Rozhovory

Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

Michal Frydrych se vrátil do základní sestavy, tentokrát na pozici pravého beka. Přečtěte si, co řekl v pozápasovém rozhovoru.

Jak dnešní zápas hodnotíte? Šancí jste měli spoustu, tlak byl veliký, ale výsledek 0:0.

Já myslím, že se nám dnešní zápas povedl. Troufám si říct, že jsme byli lepší než Jablonec, možná až na nějaké pasáže. Vytvořili jsme si hodně šancí, které jsme bohužel neproměnili, takže jenom remíza. Myslím si, že je to velká škoda, že jsme to měli dotáhnout k vítězství.

Co si myslíte, že vám chybělo v těch vyložených pozicích?

Myslím si, že nám chybělo trochu klidu v těch závarech a dnes asi i troška štěstíčka. Na Dukle jsme ho měli více, tam jsme vyhráli, dnes se zase trochu odklonilo. Dali jsme dvě nebo tři tyčky a je škoda, že šance neproměňujeme, protože si jich vytvoříme celkem dost.

Myslíte si, že se v tom může projevovat i tlak, který na Slavii jako velký klub je?

To si vůbec nemyslím. Každý chceme dát góla, potřebujeme to trošku otevřít, chytit se, ať dáme třeba více gólů a potom nám to tam bude lépe padat. Je škoda, že jsme se dnes neprosadili, ale věci zvenku nás neovlivňují.

I vy jste tam měl dva střelecké pokusy - jednou hlavičko a mimo a podruhé střela, kterou chytil gólman.

U té hlavičky jsem byl na zadní tyči v souboji, takže jsem se snažil to alespoň trefit před bránu, aby to někdo tečoval nebo aby to propadlo na druhou tyč, ale letělo to asi kousek vedle, já jsem byl v pádu. A u té střely brankář dobře zakročil, protože se celkem dobře kroutila na zadní tyč.

Jak hodnotíte svůj osobní výkon? Vy nehrajete úplně pravidelně v základní sestavě...

Jsem rád, že jsem se dostal do zápasu a že jsem mohl hrát po delší době. Snažil jsem se to odehrát poctivě, aby se mi to vrátilo, a doufám, že jsem dnes trenéra nezklamal.

Jirka Bílek nedávno řekl, že na šanci čekáte ještě vy a že se všichni budeme ještě hodně divit. Jak se vám to poslouchalo?

Od Jirky to bylo moc hezké a je vidět, že tady všichni taháme za jeden provaz a navzájem si nic nezávidíme a jdeme za společným cílem. Máme tady přetlak, je tu hodně dobrých hráčů a člověk si musí na tu šanci počkat a když přijde, tak trenérovi ukázat, že si taky třeba zaslouží hrát.

Ovlivnilo vás nějak dění ve vedení Slavie, které probíhalo tento týden?

To si nemyslím, možná nás to ještě více nakoplo. Tady všechno funguje tak, jak má. Pánové majitelé nás byli oba dva před zápasem podpořit, řekli nám pozitivní slova a my jsme za jejich podporu byli rádi.

Je rozdíl útočit na severní stranu, kde máte kotel, než na tu druhou?

Určitě nám to může v té závěrečné fázi pomoct a jenom škoda, že jsme ty šance nedotáhli do konce, protože ve druhém poločase jsme tam měli hodně závarů a střel. Je škoda, že jsme dnes nevyhráli.

Může být tato ztráta klíčová v boji o poháry, když jste měli v zápase převahu a mohli jste ho vyhrát?

Určitě je to ztráta, protože jsme mohli potvrdit vítězství zvenku. To se nepovedlo, ale jedeme dál, pár zápasů je ještě pořád před náma, takže nic není ztracené.

Sledovali jste nějak výsledky vašich soupeřů?

Ne, my se soustředíme sami na sebe.

Vy jste naposledy vyhráli dvakrát za sebou ve 14. a 15. kole, od té doby se to pravidelně střídá výhra a ztráta. Čím to může být?

Je to škoda, že jsme nepotvrdili venkovní výhru, ale s tím už se teď nedá nic dělat. Musíme jít do dalšího zápasu s tím, že ho chceme vyhrát a udělat nějakou sérii, abychom se dokázali dotáhnout na týmy před sebou.

Co říkáte na podporu fanoušků? Vnímá hráč tu atmosféru? Dá mu povzbuzování něco navíc do výkonu?

Vnímá to lehce, ale když je ten stadion plný a ta atmosféra je hodně bouřlivá, tak to člověku pomůže. Když moc lidí není, tak se to úplně na výkonu neprojeví, ale když je plno, tak je to plus a člověk si nedovolí vůbec nic vypustit

Komentáře (40)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

    mirecek1111     před 8 lety 09.04.2016 23:43 |  
    0 0

    Ještě tři body, a budeme mít nejvíc bodů od sezony, kdy jsme získali poslední titul. A to máme před sebou ještě šest kol a dalších 18 bodů ve hře. Ať už ty poháry letos vybojujeme nebo ne, ty tragická léta snad touto vcelku povedenou sezonou definitivně skončily..

  2. Další ztráta bodů

    houston (přítel SN)     před 8 lety 10.04.2016 08:03 |  
    0 0

    Nejsem první a jistě ani poslední, kdo se diví, že v situaci, kdy výsledek neodpovídá představám a existuje možnost na vývoj zareagovat výměnou hráčů, tak není schopný učinit Uhrin ? Bože, proč už to neprovedl poněkolikáté ? Proč asi ?

    • Re: Další ztráta bodů

      afro     před 8 lety 10.04.2016 08:29 |  
      0 0

      Tak urcite :-) Keniu tam mohl dat o deset minut driv a osobne jsem dost myslel na vystridani Zmrhala, kteremu se nedarilo Vukadinovicem a naslednem prohozeni pozic s Mihalikem. Ale sestava se mi jinak libila.

      • Re: Další ztráta bodů

        deny91     před 8 lety 10.04.2016 10:43 |  
        0 0

        Přesně tak jsem to psal už včera, to snad viděli všichni, jen Uhrin ne. Mihalík je na levém kaji k nezastavení, ale on ho raději po skvělém poločase utopí na pravé lajně, aby se nalevo mohl trápit Zmrhal. A když to celý národ vidí, že by měl toho Zmrhala vystřídat a zase vrátit Mihalíka zpátky, tak jediný, kdo to nevidí, je Uhrin.
        Kenia tam měl být už tak v 60. minutě nejpozději, protože do jeho příchodu z té hry v 2. poločase opět jen bolely oči - strašně pomalá, nulové napadání, minimální pohyb. Teda Uhrina oči asi nebolely, ten se pravděpodobně ani nedíval...
        Buď má ten člověk nehorázné ego, nebo není naprosto soudný... a nebo obojí dohromady.

    • Re: Další ztráta bodů

      Thorklaer (přítel SN)     před 8 lety 10.04.2016 11:53 |  
      0 0

      Ale vždyť jsme hráli dobře,šance jsme si vytvářeli, proč střídat? A koho krom Levana? Železník je pořád nějaký vyjukany.

      Tady je zas nabuleno, to je hrůza. Ja včera videl pěkný zápas,kterému chyběl gól.

      • Re: Další ztráta bodů

        sasky     před 8 lety 10.04.2016 12:15 |  
        0 0

        Přesně tak. Hrálo se dobře i bez Levana, nechápu, proč jsou z něj někteří tak vyplácaný. Už aby odešel do háje a bude klid. Naprosto stejná situace byla s Boudjemou a dneska si na něj nikdo ani nevzpomene.

        • Re: Další ztráta bodů

          deny91     před 8 lety 10.04.2016 13:02 |  
          0 0

          Ano, dneska jenom hraje v Rumunsku (odkud k nám také přišel) o titul, když vedou s Astrou před Steauou, střílí góly (včera se taky trefil) a je tam za hvězdu. Ale samozřejmě, pro Slavii, která hrála o záchranu, nebyl dost dobrý, já vím...

          • Re: Další ztráta bodů

            sasky     před 8 lety 10.04.2016 15:51 |  
            0 0

            Tak já nevím, kde jsi byl, když tady DB hrál, ale vždy, když byl na hřišti, tak jsem viděl líného vandráka, který to sice v noze má, ale jinak je k ničemu. To, že se mu daří jinde s jeho situací ve Slavii nijak nesouvisí. A naprosto chápu trenéra, který v týmu flákače a hypochondry nechce (viz např. Uhrinovo vyjádření k Mičolovi...) Takže abych se vrátil ke Keniovi. Jestli je to flákač, tak Uhrinovi nemám za zlé, že ho ignoruje, Kenia zdaleka není jediný dobrý fotbalista v lize a natož v Evropě.

            • Re: Další ztráta bodů

              deny91     před 8 lety 10.04.2016 17:39 |  
              0 0

              Já se jen pozastavuji nad tím, že tady jsme měli Boudjemu za líného vandráka, ale jinde je za hvězdu a právem. Pokud je to povahou vandrák, tak jak to, že stačí, aby odešel ze Slavie a hned se to zase pozitivně projevilo na jeho výkonech?
              To, že se mu teď daří, se Slavií právě naopak souvisí - je to chvíli po tom, co z ní odešel. Buď byl problém v něm, a nebo v trenérovi. On ale zase dokazuje, že je pan fotbalista, kterého bys pohledal - v něm problém není.

              • Re: Další ztráta bodů

                Borris     před 8 lety 10.04.2016 20:07 |  
                0 0

                Damien je určitě velice kvalitní fotbalista, o tom žádná. Já ho měl rád. Ale bohužel mu to prostě u nás nesedlo a navíc také přišel v dost blbé době. Měl taky docela smůlu na zranění. No a musím taky říct, že Beránek s ním občas zacházel docela divně a kolikrát jsem nechápal proč ho neustále opomíjí. Ale těžko říct co za tím bylo. Je to škoda potenciál v něm byl veliký a hezky se koukalo na jeho práci s míčem. Ale prostě mu to u nás nesedlo, to se stává. Když to někde hráči nesedne, neznamená to že je špatný. Hlavní problém byl prostě dle mě v tom, že přišel fakt ve vyloženě špatné době. Já mu každopádně přeju, aby se mu dařilo a jsem rád že to tak je.

              • Re: Další ztráta bodů

                bububu (přítel SN)     před 8 lety 11.04.2016 09:28 |  
                0 0

                Bohužel jediný trenér, který ve Slavii za posledních 10 let dokázal smysluplně pracovat s cizinci, byl Jarolím, ať se nám to líbí nebo ne. Nemůžu si pomoct, ale zazdění Boudjemay a teď i Kenii na mě působí dojmem, že je to mnohem větší problém našich trenérů než hráčů samotných. Nevím, ale přijde mi, že až na výjimky neumíme se zahraničními hráči pracovat.

                Já prostě nevěřím tomu, že Kenia se nějak fláká v tréninku; jestli to tak je, tak má DU bouchnout do stolu a s okamžitou platností ho vyhodit z týmu. Mnohem spíš to na mě působí jako nějaká antipatie DU vůči Levanovi. Tak jako tak to vnímám jako manažerské selhání DU.

              • Re: Další ztráta bodů

                sasky     před 8 lety 11.04.2016 14:08 |  
                0 0

                Takhle, já tady v žádném případě nechci nasazovat na technické hráče. Vždycky jsem spíš na hřišti raději viděl parádní akce než nějaký urputný boj jako obvykle předváděla Sparta. Nicméně se tady vystřídala tuna trenérů a s Boudjemou nehnul ani jeden. U Kenii nevím, jako může být pravda, že ho DU ignoruje, do kabiny nevidím, ale moc nerozumím tomu proč by to dělal. Může v tom být kondice, přístup, mohl mu Kenia říct, že chce po sezóně pryč, může to být Uhrinova chyba, co já vím. Celým jsem tím chtěl říct, že Uhrinovi zatím nemám důvod nevěřit, že Slavii posune někam dál a případná ignorace Kenii na této důvěře nic nemění. Ano, toho hráče je škoda, ale zatím věřím trenérovi.

      • Re: Další ztráta bodů

        houston (přítel SN)     před 8 lety 10.04.2016 12:45 |  
        0 0

        Takže nám šlo včera o to neprohrát ? Tak to jsem netušil, já myslel, že nám jde o pozici na pohár ! Pokud si někdo myslí, že to Sparta nenechá Peltovi, tak tomu já nevěřím. Je to jedna pakáž !

        • Re: Další ztráta bodů

          Thorklaer (přítel SN)     před 8 lety 10.04.2016 13:15 |  
          0 0

          A. Co ti na včerejšku vadilo? Chybel tomu jen gol, herne jsme byli lepsi. Respektuj taky silu soupeře.

  3. Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

    Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 10.04.2016 08:53 |  
    0 0

    Tak vykon slusny, ale fotbal se bohuzel hraje na vysledek. Ctvrte misto je definitivne pryc. Ted dokonce zacneme bojovat i o to pate. Nevim presne jaky ma los Brno, ale bude to jeste fuska.

    • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

      Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 10.04.2016 08:58 |  
      0 0

      Tak jsem kouknul na rozpis a to Brno ma docela tezky los. Ceka ho jeste Plzen, Sparta i Liberec. Tak to bychom to 5. misto meli uhajit. A po vcerejsim vykonu Jablonce verim, ze pohar nevyhraji.

      • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

        Tealc     před 8 lety 10.04.2016 09:42 |  
        0 0

        Navíc se Brnu zranil Zavadil, což je pro ně klíčový hráč. Teď Klokana porazili po otočeném faulu, jinak hlavně v první půli byla Bohemka lepší.

    • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

      Borris     před 8 lety 10.04.2016 10:05 |  
      0 0

      Osobně je pro mě Brno velkou záhadou a považuju za veliký omyl, že tenhle mančaft je šestý. Pak že pánbůh nemá smysl pro humor. Snad každý jejich zápas co jsem viděl naprostá tragédie. Osobně se ztráty pátého místa fakt neobávám. A už vůbec se neobávám Brna. A boj o čtvrtý flek bych taky nebalil. V tříbodovém systému a s tím, že je ve hře ještě 18 bodů, to ještě můžeme dát. Liberec přece taky nebude mít věčně kliku. I když je pravda, že los má až do konce ligy asi lehčí než my. V dalším kole hraje zase doma a ještě proti Jihlavě a pak jede na Baník. Ale kdo ví, třeba dojde na překvapení. Navíc ještě hrají na toaLetný a v Bolce. Prostě říkám, dokud existuje šance perme se o ní!

      • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

        Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 10.04.2016 11:57 |  
        0 0

        Ten Liberec ma bohuzel lehci los a navic lepsi vzajemne zapasy. My taky tezko do konce vsechno vyhrajeme. Pate misto je asi realita. Pokud by to znamenalo pohary, tak to neni spatne.

  4. Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

    Eluin (přítel SN)     před 8 lety 10.04.2016 10:06 |  
    0 0

    Prima rozhovor. Jsem rád, že se Frydrych protlačil do základu a tak pěkně se o stabilní jedenáctku popral. Včera se mi docela líbil (spolu s Levanem a Bořilem možná naši nejlepší hráči).
    Jablonec ukázal, že není žádný zázrak. Nevím, zda nehráli na "půl plynu", protože síly musí koncentrovat na pohár, ale velcí zázrak ten jejich fotbal také není.

  5. Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

    Borris     před 8 lety 10.04.2016 11:11 |  
    0 0

    Předně chci říct, že jsem včerejší zápas neviděl, neboť jsem měl já sám zápas. Ale podle toho co jsem četl reporty, ohlasy a příspěvky většiny z vás, tak náš výkon byl asi velice dobrý jen tomu chybělo to gólové vyjádření. Spíš se pozastavím nad jinou věcí. A to je neustálá nespokojenost některých zde. Nadávají na hru, nadávají na Uhrina, nadávají na vedení, prostě všechno je podle nich špatně. Nebudu je jmenovat, jde pořád dokola o ty stejné, co si tak všímám a myslím že každý vnímavý diskutér už si toho všiml. Já zdaleka netvrdím, že naše hra je ideální a bez chyb, nebo že naše vedení je bezchybné. Taky se mi některé výkony nelíbily a to co se dělo teď v týdnu, kdy se pan Šimáně a pan Tvrdík dohadovali přes média jak malý kluci, místo toho aby vše vyřešili v klidu za zavřenýma dveřma, to byla fakt hrůza jakou jsem fakt nechápal. Ale to co tady někteří neustálý nespokojenci předvádějí... Prostě zmíním pár věcí a faktů, které si myslím že by měl mít každý na paměti.

    -uvědomují si někteří, že posledních asi pět sezón se hrálo o padáka? Teď jsme pátý, bojujeme o poháry a tady někteří stále brečí... Jasně, já chci taky vidět Slavii v pohárech a zase bojovat o titul, jak se na Slavii sluší a patří. Ale myslíte si, že to bude hned? Všechno chce holt čas. Smiřte se s tím! Rychle se ani pejsek nevykadí.

    -Uhrin. Na podzim se stejným kádrem, se kterým hrál Beránek o záchranu, Uhrin uhrál pátý flek. Super práce, podle mě! V zimě přišlo deset posil a každému muselo být jasné, že bude nějaký čas trvat než si to sedne i bez jakýchkoliv zranění. Jenže vemte si, že Uhrin ještě ke všemu neměl za celé dosavadní jaro k dispozici všechny hráče najednou. Jak se pak má ten mančaft pořádně sehrát a vykrystalizovat nějaká stálá sestava? V kabině řadí už dost dlouho všemožné chřipkové epidemie a nemoci, že jsem to snad nikdy neviděl. A když se k tomu ještě přidá nějaké zranění nebo trest za karty.... Někteří nadávají na Uhrinova střídání. Ale jak můžete vědět, jak jsou na tom někteří hráči z lavičky? Třeba jsou ještě stále nemocný a zesláblý a na tu střídačku si šli sednout pro případ nouze. A Uhrin je tam třeba prostě jen nechce posílat, aby jim to neuškodilo a zase na dva týdny byly nepoužitelný. Jasně, to už spekuluju, ale vůbec bych se tomu nedivil. Sami všichni víte, jak se kluků ty nemoci drží zatím celé jaro. Prostě Uhrinovi věřím a jsem si jistý, že až se konečně všichni dají opravdu dohromady, bude mít šanci si to trošku sednout, v létě se ten mančaft ještě zkvalitní a Uhrin bude mít zase nějaký čas to sladit, tak věřím že výkony a výsledky jaké si všichni přejeme, se brzo dostaví.

    -výkony. Ano všichni se shodneme, že to zatím není ono. Ale je potřeba zohlednit také výše zmíněné nemalé zdravotní lapálie a to že za celé jaro ještě ani jednou nebyla prázdná marodka. Vždy cca pět hráčů chybí a pokaždé jiný. A Uhrin pomalu do posledního dne neví, kdo bude moct hrát a kdo ne. Takhle se těžko dá čekat, že to bude zápas co zápas hitparáda. Navíc spousta kluků hrají buď po nemoci a nebo jdou hrát rovnou z postele. Zkoušeli jste někdy 90 minut lítat po hřišti nemocný? a nebo klidně i jen poločas? Já jako fotbalista můžu potvrdit, že je to fakt hnus. Člověku je mizerně, nejdou nohy, chybějí síly, blbě se dýchá, snaží se co nejméně vymýšlet a hrát jednoduše a jen se modlí, ať už je konec. Takže je potom asi jasné, že výkon jde dolů. Přijde mi že někteří, by si představovali, že budeme hrát jako Barcelona, zápas co zápas. Jenže hoši sorry, to spíš koukejte na tu La ligu, protože to nebudete spokojený nikdy. Kdyby naši kluci měli úroveň Barcelony, tak by za ní teď hráli. Přesto si myslím že máme kvalitní a až se v létě citlivě a vhodně doplní a sedne si to, tak se začneme vracet i na příčky nejvyšší.

    -vedení. Ano, to co se stalo v týdnu, to byla zbytečná šaškárna pro celý národ a deník Sport si na nás s chutí smlsnul. Na vině jsou oba dva pánové. Jak pan Šimáně, který vše měl nejdříve probrat s panem Tvrdíkem za zavřenými dveřmi na již sjednané úterní schůzce. A ne to ventilovat přes média. Tak i pan Tvrdík, že se k tomu nechal strhnout a pustil do médií některé věci, které neměl. Ale nakonec se to urovnalo, věřím že se oba z toho poučili a snad už bude klid. Uvědomme si, že touhle dobou náš milovaný klub už nemusel existovat. Mě kdyby někdo v srpnu řekl, že bude v dubnu náš největší problém to, že se naši nový majitelé nemůžou shodnout na tom, jakou cestu zpět na špici zvolit, byl bych šťastný jako blecha. Takže buďme jen a jen rádi za to, že máme majitele, kteří chtějí dostat Slavii zpět na špici, kteří do ní vrážejí nemalé peníze a myslí to s ní opravdu vážně.

    Toť asi vše. Nedělám si iluze, že se nad tím chroničtí nespokojenci zamyslí, jen si prostě myslím, že by tohle vše mělo být řečeno a připomenuto. Všem přeju pěknou neděli a dobré vykročení do nového týdne.

    • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

      donford     před 8 lety 10.04.2016 11:57 |  
      0 0

      Na zápase jsem byl. Naše obranná čtveřice byla vynikající. S jedním si nejsem jist. Zda hrát na jednoho či na dva útočníky. Myslím, že včera, kdyby hrál zdravý Škoda, by určitě nějaký gól padl. Hušby zatím lepší než Barák. Křídla dobrý. Škoda, že Levan nastoupil na celý druhý poločas. Úžasně hru oživil. Naši hráli lépe a po zemi než proti Brnu. Bojovali a měli taky kopeček smůly v podobě tří tyčí. :-) Ale myslím, že nikdo rozumný je za včerejší výkon nebude hanit. Vždyť od Jablonce šla na naši branku za celý zápas jen jedna gólovka. Štval mi jejich brankář za to věčné zdržování a Jílek, který jen přihlížel. Pak ukázal na hodinky, že přidá, ale nakonec z toho byly 3 minuty místo obligátních dvou. Ten brankář nás stál aspoň 5 minut. Je to hrozný a nesportovní nešvar.
      Malá vzpomínka: V časopisu Poločas jsem se dočetl, že už to je 60 let, (1956) kdy Slavia nastoupila zcela nečekaně opět ve svých sešívaných dresech na Velikonočním turnaji proti Hajduku a Goeteborgu. Hrálo se na Spartě. Byl jsem tam a šílel nadšením jako ostatních 35 tisíc diváků. To, co byl pro nás tenkrát zázrak, je bohudík samozřejmostí. Ovšem ten nejúžasnější dres na světě, ten zavazuje pořád. Hráče i nás diváky.

      • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

        donford     před 8 lety 10.04.2016 12:31 |  
        0 0

        Oprava: Škoda, že Levan NENASTOUPIL .....

    • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

      PetCC     před 8 lety 10.04.2016 13:11 |  
      0 0

      "neustálá nespokojenost některých zde" - to nic, to se tu jen zjevují duchové dřevěné tribuny, zkráceně DDT :-)

    • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

      deny91     před 8 lety 10.04.2016 13:13 |  
      0 0

      Určitě máš v mnohém pravdu, mnohá kritika je neoprávněná. Já jen napíšu k tomu střídání:
      Ti, kteří byli včera na lavičce, dneska hráli základ za juniorku: Železník, Vukadinovič (2góly), Kenia a Piták.
      Kenia, který prý nemá fyzičku, hrál 61 minut (+ včerejších 20). Železník odehral 77 minut, Vuk celé utkání.
      Ano, mně přišla hra opravdu mnohem lepší, než obvykle, nicméně 2. poločas do té 70. minuty a příchodu Kenii byl fakt o ničem a to je právě ten důvod, proč se mnozí diví, že to DU nevadí. Potřebujeme vyhrát, ale všechno je strašně pomalé, bez presingu při ztrátě míče a on nestřídá, přestože se některým hráčům (Zmrhal, Barák, Mešanovič) zrovna tolik nedaří. A to nás štve. Má na lavičce kvalitní alternativy, ale on jenom přihlíží a nedokáže adekvátně reagovat na vývoj utkání...

      • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

        1rytir     před 8 lety 10.04.2016 13:32 |  
        0 0

        Díky za zajímavý poznatek. Juniorku, snad kromě výsledků, nesleduji a tak postřeh, kolik toho za ni dnes odehráli hráči z A týmu i mne překvapil. Týká se především Kenii. Včera se v ochozech Slavie dost mluvilo o tom, že údajně se aktivně účastní tréninků až od čtvrtka. Do té doby se prý necítí dobře a v pohodě je až dva, tři dny před ostrým zápasem. Netuším, co je na tom pravdy, ale jeho dnešní nasazení za juniorku vnímám jako možný test toho, kolik toho na hřišti vydrží.
        Také jsem v jistých fázích druhé půle z východní tribuny koukal na DU a zlobil se, že nestřídá z důvodu, že hara potřebovala z naší strany dostat nový náboj. Netušil jsem ale, jako nikdo z nás, jak na tom kluci na lavičce byli. Tvůj příspěvek ukázal, že zdravotně byli fit a tak mne třeba mrzí, že poněkud trápící se zmrhal nebyl nahrazen Vukadinovičem.
        Jinak ale vůbec nechápu poměrně početný zástup kritiků včerejšího výkonu. Já se po dlouhé době v Edenu dokonale bavil. Předvedená hra byla z naší strany nejlepší možná nejen na jaře, ale i v průběhu celého ročníku. Nastoupená cesta je v pořádku a když se nám podaří rychle ty chřipky a další nepochopitelné bacily z kabiny vyhnat, věřím, že budeme hrát ještě lépe! Zda už letos dosáhneme na vstup do poháru je tak trochu ve hvězdách, ale pohár nepohár, včera se dalo na Slavii dívat a mít nějakou tu kapičku štěstíčka, vyhráli bychom. Naprosto zaslouženě, protože jsme soupeře jasně přehráli. Takže i přes nepříjemné včerejší chladno mne, samozřejmě kromě výsledku, nejvíce vadí nízká návštěva! Ti, co chyběli, ti, co přijít mohli a zůstali na gauči, týmu nejen k vítězství nepomohli, ale, a to je pro ně velká škoda, na vlastní oči neviděli, jak Slavia už i herně vstává z kolen!

    • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

      rak (přítel SN)     před 8 lety 10.04.2016 13:18 |  
      0 0

      Nespokojenci budou nespokojení vždycky. Ale mně to nevadí, že sem píší. Je dobře, že to není monotónní. Levan byl výborný, ale silně pochybuji, že by takto vydržel hrát celý zápas. Podle mně mohl přijít o něco dříve, ale to je asi tak všechno. Jak se někdy říká, nevstřelili bychom gól ani kdybychom hráli celý den. Prostě štěstí chybělo. Ale už dlouho jsme Jablonec takovýmto způsobem nepřehrávali a to je pozitivní. Myslím, že ten kádr na úrovni Liberce i Boleslavi máme. U Liberce je stejně obdivuhodné, jak se drží nahoře, když mu pořád odcházejí nejlepší hráči. Nicméně čtvrté místo už za reálné nepovažuji a páté je také nejisté. Je to pro mně po podzimu určité zklamání, ale šanci na poháry vidím malou. Myslím, že Jablonec ten domácí pohár nějak ukope. Nic ale nejde rychle, obzvláště s těmi enormními zdravotními problémy (také to nepamatuji). Na kritiku Uhrina je zatím brzy. Ještě bych mu nějaký čas nechal., i když na něj vyhraněný názor nemám.

    • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

      Barra     před 8 lety 10.04.2016 16:00 |  
      0 0

      Diky Borrisi za vyrovnany nazor, s kterym nemam problem se do puntiku ztotoznit. Zapas jsem videl jen v sestrihu, ale co bych za to dal kdyby v kazdem zapase jsme meli tolik sanci. Mozna bych mlademu Barakovi vytknul ze po krasne solo akci kde udrzel mic ve hre se snazil sam dat branku a trefil jen tyc, misto aby prihral kompletne volnemu Murisovi.

      A co se tyka tech nasich par nespokojenych, kteri se daji spocitat na prstech jedne ruky a kteri si navzajem tady kvituji - zajimave ze vetsina z nich se tady objevila az po zari 2015, po zachrane Slavie. Samozrejme ze nevadi ze mají disidentni nazor, ktery neustale opakuji, mam ale pocit ze by kritizovali i Sepa Guardiolu. Co tak si udelat nejakou tu licenci a to trenovani, kdyz se to jevi tak jednoduche, doopravdy zkusit na vlastni pest? To prece musi dat daleko vice spokojenosti nez jen mudrovani na papire. Tobe i ostatním Slavistum hezky zbytek nedele.

      • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

        xavi     před 8 lety 10.04.2016 17:10 |  
        0 0

        co se vám na našem výkonu líbilo to by mě fakt zajímalo,jestli někomu stačí,že hráči bojují a snaží se vyhrát,tak mě to přijde jako samozřejmost,která by měla být v každém zápase.Na chválení tam toho moc není,hráli jsme proti tuhle sezonu žalostnému a ještě ke všemu oslabenému Jablonci.Guardiola se nebojí hráče vystřídat třeba ve dvacáté minutě,Uhrin vidí,že mu tam hráči sotva pletou nohama a nedokáže reagovat a už vůbec nedokáže reagovat na vývoj zápasu.

        • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

          Barra     před 8 lety 10.04.2016 17:31 |  
          0 0

          Myslim ze je zbytecne tady opet otevirat tuto diskusi. Podle me to byl dobry zapas, hraci valcovali Jablonec, jen pech se postaral o to abychom nemeli 3 body. Ale i tak by se tady zajiste opet kritizovalo. Petr Rada mel svatou pravdu. Jestli mate jiny nazor, klidne. Jak jinak rikal Ladislav Novak opakovane behem toho roku, co jsem mel to stesti se s nim zblizka seznamit, odbornikum kteri nikdy nebyli na treninku muzstva se nema oponovat, protoze je to prohrana bitva.

      • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

        afro     před 8 lety 10.04.2016 20:09 |  
        0 0

        Ahoj, to solo nebyl Barak, ale Boril.

        • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

          Barra     před 8 lety 10.04.2016 20:24 |  
          0 0

          Dik.

      • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

        Edudant     před 8 lety 10.04.2016 20:54 |  
        0 0

        Mne zas udivuje, jak jsou někteří se vším spokojeni. Jen taková malá otázka. Kolik máš prstů na jedné ruce?

        • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

          Barra     před 8 lety 10.04.2016 23:41 |  
          0 0

          Ale tak Edudante, kdyz uz reagujes na mne - psal jsem ze se ztotoznuji do puntiku s nazorem Borrise. A Borris jasne psal ze "asi se shodneme vsichni na tom, ze to zatim neni ono", coz samozrejme podepisuji. Takze co resis? Kdo podle tebe je tady stale se vsim spokojeny? Ja ne, a ani si nejak neumim hned vybavit nejakeho kolegu, ktery by bezvyhradne tvrdil jak je vse bajecne. Myslim ale ze jsem, stejne jako vetsina z nas realista, a to mi dosti schazi u tech, pro ktere nic neni dost dobre.

          Jak jsme na tom byli v nedavne minulosti si asi kazdy kdo ma dobrou vuli jeste umi zive predstavit. Myslet si ze po 3 mesicich budeme mit sehrane muzstvo a valcovat soupere mi pripada velmi naivni, a ted vubec nemluvim o absencich ktere jsme temer v kazdem zapase meli. Vybudovat muzstvo, ktere je sehrane a kde hraci se naslepo najdou, trva dele nez tech par tydnu, ktere mame za sebou. A co si budeme rikat, ted se v plne nahote ukazalo jak zivotodulezity Milan Skoda pro nas je. Za poslednich 18 mesicu byl nas 'Mistr 50%', ted kdyz se jeho kanon pozastavil se trapi cela Slavie. Nastrilet 2 branky prumerne jako Plzen a Sparta na zapas, nebo dokonce o neco vice jako MB, je luxus o kterym si Slavie jen muze nechat zdat, s nasim prumerem 1,3 branek na zapas.

          A jinak zustavam o toho, ze ti kritici, o kterych jsem psal ze si navzajem tady kvituji, se daji spocitat na prstech jedne ruky. Diskuse je fajn, odlisne nazory samozrejmost, mi ale chybi casto alespon spetka realistickeho pohledu ze strany tech nejvetsich kritiku. Respektuji nazory ze "do 70. minuty se na to proste nedalo koukat:, nebo ze "zapas od zapasu dokazuje Uhrin ze neni muzem na svem miste", nebo vykrik "to pozna i fotbalista z okresniho preboru ba i obycejna kucharka u plotny jen Uhrin ne!!" a "Uhrin musi v lete pryc!!!" - a dal uz radeji budu mlcet. Jak receno, respektuji tyto nazory, ale to je tak asi vse.

          • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

            Robinator     před 8 lety 11.04.2016 09:32 |  
            0 0

            už jen to, že si tu 'stěžujete', že si někdo stěžuje, je stěžování : )))

            • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

              Chlupp (přítel SN)     před 8 lety 11.04.2016 09:58 |  
              0 0

              Bárro zkus oleole.tv a můžeš sledovat každý zápas Slavie, pokud tedy nesledujes jinde...

              • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

                Barra     před 8 lety 11.04.2016 10:10 |  
                0 0

                Diky za odkaz, oleole neznam, kdyz jsem doma se snazim nejaky ten prenos najit, coz neni vzdy stejne snadne. Urcite to zkusim.

    • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

      goop     před 8 lety 11.04.2016 11:20 |  
      0 0

      Skvěle napsáno!
      +1

      • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

        Chlupp (přítel SN)     před 8 lety 11.04.2016 12:26 |  
        0 0

        Musis se bohužel proklikat přes reklamy, to je na par minut, ale můžeš sledovat každý zápas, který Tě zajímá;)

        • Re: Frydrych: Dobrý výkon, škoda ztráty bodů

          Barra     před 8 lety 11.04.2016 14:26 |  
          0 0

          Zkusim to hned v sobotu proti Sigme -;)