to vypadá spíše na sestupnou tendenci. Ale odehrály se zatím pouze dvě kola, tak se snad bude zlepšovat. Mešanovič se mi líbil a i když spálil tu tutovku v prvním poločasu, dal bych mu za 6.

    S Baníkem to vidím napravo na Mihalíka. Působil na mě hodně "fotbalově", ale musím se ztotožnit s tou horší nebo spíše laxní obrannou fází.

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      afro     před 8 lety 21.02.2016 13:42 |  
      0 0

      odehrála se

  10. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    slamacek (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 13:45 |  
    0 0

    komentaru k zapadu je prilis mnoho, takze:
    1) jsme zachraneni uz po 18 kolech! super! a ted je sance v klidu hrat o lepsi umisteni
    2) prvni bod z jihlavy! mohlo a melo to byt lepsi, ale bod taky dobry!

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      PetCC     před 8 lety 21.02.2016 21:29 |  
      0 0

      Gratuluju k postřehu, já si toho ani nevšimnul! Tak už mužeme být v klidu :-)

  11. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    Alanor (admin)     před 8 lety 21.02.2016 14:25 |  
    0 0

    Zranění Baráka naštěstí není vážné, jde jen o výron kotníku.

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Guly (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 14:31 |  
      0 0

      Záleží o jak vážnej výron jde. Mně osobně se stal výron kotníku a byl jsem měsíc o francouzkých holích a než se to dalo 100% do pořádku, tak mi to trvalo skoro 4 měsíce.

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Steve2924 (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 17:16 |  
        0 0

        Přesně tak, výron kotníku je dost vágní diagnóza. Měl jsem výron, kdy jsem měl nohu v sádře a měsíc bez fotbalu, a to jen proto, že jsem byl brankář a do zápasu jsem šel s ortézou a tím, že jsem nemohl do balonu ani kopnout, tak výkopy obstaral stoper.
        Při jednom z dalších výronů jsem ani nedostal ortézu a byl mi jen nařízen 14 dní klid a nešlapat na to no nedodržel jsem to (a teď toho lituju i po 4 měsících...) a po 5 dnech jsem hole bral jen na delší cesty...
        A to jsou věci, které bych hráči co má karieru před sebou opravdu nedoporučoval. Takže 14 dní léčení je asi jisté. Jestli je to opravdu lehký výron.

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      dubas     před 8 lety 21.02.2016 15:08 |  
      0 0

      Tak doufejme, že je to jen lehký výron. Možná se mě to zdá, ale počet zraněných i dlouhodobě zraněných je u nás strašný. Už několik let máme stabilně víc zraněných, jak zbytek ligy dohromady.

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Steve2924 (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 16:55 |  
        0 0

        good. Tohle už tu dlouho nebylo. Pláč nad počtem zraněných...

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          dubas     před 8 lety 21.02.2016 17:23 |  
          0 0

          Já ale nepláču, že máme někoho zraněného, jen konstatuji, že mám pocit, že těch zraněných máme už několik let hrozně moc, pokud nerozumíš psanému textu, tak na něho nereaguj.

          • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

            jarmik     před 8 lety 22.02.2016 08:55 |  
            0 0

            Jelikož to ale momentálně vůbec není pravda, tak to pak jako pláč stejně vypadá. ;)

          • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

            kjandourek (admin)     před 8 lety 22.02.2016 14:17 |  
            0 0

            A myslíš, že ostatní zraněné nemají? Jsou na tom podobně, jenom o tom nevíme, protože holt sledujeme hlavně svůj klub...

            Navíc mám dojem, že před zápasem v Jihlavě zaznělo: Nikdo není zraněn, celý tým je k dispozici...

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Gino     před 8 lety 22.02.2016 08:24 |  
      0 0

      Takze je teda zranenej?
      A omluvi se tu Uhrinovi ti zdejsi vsevedouci chytraci, kteri ho tak strasne kritizovali za to, ze nebyl ani na lavicce pri zapase s Jihlavou?

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Gino     před 8 lety 22.02.2016 08:51 |  
        0 0

        Aha, on se zranil v utkani juniorky, tak proc je to do prcic tady u hodnoceni hracu z utkani acka?
        V tom pripade se onlouvam ja.

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        kjandourek (admin)     před 8 lety 22.02.2016 08:51 |  
        0 0

        No..... on se zranil v sobotu, zatímco v Jihlavě jsme jaksi hráli v pátek...

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        afro     před 8 lety 22.02.2016 09:31 |  
        0 0

        Za zranění je odpovědnej DUVCD, protože kdyby ho nominoval v pátek na Jihlavu a třeba poslal ho ve druhém poločasu na plac, nehrál by v sobotu a nemohl se tak zranit... já vím, trochu krkolomný. :-)

  12. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    Steve2924 (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 17:11 |  
    0 0

    Já bych tu chtěl vydzvyhnout Jardu Zmrhala. Je vidět, že z něj roste velký fotbalista a profesionál. Vyrzává, sice pomaleji, ale vyzrává. Proč to píšu teď? Protože už ho tolik neovlivňuje hra spoluhráčů. Dříve když se týmu nedařilo tak JZ zahrál zle. Aktuálně je vidět, že i když se týmu nedaří tak ho to neovlivní a snažil se táhnout.
    Za druhé. Porovnání jeho a Milana Škody. Oběma bylo už podruhé za sebou zabráněno ve velkém přestupu. Teď v zimě dokonce pro oba hodně lukrativním. Pro Škodu hlavně finančně, Jarda by asi neměl tolik peněz ale zase to bylo mnohem zajímavější po sportovní stránce. Zatímco Milan se tím zjevně nechal ovlivnit, a neřeším teď jestli vědomě nebo pracuje podvědomí. Prostě se s tím moc nevyrovnal. Hlavně pro něj doufám, že se vzpamatuje co nejdřívě. Přál bych mu EURO a v létě konečně odchod někam kde si vydělá.
    Jardu se zdá to moc neovlivnilo. Oba zápasy odehrál velmi dobře. A jestli takhle bude pokračovat, tak si možná vykope lepší angažmá někde na západě.

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      bongor     před 8 lety 21.02.2016 21:15 |  
      0 0

      Jarda má výhodu,že ještě nemusí nikam moc pospíchat,je o dost mladší.Milanovi asi běhá hlavou,že už nemusí mít tolik času a to ho určitě znervozňuje.

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Kornovo     před 8 lety 21.02.2016 21:22 |  
      0 0

      opravdu veris tem nepodlozenym spekulacim, ze v zime nekdo nabizel za jardu 100 mega nebo kolik?

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Guly (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 21:41 |  
        0 0

        Informace se objevila na ruských serverech a potvrdil to i Tvrdík na twitteru. Ale nemělo to být 100 mega, ale kolem 80.

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          Kornovo     před 8 lety 21.02.2016 23:03 |  
          0 0

          to jsem netusil, ze v rusku skauti tolik fetujou

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Steve2924 (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 23:08 |  
        0 0

        1. mě nezajímá kolik za něj nabízeli ale že tam něj byl zájem. Pak ani tak není pro hráče podstatný kolik stojí ale kolik budou platit jemu.

        2. proč bych tomu nevěřil když se to potvrdilo jak u nás tak v ruském tisku.

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          Kornovo     před 8 lety 21.02.2016 23:39 |  
          0 0

          ad 1) souhlas, zda se, ze jarda to ma v hlave dobre srovnane a ven nespecha
          ad 2) no prave :)

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Betynka58     před 8 lety 21.02.2016 22:13 |  
      0 0

      A jak víš, že za Milanovým slabým výkonem stojí to zmařené angažmá? Podle mne se jen po zranění nestačil dostat včas do své obvyklé formy.

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Steve2924 (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 23:11 |  
        0 0

        Forma je hlavně o hlavě. A co jiného mu mohlo narušit koncentraci? Co si budeme povídat. 60 mega čistá ruka za 1 a 1/2 roku? To by si ve Slavii nevydělal ani kdyby hrál do 50 let. To zamává s každým. Proto píšu, že nevím jestli je otrávenej vědomě a nebo prostě to má někde vzadu v hlavě. Věřím mu, že se dá dohromady. Hlavně kvůli němu samotnému. Slavia má na ligu další dva kvalitní útočníky.

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Steve2924 (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 23:12 |  
        0 0

        A spíš věřím tomu, že hráče rozhodí právě takováhle nabídka než to, že týden netrénoval.

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          Barra     před 8 lety 22.02.2016 00:21 |  
          0 0

          Vzdyt ale Tvrdik jasne prohlasil ze Milan si transfer zaslouzi a ze se ho na konci sezony docka - a pochopil jsem ze bude jeste vice atraktivni jak pro Slavii tak pro sameho Milana, nez nabidka ktera byla ted na stole. Ze by ale snad Milan spis prereroval Emiraty nez Cinu? Jestli je moudry, tak uz si davno plati soukromne lekce anglictiny, sam prohlasil nedavno ze jeho anglictina neni "nic moc". A mistni fandove by urcite potesilo kdyby Milan znal alespon ty zakladni fraze v jejich jazyce. Byt na jeho miste, tak bych vsadil na cinstinu a snazil se i tam neco podchytit. Absolutne neverim ze Milan ma z nepovedeneho transferu depku, nedej aby trucoval. Ceka ho poslednich 12 zapasu, moznost stat se kralem strelcu, moznost se dostat na Euro a tim vyjednat jeste lepsi podminky k prestupu. Vysocina byl jeho prvni zapas po zraneni, a holt mu nesednul. A jak uz zmineno, nebylo tuto sezonu moc klubum prano ziskat vsechny 3 body v Jihlave. Az na Plzen tam nepochodila ani Sparta, Liberec, natoz Jablonec.

          • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

            Steve2924 (přítel SN)     před 8 lety 22.02.2016 14:14 |  
            0 0

            Tak asi nebude náhoda, že jeho nejhroší zápasy následovali po zamítnutém přetupu. Stejné to bylo v Brně v létě, když mu zatrhli přestup k turkovi nebo kam to bylo.

  13. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    spravnej_jezedak     před 8 lety 21.02.2016 17:41 |  
    0 0

    Nestačím se divit, jak moc se změnila úroveň místní diskuse od dob ukončení fóra na oficiálních webovkách, tedy od doby, kdy tyto stránky a diskuse pod jednotlivými články sleduji.

    Přijde mi, že se zde v poslední době řeší pouze samé konspirační teorie, vymýšlí se různé kauzy a to na základě ničeho. Diskutující se tu urážejí navzájem a ne jenom diskutující. Urážejí se tu naši vlastní hráči, naši odchovanci, a vůbec lidé kteří se snaží dělat pro slávii jen to nejlepší.

    Proto by asi nebylo od věci, abychom zde ctili barvy a symboly našeho klubu, a také se zde podle toho k sobě chovali.

    Nechci si zde hrát na Mirka Dušína. Jen by občas stálo za to zamyslet se nad tím, je-li nezbytné ragovat na některé příspěvky, které si reakci snad ani nezaslouží. Autory těchto příspěvku myslím není nutné zmiňovat.

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Radek097 (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 17:49 |  
      0 0

      Diskuzní fórum na oficiálkách je funkční.

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Boss82     před 8 lety 21.02.2016 18:59 |  
      0 0

      +1

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      bongor     před 8 lety 21.02.2016 21:18 |  
      0 0

      Máš pravdu,včera jsem se i já nechal blbě vytočit.To bychom si měli hlídat,protože my jsme tady taky taková pomyslná kabina a v kabině by to mělo klapat.To je základ všeho.

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      PetCC     před 8 lety 21.02.2016 21:31 |  
      0 0

      Mě to taky zklamalo a moc už to ani nečtu, nemá to moc cenu.

  14. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    Barra     před 8 lety 21.02.2016 19:36 |  
    0 0

    Palec nahoru pro redakci.

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      urs (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 20:30 |  
      0 0

      přidávám se a omlouvám se za přehnanou reakci, jdu si dát slávistickej jogurt (bílej s jahodama) a ono to zas pude :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Barra     před 8 lety 21.02.2016 21:50 |  
        0 0

        Prehnanou? Cetl jsem jen jednu, a ta bylo vice nez OK.

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          urs (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 23:04 |  
          0 0

          děkuji :)
          každopádně k hodnocení alanora nemám výhradu, snad jen toho škoďáka vzal hodně "u huby" faktem však je, že se mu nic nepovedlo - podle mého jsme byli vůbec dost přemotivovaní - v nohách to kluci maji..

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Eluin (přítel SN)     před 8 lety 22.02.2016 09:12 |  
      0 0

      K tomu se pripojuji.

  15. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    Guly (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 21:52 |  
    0 0

    OT: Jak to vypadá s novým webem? :)

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Alanor (admin)     před 8 lety 21.02.2016 22:03 |  
      0 0

      Richi teď zrovna řeší, jaké rubriky tam budeme mít a jak bude vypadat jejich menu. Takže se nabralo klasické zpoždění, jak to tak bývá, ale už se to snad posouvá vpřed. :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Radek097 (přítel SN)     před 8 lety 21.02.2016 23:28 |  
        0 0

        Je už nějaký termín, kdy chcete zpřístupnit tu alfa-verzi pár uživatelům?

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          jane (admin)     před 8 lety 22.02.2016 09:11 |  
          0 0

          Snad cca do tydne.

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        mike-k (přítel SN)     před 8 lety 22.02.2016 07:50 |  
        0 0

        Jestli to bude jako našeho firemního webu, tak je času dost. Zatím je to jen rok zpoždění a web pořád není funkční. :(

        • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

          goop     před 8 lety 22.02.2016 12:42 |  
          0 0

          Hehe, vidim, že to je všude stejný. U nás je to již cca 2 roky...

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        Guly (přítel SN)     před 8 lety 22.02.2016 11:26 |  
        0 0

        Ok, díky.

  16. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    Petr9608     před 8 lety 22.02.2016 07:48 |  
    0 0

    Již 18 let můžeme slavit ten skutečný vítězný únor, tak malá videovzpomínka, ne tak úplně neslávistická.

    https://youtu.be/MCZ49W80en8?t=21s

  17. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    Radek097 (přítel SN)     před 8 lety 22.02.2016 17:11 |  
    0 0

    Jak někteří psali, že bychom mohli angažovat i Antonína Baráka st.(když je u nás jeho syn), tak se to v nejbližší době nestane, protože po této sezóně začíná spolupracovat na projektu akademii s FAČR.

  18. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    zeleznik2     před 8 lety 23.02.2016 16:14 |  
    0 0

    Počkal jsem až trochu vychladnu, po zásluze nízké hodnocení, hráči, kteří nedokážou z malého vápna!!trefit bránu, asi nemají v první lize, co dělat. Jinak i naši obránci si vybrali velký odpočinek.

    • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

      Barra     před 8 lety 23.02.2016 21:25 |  
      0 0

      ?

      • Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

        steev (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 07:39 |  
        0 0

        To nema cenu Barro. :)

  19. Re: Hodnocení slávistů - 18. kolo

    zeleznik2     před 8 lety 23.02.2016 16:18 |  
    0 0

    Ve Spartu dokonce dvě 6! Zmrhal a Souček. Jinak hodně podobné hodnocení.