Fortuna liga

Slavia - Bohemians 1905 2:2

Slávisté před solidně zaplněným Edenem trestuhodně prospali první půlhodinu vršovického derby s Bohemians 1905 a prohrávali 0:2, Milan Škoda pak dvěma brankami jen srovnal na 2:2. Karel Piták v první půli neproměnil pokutový kop.

Slavia - Bohemians 1905 2:2 (1:2)
Branky:
 38. a 86. Škoda - 9. Deli (vl.), 32. Jindřišek (pen.) 

Slavia: Berkovec - Frydrych, Latka (33. Bílek), Deli, Jablonský - Černý (68. M. Vukadinovič), Souček, Piták, Zmrhal - Voltr (78. Kuchta) - Škoda

Trenér Dušan Uhrin udělal v základní sestavě oproti zápasu v Teplicích dvě změny, po zranění se vrátil na post levého obránce Tomáš Jablonský a vynucenou změnou bylo nahrazení zraněného Levana Kenii Radkem Voltrem. Slávisté bohužel nenavázali na dobrý výkon z Teplic, do utkání vstoupili vlažně a i slabý soupeř jim docela zatápěl. Hosté si připsali první střelu zápasu, první sporný zákrok předvedl na hranici pokutového území Černý na pronikajícího hráče klokanů a o minutu později přišel za vlažný a bohorovný přístup k utkání trest, centr zleva do malého vápna poslal za záda Berkovce bránící Simon Deli - 0:1. Vstřelená branka hráče Bohemians ještě více povzbudila, slávisté naopak jakoby ještě v 15. minutě zápasu stále spali. Další moment, kdy slávistům v hledišti zatrnulo, přišel v 17. minutě, kdy po vlastním přímém kopu přišla protiakce přímo ze Zlámalova výkopu, Deli dával malou domů Berkovcovi, o tom, že byl u míče před Čížkem dříve brankář Slavie, rozhodovaly centimetry. Teprve pak se slávisté aspoň trošku zmátořili a předvedli dvě akce, které mohly znamenat nebezpečí, jenže Škodovy přihrávky nebyly příliš přesné a počet slávistů, kteří útočníka Slavie doplňovali, byl příliš malý. V noční můru se pak zápas změnil v 30. minutě zápasu. Latka zahrál před napadajícím soupeřem efektně patičkou, jenže se u toho zranil. Slávisté navíc ihned ztratili míč, pustili soupeře do protiútoku, do jehož bránění se Latka pochopitelně nemohl zapojit, přišel Deliho skluz ve vápně a penalta. Tu proměnil Jindřišek, Latku vzápětí na hřišti nahradil Bílek. Stav byl 0:2 a to ještě stále Slavia v zápase nevystřelila. Naděje na obrat vypadaly naprosto mizivě. První střelu Slavie si připsal až v 35. minutě Souček, byla ale z dost velké dálky a mířila daleko vedle. V 38. minutě však Slavia zničehonic snížila, Škoda dostal míč za obranu a se samostatným únikem si poradil skvěle - 1:2. Teprve to slávisty vzbudilo a hned v následující minutě si vytvořili velký závar, ve kterém Škodovu další střelu, která mířila do sítě mimo dosah brankáře Zlámala, zablokoval jeden z bránících hráčů. Jenže vzápětí zase přišla tutovka hostí, Hubínek se uvolnil před pokutovým územím Slavie, poslal za Deliho Acostu, kterého skvěle vychytal Berkovec. A zase rychle na druhou stranu, slávisté centrovali zleva do vápna, kde Pauschek přišel do kontaktu s Voltrem a sudí Lerch odpískal druhou penaltu v zápase. K té se postavil Piták, jenže jeho pokus vyrazil Zlámal a stav tak byl stále 1:2! Z protiakce zase dalším obranným zákrokem zabrnkal fanouškům na nervy Deli, tentokrát poslal míč ale mimo tři tyče jen na roh. První půle, ve které slávisté hráli fotbal sotva čtvrthodinu, skončil zaslouženým vedením hostů 1:2.

Sešívaní vstoupili do druhé půle aktivně, již po dvou minutách kopal přímý kop z hloubi pole Jablonský, výborný míč proletěl jen těsně mimo dosah asi pěti nabíhajících slávistů. Na druhé straně chytil Berkovec pokus Čížka. V 53. minutě prošel dobře mezi Havlem a Krchem Zmrhal, jeho střelu ale lapil Zlámal. Slávisté oproti první půli viditelně přidali. V 58. minutě slávisté reklamovali pokutový kop za ruku jednoho z bránících hráčů poté, co v dobré pozici hlavičkoval Milan Černý místo na bránu ještě zpět do vápna. O chvíli později hlavička Frydrycha mířila jen těsně vedle. V 65. minutě nebezpečně obléhali hosté bránu Slavie, což ukončil surovým zákrokem v souboji o míč Černý a mohl být moc rád, že dostal jen žlutou kartu. Otřeseného Mosqueru pak nahradil Schick, Černého zase Vukadinovič. Slávisté tlačili a občas jim k tomu pomohl i nepřesný sudí Lerch, třeba když čistý souboj Škerleho s Vukadinovičem posoudil jako faul a daroval Slavii zajímavou standardní situaci. Po ní se v dobré pozici ocitl jeden ze slávistů, jeho střela ale byla sražena na roh. Deset minut před koncem slávisté ještě zvýšili obrátky, Škodu dvakrát vychytal v zajímavých pozicích Zlámal. Ve třetím souboji byl už ale Škoda úspěšnější, centr Bílka z hloubi pole mířil do vápna, šli do něj právě Škoda se Zlámalem, útočník Slavie byl ale u míče dřív a usměrnil jej do branky, Zlámal reklamoval faul marně - 2:2. Strhnout vítězství na svou stranu chtěli slávisté, šanci ale měli hosté, Acostův oblouček spadl na horní síť Berkovcovy brány, ten se jen díval. Na druhé straně další Škodův pokus zase vyrazil Zlámal. Víc už se nestalo a slávisté tak potřetí v řadě na domácí půdě nebrali tři body, tentokrát stihli vydolovat ze špatně se vyvíjejícího zápasu alespoň bod.

Trenér hostů Roman Pivarník řekl k zápasu toto: "Z mého pohledu jsme odehráli výborné utkání. Byli bychom spokojenější se třemi body, máme jen jeden, takže jsme trochu rozpolcení. Podařil se nám úvod zápasu, eliminovali jsme aktivní hrou nástup Slavie a dali jsme z toho dva góly. Občas jsme ale lehce ztráceli míče a soupeř z jednoho brejku snížil na 1:2. Pochválím tým, že celý zápas udržel emoce pod kontrolou, nakonec z Edenu i bod bereme. Je pro nás dobrá zpráva, že jsme už mimo sestupové příčky. Musíme teď ale zvládnout další zápas. Mosquera má problémy s žebry, uvidíme, zda je to jen naražené nebo zlomené. Za 13 utkání nám útočníci dali dohromady jeden gól. Ti hráči mají předpoklady a budoucnost, ale útočníci jsou od toho, aby dávali góly. Proto jsme dnes nastoupili se zkušeným Čížkem, který si umí naběhnout."

Dušan Uhrin doma opět nezískal tři body. "Jako skoro pokaždé jsme začali strašidelně. Dnes to byl extrém, dali jsme si vlastní gól a pak jsme inkasovali z penalty. 25 minut jsme hráli pasivně. Vzchopili jsme se po té třicáté minutě a konečně jsme hráli to, co hráči umí. Jsme schopní hrát v tempu, ale začátky máme strašné. Nezasloužili jsme si za ten začátek vyhrát. V druhé půli jsme soupeře téměř k ničemu nepustili a mohli jsme třeba i vyhrát. Ze sedmi domácích zápasů jsme vyhráli dva. Jsme schopni vyvinout velké úsilí, ale je to v hlavách hráčů, aby začali hrát zápasy v tempu od začátku. To je samozřejmě na zamyšlení. Musíme nastupovat doma do zápasu s větším sebevědomím. Dokázali jsme to proti Spartě, proč by to nešlo i proti týmům, co jsou v tabulce za námi. Musíme to do hráčů dostat. Kenia je hráč, který když je zdravý a připravený, patří do základní jedenáctky, takže samozřejmě chyběl. K Delimu nebudu nic říkat, on to ví sám. Penalt moc nekopeme, tohle bylo po dlouhé době. Máme na to tři hráče, ten kdo se na to cítí, kope. On je jako první. Vyčítat mu to nebudu, Zlámal to chytil dobře. Asi to měl dát víc nahoru. Ale nezdá se mi, že by to kopl vyloženě špatně. Škoda je pro nás úplně klíčový hráč, když je na hřišti, do poslední chvíle věřím, že dá branku. Kuchta je gólový, proto jsme si ho do áčka vzali, zatím se ještě trochu srovnává s tempem na tréninku. Až to zvládne, věřím, že tady za A tým bude hrát. Spokojený s tím, že jsme remizovali, samozřejmě nejsem."

13.kolo - Neděle 08. 11. 2015 15:00

Synot liga, 2015/2016
2 - 2
1 - 2
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

38. Milan Škoda
86. Milan Škoda

Bohemians Praha 1905
Bohemians Praha 1905

9. Deli(vlastní)
32. Jindřišek(penalta)

Komentáře (229)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Bohemians 1905 0:0 v 1. pol.

    steev (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 15:00 |  
    0 0

    Diky za birel.#hamba

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 0:0 v 1. pol.

      Gino     před 8 lety 08.11.2015 15:23 |  
      0 0

      Ja si poctive vystal frontu na alkoholicke pivo v hotelu. Pak jsem si poctive vystal frontu u vstupu a oni me s tim kelimkem dovnitr nepustili. #hamba

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 0:0 v 1. pol.

        MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 18:11 |  
        0 0

        nepivo venku i vevnitr. tak jsem si nedal nic. good byznys! #nepivo #nekvalita #hanba

  2. Re: Slavia - Bohemians 1905 0:0 v 1. pol.

    Chlupp (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 15:08 |  
    0 0

    Začátek zápasu a nějaký nový nevýrazný nudny chorál. ..co te je jako?? Jste se posrali??

  3. Re: Slavia - Bohemians 1905 0:0 v 1. pol.

    patras     před 8 lety 08.11.2015 15:13 |  
    0 0

    ... to je vážně sííííííííííla ! Nemám slov, sebranka....

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 0:0 v 1. pol.

      Euforak (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 15:26 |  
      0 0

      Né, že bych to nečekal, hrát bez zálohy není jednoduchý pro žádnej tým.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 0:0 v 1. pol.

        Kenny     před 8 lety 08.11.2015 15:56 |  
        0 0

        To je fakt. Je otázka jestli by nebylo lepší místo Pitáka a Černého postavit někoho z juniorky. Já mám obavu že to Uhrin nevnímá. Snad tam dá alespoň Mikulu aby po straně trochu běhal. Nebo stáhnout na stranu Voltra a dopředu Diopa nebo Vuka....

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 0:0 v 1. pol.

          marcocruz (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 16:04 |  
          0 0

          Černý je dneska(pokolíkáté už) opět strašný, bez rukou by nevyhrál jedinej souboj. U míče je pozdě a opět absolutně neatakován pošle přihrávku do zámezí.

  4. Re: Slavia - Bohemians 1905 0:1 v 1. pol.

    marcocruz (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 15:34 |  
    0 0

    Hned teď bych Deliho vystřídal, protože co dneska předvádí je jak ze sna. Celý je to úplně strašný. Bohemka může bejt v lize v jakejkoli sra*kách tak proti nám napálí vždycky nějaký haluze. Otřesnej výkon. Myslim, že slova otom, že Olomouc bychom s 10tisíci diváky v zádech porazili, teď hodně ztrácí na váze.

  5. Re: Slavia - Bohemians 1905 0:1 v 1. pol.

    Fallen (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 15:35 |  
    0 0

    To je zase zápas. No já se na to..

  6. Re: Slavia - Bohemians 1905 0:1 v 1. pol.

    Gino     před 8 lety 08.11.2015 15:39 |  
    0 0

    Tak a ja jedu domu, kamaradi. Na tohle nemam. Sebemrskač nejsem, abych takhle trpel :)

  7. Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 po 1. pol.

    pl3     před 8 lety 08.11.2015 15:54 |  
    0 0

    Bylo úplně jasné, jak Pitákova penalta dopadne. Panebože když si nevěřim tak to kopnu doprostřed, a ne jako pravák k pravý tyči tak, že půl hodiny před rozehráním penalty signalizuju, kam to půjde...

  8. Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 po 1. pol.

    Betynka58     před 8 lety 08.11.2015 16:01 |  
    0 0

    Když si vzpomenu na ty drsně kritizující příspěvky (oprávněné) po Olomouci, tak si myslím, že výkon v první půli (zejména v první půlhodině) ten špatný výkon proti Olomouci jednoznačně překonal.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 po 1. pol.

      PetCC     před 8 lety 08.11.2015 17:54 |  
      0 0

      Proti Olomouci to bylo mnohem horší.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 po 1. pol.

        koudys2 (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 08:43 |  
        0 0

        Slovo MNOHEM bych vynechal.

  9. Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 po 1. pol.

    Borris     před 8 lety 08.11.2015 16:03 |  
    0 0

    No přátelé je mi to nesmírně líto, ale to je fakt tragédie která není snad ani na úrovni druhé ligy. Django toho jak kdyby někdo vyměnil za nějakého jeho dvojníka, který je na hřišti poprvé. O půli bych ho hned stáhl, protože ten je v hlavě teď úplně na dně. K Bílčusovi posunout Frydrycha a místo Djanga na plac Mikula. A okamžitě dolů jeden z dvojice Piták nebo Černý. A na plac buď Vukadinovič a nebo Diop. Nebo klidně i Kuchta. Ale jako na vystřídání jsou snad všichni. Obrana nestíhá, záloha nepodrží a Škoďák aby se vepředu zbláznil, protože ho nikdo nedoplní a jen se to na něj nakopává. A Pitákova penalta. Ostuda! Takhle zkušený pardál to prostě musí dávat s prstem v nose. Od něj jako zkušeného se čeká že to zvedne. A takhle to zazdí. Tu penaltu kopnul fakt naprosto trapně. Naprosto ideální výška pro gólmana a ani to neumístil. Ostuda ostuda ostuda!!! Promiňte mi to, ale fakt jsem vytočený do běla.

  10. Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 v 2. pol.

    steev (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 16:26 |  
    0 0

    Vlajka good night left side v kotli??? To uz je moc!!!

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 v 2. pol.

      ZlaBednaEdna     před 8 lety 08.11.2015 16:57 |  
      0 0

      Priste se asi dockame hakace *blijici smajlik* neskutecna ostuda TS!

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 v 2. pol.

      Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 16:58 |  
      0 0

      Tak s obsahem te vlajky obecne se da jen souhlasit. Na druhou stranu politiku bychom do Edenu fakt tahat nemeli.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 v 2. pol.

        Fallen (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 17:20 |  
        0 0

        To ale platí i o svastice. Ale tady nejde o obsah, ale o to, kdo tu vlajku používá...

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 v 2. pol.

        steev (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 17:24 |  
        0 0

        Padesati kilova kreatura mava s predelavkou motivu GNWP.co dodat. Plus narusovani supportu temito zoufalci. Bezte si dat fight se spartanama hrdinove!

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 v 2. pol.

        Kara (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 17:29 |  
        0 0

        Good night left side je slogan používaný neonacistickou scénou, nikým jiným.

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 v 2. pol.

          steev (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 17:49 |  
          0 0

          Ten slogan stejne tak jako motiv je vykradacka antify.good night white pride.

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 v 2. pol.

            Kara (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 18:03 |  
            0 0

            Ano, to vím taky, ale pro vysvětlení nepřijatelnosti je logičtější poukázat na to, kdo ten slogan používá.

            • Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 v 2. pol.

              Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 21:51 |  
              0 0

              Aha, tak to je pod mou rozlišovací schopnost. Takhle do podrobna tedy význam té vlajky neznám. A myslím, že ani 99% návštěvníků Edenu. Předpokládám, že to bylo asi kvůli Bohemce a jejich některým ultra levicovým fans.

            • Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 v 2. pol.

              steev (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 16:00 |  
              0 0

              Logičtější by bylo napsat to jinak.zároveň mě nenapadlo že zde může být někdo kdo to neví.

              • Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 v 2. pol.

                Kara (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 20:39 |  
                0 0

                Já to ještě před pár lety taky nevěděla ;)

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 v 2. pol.

      MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 18:04 |  
      0 0

      beru za pokrok, ze ta vlajka nevlala na tyci nad kotlem a cely zapas, jak jsme to jiz zazili. vsichni vime, ze mezi "tvrdym jadrem" je tato sorta lidi a nic s tim delat nejde. nejde nijak zabranit, aby si kdokoliv prinesl nejakou vlajku, proto jsem rad, ze to zustalo takto jen u akce jedincu, ze nemeli ambici se tim prezentovat jmenem cele TS

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 1:2 v 2. pol.

      afro     před 8 lety 08.11.2015 19:19 |  
      0 0

      Já si myslím, že to chlapci vytáhli kvůli Bohemce, resp. části jejich fans podporující řekněme extrémní levici, resp. antifu a nebudou mít potřebu ji prezentovat v jiných zápasech. Jen konstatuju, neobhajuju.

  11. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    jufoun (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 16:58 |  
    0 0

    Prvni pulka tradicni bida. Jeste ten Karlos a jeho penalta, jako zacek.
    Aspon ze se ve druhe pulce bojovalo a trochu se stestim po chybe Zlamala, jsme uhrali plichtu.

  12. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    mart     před 8 lety 08.11.2015 17:03 |  
    0 0

    videl sem jen druhou puli, na chorvatxky tv pres stream, .... ale libilo se mi to. slusny tempo.
    remizu s kloakanem beru. je to hnusnej mansaft.

  13. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    Betynka58     před 8 lety 08.11.2015 17:35 |  
    0 0

    Třetí domácí zápas za sebou, kdy Slavia první půlhodinu totálně prospala. To už je vážně na zralé na pořádnou sodu, takhle přece nemohou hráči k začátku utkání přistoupit! Zmrhala jsem si v první půli prakticky nevšiml, holt při poměru jeho vydařených a zkažených zápasů 1:5 se dočkáme dalšího jeho lepšího výkonu asi zase až na jaře. A to si tentokrát Slavia na sudího rozhodně nemůže stěžovat. Nezbývá než doufat, že na Slovácku opět překvapí, tentokrát příjemně.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Gino     před 8 lety 08.11.2015 17:40 |  
      0 0

      Jestli chtěj takhle potěšit fanoušky a nalákat je na stadio, tak to tedy opravdu ne. Druhej poločas už jsem na stadionu nevydržel, ale minimálně v tom prvním si museli Číňani říkat: "tvl, všechny v červenobílym vyrazit a ty v tom zelenym koupit". Jak je sakra možný, že s náma blbá Bohemka tak cvičila? Styděl jsem se.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        Kara (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 17:41 |  
        0 0

        Druhá půlka byla o něco lepší, ale pořád spoustu nepřesností, špatná poziční hra. Ale šance ta otočení byly, to zase ne, že ne.

  14. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    AdJap     před 8 lety 08.11.2015 17:47 |  
    0 0

    No...nakonec můžeme bejt rádi za ten bod, když nám ho Skodovka vystřílel těsně před koncem. Jestli chceme hrát příští rok na špici a o poháry, tak se ale nedá nic dělat a v zimě opravdu musíme řádně posílit a s některými hráči se rozloučit. Ztrácet doma body s Olomoucí, Bohemkou a dalšími týmy ze spodku, to si prostě pohárový aspirant může dovolit 1, 2x za sezonu a ne opakovaně. Konkrétní jména na výměnu si asi každý dosadí, ale hlavně to musí vidět trenér, což se snad děje...

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      bongor     před 8 lety 08.11.2015 17:58 |  
      0 0

      No jo,jenže dosud nejlepší hráč Deli se předvedl jko by ho někdo vyměnil/jak už tady řekl kolega/.Další problém je nasazení po celý zápas a nejen když máme náladu.
      Nebo snad jsme klokany ,vážně ohrožené sestupem,litovali?

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        VitK     před 8 lety 08.11.2015 18:43 |  
        0 0

        Bongore, Deli sice dnes v 1. půli nehrál to, co poslední dobou, ale byl to pro něj zápas blbec. Ani jedna z dnešních gólových situací nevznikla jeho vinou. V obou případech přecházela ztráta na půli. Poprvé zbytečně ztratil myslím Škoda, podruhé myslím Černý. Ten centr blokovat musel. Nabíhal za ním hráč a byl by sám. A při pentli šel na něj Klokan sám, dělal kličku a měl rychlost. Neřešil tedy zrovna ideálněten další brejk, ta slabá hlavička domů Berkovcovi. Do konce půle byl nejistej, pochopitelně, v druhý ale zase suverénní.

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          Travinho     před 8 lety 08.11.2015 19:02 |  
          0 0

          V druhé půli suverénní? To asi neposuzuješ jeho extratragické centry. Ne, dneska mu to prostě nešlo, lepší bude zapomenout...

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            zeleznik2     před 8 lety 08.11.2015 21:36 |  
            0 0

            Tak tak Deli měl jít ven o půli bylo na něm vidět, že je hotový a ty centry děs.

            • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

              koudys2 (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 08:49 |  
              0 0

              Měl jít ven? Chlapi, Vy tu blázníte. I přes ty dvě hrubky působil vzadu naprosto jistě a dovolil si věci, které by si nikdo po předešlých ´hloupostech´ nedovolil. Na vystřídaní tam byli jiní adepti.

              • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

                zeleznik2     před 8 lety 09.11.2015 17:09 |  
                0 0

                Bohužel psychicky na tom nebyl dobře, to bylo vidět při rozehrávce, kam to rozehrával?jestli si se díval pozorně, tak si to musel vidět, v druhé půli jediný dobrý centr!!!a to je sakra málo, po půli ven a ani jeden či dva dobré obranné zákroky na tom nic nezměnily. Samozřejmě trio Souček, Zmrhal, Černý bylo ještě horší. Bohužel Simon nemá rozehrávku v každém zápase.

                • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

                  Kenny     před 8 lety 09.11.2015 18:01 |  
                  0 0

                  Souček???? Snad Piták ne?

                  • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

                    zeleznik2     před 8 lety 10.11.2015 16:31 |  
                    0 0

                    Souček, kde se nacházel, když Latka byl ošetřován?musel zaskakovat Deli a pentle....A byl vůbec na hřišti?já ho snad ani neviděl... Zmrhal a Černý však byl na stejné úrovni.

                • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

                  Kenny     před 8 lety 09.11.2015 18:03 |  
                  0 0

                  A Deli že nemá rozehrávku v každém zápase???? Vždyť je jedinej z obránců, kterej se nebojí rozehrát kolmo!!!

                  • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

                    zeleznik2     před 8 lety 10.11.2015 16:34 |  
                    0 0

                    Kolmo a kam?nezlob se, Deliho mám rád, ale ta rozehrávka mu fakt nejde, v druhé půli jsem viděl jeden povedený centr, ale nebyl sám, pan Zmrhal nedokázal přihrát snad ani na jeden metr.

                • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

                  koudys2 (přítel SN)     před 8 lety 10.11.2015 08:38 |  
                  0 0

                  Simon je obránce, stoper. Proč zrovna on by měl mít bůh ví jakou rozehrávku. Tu má mít především záloha. A i přesto si myslím, že Deli v předchozích zápasech dokázal, že kopácí techniku nemá vůbec špatnou.

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            VitK     před 8 lety 08.11.2015 21:57 |  
            0 0

            Vzadu byl suverenní.

            • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

              Travinho     před 8 lety 09.11.2015 08:09 |  
              0 0

              My jsme v druhé půli potřebovali spíš suverenity v rozehrávce. Nehledě na to, že Bohemka pak útočila maximálně ve 2 lidech.

            • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

              zeleznik2     před 8 lety 09.11.2015 17:12 |  
              0 0

              Vzadu možná ano, ale chyby udělal to je bez debat, 1/vlastní gól, to se může stát, stává se to i jiným fotbalistům, centr měl sice pokrýt Frydrych, ale nejméně 80%viny na gólu nese Simon. 2/ faul ve vápně, podle mne zbytečný, ale chyba byla spíše u Součka, ten měl zaskočit za Latku a Berky opět nevyběhl. 3/nepokrytí Agosty, v druhé půli a vůbec s tímto hráčem měl obrovské problémy. Nevím, ale já bych ho zkusil na DZ, horší než Souček být nemůže.

  15. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    spino     před 8 lety 08.11.2015 18:00 |  
    0 0

    Mohl bych se prosím zeptat někoho z tvůrců choreografií na Tribuně Sever, proč se poslední dobou objevuje téměř pravidelně vedle krásných slávistických barev červené a bílé také barva černá?

    Vždyť je to estetický hnus. Dát vedle světlých čistých barev temnou černou. Navíc nevím, zda-li někdy v historii měla tato ošklivá barva něco společného se Slavií. Fakt tomu nerozumím...

    Jaký na to máte názor vy?

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      steev (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 18:03 |  
      0 0

      Nechci ani domejslet proc tam ta cerna je.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        spino     před 8 lety 08.11.2015 18:08 |  
        0 0

        Nechci aby to vypadalo, že mám něco proti černé, sám se oblékám nejraději do černého, nebo tmavých barev, ale ke Slavii to vůbec nepasuje. Kdyby tam byla modrá, tak to je jiná. Historiky jsme měli modrá čísla a navíc by to byl symbol slovanské trikolory, což odkazuje na kořeny Slavie. Ale dvě slávistické barvy myslím bohatě stačí, tak proč vymýšlet nějaké vylepšováky? ;)

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Deba     před 8 lety 08.11.2015 18:11 |  
      0 0

      V kombinaci s dnesni vlajkou GNLS, kolovratem atd. myslim, ze je to celkem jasny...upozornuju tu na to uz nejakej ten patek...

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        spino     před 8 lety 08.11.2015 18:18 |  
        0 0

        Aha. No, to jsem ani nechtěl domýšlet. I když je pravda, že v minulosti se v jedné diskuzi (o protektorátním choreu) objevilo tohle a z toho mi bylo asi týden nevolno. Obvzlášť vybrat na obrázek místo takových osobností jako je Bican, Plánička či Veselý tohohle zločince je hodně přes čáru.

        http://files.uloziste.com/ac311ea38b2df01d/slavia.jpg

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          steev (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 18:28 |  
          0 0

          Tak pokřik Hess Hess Rudolf Hess....je slyšet od některých jedinců poměrně často.

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            afro     před 8 lety 08.11.2015 20:08 |  
            0 0

            Ježíš, to jsou mentálové, to snad není možný...

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        Steve2924 (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 18:38 |  
        0 0

        Drazí paranoici, černá je univerzální barva, která se hodí ke všemu. I když ty černý pruhy uplně nechápu. V ostatních choereích vypadala dobře.
        Vlajku GNLS si holt část lidí přinesla. Zdaleka ne všichni z toho byli nadšení a jestli jsem dobře pochytil. Tak Krasoňovi se alespoň povedlo zamezit jejímu vyvěšení pod kotlem.
        Kolovrat je SLOVANSKÝ symbol.

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          Kara (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 18:50 |  
          0 0

          Na sestřihu je ale v cca 76. minutě poprvé (a pak i v 85., když padl druhý gól SKS) vidět, jak je pověšená přes nápis ULTRAS přímo za brankou, což je tedy dost viditelné místo...

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            Steve2924 (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 19:00 |  
            0 0

            Přeci jen z druhé strany (z kotle) nemám přehled co bylo vyvěšeno. Jen jsem si všiml, že si tam K něco s jedním v černé mikině chvíli vyříkával a šaškovali tam s tou vlajkou v rukách a pak si ji někam sklidili. Takže věřím, že tam mohla chvíli viset.

            • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

              Kara (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 19:02 |  
              0 0

              Jasně, tomu rozumím, spíš poukazuju na to, že je to zvěčněno na záznamu (min. 10 minut), což není dobré. Shodou okolností zrovna v době tlaku a několika šancí.

            • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

              steev (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 19:10 |  
              0 0

              No jo možná jsem paranoik a možná jen vidím to co jiní radši ne.Já si příště přinesu vlajku GNWP a děda co chodí pod nás je možná komouš tak ten si vezme srp a kladivo a je tam ještě pár lidí co volili zelený..... Ať jdou s touhle sračkou do prdele!Krasoň jim možná něco řek ale evidentně jich je víc,sice vypadaj jak kdyby vylezli z koncentráku ale dělaj si co chtěj.

              • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

                Deba     před 8 lety 08.11.2015 19:45 |  
                0 0

                presne tak...kdyz tam prijdu s vlajkou GNWP nebo Antify, tak uz vidim, jak mi Krason rekne, ze v pohode, ale at s tim jdu jenom trochu na stranu...uz me tyhle smesny omluvy, vymluvy a zavirani oci dost vytacej...

              • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

                Guly (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 19:57 |  
                0 0

                Můžeš to zkusit. :-)

                • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

                  Deba     před 8 lety 08.11.2015 20:01 |  
                  0 0

                  diky, ale na to se mam moc rad :D

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          Deba     před 8 lety 08.11.2015 19:49 |  
          0 0

          a kolovrat muze bejt slovanskej symbol, jak chce, ale vsadim se, ze kdyby ten symbol nevypadal tak, jak vypada, tak by pro tuhle sortu lidi nebyl zdaleka tak lakavej, ne nahodou ho nackove radi pouzivaj...

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            Karlsson (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 20:27 |  
            0 0

            Přesně. Vůbec mi nejde o to, jestli to doopravdy je slovanský symbol, nebo ne. Ty lidi ho mají tak v oblibě, protože připomíná něco jiného. Tohle + odchod Strašáka a s tím spojená změna skladby pokřiků (chorálů) u mě vyústila v nechození do kotle.

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            Steve2924 (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 20:36 |  
            0 0

            Pokud si dobře pamatuju, tak ta vlajka patří skupině Slavic Brothers (Slovanští bratři). Jestli v tom nějakej pomatenec vidí svastiku a skrytýho hitlera tak ať si zajde pro prášky.

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            Eluin (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 21:48 |  
            0 0

            Já si příště vezmu figurku Svantovíta, když jsme u těch slovanských symbolů :).
            Na bude na stadionu veselo.

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          honza_sl     před 8 lety 08.11.2015 21:07 |  
          0 0

          Taaak určitěěě :-)


          Tak proto je vyřváváno jméno slavného ochránce a přítele slovanů Hesse. Tak proto borci ukazují zvednutou paží, to je totiž samozřejmě pozdrav Slovanů, nikoli nacistů, fašistů či Římanů. A proto bylo to choreo o protektorátu jako opravdu významným slovanským období. :-)

          Ale vážně, nezpochyňuji, že Ty víš, že kolovrat je snad staroslovanský pohanský symbol, ale jsem přesvědčen, že většina těch lidí v kotli, na stadionu i u televize ne. A v souvislosti s jinými věcmi si to prostě zařadí jasně, i kdyby ti kluci, co to používají, neměli s jakýmsi matným, pocitovým fašismem (spíš než nacismem) nic co do činění. Prostě to, že v kotli je "větší než malé" množství dost krajních nacionalistů a kryptonácků, je bohužel fakt (ale je to tak i v jiných kotlích). A podle mě by na veřejnosti měla být propagace (quasi)nacistických a (quasi)komunistických symbolů trestná. Minimálně je to ostuda a je to dost v rozporu s pověstí o SKS jako klubu intelektuálů.

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            Steve2924 (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 21:15 |  
            0 0

            To je furt klub intelektuálů.... víš kolik intelektuálů bylo nacistů? Víš kolik intelektuálů bylo komunistů? A vůbec co je to ten intelektuál?

            A víš vůbec, že ta vlajka s kolovratem opravdu patří někomu z těch debilů v černým?

            • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

              honza_sl     před 8 lety 08.11.2015 21:51 |  
              0 0

              Samozřejmě to nevím. Ale pokud si pamatuji, všechny tyto věci, co jsem jmenoval, plus další, se nacházely v prostoru kotle (tedy, pokud se nemýlím, prostoru TS). A nikde jsem nezaznamenal od představitelů TS odsouzení těchto věcí. To mě děsí mnohem víc, než pár blbečků, co sní o bílé síle. Prostě jestli chce být TS chválena za podporu a chorea (tedy pozitiva, k nimž se hlásí jako celek), tak musí být připravena i za kritiku a odsudek za tato velká negativa (opět jako celek). Jsem hluboce přesvědčen, že kdyby chtěla, dokázala by TS proti tomu něco udělat.

              Ohledně intelektuálů - bylo jich jako nacistů i komunistů nepochybně hodně. Kdo je intelektuál - inu, obecně vzato člověk s určitou úrovní vzdělání a schopností kriticky přemýšlet, odmítat zjednodušující řešení.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      afro     před 8 lety 08.11.2015 19:31 |  
      0 0

      Já na to mám názor, že mi černá nevadí. Díky černé mnohdy více vynikne červenobílá.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      subHuman     před 8 lety 08.11.2015 22:58 |  
      0 0

      Jednou pro vzdycky:
      Cerna je barva TS, stejne jako cervena a bila. Zadnou symboliku ve smyslu "schwarz-weiss-rott" v tom nehledejte. Snad kazdy chape, ze nelze pracovat jen se 2 barvami. A kombinace napr. se zlutou a modrou jaksi neni to prave, ze...

      Co se tyce tech dalsich diskutovanych veci co se dnes udaly v kotli, svuj nazor na to mam, ale nejdriv si to musime vyresit mezi sebou.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        Kmotr (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 08:32 |  
        0 0

        Bylo by fajn,kdyby jste se k tomuhle vyjadrili a to verejne pro vsechny (az se dohodnete mezi sebou.)
        Pokud se totiz tohle stane beznou soucasti v kotli,tak se presouvame jinam.
        Jenom podotykam,ze stejne by jsme reagovali i kdyby tam nekdo maval s GNWP.
        Jde o princip a ne o to,kdo v co veri..
        Politika do kotle Slavie proste nepatri. A jestli zacne,tak to s nami jako s celkem pujde z kopce..

  16. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    mpik     před 8 lety 08.11.2015 18:16 |  
    0 0

    Taky jsem nejdřív v duchu nadával Delimu, ale pak jsem si vzpomněl na reprezentanta Procházku proti Turecku. Dělí dvakrát nevypustil, jen proste spatne trefil. Simon dnes nabral kopec smuly, ale porad byl jedním z nejaktivnějších na hřišti. Víc me stvala pasivita jiných hracu.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      VitK     před 8 lety 08.11.2015 18:44 |  
      0 0

      Přesně tak, píšu o tom výš Bongorovi. To nebyly Deliho chyby, on měl jenom smůlu.

  17. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    Tealc     před 8 lety 08.11.2015 18:18 |  
    0 0

    Za to, jak jsme vstoupili do zápasu, si víc než bod nezasloužíme. Zoufale nám chybělil kreativní záložníci. Takhle máme alespoň bod a ne úplně zkaženou nedělil.

  18. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    Humessi     před 8 lety 08.11.2015 18:21 |  
    0 0

    Přijel jsem domů a pořád nasranej. Ve 30.minutě jsem měl skutečně chuť odejít, měl jsem totální vztek. Je pravda, že v tomhle zápase jsme si vybrali kopec smůly. Deliho nevidím, jako jeden z mála byl hodně aktivní a bohužel hasil situace i za jiné hráče, vlastňák mu nevyčítám vůbec, penaltu jo, tam byl pozdě, podcenil to. Co ale nemůžu rozdejchat je opět výkon Černého a to, že penaltu kopal Piták. Když si vzal míč, věděl jsem, že to nebude gol. V neposlední řadě bych chtěl říct, že si Mosquera trochu ten zákrok zasloužil, je to pro mě trochu zmrdeček, ALE zranění mu určitě nepřeju.

    Zajímal by mě Váš názor na faul Zlámala (po podklouznutí) - neměl dostat spíš ČK a taky neměl rozhodčí nechat výhodu? Měli jsme totiž loženku

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      lassiter     před 8 lety 08.11.2015 18:29 |  
      0 0

      Loženku jsme neměli, míč měl hráč Bohemky a až poté ho tuším Piták vzápětí vybojoval.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Travinho     před 8 lety 08.11.2015 19:35 |  
      0 0

      Měl to pustit, nehledě na to, že podle záznámů to faul ani nebyl.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      zeleznik2     před 8 lety 08.11.2015 21:53 |  
      0 0

      Taky jsem měl ten stejný pocit a pár lidí z okolí to opravdu zapíchlo. Deli byl vskutku jeden z mála aktivních hráčů, ale dnes u něj bohužel převažují negativa. Tragická rozehrávka tomu všechno dalo korunu,ale Černý a Zmrhal daleko horší. Bohužel Karel na pětku neměl chodit, tipovali jsme, že jí nedá. Faul Zlámala byl posouzen, že nešlo o vyloženou šanci a navíc za ním stáli obránci, takže nebyl poslední, ale kouknu na pravidla. Jo a Mosquer si zranění způsobil spíše sám aspoň od nás to tak vypadalo. Zlámal měl dostat 2 žlutou za zdržováni hry a pár žlutých si zasloužili za padavé výkony i někteří hráči Bohemky.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Nosorozec     před 8 lety 08.11.2015 22:43 |  
      0 0

      U týhle situace bych ocenil výkon kotle. Dokázal svými nadávkami Zlámala natolik vypsychovat, že se rozhodl machrovat kličkama a riskovat. :D

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        Nosorozec     před 8 lety 08.11.2015 22:44 |  
        0 0

        Co se týče ČK, tak asi nebyla udělená správně, protože se tam tušim ještě stihnul za Zlámala vrátit jeden z obránců Bohemky a Zlámal tudiž nebyl poslednim hráčem svýho týmu.

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          Travinho     před 8 lety 09.11.2015 08:10 |  
          0 0

          Ale takhle pravidla nehovoří! Pokud jde o zastavení gólové šance, tak má následovat červená karta. Poslední hráč je jen pomoc při výkladu pravidel, důležitější je, že se musí jednat o gólovku a to nepochybně byla. Nicméně dle mého to ani nebyl faul.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        zeleznik2     před 8 lety 09.11.2015 17:13 |  
        0 0

        Kotel výborný, ale tu petardu si mohli odpustit, to byl smrad a zase nebylo dobrých 10 minut nic vidět.

  19. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    asanin     před 8 lety 08.11.2015 18:25 |  
    0 0

    Třetí zápas doma za sebou nastoupíme tak, že si z nás Dukla, Olomouc a Bohemka dělají dobrý den... Po obdržených gólech se snažíme honit výsledek... Opět se potvrdilo pravidlo, že bez Kenii = ofenzivní neschopnost... Doufám, že už definitivně tohle otevřelo všem oči, že v zimě nepotřebujeme 3-4 hráče, ale minimálně 7... Černý je hráč pro divizi, Karel Piták pro silvestrovské derby...

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      steev (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 18:35 |  
      0 0

      Prosim tě Karla vůbec neřeš to je uplně mimo,díky!

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        japoko     před 8 lety 08.11.2015 20:12 |  
        0 1

        Proč bto mělo být mimo? Prostě hraje dlouhodobě totální h.ov.no a lepší už to sotva bude! Stejně tak Delimu chybí na stoperu dlouhodobě jistota! A to jsou fakta, ne ty přání místních taky odborníků! A stejně jako Karel, tak ani Míňa to hrát nemůže!

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          steev (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 15:58 |  
          0 0

          Nikoho jinýho než Karla na jeho pozici nemáme.Karel u nás zůstal jen proto že ho uprosili jinak měl namířeno do Hradce.Jeho výkon nebyl ani zdaleka nejhorší.A že už to není ono to vím i on sám,proto taky už smlouvu prodlužovat ani nechce.A navážet se do klubové legendy je ubohost zvlášť k okolnostem ještě větší.

  20. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    pinochet     před 8 lety 08.11.2015 18:26 |  
    0 0

    Žumpa žump. Proti předposlednímu a kartami oslabenému týmu s evidentní podporou rozhodčího plichtit je neomluvitelné. Již jsem to sem jednou psal, ale hráči jako Černý, Piták, Voltr či Vukadinovič nemají ve Slávii s ambicemi žádnou budoucnost. Dnes to opět potvrdili. Musíme sehnat ještě jednoho playmakera k věčně zraněnému Keniovi, další min. dva útpčníky, oba kraje zálohy a jednoho obránce. Bez nich se na tabulku ani nedívejme.

  21. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 18:30 |  
    0 0

    Simon mel den blbec, ale jinak ma skvely momenty. zadny stridani neprichazelo v uvahu, potreboval se do toho dostat a taky nakonec dostal. v prvni puli chybel duraz, herne se ne vse povede, ale nemuzeme stepovat metr od soupere. celkove zklamani, svatecni divaci neodmeneni, priste buda zas 5. skoda

  22. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    malan (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 18:34 |  
    0 0

    To byl dnes hnusny zazitek...Nejdrive jsem si myslel,ze prichazim na matejskou,nasledovalo odporne nepivo,odporny fotbal,odporni nackove v kotli,silene fandeni a vubec to stalo za hovno.Vubec se mi na Pribram nechce jit...

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      steev (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 18:40 |  
      0 0

      Chápu.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Gino     před 8 lety 08.11.2015 19:44 |  
      0 0

      Bohužel přesně tak. Jestli tohle měla být reklama na Slávii, tak hodně špatná. A to jak pro hypoteticky nové fandy, tak pro nové majitele.

  23. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    Azor     před 8 lety 08.11.2015 18:36 |  
    0 0

    no to utkani zacalo tak, jak se dalo predpokladat. bez levana jsme nebyli schopni vubec nic vymyslet dopredu, takze kombinovani se radeji ujali klokani

    pitak uz na prvni ligu vubec nema, mozna tak na druhou treti .. casto stoji pozicne spatne, kazi jednoduche prihravky a o kondicce ani nemluve a ta penalta, co nas pravdepodobne stala tri body uz je jenom tresnicka na dortu. a co se tyce cerneho, tak ted nema vubec na profesionalni fotbal .. co tam ten kluk dnes zas predvadel, to vypadalo jako kdybych si na hriste stoupl ja. absolutorium patri samozrejme skodovi, co se tyce voltra, tak ten byl zase nulovy .. jsem rad za kuchtu, ktery dostal sanci misto nej

    s vykonem bilka jsem spokojenej, frydrych je proste stoper a ne krajni obrance .. jablonskemu to dnes neslo a ikdyz se tlacil hodne dopredu a nabizel se , tak deli to furt cpal na druhou stranu, deli dnes kazil silene, jednoduche prihravky uplne spatne a dva goly
    soucek mel taky slabsi zapas, ale to je i tim, ze nebyla zadna zaloha pred nim.
    zmrhal opet dalsi podprumerny vykon, nechapu jak muze zahrat tak diametralne odlisne zapasy, kdyz ho srovnam s tim minule. Co tomu dnes chybelo byli hlavne dva poradni zaloznici misto pitaka a cernyho

  24. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    SLAVIESTA     před 8 lety 08.11.2015 18:45 |  
    0 1

    Deli je jeden z mála hráčů, kterému balon nepřekáží(např. oproti Součkovi, ať si ho chválí kdo chce, jak chce) Dnes měl Deli zápas blbec, to se může stát každému. Piták už na hřiště nepatří, doufám, že dnes skončil. Černý může děkovat, že nedostal červenou, faul je jeho základní fotbalový prvek, je to horší náhradník. Bod je zlatý, už to vypadalo na porážku. Nástup do zápasu je věcí trenéra, s tím si musí v kabině poradit. Tolik můj názor, názor starého fandy Slavie.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Falk     před 8 lety 08.11.2015 18:55 |  
      0 0

      Ty začátky jsou neuvěřitelné ,je to věc trenéra a nástupy do zápasů moc nezvládá .Škoda je naprosto náš klíčový hráč,je to borec.
      Dlouhodobě máme špatný střed a křídla se nechci bavit .Prostě to Zmrhimu a Černému nejde.Jeden zapas z mnoha ,to prostě nejde .

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        Faris (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 19:20 |  
        0 0

        Přesně, od derby po 10-minutách tuším, jak to dopadne. Dukla i Olomouc nás prostě přehrávali, takže výsledky blbé. Naopak v Teplicích aktivní hra, čekal jsem vítězství.
        Ale nechápu to, je to jen v hlavě: na Olomouc stejná sestava jak v derby a Olmík nás přehrával. V Teplicích zas od začátku super výkon. A dnes jsme v prvních 10minutách měli balon tak 20%.
        Není to o zraněných hráčích, soupeři, je to v hlavě..
        Škoda té šance ŠKody v 90min, to by byla euforie. Tak snad na SLovácku 3 body..

  25. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    zeleznik2     před 8 lety 08.11.2015 18:55 |  
    0 0

    tak teď jsem dorazil ze stadionu. Dojmy výborné, co se týče atmosféry, fantastická návštěva, přes 13 tisíc, bohužel výkon opět hrozný, v prvních 30 minutách dokonce hrůzostrašný, ale celkově lepší než s Olomoucí, asi protože dnes jsme aspoň remizovali. Za výkon v druhé půli jsme si nejméně bod zasloužili. Citelně chyběl Kenia, bez něho, tým hraje bez myšlenky, bez nápadu, kraje špatné, Štohanzl věčně zraněný a Zmrhal s Černým nejsou adekvátní náhrady, na oba jsem pečlivě zaměřil pečlivě, Miňa snad dva doteky s míčem za první půli, Zmrhal pomalý, nebrání, prostě celkově špatný, stejně jako skoro celé mužstvo. Piták snad nejlepší ze zálohy, ale zahodil penaltu, která přišla v důležitý okamžik a věřím, že kdyby jí proměnil, tak jsme dnes vyhráli. Zklamal Deli dva dobré obranné zákroky, ale bohužel opět tristní rozehrávka a navíc svůj dnešní výkon korunoval vlastním gólem a penaltovým zákrokem, vše stihl za 30 minut. Ale horší než on byli ještě Zmrhal a Míňa. Milan Škoda opět vyčníval nad ostatními, dva góly plus další šance. Nebýt jeho, tak další porážka doma. Bohužel musíme si přiznat pravdu, mužstvo na lepší než nějaké páté místo prostě nemá, v zimě velký třesk a jaro na sehrání mužstva. Pokud neporazíme týmy jako je Olomouc nebo Bohemka nemůžeme pomýšlet na vyšší příčky.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Betynka58     před 8 lety 08.11.2015 22:08 |  
      0 0

      Míňa dva doteky s míčem v první půli? To jsem se asi díval na jiný zápas, naopak ze záložníků byl v první půli rozhodně nejaktivnější, rozhodně se mi líbil víc než Zmrhal a Piták.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        zeleznik2     před 8 lety 09.11.2015 17:16 |  
        0 0

        To těžko, ikdyž jsem ho viděl lépe až v druhé půli, kdy se strany otočily. Ne Míňa špatný, v druhé půli doslova tragický, vůbec nevěděl, co hrát, navíc to byl tuším on, kdo ztratil míč na půlící čáře, ze které přišla penalta, ano byla ta jeho strana, čekal jsem, že ho Dušan sundá už o půli. Piták rozhodně nejlepší ze zálohy, kdyby dal pentli, tak byl hvězda. Zmrhal souhlas, ten to pojal jako plážový dýchanek, Voltr nevýrazný a Souček špatný.

  26. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    zeleznik2     před 8 lety 08.11.2015 18:57 |  
    0 0

    Ještě jsem zapomněl zhodnotit výkon rozhodčího penalty si obhájí, ale minimálně měl písknout ještě jednu pro nás, když ne první, tak druhá ruka byla jasná, jsem zvědavý na opakovaný zákrok, stejně jako na skluz Deliho.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Alanor (admin)     před 8 lety 08.11.2015 18:59 |  
      0 0

      Není to tak, rozhodčí spíš pomohl nám, protože penalta na Voltra nebyla.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        Tealc     před 8 lety 08.11.2015 19:02 |  
        0 0

        Z mého pohledu z východní tribuny byla jasná!

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          Steve2924 (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 19:23 |  
          0 0

          No ze záznamu fakt ne.

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            PetCC     před 8 lety 08.11.2015 20:59 |  
            0 0

            Záznam jsem neviděl, ale když rozběhnutý hráč vrazí do stojícího, tak to faul je.

            • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

              PetCC     před 8 lety 08.11.2015 21:13 |  
              0 0

              Tak sem si záznam našel a už chápu, kde je problém. Já to viděl ze stejného pohledu jako rozhodčí a tak jsem jasně viděl, jak bohemák rukou Voltra strčil. Prudce mu zezadu pod žebra vrazil loktem.
              Žádnej záznam není z úhlu, kde je to vidět, takže chápu pochybnosti.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        zeleznik2     před 8 lety 08.11.2015 21:33 |  
        0 0

        No to je polemika pokud jí písknul Bohemce nám prostě musel taky. Když ne za Voltra tak za dvě jasné ruce určitě takže s tím pomáháním bych to to jasně neviděl.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Travinho     před 8 lety 08.11.2015 19:36 |  
      0 0

      Rozhodčí byl žalostný na obě strany...

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        Slawek     před 8 lety 08.11.2015 20:10 |  
        0 0

        Pak nebyla ani penalta za zákrok Deliho. Naprosto čistě, špičkou v perfektně odvedeném skluzu vypíchnul míč do zámezí. Ten byl prostě pryč a co se dělo potom rozhodně na penaltu nebylo. Seděl jsem přímo nad tou situací a u mě by si to tento velmi nepřesný rozhodčí z Prahy (klokan?) rozhodně neobhájil. Penalta na Voltra možná nebyla zcela jasná, ale protože neměl pan Lerch čisté svědomí raději už se toho zbavil. S pokřikem TS, že píča je Damková nesouhlasím, mělo zaznít tradiční soudce ven a nebo, že Lerch je č...k.

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          Karlsson (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 20:16 |  
          0 0

          Taky jsem si na stadionu říkal, že to byl super zákrok Deliho, ale na videu je jasně vidět, že si ten míč píchl bohemák a Deli ho fauloval.

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            Marcelo10     před 8 lety 08.11.2015 20:42 |  
            0 0

            Hosi..co blbnete? "Byt fanouskem" by nikdy nemelo znamenat "byt neobjektivni" - chovate se jak Spartani, toto nam Slavistum neni blizky. Faul Deliho byl absolutne jasnej, sel tam jak blazen a to, ze ten hrac nadskocil vubec nevadi, taky bych si nenechal zlomit nohy. A na druhe strane se Voltra nikdo ani nedotkl, takze jsem se opravdu radoval kdyz Karel nedal - takovou Slavii nechci videt.

            • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

              Slawek     před 8 lety 08.11.2015 21:01 |  
              0 0

              Omlouvám se, teď jsem si pustil záznam a je to tak, fauloval Deli. Objektivní jsem, ale z hlediště to rozhodně tak jasné nebylo. To tedy ne.

            • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

              Karlsson (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 00:13 |  
              0 0

              Vždyť jsem psal, že jsem to pouze jen špatně viděl na stadionu.

  27. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    bububu (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 19:25 |  
    0 0

    Tak dneska jsme ztratili vlastní blbostí 2 body, škoda. Bohemka byla zoufalá, my bohužel taky.

    Deli si snad na zápas vsadil, jinak si jeho absurdně tragický výkon nedokážu vysvětlit. A ne, ani v druhém poločase nehrál dobře, dnes to byl jeho suverénně nejhorší zápas za Slavii. Doufejme, že to bylo pouze jednorázové selhání.

    Naopak dnešek již snad konečně všem ukázal, že hráči jako Černý a Piták musí hned v zimě skončit! Pokud má Karel v sobě alespoň trošku soudnosti, tak v zimě ukončí kariéru, na hřišti nám bohužel škodí. Milan Černý je bohužel naprosto k ničemu, přínos hře jedna velká nula.

    Jestliže chceme vůbec bojovat na jaře o poháry, tak musíme zcela zásadně přestavět kádr. Dejme tomu, že obranu řešit akutně nemusíme (ikdyž jeden krajní bek by se rozhodně hodil), každopádně pak ale musí přijít jeden top útočník a dále je třeba postavit zcela novou zálohu (příchod minimálně 4 hráčů). Ze současné zálohy bych v týmu na jaře rád viděl pouze Součka, Keniu a Štohanzla. Zmrhala s Hrubým bych poslal hostovat, zbytek bych poslal do .......

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Travinho     před 8 lety 08.11.2015 19:48 |  
      0 0

      Jenže koho místo Pitáka. Ano, jeho výkonnost není nic extra, ale dneska tam byli i horší hráči a lavička zrovna přecpaná kvalitou nebyla.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        bububu (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 20:08 |  
        0 0

        Bohužel, to je ten největší problém, že tam prostě nikoho dalšího nemáme. Kádr je nekvalitní a úzký, oboje se musí nejlépe již v zimě změnit.

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          Tealc     před 8 lety 08.11.2015 20:34 |  
          0 0

          Mohl tam dát Diopa, nechápu, proč ho tak přehlíží..

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            bububu (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 21:08 |  
            0 0

            Jo, to taky nechápu. Kdykoliv nastoupil v loňské sezoně, tak nehrál špatně, horší než Voltr by teď být nemohl.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        Kenny     před 8 lety 08.11.2015 21:49 |  
        0 0

        Pokud hráč není prospěšný myšlenkou nebo přihrávkou, je lepší nasadit místo něj bojovníky nebo běžce a to by některej mlaďas z juniorky musel splňovat.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      PetCC     před 8 lety 08.11.2015 20:58 |  
      0 0

      Deli tam od začátku hasil jednu fatální chybu krajů za druhou, bohemáci si nás tam v klidu vykombinovali a posílali do vápna nebezpečný centry. Na to, jak to ostatní hráli a co se stalo jemu, to pak zvládnul vcelku dobře.

  28. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    Kara (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 19:56 |  
    0 0

    Ani ne moc OT: Milan Škoda podle Tvrdíkovo twitteru podepsal novou smlouvu, nicméně detaily ještě nikde nejsou.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Karel1 (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 21:11 |  
      0 0

      Na oficiálkách už to je. Podepsal na 3 roky. Super!!!!!

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      zeleznik2     před 8 lety 08.11.2015 21:55 |  
      0 0

      Prodloužil o dva roky do června 2018.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        zeleznik2     před 8 lety 08.11.2015 21:58 |  
        0 0

        Pardon rok souhlasí, ale prodloužení je o jeden ne dva,původní končila v červnu 2017. Jeho tržní cena je určitě vyšší než ten milión €.

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          Kara (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 08:09 |  
          0 0

          Podle toho popisu to ale vypadá na úplně novou smlouvu, takže časově sice prodloužil o rok, ale lepší podmínky bude mít určitě už teď.

  29. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    slamacek (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 20:11 |  
    0 0

    jsem rad, ze Karel penaltu nedal, protoze za takovou by mne vyrnovnani asi i stvalo. Na druhou stranu nechapu, ze rozhodci neprerusil hru, kdyz videl, ze je latka zranen, stejne jako nechapu neponechani vyhody, kdyz zlamal byl uplne mimo branu a fauloval... byl spatny na obe strany, vlastne jako Simon Deli.
    Jinak mne se dnes Karel libil. hral na hranici svych moznosti a to zatim jeste stale staci.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      lassiter     před 8 lety 08.11.2015 20:33 |  
      0 0

      Z pohledu z východu, a i z pohledu rozhodčího, byla penalta na Voltra jasná, takže rozhodčímu bych nevyčítal, že ji písknul :-) Ze záznamu to vypadá jinak no. Latku snad ani nemusel vidět, navíc nemá povinnost tu hru přerušit. Výhodu nenechal správně, protože po faulu Zlámala měl první míč Bohemák. Jinak pískal velmi zvláštně, jako by mu neustále někdo do sluchátka říkal, co má písknout, řadu faulů odpískal s třívteřinovým zpožděním. I u té penalty Deliho nejdřív kroutil hlavou jako že ne a pak jí písknul. Karel hrál na hranici svých možností a to už nestačí (ovšem kredit za tu gólovou přihrávku Škodovi).

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        no-nick     před 8 lety 08.11.2015 20:47 |  
        0 0

        Toho zpoždění jsem si taky všiml, srali mi s tím dost...

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          Fallen (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 00:42 |  
          0 0

          Neni to tim, že se hlavní domlouvá s tou hordou dalšíc rozhodčích?

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            no-nick     před 8 lety 09.11.2015 07:54 |  
            0 0

            Tak možný to je, ale proč to dělá ve chvíli, kdy je to na pulce a hlavní to má jako na podnose. Suverénně nejblíž.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      PetCC     před 8 lety 08.11.2015 20:54 |  
      0 0

      Takhle jasnou penaltu jsem dlouho neviděl. Netuším, jak to že to někomu nepřišlo, ale u nás na východě o penaltě nikdo nepochyboval.

  30. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    afro     před 8 lety 08.11.2015 20:21 |  
    0 0

    Když to tady tak čtu, tak ony ty nucené práce na zahradě nebyly zase tak špatný...

    Ad hrůzostrašný začátky) Jak si myslím, že Uhrin je pro tým přínos, tak mě neuvěřitelně vytáčí ty jeho plačky ohledně nasazení týmu v začátcích některých zápasů. Tak ať s tím něco udělá, herdek už.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      bongor     před 8 lety 08.11.2015 20:56 |  
      0 0

      To taky nepochopím,že je Uhrin nesrovná.To není neumění hráčů,to je lemplovitost,nebo snad podcenění soupeřů.Když každej ví,že v zimě bude velký třesk,tak by se měl snažit,aby se jeho netýkal a nemusel jít hrát někam do Kotěhůlek.Kluci by si měli uvědomit,že hrají na prvotřídní adrese a když nic jiného,tak dát do toho všechno.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        afro     před 8 lety 08.11.2015 21:09 |  
        0 0

        A přitom zrovna u Uhrina bych tipoval, že umí udělat bengál až maj všichni staženo, že by mohli ehm pozadím štípat dráty...

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        afro     před 8 lety 08.11.2015 21:09 |  
        0 0

        A přitom zrovna u Uhrina bych tipoval, že umí udělat bengál až maj všichni staženo, že by mohli ehm pozadím štípat dráty...

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Pinturichio     před 8 lety 08.11.2015 21:20 |  
      0 0

      Přesně, běží dvacátá minuta a Uhrin si dal v klidku sedí na lavičce...

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        lassiter     před 8 lety 08.11.2015 21:53 |  
        0 0

        Pokud tomuto dáváš takovou váhu, tak by ses tam měl častěji dívat, už od desáté minuty tam zběsile pobíhal.

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          Pinturichio     před 8 lety 09.11.2015 13:53 |  
          0 0

          diky za uklidneni, jsme rad, ze mu to neni putna.

  31. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    Eluin (přítel SN)     před 8 lety 08.11.2015 21:22 |  
    0 0

    Vršovice nemají krále (nebo naopak mají dvouvládí?).

    Původně jsem čekal fotbalovou holomajznu s našim těsným vítězstvím. Opak byl pravdou, na zápas se podle mě dívat šlo, měl zajímavý průběh a ve druhé půli jsme přidali i dost nasazení a fotbalovosti (i když by to mohlo být lepší).

    Deli neměl svůj den, ale i tak podle mě spoustu situaci vyřešil dobře. Osobně mi přijde, že už v předchozích zápasech hrál někdy trochu na riziko, dnes se mu to vymstilo. Piták, všechna čest, střídal slušné momenty s těmi horšími, pak přišla penalt a... darmo mluvit.
    Milan Černý mě zklamal, špatný výkon a do toho ještě jeden takový dost prasácký zákrok... Míňo, Míňo....

    Zase ale netřeba panikařit, ono určitě bude líp :).

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      bongor     před 8 lety 08.11.2015 21:40 |  
      0 0

      Už to nějak musíme vydržet a věřit,že v zimě přijde pár skutečných borců.Hlavně neztratit moc bodů,aby bylo na jaře o co hrát.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      edenian     před 8 lety 08.11.2015 22:32 |  
      0 0

      Vrsovicke schizma :-)

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        spino     před 8 lety 08.11.2015 22:44 |  
        0 0

        Hlavně ať Bohemka nesestoupí. Tyhle duely mají něco do sebe a těžko by tolik lidí přišlo na Jihlavu nebo Příbram.

        Škoda jen, že zřejmě sestoupí Baník, pokud se přes zimu nezmění majitel. Slyšel jsem, že podobně jako v hokejové Slavii je sestup řízený. Tak uvidíme...

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          Nosorozec     před 8 lety 08.11.2015 23:04 |  
          0 0

          Bohemce taky přeju, aby se udržela. Mohla by ale konečně sbírat body v jinejch zápasech, než s námi :)

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            spino     před 8 lety 08.11.2015 23:32 |  
            0 0

            Trochu mě štve, že jsme si od nich nechali utéct toho Radu, kterého jsem dříve doporučoval. Nyní v Boleslavi ukazuje, že to je důležitý hráč tamního silného kádru.

  32. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    Dresco     před 8 lety 08.11.2015 21:51 |  
    0 0

    Zapas blbec. Meli jsme na to dat Bohemce bura, ale prestoze jsme hodinu dominovali, tak prvni pulhodinu jsme jen prihlizeli a pak se to blbe dohani. Kdyby Karel dal penaltu, tak verim, ze bychom toho bura dali. Takhle uz to pak byla krec. Bod je s takovym souperem velka ztrata, ale to je porad dokola. A nemam rad Zlamala.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      kleofas     před 8 lety 08.11.2015 21:57 |  
      0 0

      Ja nemám rád Babiše, koho to ale zajímá

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      kleofas     před 8 lety 08.11.2015 21:57 |  
      0 0

      Ja nemám rád Babiše, koho to ale zajímá

  33. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    zeleznik2     před 8 lety 08.11.2015 22:23 |  
    0 0

    Tak teď v dohránu všechny hraniční situace až na první ruku Bohemky. Pentle Deliho jasná, faul Pauscheka na Voltra taky byl, ruka obránce Bohemky byla, ale nebyl tam záměr, takže asi správně posouzená situace. A Deli tam ještě hrubku, když nepokryl Acosti v jasné šanci na začátku druhé půle. Remíza bohužel spravedlivá,ale pro nás dva body ztráty. Jinak Liberec dnes padl nečekaně v Brně 1:3. Ruďoši bohužel opět se štěstím porazili Teplice. Šesté místo není špatné, ale za Brnem?navíc jedeme na Slovácko jeden z našich nejméně oblíbených stadiónů, ikdyž loni jsme tam konečně vyhráli.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Travinho     před 8 lety 09.11.2015 08:17 |  
      0 0

      Druhá věc je, že Slovácko je poslední dobou úplně z formy. Díval jsem se na jejich utkání ve Zlíně a Zlín je předčil úplně ve všem.

  34. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    Nosorozec     před 8 lety 08.11.2015 22:40 |  
    0 0

    V dnešnim zápase z našeho týmu vyčnívali dva hráči - Deli a Škoda. Už od začátku zápasu jsem si všimnul, že Deli aktivně blokuje a odkopává každou střelu a centr soupeře. Bohužel se mu to pak nevyplatilo, dal si vlastňáka a evidentně to s nim dost zamávalo, protože se pak po zbytek zápasu vezl. Nijak mu to ale vyčítat nehodlám, protože Simon je hráč, kterej náš tým ve 29 zápasech ze 30 podrží a já pevně věřim, že se dá do příště psychicky do pohody a nenechá se dnešnim smolnym výkonem rozhodit. Škoda se naopak po předchozích několika matných výkonech vrátil zpátky do střelecký pohody, vstřelil dvě branky a potvrdil tak svojí pověst kanonýra. Remíza z předposlední Bohemkou je málo, vzhledem k průběhu utkání jsem ale nakonec celkem rád i za ní.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Barra     před 8 lety 08.11.2015 22:59 |  
      0 0

      Dali jsme 3 branky i kdyz jednu vlastni, k tomu zahodili penaltu. Neberu Pitakovi za zle ze ji kopal, byl to jeho 300 zapas v lize, kdyby penaltu dal byla by to tresnicka na dorte - a kdyby koncil v zime, tak by to mohl byt i jeho posledni gol kariery.

      Jsem rad za 2 branky Milana - je to Mistr Slavia, bez neho jsme bezzubi. Jsem ale hlavne rad ze prodlouzil smlouvu a ze jeste 2,5 sezony (minimalne) zustane u nas. To je pro me udalost tohoto vikendu.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        Nosorozec     před 8 lety 08.11.2015 23:04 |  
        0 0

        Prodloužení Milana jasně symbolizuje, že to Číňani s investicemi do Slavie myslejí vážně. Milan se nijak netajil, že by rád přestoupil do zahraničí a to že prodloužil nyní smlouvu znamená, že dostal mnohem lepší podmínky, než měl doposud. :)

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          Barra     před 8 lety 08.11.2015 23:49 |  
          0 0

          A Milan si to zaslouzi. V minule sezone 19 branek z 40 ktere Slavie strelila, tuto sezonu 9 z 18. Bilance pres 48 % veskerych branek Slavie. Bez Milana nejsme nic, ale nesmime jen na neho spolehat. Jinak me potesily slova DU co se tyka Kuchty. Preju mu aby dostal sve sance v prvnim muzstvu, a v zimni priprave k tomu urcite prijde.

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          bongor     před 8 lety 09.11.2015 03:57 |  
          0 0

          Milan si to skutečně zaslouží,snad se definitivně vrátí jeho střelecká potence.Dovedu se vžít do jeho pocitů,věk nikdo nezastaví a peníze venku byly lákavé.Věřím,že v nové smlouvě má nejméně takové finance,jako by měl třeba v Turecku a ta částečná deka z minulých zápasů je pryč.

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            Barra     před 8 lety 09.11.2015 06:53 |  
            0 0

            Myslim ze to vidis az moc ruzove - nejmene stejne podminky jako v Turecku? V Süper lig jsou platy pod 1 mil eur vyjimka. Pochybuji ze by Milan bral pres 2 mil kc mesicne, i kdyz bych mu to klidne pral. Myslim ze si v temer 30 letech vybral jistotu - urcite bude mit slusny plat a hlavne premie, ktere vzhledem k ambicim Slavie nebudou zanedbatelne. U nas ma ale sve misto s sestave na 100 % jiste, kdy v Turecku se casto posiluje do poctu a zvucnejsi jmena nez Milan sedi na lavicce. K tomu mi prijde Milan jako takovy tichy klidas, a na zahranici a obzvlast divokou ligu jako Süper lig je zapotrebi mit siroke ramena a odvahu. Spis by mi Milan sedel nekde v Holandsku, napriklad v Vitesse kde byl pred nim Wilfried Bony. Rodiny klub, klidna atmosfera. Myslim ale ze urcite bude mit v nove smlouve zakotvenou klauzuli ze v pripade nabidky 'x' bude moci odejit. Jen jeste jak rychle to v fotbale muze jit. Pred 2 lety ho nekteri Slaviste posilali do divize. Jasne, Milan se zlepsil, probudil svuj Tor--Instinkt, ale byl casto neferove napadan fandami, kteri nevideli proti jake prevaze musel sam casto vpredu bojovat.

            Jinak
            https://www.reddit.com/r/soccer/comments/3d6qsv/current_wages_in_the_s%C3%BCper_lig_turkey/

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Fallen (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 00:38 |  
      0 0

      Všimněte si, že Delimu trvá vždycky tak 10 prvních minut než si tak říkajíc ošahá balon ve hře a stane se tou skálou na stoperu. Dneska se to s nim, chudákem, svezlo. Většinou i v těch prvních deseti minutách ty chybné rozehrávky nedopadnou takhle blbě. K dokonalému poháru hořkosti mu dnes opravdu chyběla už jen druhá žlutá karta...

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        bongor     před 8 lety 09.11.2015 04:00 |  
        0 0

        Nemůžeme se zlobit na hráče,který je v devadesáti procentech zápasů oporou,když mu jeden nevyjde.Spíš ho musíme pořádně podpořit,aby viděl,že slávisti ho mají rádi
        a potřebujeme ho.
        Co je s Latym?

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          Betynka58     před 8 lety 09.11.2015 09:39 |  
          0 0

          Včera něco povídali o natrženém svalu. Obávám se, že na podzim skončil.

  35. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    lassiter     před 8 lety 08.11.2015 22:58 |  
    0 0

    Jinak tedy moc pěkná návštěva (mimochodem nejvyšší na vršovické derby za posledních 27 let, nemýlím-li se), snad se nějaké z těch dětí stalo dneska slávistou, i když těžko říct :-)

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      bongor     před 8 lety 09.11.2015 04:03 |  
      0 0

      Blbý je,že zrovna taková návštěva a výkon nic moc.Kdybychom včera Bohemku přejeli,mohlo být co nevidět 15 tisíc normou a příští rok bychom mohli přistavovat.
      Vždyť slávistů je tolik.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        smely (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 07:39 |  
        0 0

        navsteva pekna, ale to je tak asi vsechno, jinak krome skodovky palec dolu, vcetne nasi hnedy TS, ktera se cim dal tim vic soustredi na sebe a svoji image, nez na to co se deje na hristi...

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          soudek82 (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 10:31 |  
          0 0

          To mě přesně napadlo u TS taky...já vím, že můžu jít jinam, fandit Spartě a všechny tyhle řeči, ale zas odchodil jsem si už pár let včetně starejch Edenů, Strahovů a tak snad můžu říct svůj názor...

          1)přijde mi, že v poslední době jde TS víceméně o to, aby jejich chorály zněly super, ale vůbec je nezajímá co se děje na hřišti...pokud pojedu nějaký chorál 10 minut v kuse ve chvíli kdy tečeme, kluci tlačí a potřebují povzbudit - nevím jestli je hlasitý ale monotónní věc jakkoliv vyhecuje
          2)jiné než fotbalové věci na fotbale mě a priori serou (politika, pravice/levice) a rozdělují fanoušky
          3)já nevím, ale vyhnat půlku severní tribuny po zápase před děkovačkou pryč dýmovnicemi, kór, když nálada po výsledku 2:2 byla jaká byla...Kdybychom vyhráli, tak asi všichni rádi zůstanou, ale tady to mělo úplně debilní efekt

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          koudys2 (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 13:48 |  
          0 0

          TS byla včera naprosto tragická. Pravicově orientované transparenty, vlajky, špatná podpora směrem k dění na hřišti, atd. Vůbec se mi náš kotel nelíbil. Hrdě všude vyhlašuji, že naši fanoušci jsou výborní, mají narozdíl od ostatních rozum a nedělaj deb*liny. Vždy to bylo pouze o pár jedincích. Nyní mi ale příjde, že těch pár jedinců je čím dál tím více a TS ztrácí lesk, který ji dal především Strašák.

  36. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    Petr9608     před 8 lety 09.11.2015 04:42 |  
    0 0

    Piták se měl podívat na scoreboard. Svítilo tam Slavia - Bohemians 1905 3:0? NE! Takže - na žádný "ať si to tedá" neměl být brán zřetel. To neni jako Hubáček, když se v tý průtrži hrálo s Hradcem...

    Pokud Piták ovšem je vybírán za exekutora, tak je to chyba trenéra.

    Měl jít Milan.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Barra     před 8 lety 09.11.2015 06:31 |  
      0 0

      Coz neznamena ze by to Milan s 100% jistotou dal. Jestli jsou urceni tri exekutori a mezi nimi Pitak, tak to je urcite na zaklade uspechu pri treninku. Zadna chyba trenera, takova kritika je az moc snadna. Za stejne penize mohl byt Karl hrdina a Milan Skoda naopak kritizovan ze neumi dat penaltu, coz by poznamenalo jeho sebevedomi.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      no-nick     před 8 lety 09.11.2015 07:49 |  
      0 0

      To jsou výkřiky hodné dvanáctiletému. Pitak už nám v některých herních činnostech moc prospěšný není, ale zrovna na standardky a penaltu bych ho poslal stejně jako trenér. Že nedal je věc jiná, to se může stát každému.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        no-nick     před 8 lety 09.11.2015 07:57 |  
        0 0

        A u mě gramatika hodná desetiletého:) *dvanáctiletého samozřejmě

  37. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    Travinho     před 8 lety 09.11.2015 08:35 |  
    0 0

    No, přiznám se, že mi včerejší zápas neustále leží v žaludku. To co předvedli někteří hráči se mi ani nechce komentovat, ale učiním tak a rozeberu tu každého jednotlivce i z pohledu jeho dalšího pokračování ve slavii.
    Berkovec - Z mého pohledu v pořádku, za branky nemohl. Jinak skoro žádnou práci neměl, to je pro golmana vždy nevděčná role.
    Frydrych - Tady si to řekněme na rovinu. Pokud chceme hrát o poháry, tak takovéto výkony krajních beků nestačí. Kolikrát se Vukadinovič zoufale otáčel a čekal až mu Frydrych pomůže a on stál na půlce bez hráče. Navíc ty prostoje při autech. Můžeme jej využívat na stoperu, ale moderního krajního beka z něj neuděláme.
    Latka - Škoda, že se zranil. Má vliv i na burcování hráčů atd... Pro mě je to důležitý hráč.
    Deli - Tady bude lepší zapomenout. Po všech stránkách katastrofální výkon, ale vzhledem k tomu, že je to po sérii velmi kvalitních zápasů, tak bych z toho tragédii nedělal.
    Bílek - Také odehrál slušné utkání. Jako náhradník v týmu být může, v základu bych raději viděl někoho jiného, ale vzhledem k tomu, že máme Latku a jako stopera počítám i Frydrycha, tak si myslím, že tento post nás netrápí.
    Jablonský - Přiznám se, že jsem byl po jeho příchodu skeptický, ale zápas co zápas jde nahoru. Podporuje útok a stíhá i bránit, s jeho výkonností jsem spokojen.
    Zmrhal - Včera měl očividný problém s prvním dotekem s míčem, dle mého názoru by mu prospělo hostování, potenciál v něm je, ale zatím ho nedokáže využít. Rozhodně bych se ho ale nezbavoval, může z něj vyrůst ještě kvalitní fotbalista.
    Piták - Zde bude asi lepší, když dokope sezonu a v létě se slušně rozloučíme. Myšlenku hře dát umí, ale některé jeho zákroky jsou značně zákeřné, navíc ta rychlost. Na druhou stranu ani jemu rozhodně neprospívá nepříliš aktivní nabídka našich křídelních hráčů. Myslím si, že s takovými křídly bychom i Horvátha hnali ven, protože by to neměl komu dát. Jestli penaltu nezvládl kvůli ledabylosti nebo měl strach, to ví jen on sám.
    Souček - Včera mu to moc nešlo, ale oceňuji alespoň snahu hrát, zde je viditelný posun oproti úvodu sezony a vidím v něm velký potenciál - začíná mi připomínat Ondru Petráka.
    Voltr - To podle mého není hráč pro slavii a potvrdil to i včera. Důraz, rychlost, techniku, to všechno jakžtakž má, ale chybí mu herní přehled. Zase několikrát zabil špatnou přihrávkou slibně rozvíjející se akci. Možná jako střídající hráč, ale pro základ to momentálně není.
    Černý - Omlouvám se, ale nechci si kazit ráno. Nebudu jej komentovat.
    Vukadinovič - Ukázal slušný potenciál, doufám že na Slovácku dostane šanci v základu. Nicméně nejsem si jistý, jestli je to hráč pro slavii, ale měl by dostat do konce podzimu šanci to ukázat.
    Škoda - Ukázal, jak je pro nás důležitý, po sérii slabších výkonů se opět vzchopil a předvedl výkon vysoce kvalitní. Jen je velká škoda jeho špatného prvního doteku s míčem v poslední minutě, mohl jít sám na Zlámala, ale po 90 minutách už to není jednoduché a jsem přesvědčen, že v první minutě by to zvládl. Je to jeden z hráčů na kterém by měla nová Slavia stavět.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      dubas     před 8 lety 09.11.2015 09:50 |  
      0 0

      Travinho nezlob se, já jsem chytal pětadvacet let a mám tendenci se brankářů zastávat a pro jejich chyby hledat omluvu, ale první branka jde za Berkovcem. Balón po zemi na hranici malého vápna a nejbližší družstevník až za Delim. Pokud musí Deli hrát balón v tom postavení v jakém byl, tak to vždy smrdí průserem, protože stačí že to jen trochu skočí a dopadne to, jak to dopadlo. Pro ten balón si měl Berkovec jít, ať se to někomu líbí nebo ne. Já chápu, že se to zde spoustě lidí nebude líbit a že pak Berky ještě v první půlce zachránil, ale první jde za ním.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        Travinho     před 8 lety 09.11.2015 09:59 |  
        0 0

        To ti nevím. Ukaž mi českého golmana, který by pro to šel. Byl to prudký balon z nějakých 35 metrů. Šel mezi malé vápno a penaltu, ani hráči se o tolik nepřemístili, navíc Deli měl míč na noze. Mít by to možná mohl, ale rozhodně nemusí a pokud se necítí, přijde mi zbytečné riskovat.

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          dubas     před 8 lety 09.11.2015 10:15 |  
          0 0

          Tak se na to ještě jednou na ispartu podívej, před Delim to skočilo a kope to z malého vápna. Kdyby to byl centr z boku, tak se to Delimu líp odkopává, ale ten balón šel na branku. Deli měl tělem podržet kolchozníka a Berkovec udělat čtyři kroky a balón chytnou do koše.

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            Travinho     před 8 lety 09.11.2015 10:59 |  
            0 0

            Je pravda, že vybíhání mi dlouhodobě přijde jako Berkovcova slabina, ale nemyslím si, že je to zrovna tento případ. Deli to měl k míči o něco blíž než Berkovec a ještě to pořádně nestihl odkopnout...

            • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

              dubas     před 8 lety 09.11.2015 12:40 |  
              0 0

              Ale to je jedno, že měl Deli k balónu blíž, ale běžel do brány. Berkovec měl zařvat, jít si pro balón a Deli udržet kolchozníka na zádech.

              • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

                Travinho     před 8 lety 09.11.2015 13:45 |  
                0 0

                Rozběhnutý hráč, který měl k míči blíž to skoro nestihl (možná by bylo lepší kdyby vůbec), to demonstruje, jak těžké by to asi měl golman.

                • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

                  steev (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 15:41 |  
                  0 0

                  Já to bohužel vidím tak že Berky na ten míč měl jít a ne stát na čáře jak zařezaný.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      zeleznik2     před 8 lety 09.11.2015 17:25 |  
      0 0

      Berkovec - bohužel opět výběhy nevýběhy a ten postoj při obloučku Agosty?fakt ne, jeden či dva dobré zákroky, za góly ho neviním, ale super brankář to bohužel není.
      Latka, Deli, Jablonský souhlas, Frydrych dozadu vcelku ok, chyboval při centrování a následném vlastním gólu Deliho, ale pro mne je to stoper, pravý bek není jeho parketa, místo Deliho na Slovácku a Deliho šoupnout na DZ. Napravo pak Mikulu.
      Bílek - ok
      Piták - nesouhlas, mne přišel v bídné záloze jako nejlepší, nedal pentli a to jeho hodnocení musí nutně srazit
      Zmrhal - bohužel opět špatný, za podzim snad dva dobré zápasy
      Souček - u mne hrůza, příště lavička, co ten toho zkazil...
      Voltr - souhlas zklamání, není to hráč pro Slavii bohužel, jedna důležitá situace ve vápně, je fakt málo
      Vukadinovič - přinesl oživení, uvidíme, co v dalších zápasech
      Škoda - zbytečně hodnocení vyčníval nad všemi

      Kuchta - myslím, že má velký potenciál, za 12 minut předvedl více než než Voltr za 78 minut

  38. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    Travinho     před 8 lety 09.11.2015 08:38 |  
    0 0

    Ještě bych se zastavil ke komentáři Uhrina, kterému se nezdá, že by to Piták kopl vyloženě špatně...
    Já se ptám, jak by to asi musel kopnout, aby to bylo vyloženě špatně? I Zlámal řekl, že to nebyl ani extra zákrok, jako to spíš Piták blbě kopnul.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Ferguss     před 8 lety 09.11.2015 09:37 |  
      0 0

      Kopnul, ale zase je zbytečné aby to trenér troubil do novin. On to Karel ví sám nejlíp.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        Travinho     před 8 lety 09.11.2015 09:53 |  
        0 0

        Tak se k tomu nemá vyjadřovat, takhle to ve mně budí dojem, že je hlupák nebo alibista...

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          Ferguss     před 8 lety 09.11.2015 10:42 |  
          0 0

          No něco říct musí, když se ho na to novinář zeptá:)

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            Travinho     před 8 lety 09.11.2015 10:56 |  
            0 0

            Bohužel se to Karlovi nepovedlo...
            Každému se někdy stane, že nedá penaltu...
            A těch možností je spousta, ale že z něj vypadne toto. No, asi to tak nemyslel, ale měl by si na to dávat pozor... Je to dost citlivé téma

  39. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    sTizz (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 08:46 |  
    0 0

    Potrebujem sehnat 2 kreativni,fyzicky zdatny, borce do stredu zalohy. Osobne se mi hra nezdala zase tak spatna,je pravda,ze nasazeni nekterych hracu klokanu bylo fantasticky,Deli si vybral den blbec,pritom hral vic nez slusne. Rozhodci nam trosku pomohl,byt neverim tomu,ze umyslne. A rvat po kazdym spornym verdiktu p*ca Damkova je na urovni sraltanskejch fans.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      sTizz (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 08:49 |  
      0 0

      a k tomu pivu..mohli by prodavat alespon osmistupnove,kdyz se stavel Temelin,borci na stavbe dostavali osmicky zdarma jako limonadu..:)

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        pevek     před 8 lety 09.11.2015 20:30 |  
        0 0

        Presne. stoprocentni souhlas. Z osmicky se nikdo nezliska a chutove je to jinde nez birell. V 80. letech se davala jako nejlepsi iontovy napoj a na tom neco je.

  40. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    koudys2 (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 09:00 |  
    0 0

    Pánové, já bych toho Zmrhala hnal. Přesně jak jsem psal po Teplicích. Většina místních diskutérů ho plácala po rameni a já se jen bál toho, co příjde za týden. Jeden dobrý zápas na deset špatných. Možná jsem už vůči němu zaujatej, ale ten kluk je jednoduše otřesnej. Kdyby se zpracovalo video ze včerejšího zápasu, na kterém by byl pouze Jarda, bylo by krásně vidět, jak nebyl schopný dát jedinou nahrávku, popřípadě něco kloudného vymyslet. Co mne rovněž u něj štve, je jeho agresivita v zápase, která je úzce spjata s jeho povahou. Někdo to tu psal už po derby. Ten kluk je tak skromný, že se pomalu neraduje z branek. Tyhle tipy hráču nemám rád. Včera, když konečně začal M. Černý bojovat, dal za sebou i pár dobrých balonů, tak byl vystřídán. Překvrapilo mne, že šel dolu on a ne J. Zmrhal.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Betynka58     před 8 lety 09.11.2015 09:50 |  
      0 0

      Souhlasím, pro mne včera s Delim jasně nejslabší hráč. Hlavně v první půli jsem si ho prakticky nevšiml, levá strana v podstatě směrem dopředu neexistovala.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        Falk     před 8 lety 09.11.2015 09:53 |  
        0 0

        To je pořád dokola,rychle se zbavit balonu ,nic neubránit a hned centr kamkoli

  41. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    Ferguss     před 8 lety 09.11.2015 09:14 |  
    0 0

    Nehrajeme tenhle ročník špatně, ale zase dávat klokanovi 2 góly fóra mi přijde jako zbytečná frajeřina. Ale teď vážně, potřebujeme posílit především o vítězné typy, psychicky odolné hráče. Protože takovéhly rozdíly ve výkonosti mezi dvěma zápasy nejsou možné. Hráči evidentně nezvládají roli favoritů, je potřeba jim to co se ukládalo poslední roky zase vyhnat. A to půjde jen přes hráče, kteří jdou na hřiště vyhrát, jsou sebevědomí a tím zdvihnout výkon ostatních.
    Mimochodem včerejší návštěvou jsme se dostali na první místo v domácí návštěvnosti. Tady si dovolím pár poznámek ke včerejší fanzóně. Nápad super, jeden až dva zápasy za sezónu věnovaný dětem bych uvítal. Ale, trochu lépe. Malování - fronta tak na 45 minut. Skákací hrad (no spíš hrádek) tak na 20. Je dobré vědět, že při pořádání akce pro děti nemusí nutně vyřvávat odporná dětská muzika, věřte většinu rodičů to neskonale štve a dětem je to spíš ukradené. Když je předpoklad že přijde hodně dětí, je asi dobré předpokládat, že u vchodu pro děti bude fronta (25 minut) a bylo by dobré to nějakým způsobem posílit. Miochodem nechápu tu debilitu nařízení, že děti musí vstupovat právě jen tímhle jedním vchodem. Nemálo rodičů vystálo frontu u běžného vchodu a ochranka je poslala pryč k tomu o 10 metrů vedle. Vchod pro děti je mimochodem označený malou cedulí na otevřené brance, takže kdo to nezná snadno ho přehlédne. Neberte prosím můj příspěvek jako remcání, ale podnět k tomu jak podobnou akci uspořádat o něco lépe.

  42. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    Viking     před 8 lety 09.11.2015 09:15 |  
    0 0

    Černý VEN!!!

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      tantalos     před 8 lety 09.11.2015 13:14 |  
      0 0

      A kdo měl místo něho hrát?

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 11.11.2015 03:24 |  
        0 0

        Dřevěná tribuna "hadr", totálně vyhoří Deli, ale vyhazuje se Černý a když jeden napíše blbost, tak proč ji neopakovat že ? Když už někoho hodnotím, tak si aspoň najdu statistiky, Míňa je nejlépe bránícím halvem Slavie (spolu se Součkem) a vysoko je hodnocen i v celé lize. To, že se mu nedaří herně je jasné, ale komu se v současné Slavii daří ? Jen by mě zajímalo, pokud náhodou Černý odejde, koho si vyberete za něho jako nepřítele č.1 ? Ale on se vždycky někdo najde, ať žije duch dřevěnky na SN.

  43. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    Gino     před 8 lety 09.11.2015 10:05 |  
    0 0

    Taky složím účty...

    - na zápas jsem přijel o hodinu dříve a na své místo se dostal "až" v sedmé minutě. Prostě ani hodina nestačí, protože:

    - fronta na vstupenky, fronta u vstupu - obě hrozné :-) Nechápu, proč frontu stojí 6 tydýtů, když jeden kupuje lístek pro všechny. Lidi neblbněte, nemusíte tam přece stát všichni a frontu tím násobit. Paka. Tady moc nepomůže ani nákup předem na netu, stejně musíte vystát frontu u vstupu. Fakt nevím, jak to dělaj v tom Německu, když jim chodí 60tis+, asi se budu muset jet podívat. Až budou na stadionu točit pivo, tak rád přijedu o dvě hodiny dříve (když mi to samosebou vyjde) a budu na místě sedět už hodinu před zápasem.

    - proč si nemohu do stadionu pronést svůj kelímek se zakoupeným pivem už z více jak poloviny vypitým? Je snad rozdíl, jestli to dopiju před bránou, nebo pohodlně za ní? Stejně to dopiju a tu srágoru na stadionu si stejně nekoupím :-) A kelímkem nikomu nezabiju, stejně jako těmi kelímky do kterých to lejou na stadionu.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      no-nick     před 8 lety 09.11.2015 10:14 |  
      0 0

      Já ti nevím. Lístky jsem měl jako vždy z netu, na zápas jsem přišel až ve třičtvrtě a na svém místě jsem byl pět minut před startem. Fronty na lístky fakt na prd jsou, proto mě tam nedostanou, když lze přes net. Mimochodem myslím, že šest lidí ve frontě, když kupuje lístky jen jeden z nich, je obslouženo stejně rychle jako když tam stojí jen jeden z nich. Rozdíl je jen optický;)

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        Gino     před 8 lety 09.11.2015 10:28 |  
        0 0

        Ahoj,

        taky bych kupoval přes net, ale někdy to prostě nevyjde... třeba jako když jsi na chalupě a najednou se rozhodneš, že na tu Slávku zajedeš a frčíš károu rovnou na stadion. Obslouženi jsou stejně rychle, ano. Nejde mi o tu dobu, ale tu mačkanici a jak jsem psal - fronta se násobí co do objemu. Úplně zbytečně.

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          soudek82 (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 10:37 |  
          0 0

          Fronty na lístky nahovno dlouhodobě, ale odbavení u vstupu mi přijde naopak celkově dost v poho...

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            Gino     před 8 lety 09.11.2015 10:47 |  
            0 0

            Já teda nevím, ale kolem 14:40, 14:50 to byly u vstupu fronty jako blázen. Prostě je těch průchodů na stadion (těch otevřených) málo a jde pomalu i přesto, že to sekuriťáci dost flákaj, což má za následek, že nějaká vemena opět zapálí ohně a začoudí celý stadion - doufám, že si je sekuriťáci natočili a při odchodu ze stadionu drapli a už se tito na stadionu neukážou. Hlasatel může připomínat zákaz jak často chce, ale dokud s enebude postupovat tvrdě, budou si z toho někteří stále dělat prdel. Proč by taky ne, když jim nic nehrozí.

            • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

              no-nick     před 8 lety 09.11.2015 12:53 |  
              0 0

              Vstup chvíli trval, ale fakt ne víc než deset minut. To mi opravdu hrozný nepřišlo. Horší bylo, že se asi nedostatečně informovalo o tom, že dětský lístek jen bokem. Hromada lidí si vyčekala frontu, aby je poslali vedle.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      sTizz (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 11:48 |  
      0 0

      Naopak rychlopokladny na tribunu sever byly prazdne,prise jsem v pul,koupil listek a za 20 vterin jsem odchazel.. A to obcerstveni zajistuje stadion Eden,nikoliv Slavia. Pravdepodobne to bylo vyhodnocene jako rizikovy zapas a pravidla jsou jasna..

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        steev (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 15:48 |  
        0 0

        Gino chces trestat fanoušky za odpálení pyra a neumíš si ani koupit lístek? Uvědom si že tihle (blbečkové jsou ti kteří vytvářejí atmosféru na stadionu,nejsou to jednotlivci ale TS.
        Co se týká občerstvení tak je to trochu jinak,Slavia si sama určuje jaké pivo se bude točit.Takže Birrel jde za klubem.Za tu sračku ještě jednou díky.

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          AlesJa     před 8 lety 10.11.2015 11:02 |  
          0 0

          a co třeba, že těch 300 lidí otráví konec zbylé většině? Mě přijde jako by si stále někdo myslel, že fandí jen členové TS, já chodím také na sever, členem SKUPINY TS nejsem, fandím od 1. do 90. minuty, ale vlastně jako většina tam se nepodílíme.

  44. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    1rytir     před 8 lety 09.11.2015 11:33 |  
    0 0

    Přátelé, nechal jsem si na hodnocení včerejšku trochu odstup. Trenér Uhrin chce hrát systémem, na který nemá hráče. Nevyčítám mu to, snad po zimě vhodné hráčské typy dostane. Vyčítám mu jedině to, že NEUMÍ donutit hráče k nasazení od první minuty. Tápe v tom, jak toho dosáhnout. Já to nevím, ale nejsem naštěstí trenér. Nicméně na kvalitě současného kádru je vidět jak hluboce jsme za poslední roky klesli. Nejde jen o to, že hrají lidé, co by před pár lety neměli ani na lavičku náhradníků, ale jde i o to, že my fandové jsme ve svých nárocích šli na předváděnou hru, výkony a výsledky s laťkou rovněž strašlivě dolů. Potom jsme schopni s úlevou kvitovat remízu s naprosto průměrným ligovým týmem na vlastním hřišti...
    Ale k jiné problematice. Vůbec nechápu, že se tady ještě nikdo nevyjádřil k fantastické videopřehlídce historie, nedávné minulosti a současntnosti Slavie. Velké díky autorům této videopocty legendám a věčné Slavii jako takové. Z toho, co na obrazovkách na stadionu bylo možné vidět za doprovodu emotivní hudby před zápasem a znovu o poločase muselo přece každého Slávistu mrazit...a zároveň být tak nějak smutno ze srovnání toho, co fotbalová Slavia dokázala dřív a co předváděla včera na svém stadionu...
    A ještě jedna poznámka. Díky za všechny doprovodné akce, kterými se Slavia snaží dostat lidi zpátky do ochozů. Klobou dolů před nápady. Ale dokud se k nadšení organizátorů nepřidají svými výkony na hřišti hráči, stoprocentní to nebude. A prosba závěrem - udělejte něco s množstvím pokladen a hlavně turniketů. Při zvyšujících návštěvách je jich zoufale málo. Dík.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      soudek82 (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 11:36 |  
      0 0

      Vidíš, jsem rád žes to připomněl, mě vztek tohle z hlavy vytěsnil, ale video to bylo nádherný - velký dík tvůrcům i Navarovi a jeho týmu za všechny akce k posledním zápasům, i když si po každém zápase říkám, že příště už nejdu, s tím kolik práce si s tím dají bych se propadl hambou, kdybych nešel :-)

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      smely (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 11:58 |  
      0 0

      ano, to bylo moc pekny, mozna by stalo za to pripravit podobne motivacni video i pro hrace do kabiny, aby zacli jezdit od prvni minuty.
      pro takove video bych doporucil zabery dolu, valcoven, kamenolomu, popelarskeho vozu ci vykopovych praci apod.

  45. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    Borris     před 8 lety 09.11.2015 12:14 |  
    0 0

    Tak opět s tradičním denním odstupem napíšu svoje dojmy ze včerejška. Bohužel to nebude veselé psaní, tak jako po Olomouci. Hodně mi bylo líto, že jsem nemohl tentokrát vyrazit, protože jsem věřil, že bych si po té Olomouci spravil chuť. Ale netušil jsem že nakonec budu rád, že mi to nevyšlo. Protože to co bylo od nás k vidění na hřišti v první půli, to se dá shrnout do tří slov. Tragédie, ostuda a zoufalost. První půle byla snad ještě větší tragédie než zápas s Olomoucí. A to jsem si myslel, že Olomouc už snad nic nepředčí. Nevím jak je možné že se opět tak prospal a proflákal začátek a vlastně celý první poločas, ale už se s tím musí něco dělat. Doma se to neustále opakuje a už to rozhodně není náhoda. Nevím co se vždycky děje v kabině před začátkem domácího zápasu, ale já mám snad pocit, že je to nějaká volná zábava. Protože následný nástup do utkání by tomu odpovídal. Tak do prkýnka ať je Uhrin seřve už před výkopem, důrazně jim zopakuje pokyny a v jakém tempu do utkání půjdeme nebo prostě ať je nějak udrží v koncentraci a pořádně je vyhecuje. Tohle už se prostě nesmí opakovat! Nesmí! V celé první půli nám chybělo úplně všechno. Důraz, pohyb, snaha chtít balón a chtít hrát, snaha tlačit se do koncovky, nahrát si dvakrát po sobě pro nás byl šílený problém. Tohle vše mě o to víc mrzí, že opět jako na Duklu přišla tak skvělá návštěva, dokonce ještě větší. A kluci se odmění ještě větší hrůzou než proti Dukle. Nepřestane mě udivovat, jak velké problémy mají opakovaně někteří hráči s naprostými základy fotbalu. Jako je zpracování, přihrávka po zemi na pět metrů atd. Já sám fotbal hraju a vím jakou paseku dokáže udělat hlava a když si člověk nevěří. To se pak nedaří nic. Ale u některých to vidím opakovaně a třeba i v zápasech ve kterých se daří. Jsou to ligový fotbalisti, den co den jsou na hřišti a trénují. Není prostě možné aby někteří měli opakovaně problém přihrát na pět metrů a zpracovat balón. Další věc která mě neskutečně vytáčí, je to naše neustálé spoléhání se na Škoďáka a to jak ho na place nikdo nedoplňuje. Naprosto to demonstrovala situace z první půle, kdy někdo Škoďáka vyslal do běhu, Škoďák ten míč doběhl, jenže ve vápně byli v ten okamžik jen tři bránící hráči Bohemky, další hráč Bohemky který už dobíhal Škoďáka a žádný náš hráč nikde! Takže Škoďák musel celou akci zastavit a počkat až ho někdo milostivě doplní a nebo až se někdo bude ráčit obtěžovat doběhnout do vápna. To jsem v tu chvíli fakt měl chuť něco rozflákat. Takže k tomu mám jen jeden dodatek. Nabíhat do vápna musíme ve sprintu a ve 4-5 lidech. A jezdit se musí nahoru dolů. Kdo s tím má problém, nemá ve Slavii a vlastně celkově v lize co pohledávat! Víc k tomu nemám co říct! Druhá půle už byla lepší hráči aspoň začali makat, bojovat a konečně to začalo připomínat fotbal. Jenže z té velké spousty šancí opět nic. A k jednotlivcům:

    Berkovec - jemu se těžko dá něco vytknout. Bohemka ho vlastně nějakou těžkou střelou nezaměstnala a za góly jednoduše nemohl. U něj moc není co hodnotit.

    Frydrych - kraj obrany prostě není jeho post a opět to bylo vidět. Dozadu si svoje nějakým způsobem odbránil, ale dopředu to prostě bylo špatné. V dnešním fotbale je podpora krajních beků směrem dopředu moc důležitá a kdo nemá beky co umějí zaútočit, je to pak hodně negativně znát. My takové beky momentálně nemáme. Michal patří na stopera, to je jeho post a pevně doufám, že jeho budoucnost ve Slavii je právě na stoperu.

    Latka - u něj také není tolik co hodnotit. Brzo odstoupil ze hry. Podle mého měl rozhodčí jednoznačně přerušit hru, po tom co se ocitl na zemi. Protože bylo jasně vidět, že Laty nijak nesimuluje. Bohužel pak v obraně chyběl a následoval penaltový zákrok.

    Deli - Djangovi se zápas včera totálně nepovedl a po dlouhé sérii výtečných výkonů, si to včera vybral i s úrokama. Až jsem fakt měl pocit jako by nám ho někdo vyměnil za nějakého jeho dvojníka. Podle mého měl o půli jít ze hřiště a to z toho důvodu, že na něm bylo strašně vidět, jak je psychicky dole, když dostal balón, bylo vidět že měl roztřesené nohy a hrozilo, že pokazí něco dalšího a ještě víc ho to srazí. Na jednu stranu chápu Uhrina že nechtěl dělat druhý zásah v obranné linii, ale na druhou stranu Django byl opravdu úplně psychicky dole. Vlastenec byl úplně zbytečný. Bylo vidět že Django chtěl balón odmáznout co nejdál. Ale podle mě se měl spíš soustředit na to, aby balón hlavně trefil a klidně aby to šlo třeba na roh. Ale hlavně se měl soustředit na to, aby ten míč čistě trefil. Ten centr byl poměrně prudký a míč ještě klepnul o zem, takže měl volit spíš jistotu. Penaltový zákrok podle mě také naprosto zbytečný. Už jak se Django natahoval ke skluzu věděl jsem že to bude penalta. Neměl sebemenší šanci zasáhnout balón. Měl se snažit ho vystát a zkusit ho vytlačit. Bylo to zbytečné. Ale jak říkám, Django patří mezi tři nejlepší stopery v lize, hraje stabilně skvěle a včera si holt vybral bad day i s úrokama. Nepochybuju že přes repre pauzu se dá dohromady a na Slovácku bude opět oporou.

    Jablonský - dozadu moc práce neměl. Dopředu se snažil podporovat útok, ale srážela ho jeho vlastní nepřesnost. Když už se dostal k centru, většinou byl nepřesný. A nebo ho zbrzdilo to, že mu odskočil míč. Snaha o podporu útoku se mu upřít nedá, ale já ho vidím spíš jako zdvojení za novou kvalitní posilu, která musí na jeho post přijít!

    Černý - je to slávista a neříká se mi to lehce, ale on je pro mě adept na zimní konec. Absolutně nevím, kam se ztratila jeho fotbalovost, kterou vždy oplýval. Včera jediné co předvedl, tak tvrdé a zbytečné fauly za hranicí. Opakovaně jeden z nejhorších hráčů na place a i když dostal spoustu šancí, nikdy důvěru nesplatil. Na jeho místo musí přijít jedna až dvě posily!

    Souček - včera se mi bohužel též vůbec nelíbil. Někteří se tu i kdysi nebáli napsat, že je lepší než Ondra Petrák. Ale já říkám, že rozhodně není. Protože Ondra Petrák měl nesrovnatelně lepší práci s míčem. Tomáš má kolikrát problém přesně rozehrát a hodněkrát mu balón odskočí. A toho jsem si všiml nejen včera, ale už vícekrát. Někdy působí neohrabaně. Ondra měl práci s míčem vždy na vysoké úrovni a i přes svojí výšku nikdy neohrabaně nepůsobil. Tomáš na sobě bude muset hodně pracovat, aby se někdy přiblížil Ondrovi. Kvality určitě má, v této sezóně se mu jinak daří, ale v práci s míčem má veliké rezervy a na tom musí zapracovat. V dnešním fotbale už musí být i na postu defenzivního záložníka hráč, který má kvalitní práci s míčem a slušnou rozehrávku. Pryč už jsou doby bořičů. Nestačí jen kvalitní odebírání míče. Na jednu stranu to přičítám i jeho stále ještě nízkému věku. Pořád se v lize otrkává. Až bude zkušenější, věřím že si začne i víc věřit s míčem. Ale každopádně i když se to třeba nebude někomu líbit, tak i na střed zálohy musí přijít kvalitní posila. Protože Tomáš potřebuje cítit konkurenci, jen takhle se bude zlepšovat a bude ho to neustále nutit makat nadoraz! Sami hráči kteří chodí do bundesligy potvrzují, že neustále musejí makat na doraz, protože pokud ne, tak na jejich flek už se třepou další dva vlčáci. A tak to má být.

    Piták - stejné co u Míni. Nepíše se mi to snadno, protože ho mám rád a je to velký slávista. Ale i s ním bych se bohužel v zimě rozloučil. Nechci se dočkat okamžiku kdy se na něj bude v Edenu nadávat a takhle si akorát zbytečně kazí renomé. Včera vůbec nestíhal, hodně si pomáhal faulama, které občas byly podobně jako u Míni za hranicí a měl spoustu zkažených lehkých přihrávek. A hlavně opravdu v tempu už vydrží tak půl hodiny a to je prostě málo. Včera už ve druhé půli šlapal vodu a bohužel to bylo dost vidět. Přihrávku na první Škoďákův gól sice narýsoval skvěle a ukázal tím, že v noze to má, ale následně to zazdil přišerně kopnutou penaltou. Penalta se nedá chytit, jen blbě kopnout, proto moc nerozumím tomu jak se ho Uhrin zastává že to nekopnul až tak špatně. Kopnul to bohužel tragicky. V naprosto ideální výšce pro gólmana a ani to nebylo pořádně umístěné. Pro Zlámala to byla laskomina. Takhle zkušený hráč jako Karel to prostě musí proměňovat s prstem v nose. Mohlo být vyrovnáno, vlilo by to novou energii a do druhé půle by se šlo mnohem lépe. Místo toho nás to srazilo zase dolů.

    Zmrhal - včera opět pan neviditelný. Psal jsem to už několikrát a napíšu to znovu, dokud nezačne podávat stabilní výkony a nestane se tahounem který nás bude táhnout zápas co zápas, těžko může pomýšlet na nějaké zahraničí. Včera jsem opět ani nevěděl že je na hřišti. On už musí patřit k tahounům, odehráno už má dost. Ale aby byl oporou jen v 1-2 zápasech z pěti, to je málo.

    Voltr - oblíbil jsem si ho pro jeho zápal, elán, bojovnost a snahu chtít hrát. A ani to mu včera nechybělo. Ale bohužel ho též občas brzdí jeho nepřesnost. Také ho spíš, podobně jako Jablonského, vidím jako solidní zdvojení postu k nějaké kvalitní posile.

    Škoda - v podstatě jediný hráč, který včera snesl přísnější měřítko. Byl při chuti, bojoval, neustále chtěl balón, rval se s přesilou obránců a nakonec sám i vystřílel remízu. Ale ani Škoďák není superman, potřebuje aby ho spoluhráči doplňovali, aby měl rapidně větší podporu, aby do vápna nenabíhal sám a hlavně aby se na něj neustále nenakopávalo pokaždé když nám teče do bot. To je k ničemu. Až se tyhle věci odbourají, tak věřím že Škoďák je schopen dávat ještě víc gólů.

    Bílek - svoje si odehrál. Ve chvíli kdy přišel na plac se snažil svojí zkušeností obraně okamžitě dodat potřebný klid a to se dle mého nakonec povedlo. Pro mě je Bílčus jasný kandidát příště do základu.

    Vukadinovič - pěkně nacentroval Škoďákovi na tu jednu jeho hlavičku, kterou Zlámal tak tak vytěsnil. Snaha mu nechyběla, ale víc toho nestihl ukázat. Klidně bych byl pro mu dát ve zbytku podzimu konečně větší šanci. Aby ukázal zda si tu zaslouží být nebo ne. Míňa si už další šance nezaslouží, protože opakovaně selhává. Tak ať teď dostane šanci taky Miljan.

    Kuchta - moc toho nestihl, ale rozhodně to oživil a vnesl na hřiště nový elán. Mám dojem že to byl on, kdo to Škoďákovi z první prohodil do běhu v poslední minutě když šel téměř sám na Zlámala. To bylo hodně povedené. Celkově si do budoucna od něho hodně slibuju.

    Suma sumárum : výhra z Teplic bohužel totálně ztratila svojí cenu, včerejší plichtou totálně ztartila svojí velkou cenu. Samotný zápas ukázal, jak moc nepostradatelný jsou pro nás Štohanzl a hlavně Levan. Bez Levana chyběla potřebná krativita a naše záloha byla totálně jalová. V pozápasovém rozhovoru Uhrin řekl větu "My nikdy nebudeme tvořivé mužstvo", docela by mě zajímalo jak to myslel. Pokud to myslel tak, že tohle současné mužstvo, tak s tím určitě souhlasím. Právě proto je přes zimu vysloveně nutnost rapidně posílit. Ale rapidně! A opravdové hotové posily! Tyhle neustále výsledkové a výkonnostní výkyvy bohužel plynou z toho, že současný kádr nemá potřebnou kvalitu pro boj o poháry a je třeba ho posílit, jestli o ně na jaře chceme zabojovat. Není prostě možné, mít tolik ztrát doma. Neexistuje! Pokud chceme hrát o poháry, tak naprostým základem je, z Edenu udělat nedobytnou tvrz! Tyhle domácí výpadky a trapasy nás hodně srážejí a můžeme jen domýšlet, jak by to vypadalo nebýt zaváhání s Duklou, Olomoucí a včera. Každopádně přes repre pauzu dobít baterky a na Slovácko pro tři body! Jedeme dál. SKS!

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      AlesJa     před 8 lety 09.11.2015 12:53 |  
      0 0

      palec nahoru hodně výstižné, měl bych jednu technickou, proti Teplicím výborně nalevo Švec, ne že by Jablonský hrál špatně, ale Švec v Teplicích kvalitně podporoval právě i ten útok.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        AlesJa     před 8 lety 09.11.2015 12:56 |  
        0 0

        doplněk: protože venku jsou začátky zodpovědné a makají na 100%, mám dojem, že to bude hlavně v hlavě, prostě svázané nohy. Asi trochu více psychologie při zápasech doma

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        Travinho     před 8 lety 09.11.2015 13:43 |  
        0 0

        Já nevím, přiznám se, že mně se Jablonský docela líbil. Útok podporoval slušně a dozadu neměl problémy. Problémem bylo spíš to, že mu to často Zmrhal nepřesně přihrál...

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          soudek82 (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 14:15 |  
          0 0

          Mě Jablonský z toho zmaru taky přišel slušnej, pokud chceme být za rok jinde, tak asi ne základ, ale lávka slušná.

          Třeba u Součka je otázka, jak by vynikal, kdyby měl vedle sebe lidi, kteří by víc tvořili, to samý Zmrhal - když to neleží vyloženě na nich, tak je to jiný kafe - aspoň tak mi to přijde.

          Ještě bych se pozastavil nad tím, jak byl včera děsivej trávník - samo, že to neomlouvá, ale bylo krásně vidět, jak jde často balon po zemi a po dvou metrech vyskočí o první drn...což samo není omluva :-)

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Barra     před 8 lety 09.11.2015 14:21 |  
      0 0

      Dekuji za tradicne krasnou analyzu. Zapas jsem nevidel, jen souhrn sanci ktere jsme meli v druhem polocase, a nebyt Zlamala bychom urcite nejaky ten gol extra dali. Nebyl to jinak Bilek ktery krasnou dlouhou prihravkou nahral Skodovi na vyrovnavaci branku? Pred tydnem nam vydrel Bilek 2 extra body za viteztvi, ted dalsi bod za spoluucast na remize. Jinak k stoperum - Frydrych si zaslouzi podle tebe misto v sestave, Deli take, Bilek idem dito, mame jeste Latku. Co s tim?!

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      1rytir     před 8 lety 09.11.2015 15:05 |  
      0 0

      K hodnocení jednotlivců se vyjádřím snad až tu bude viset to oficiální, ale se zdejším hodnocením Deliho nesouhlasím. Zvláště se pozastavuji nad tvrzením, že po těch šílenostech v první půli - ty se prostě jednou za uherský rok stát mohou a stávají - byl psychicky na dně a měl být střídán. Borrisi asi jsi viděl jiného Deliho než já. Já jsem si naopak všiml, že ho ty kiksy nijak, ale vůbec nijak nerozhodily, dál hrál na co má, neodpustil si i potom svoje divácky efektní, byť z pohledu z ochozů i riskatní kousky. Právě toho jsem si na jeho výkonu cenil.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      koudys2 (přítel SN)     před 8 lety 10.11.2015 13:23 |  
      0 0

      Román jsem si přečetl celý a musím téměř se vším souhlasit. Koho ale bych s velkou chutí nakopal do zadku Já - je právě Kenia. K čemu nám je hráč, který v jednom zápase je sice nejlepší, ale pak se zraní a 5 zápasů zase nehraje. To je defakto na úrovni Zmrhala, který také zahraje jeden zápas velmi dobře a dalších x zápasu je totálně v háji.

  46. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    mike-k (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 18:03 |  
    0 0

    Zdravim vsechny,

    Nejdriv chci podekovat za vcerejsi program pro deti. Kluci si to fakt uzili a ja s nima, takze navare diky.

    Jinak mi nejde do hlavy, ze tady ma celkem dost diskutujicich problem ze se netocilo alko pivo. Coz me prijde jako spravne, minimalne ve spojeni s detmi. Na stadionu jich bylo dost a proc pripadne si delat problem s napitymi fanousky. Ano uz slysim, ze pivo k fotbalu patri a ze dany clovek se tam nejde nalejt, ale neni snad problem vydrzet 2 hodiny bez piva, ne?

    Dalsi vec o ktere se diskjtuje je pouziti cerne barvy v kotli. Me osobne se ta kombinace nelibi. Cerveno-bila mi dostacuje, ale chapu ze je soucasti barev TS, jen mi "vadi" ze posledni dobou je ve vsech choreech, prosim uvedomte si ze propagujete celou slavii nejen TS, proto bych uvital vice jen cerveno-bilych chorei.

    SKS4Ever

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      steev (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 18:43 |  
      0 0

      ad pivo. Přesně jak píšeš pivo na fotbal patří.Nejde vůbec o to vydržet bez piva,samozřejmě že to každý vydrží ale proč by měl? Já chodim na fotbal koukat na hru,fandit,a dát si pivo s kamarádama, nevidim jediný důvod proč bylo včera nealko. Případně si dělat problémy s napitými fanoušky? Já ti něco řeknu,kdo chce tak se stejně naleje před zápasem a to ještě víc než normálně popř. si ještě nějakou kořalku pronese.Mimochodem ve VIP se točilo pivo normální( to to nemohli ty dvě hodiny vydržet???? :D) divné že?! Jestli si rodiče chtějí hrát před svými dětmi na abstinenty tak prosim ale někde jinde.Mimochodem až (jestli) přijdou děti příště tak co? Já chodim na každý zápas a rád si pivo dám, nechci nealko pivo ve chvíli,kdy dostanou rodiče lístek zadarmo pro svoje děti.
      Ještě mě napadlo že by mohly holky v létě chodit celé zahalené aby nepohoršovaly děti,ty dvě hodiny to přece vydržej ne?!

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        Borris     před 8 lety 09.11.2015 20:08 |  
        0 0

        Poslední věta výborná, pobavila mě :-D :-D ale jinak k tématu. Jak už jsem tu psal, já sám jsem abstinent, tak by mi to mohlo být jedno. Ale i tak bych se za to pivo přimlouval. Prostě to k fotbalu patří a přesně jak píše steev, kdo chce může si pivko dát beztak někde jinde. A kor jestli se fakt ve VIPce točilo normální pivo, tak o to víc je to zarážející že všude jinde ne. Věřím že se tam nikdo nejde zhulákat. Ale prostě my češi jsme pivní národ a pivo nám chutná. Až na pár výjimek jako já. Takže i já se za pivko určitě přimlouvám.

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        mike-k (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 21:24 |  
        0 0

        ale ale, představ si steeve že i já chodím na každej zápas a na ty co nehrají od 20,15 chodím i s klukama (a i ty lístky jim kupuju), takže o to aby neviděli nikoho opitého strach nemám. Prostě jen mi k té speciální akci "pro děti" to nealko sedělo a jak sám říkáš možnost si dát pivo před zápasem v okolních hospodách a barech je. Nikomu neberu právo na pivo na fotbale, ale pro jednou .... ale to je jen můj pohled Váš je jiný. :)

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          steev (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 21:36 |  
          0 0

          Je fajn že děti bereš na fotbal, tak pak vůbec nechápu co tady píšeš. Vždyt bys měl vědět co se na fotbale děje.Sedí ti točení nealka s akcí pro děti? Ok já ti to samozřejmě neberu.Jak už jsem psal,např v Jablonci bývá také fanzona a světe div se pivo tam točí normální. A třeba i na Matějské pouti je pivo k dostání.
          Asi to zřejmě nemá nic společného s dětmi ale spíš s mírou rizikovosti která byla nesmyslně určena naším vedením.
          Klub by se měl více zajímat o spokojenost skalních fanoušků!

          • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

            mike-k (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 21:48 |  
            0 0

            Máš pravdu s tím vším kde se pivo točí, jak jsme psal je mě to nepohoršilo a překvapilo že tolik lidí jo, ale to se vracíme na začátek. Jinak asi i v tom, že to nealko spíš souvisí s "rizikovostí" zápasu máš pravdu.

    • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

      Steve2924 (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 19:08 |  
      0 0

      Proč se divíš, že lidé nechtěj pít srač..? Pro spoustu lidí je pivo a klobáska fotbalový rituál a léta i desetiletí. Jenomže v Edenu se točí v lepším případě pivosra... ale většinou jen nealko a k tomu se prodává hnusné cosi, čemu se říká klobása. Tak se nediv, že s tím má někdo problém. Já s tím problém nemá, prostě to nekupuju. Když se tak budou chvat všichni tak jim to po čase dojde a začnou prodávat to po čem je opravdu poptávka. Jenomže když jsou tam každej zápas fronty...

      A jestli máš strach aby děti nepotkali opilce, tak je ani nepouštěj ven...

      A chorea, ať se ti to líbí nebo ne, jsou propagací TS. Je to jejich práce, tak to prostě dělaj po svém. Že bláznům co viděj nácka v každým keři to něco připomíná? To je jejich nemoc...

      • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

        mike-k (přítel SN)     před 8 lety 09.11.2015 21:32 |  
        0 0

        Steve, přesně jak píšete když mi něco nechutná tak to nekupuju, mám to stejně.

        Děti vs. potkání opilce jsem řešil kousek vejš, takže to nechám.

        Vždy jsem bral, že přispívám na chorea na propagaci Slavie, ale poslední dobou je to opravdu hlavně o propagaci TS(já osobně žádne nácky neviděl a neřeším je), takže se pro příště s ohledem na "kupuju to co se mi líbí/chutná", zdržím jejího "financování".

        • Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

          Steve2924 (přítel SN)     před 8 lety 10.11.2015 17:00 |  
          0 0

          To je naprosto správné. Nejlepší je hlasovat peněženkou. To funguje.

          Pokud někdo remcá nad produkty prodávané jako občerstvení ale stejně je kupuje. Tak dává majiteli signál. Já ti za to zaplatím tak mi to prodej. Proč by majitel dělal změnu, když před zápasem i o poločase jsou u každého okénka fronty a lidi peníze sypou...

          A to samé příspívání. Mě když rozladilo nějaké choreo tak jsem pak nechal jeden+ zápasů peněženku zavřenou, podle toho jak moc mě to popudilo. Naopak když se mi choreo líbí hodně, tak příště přitlačím.
          Když pak ti co na choreu dělají uvidí, že po nějakém choreu vyberou do kelímků málo, tak jim třeba dojde, že někde je chyba. A nebo nedojde...

          Ale tlacháním na diskusích si sice člověk uleví, ale nic se tím nevyřeší.

          Takže ano, jestli máš s poslední produkcí TS problém, tak nejlepší řešení je nepřispívat.

  47. Re: Slavia - Bohemians 1905 2:2

    koudys2 (přítel SN)     před 8 lety 10.11.2015 08:29 |  
    0 0

    Nevím, zda to tady náhodou už někdo nenapsal, ale já bych chtěl strašně rád vyzdvihnout autora historického videa, které bylo možno k vidění před zápasem a v poločasové přestávce na stadionu. Už v průběhu sledování tohoto díla mi běhal mráz po zádech. Ta hudba, která hrála v pozadí, byla opravdu skvostná. Opětovně jsem si díky tomuto videu řikal, že jsem hrdý na to, že jsem slávista. Ještě jednou tedy poklona autorovi.

  48. Vlajka GNLS

    Krason     před 8 lety 10.11.2015 21:01 |  
    0 0

    V závěru zápasu dojde dole v sektoru 108 také k velké hádce, kdy si mladí chuloši chtějí vyvěsit vlajku GNLS. V tu chvíli je bohužel většina našich nejaktivnějších a nejrespektovanějších postav rozprostřena po celém Edenu a dole, kde chuligáni vlajku věšeli, bohužel nestál téměř nikdo. Poté jdou takto vzniklé problémy řešit jen těžko. Hools vzali vlajku prý pouze na utkání proti Klokanů, jejichž tvrdé jádro, jak je známo, táhne doleva. To, že se vlajka přehodila přes naši vlajku Ultras, bylo určitě hodně nešťastným řešením. Určitě ovšem nešlo o akci Tribuny Sever, která byla, je a vždy bude zcela apolitická. Jako pravicově smýšlející by se dala označit nanejvýš mladá chuligánka Slavie. Na fotbal by se ale politika tahat neměla, ta by měla zůstat mimo zápasy fotbalové Slavie.