Reprezentace

Osm slávistů v první letošní nominaci repre

Nový reprezentační trenér Ivan Hašek zveřejnil nominaci pro své první přípravné zápasy s velice silným Norskem a Arménií. Společně s bývalým slávistickým asistentem Jaroslavem Köstlem přitom povolali hned osmičku slávistů ze všech postů. Pojďme se podívat na jejich aktuální formy i možnosti vzhledem k reprezentaci.

Jindřich Staněk - Momentálně jasná slávistická jednička v bráně předvedla ve svých úvodních ligových zápasech neochvějnou jistotu. Obrana s tímto skvělým brankářem působila daleko silněji a bezpečněji. S největší pravděpodobností by se mohl stát jedničkou i v áčku reprezentace pro Euro. Matěj Kovář ještě nemá tolik zkušeností a Vítězslav Jaroš bude třetím brankářem. Hlavně mu ovšem musí vydržet zdraví, kterého ho v poslední době několikrát zradilo.

David Douděra - Pětadvacetiletý obránce má střídavou formu. Někdy zahraje skvěle, dokáže dát krásné góly (viz. volej v Miláně), jindy hraje průměrněji. V zásobě má ovšem snad nevyčerpatelnou kondici a obrovskou chuť pro hru, díky níž často strhává hráče i davy. O svou pozici v týmu bude muset zabojovat a asi to nebude mít úplně jednoduché. Záleží také, v jakém rozestavení to postaví trenér Ivan Hašek.

Tomáš Holeš - Již třicetiletý kapitán Slavie sice v zápasu s italským týmem dostal červenou kartu, jednalo se však o velice přísný verdikt. Dokáže být lídrem obrany. Uhrát těžké zápasy. Bohužel v poslední době má za sebou i několik méně povedených výkonů, které trochu srážejí pohled na jeho hru. Ve Slavii se díky velké konkurenci v obraně může dostávat i na lavičku, v reprezentaci bych mu ovšem rozhodně dal šanci.

Tomáš Vlček - Ještě v minulé sezóně za Pardubice hrající obránce se ve Slavii poměrně rychle aklimatizoval a ukázal svůj talent. Postupně se prodral až do základní sestavy v některých zápasech a rozhodně byl velice platným článkem. Ani on to nebude mít v nabité reprezentační sestavě jednoduché. Dokážu si ovšem představit, že společně s některým ze svých slávistických parťáků by mohl poskytnout dostatečnou kvalitu.

David Zima – Největší návrat zimního přestupového období do Slavie za obrovskou částku. Mnozí to kritizovali, kouč Jindřich Trpišovský mu ovšem věřil. Faktem je, že prozatím nepodává úplně přesvědčivé výkony. Slávističtí fanoušci mu z velké části zatím nemohou přijít na chuť. Má ovšem slušné reprezentační zkušenosti. Ostatně na svém kontě má už 19 zápasů, i když v roce 2023 se zastavil jen na třech. Uvidíme, zda třeba právě nadcházející mezinárodní zápasy nepomohou k jeho rozjezdu.

Lukáš Provod – I tento slávistický záložník dokáže zápas odmakat, přesto to bude mít podle mě docela těžké. I v záloze je silná konkurence, jistoty v podobě Tomáše Součka, navrátilec Antonín Barák nebo rovněž bývalý slávista Ondřej Lingr. A to ani nemluvím o žolíkovi, na nějž přijde řada za chvíli. Příliš nevěřím tomu, že by se stal nějakým pevným bodem pro Euro. Pravděpodobně půjde z lavičky. Velice často ovšem právě z ní dokáže oživit hru.  

Matěj Jurásek – Dvacetiletý megatalent Slavie v posledních dnech dokazuje, proč je tolik vychvalován. Dává nádherné góly a očividně je ve skvělé formě. Potřebuje ovšem především důvěru. Tu už částečně dostal, když nebyl nominován do 21, ale seniorské reprezentace. I přes svůj nízký věk může být díky svým kvalitám a skvělé střele velice důležitým faktorem nejen v přípravných zápasech. Na Euro může jeho hvězda vylétnout ještě výše. Jestliže se tedy opět nezraní. Bohužel právě kvůli zdravotním komplikacím způsobeným v podzimním zápasu s Plzní byl dlouhou dobu na marodce. Jen co se ovšem vrátil, ukázal jak mu fotbal chyběl.

Mojmír Chytil – I v útoku má Slavie svého zástupce v reprezentaci. A rozhodně oprávněně. Mojma předvádí v druhé části sezóny neskutečné výkony. Ve Slavii jasný útočník číslo jedna a mohl by být skvělým doplněním Patrika Schicka. Neskutečný pracant, který když je na míči, je velice těžké mu ho sebrat. Letos už toho odehrál hodně, díky jeho důležitosti a nabitému programu Slavie neměl tolik příležitostí si odpočinout. A neodpočine si ani během reprezentační přestávky. Nebál bych se ho postavit proti silným Norům a rovněž s ohledem na Euro by mohl být důležitým faktorem.

V případě zranění či jiných důvodů se ovšem nachází řada slávistů i mezi náhradníky, kteří jsou schopní naskočit do bojů za svou zemi. Najdete mezi nimi brankáře Aleše Mandouse, obránce Ondřeje Zmrzlého, záložníka Petra Ševčíka nebo útočníka Václava Jurečku. Asi u žádného z nich opomenutí nominace nějak nerozporuji. Ševčíkovo zdraví je chatrné, Mandous momentálně je v pozici dvojky za Staňkem, Zmrzlý se spíše rozehrává a Jurečka sice odvádí spousty práce na hřišti, ale není ve své top formě. V posledním zápasu sice vstřelil dvě branky, ale jednu z penalty a druhou do prázdné branky. V konkurenci Chytila, Chorého, Schicka či Hložka to bude mít složité.

Komentáře (60)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

    p!erreCORE     před měsícem 20.03.2024 11:25 |  
    11 4

    Nezlob se, ale tohle není povedený článek. Slávistů jede s repre samozřejmě mnohem více, když nepočítám U21, tak je to ještě určitě Michal Tomič a Oscar Dorley. Dále doplňuji časy zápasů:

    Slovensko: 23. 3., 18:00 doma proti Rakousku; 26. 3., 19:00 venku proti Norsku.

    Libérie: 20. 3., 23:00 v Marakéši proti Džibutsku; odveta v Libérii pak 26. 3., 17:00.

    Česko: 22. 3., 18:00, v Oslu proti Norsku; 26. 3., 20:00 doma proti Arménii.

    Česko U21: 21. 3., v Pardubicích proti Severnímu Irsku; 26. 3., v HK proti Islandu.


    Komentář byl uživatelem upraven (20.03.2024 11:28) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

      kostelnivlajka     před měsícem 20.03.2024 12:19 |  
      3 7

      A taky tam je ten americej herec..costner, kevin- trenér z edenu

    • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

      carevitchando     před měsícem 20.03.2024 12:30 |  
      3 0

      Myslím, že povolali i Schranze.

    • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

      bongor     před měsícem 20.03.2024 17:37 |  
      4 7

      Co tam dělá ten oteklej nekopa Hložek?Kdyby měl být konkurencí pro našeho inženýra,tak by to pro Vencu byla akorát tak ostuda.Už ten ispart nečti.

      • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

        p!erreCORE     před měsícem 20.03.2024 17:45 |  
        5 0

        To bylo asi vedle, ne? :)

    • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

      Louluk (admin)     před měsícem 21.03.2024 08:27 |  
      9 0

      Samozřejmě jsou slávisti i reprezentanti z ostatních zemí. Tento článek byl sepsán s důrazem na Českou reprezentaci, která si troufnu říct zajímá všechny domácí fanoušky nejvíce. Nechápu, proč by kvůli tomu měl být článek špatný?


      Komentář byl uživatelem upraven (21.03.2024 08:29) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

        lemonade     před měsícem 21.03.2024 17:30 |  
        8 0

        Já ti za článek naopak děkuji - hlavně může rozvířit diskuzi, něco takového mi tu právě chybělo. Kolega klidně může příště vzít iniciativu a rozepsat se o mládežnických výběrech nebo o zahraničních reprezentacích se slávisty. Rád si přečtu.

        • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

          Louluk (admin)     před měsícem 22.03.2024 21:35 |  
          2 0

          Díky. Rád bych do budoucna přišel i s dalšími druhy článků a trochu to oživil.

      • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

        p!erreCORE     před měsícem 23.03.2024 08:34 |  
        3 2

        On není článek špatný kvůli tomu. Vůbec jsem nenapsal, že je špatný - jen, že není dobrý :) Proč? Protože mi přijde šitý horkou jehlou a trochu odfláklý. Každopádně ano, i tak jsem rád za každý článek zde na SN, u kterého se dá kloudně diskutovat. Takže i tak dík. A nenech se odradit! :)

        • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

          Radek097 (přítel SN)     před měsícem 24.03.2024 09:40 |  
          3 0

          Článek je v pohodě, jen měl být zvolen jiný titulek článku. To je celé, aby bylo evidentní, že jde pouze o A-tým české reprezentace, což jsem se dozvěděl až z prvního odstavce.

          • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

            Louluk (admin)     před měsícem 24.03.2024 22:54 |  
            3 0

            Je to pravda. Příště napravím jasnějším titulkem

  2. Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

    žbl68     před měsícem 20.03.2024 12:07 |  
    16 0

    hlavně at se všichni vrátí v pořádku ... přijít o ně v přáteláku před koncem ligy... no :-/ nebudu malovat zeď čerta .... :-)

    • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

      Louluk (admin)     před měsícem 21.03.2024 09:24 |  
      8 0

      To je asi vždy největší strašák. U mnohých by bylo lepší, kdyby si raději odpočinuli. Zejména Mojma....

      • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

        žbl68     před měsícem 21.03.2024 12:02 |  
        4 0

        snad to bude znamenat pro mnohé z nich , že budou mít i blíže do sestavy na EURO..

  3. Osm slávistů ?

    Slávista 51     před měsícem 20.03.2024 13:03 |  
    3 5

    A TI
    co hrají nyní v zahraničí, to už nejsou slávisti, co !

    • Re: Osm slávistů ?

      Mesiaš     před měsícem 20.03.2024 17:28 |  
      7 9

      Ne, nejsou

      • Re: Osm slávistů ?

        Papol     před měsícem 20.03.2024 17:39 |  
        4 5

        Ale můžeme je jako Slávisty brát, co myslíš?

    • Re: Osm slávistů ?

      Louluk (admin)     před měsícem 21.03.2024 08:26 |  
      6 0

      Samozřejmě jsou slávisti i reprezentanti z ostatních zemí. Tento článek byl sepsán s důrazem na Českou reprezentaci, která si troufnu říct zajímá všechny domácí fanoušky nejvíce

      • Re: Osm slávistů ?

        Rudolfonc (přítel SN)     před měsícem 21.03.2024 09:35 |  
        6 1

        Mě teda zajímají všichni slávisti ve všech repre :-)

  4. Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

    Dante22     před měsícem 21.03.2024 00:37 |  
    5 0

    Omlouvám se, Jurásek je megatalent. Ale byl nominován samo sebou na zkoušku ale také díky tomu, že za 21 má stop na jeden zápas. Myslím , že jej vyuzijou ještě ve 21

    • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

      Louluk (admin)     před měsícem 21.03.2024 09:06 |  
      5 0

      No myslím si, že když se dobře ukáže v seniorské repre, klidně se může stát jejím stálým členem. Kvality na to určitě má, ale samozřejmě se může ještě ukázat i v 21. Zejména, když by šlo o nějaký důležitý zápas.


      Komentář byl uživatelem upraven (21.03.2024 09:06) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

      lukas6novak     před měsícem 21.03.2024 09:34 |  
      7 0

      Celkově tahle nominace je dost specifická. Nový trenér + jen 2 přáteláky před ME. Takže ideální možnost tam vytáhnout hráče co jsou na hraně/ mladíky co se tomu blíží ale nemusí mít úplně okamžitou kvalitu aby si je vyzkoušel nový trenér i v nějakým tréninku.

      Jinak jedna zajímavost k Juráskovi. Někde na pomezí října a listopadu byl rozhovor s Haškem v Kudy běží zajíc (takže nějaký dva měsíce předtím než byl potvrzený jako trenér repre) a na otázku koho by viděl v repre z hráčů co tam nejsou, řekl že Jurásek je hráč kterýho by si tam dokázal představit. Takže na jednu stranu souhasím s tím co píšeš ale na druhou si myslím že může mít lepší pozici v repre než si myslíme. Je mladý ale technicky jinde než většina našich hráčů, jeho střela zpoza vápna je výborná a s tím jak o něm Hašek mluvil si myslím že ho na Euro vezme klidně na úkor nějakýho staršího hráče který bude o trošku lepší kvůli nějakýmu výhledu do budoucna

  5. Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

    lukas6novak     před měsícem 21.03.2024 07:26 |  
    10 0

    Zafeiris - 26.3 - 17:00 v Norsku
    Oscar - 26.3 - 17:00 v Libérii
    Tomič - 26.3 - 19:00 v Norsku
    Vlček - 26.3 - 20:00 v Česku
    Jurásek - 26.3 - 20:00 v Česku
    Douděra - 26.3 - 20:00 v Česku
    Holeš - 26.3 - 20:00 v Česku
    Chytil - 26.3 - 20:00 v Česku
    Provod - 26.3 - 20:00 v Česku
    Staněk - 26.3 - 20:00 v Česku
    Zima - 26.3 - 20:00 v Česku

    Pro zajímavost seznam kdy naši hráči hrajou poslední reprezentační zápas a kde. S tím že se Slováckem hrajeme 30.3 v 18:00 u nich. Když na to koukám tak s návraty by to nemuselo být tak špatný. Zafeiris může jít z lavičky za Ševčíka který nikam nejel. Tomič je stejně otazník jestli by vůbec hrál a jediný nepříjemný je Oscar ale taky tam je relativně mezera mezi zápasy. A u čechů je výhoda že v pátek hrajeme s Norskem venku a druhý zápas doma takže alespoň tam nebude nějak moc cestování a hlavně doufám že tam bude nějaký rozumný protočení a nikdo neodehraje víc jak 70% minut

    • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

      juras72     před měsícem 21.03.2024 11:53 |  
      10 0

      Oscar včera gol za Liberii.

      • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

        pehacko     před měsícem 21.03.2024 13:51 |  
        10 1

        On dava goly jen takhle nenapadne, aby mohl u nas dohrat karieru a nemusel nekam přestupovat. Protoze kdyby daval goly za nas, tak o nej prijdeme raz dva

      • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

        Novi.sks     před měsícem 22.03.2024 09:05 |  
        6 0

        Tady jsem našel video toho jeho gólu. Kvalita (videa) teda mizerná, ale že šlo o střelu z hranice vápna tam poznat je :-)

        https://youtu.be/K0fXnpvCTOU?t=2666

  6. Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

    knl66 (přítel SN)     před měsícem 22.03.2024 01:20 |  
    15 0

    Zdravíme nového admina!
    Hodně elánu, ať se ti daří, nenech se otrávit. ;)

    • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

      Louluk (admin)     před měsícem 22.03.2024 21:37 |  
      7 0

      Díky moc.. Určitě nenechám. Každý má právo na svůj názor, když je v mezích slušnosti. Což tady je. To je naprosto v pořádku. Naopak do budoucna určitě chystám nějaké zajímavé články.

      • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

        knl66 (přítel SN)     před měsícem 22.03.2024 22:04 |  
        4 1

        Nechceš se nám tady v krátkém článečku, třeba jen o jednom odstavci, představit? Nebo chceš zůstat v utajení podle vzoru "Jsem, který jsem?" :))

        • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

          pehacko     před měsícem 23.03.2024 07:43 |  
          3 3

          Jandourek zapomenul id a heslo a uz nejakou dobu si tu z tebe dela prdel!

          • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

            knl66 (přítel SN)     před měsícem 23.03.2024 07:58 |  
            3 0

            Jo, i to mě napadlo. Ale tak proč ne, prdel musí být.

          • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

            knl66 (přítel SN)     před měsícem 24.03.2024 20:26 |  
            7 0

            Hele, ani bych se Karlovi nedivil. Jako jeden z mála, ne-li jediný, tady proflákl svoje jméno i příjmení, vyšel ven z anonymity. A občas se o něj opírají nicky, registrované před pár dny a dávají mu "co proto." Taky bych na jeho místě uvažoval o změně nicku a odchodu do ilegality...
            No, jen řekni a napiš, kdo tady na SN takhle veřejně vystoupil. Ani já, ani ty...

            • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

              pehacko     před měsícem 25.03.2024 08:06 |  
              2 2

              Tak treba starosta Loun necich? Nebo kusilak Ozzy. Ten sem dokonce nalakal i svou manzelku Marusku Kourilovou. Nebo Qope tu vsem vyučuje svou optiku, aby prodal apson nejake bryle… Konvicka zve do sve cajovny. Bramburek zase do sve hospody (kterou uz teda nema). A nakonec ja tu nekolikrat napsal sve jmeno i telefon a adresu, aby mi mohl ten co mi vyhrozoval dojit rozbit tu hubu… a v neposlední zádě Pipe taky zve do sveho buface na pripaleny gulas!

              • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

                knl66 (přítel SN)     před měsícem 25.03.2024 08:50 |  
                2 0

                Nevím, zaregistroval jsem jen sluníčko Qopeho a právě Karla, jinak nikoho. Možná jsi to dával v chráněnce. Ale ono je to nakonec úplně jedno, pusť to z hlavy, vždyť o nic nejde.

                • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

                  pehacko     před měsícem 25.03.2024 08:53 |  
                  2 2

                  Bud v pohodove, ja v hlave neudrzim vubec nic!

                  • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

                    knl66 (přítel SN)     před měsícem 25.03.2024 09:05 |  
                    2 1

                    Jsme minimálně dva! :)

                • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

                  slaviator     před měsícem 26.03.2024 04:55 |  
                  2 1

                  já jsem taky lehce dohledatelnej

        • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

          Louluk (admin)     před měsícem 24.03.2024 22:52 |  
          5 0

          Jsem nějak domluvenej, že vyjde krátký článeček o mě. Tak brzy

          • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

            knl66 (přítel SN)     před měsícem 25.03.2024 03:35 |  
            2 0

            O nic nejde. Jen když jsem viděl nového admina, tak to tady ze mě vypadlo. Ale důležité to vůbec není. Klidně se na to vykašli, hlavně že všichni fandíme Slavii!

  7. Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

    vršek     před měsícem 22.03.2024 19:58 |  
    23 3

    Tak Holeš nejlepší na hřišti§ Výborní Staněk a Zima - a nejen za gol.... i Provod v záloze hodně dobrý
    No, však náš druhý nejlepší hráč roku rudý kapitán Laďa - tragédie a ostuda v přímém přenosu - bohužel tohoto nekopu pomalou nikdo nekoupí - bohužel bude nadále řvát na rozhodčí v rudém dresu.....

    • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

      Slávista 51     před měsícem 22.03.2024 21:17 |  
      10 0

      ANO,
      slávisti rozhodně ostudu neudělali
      a IQ37 snad nemá ani cenu komentovat.

      • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

        bongor     před měsícem 22.03.2024 23:18 |  
        9 5

        Na ostudu tam byla slušná konkurence.Především íkvéčko vyčnívá,ten se ten fotbal nenaučí ani za sto let.Jinak tedy se mi zdáli Norové o něco lepší.Líbí se mi příspěvky kanálmajstrů,jak chválí na ispartu Haška,že dal tolik našich kluků,aby se "vyšťavili".aby měli nekopové hezky umetenou cestičku k ťytulu.To už nevěříte ani taškářovi,že vám to zase s klidem zařídí?

      • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

        Tacit     před měsícem 23.03.2024 10:40 |  
        9 0

        Copak Laďa, tomu to včera moc nešlo ani v záloze, ale Zelený, to byla tragédie a průchoďák. Jestli mu takto “půjde” i ve Spartě, tak se rozhodně zlobit nebudu.

    • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

      bongor     před měsícem 22.03.2024 23:24 |  
      9 7

      Kdyby ho někdo chtěl koupit,tak má zaděláno na titul "blb roku",Má ale smůlu,že ještě cennější titul "blb století" mu vyfouk před nosem Leverkusen,nebo jak se nazývají ti kupci jiného slavného nekopy soudruha Hlodavýho.Ten tam včera taky pěkně vyniknul .Dobře Tondo,že jsi ho vyhnal od toho trestňáku,dík,I když ani remíza by nebyla k zahození.

      • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

        Tonda     před měsícem 25.03.2024 13:37 |  
        8 0

        Dělal jsem co jsem mohl :)

  8. Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

    butters     před měsícem 26.03.2024 17:15 |  
    5 0

    Z bývalých, současných a budoucích hráčů Slavie jsou v základu U21 proti Islandu Kinský, Chaloupek, Labík, Icha a Fila. Koukám, že mají zatím jen 2 body za 3 zápasy, takže jen dnešní výhra je udrží aspoň trochu ve hře o postup na €.

    Večer v áčku doufám Jarda Köstl dohlédne na to, aby se slávisti ve zbytečném zápase s Arménií moc (ideálně vůbec) neunavili.

  9. Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

    lukas6novak     před měsícem 27.03.2024 06:33 |  
    12 0

    na začátku reprezentační přestávky jsem zde dával příspěvek o tom kdo kdy hraje poslední zápas kvůli návratu. Tak tady je drobný přehled o vytížení jednotlivých reprezentantů:

    Zafeiris - 21.3 odehrál 0 minut, 26.3 odehrál 60 minut
    Oscar - 20.3 odehrál 90 minut, 26.3 odehrál nejspíš taky 90 minut ale těžký něco najít ohledně tohoto zápasu
    Tomič - 23.3 odehrál 29 minut, 26.3 odehrál 90 minut
    Vlček - 22.3 odehrál 0 minut, 26.3 odehrál 90 minut
    Jurásek - 22.3 odehrál 0 minut, 26.3 odehrál 28 minut
    Douděra - 22.3 odehrál 90 minut, 26.3 odehrál 45 minut
    Holeš - 22.3 odehrál 90 minut, 26.3 odehrál 0 minut
    Chytil - 22.3 odehrál 71 minut, 26.3 odehrál 0 minut
    Provod - 22.3 odehrál 72 minut, 26.3 odehrál 27 minut
    Staněk - 22.3 odehrál 90 minut, 26.3 odehrál 0 minut
    Zima - 22.3 odehrál 90 minut, 26.3 odehrál 0 minut

    • Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

      Miklos     před měsícem 27.03.2024 06:54 |  
      5 0

      Tímhle tempem se Oscar rozpadne :(

  10. přestupy a spekulace

    Juventus turin     před měsícem 27.03.2024 14:02 |  
    3 1

    Pánové a dámy Slavii chybí Souček a Barák doufám, že skauti mají takových hráčů vytipovaných více

    • Re: přestupy a spekulace

      chosejn     před měsícem 27.03.2024 19:12 |  
      5 0

      Suk slibil,ze se vrati...

      • Re: přestupy a spekulace

        Slávista 51     před měsícem 28.03.2024 00:36 |  
        2 1

        ALE AŽ ZA
        pár let.

      • Re: přestupy a spekulace

        Juventus turin     před měsícem 28.03.2024 10:24 |  
        2 0

        Vím a Jindra to obrečí

    • Re: přestupy a spekulace

      Ivan     před měsícem 28.03.2024 13:12 |  
      2 9

      Neřekl bych. Barák není moc hráč k nám a nejsem si jistý jestli by vůbec hrál - i když si ho umím představit. No a Souček mi příjde že nemá nic extra co bychom potřebovali, jen je to prostě hráč za 40 mega co by nám seděl do hry, ale neřekl bych že nám chybí, to nám chybí třeba Stanciu.

      • Re: přestupy a spekulace

        Hesmir (přítel SN)     před měsícem 29.03.2024 14:16 |  
        2 0

        vidíš, a to zrovna já mít ty dva vedle sebe a jednoho moc mít zpátky sáhnu VŽDY po Sukovi. S ním v týmu by Zafi nemusel běhat jak nějaký pes obranář, ale spolu s Oskarem hezky kouzlit směrem dopředu.

        • Re: přestupy a spekulace

          Ivan     před měsícem 29.03.2024 21:52 |  
          0 0

          No záleží co je otázka. Jestli chceš mít zpátky hráče za 4M, nebo za 40M, tak není o čem. Já se na to díval spíš typologicky, v tom co přinese Suk nás bota netlačí, i když je samozřejmě bez diskuze že by nás výrazně pozvedl, ale to by pozvedl každýho.

          • Re: přestupy a spekulace

            Hesmir (přítel SN)     před měsícem 30.03.2024 19:04 |  
            0 0

            Tak já v tom viděl to, že Suk hrál LM, Nico seděl, protože byl pomalý. A samozřejmě v tom mém názoru hraje roli to, že za mne typologicky Nica zastoupí Zafi. A že to penzum práce co sám zvládl vzadu Suk teď řešíme omezením ofenzivy dvojice hráčů.

            • Re: přestupy a spekulace

              Ivan     před měsícem 31.03.2024 07:38 |  
              2 0

              On Nice odehrál všechny zápasy v LM. A Zafi je pro mě jiný hráč, spíš takový který se umí vykombinovat ze všeho, případně dovede projít 1 na 1, kdežto Nico byl pro měl dlouhé pasy které měly oči, a to u Zafiho tolik nevidím.

  11. Re: Osm slávistů v první letošní nominaci repre

    SLAVIESTA     před měsícem 28.03.2024 12:38 |  
    5 5

    Dovolím si krátkou poznámku. Národní tým má nové dresy. Přidržují se barev národní trikolory a zároveň přišlo ujištění fandům, že hrůza, zvaná lípa, se už nebude opakovat. Velmi inspirativní čin pro naše vedení.


    Komentář byl uživatelem upraven (28.03.2024 15:19) . Zobrazit původní komentář