Přípravná utkání

Slavia - Slovan Bratislava 1:3

Slavia sehrála přátelský zápas v Kolíně se Slovanem Bratislava a po prvním poločase plném slávistických šancí nakonec veze prohru 1:3.

Slavia - Slovan Bratislava 1:3 (1:0)

Branka: 26. Piták - 68. Sekulič, 80. Vittek (pen.), 90. Čikoš

Sestava Slavie: Řehák - Švec (75. Gilian), Latka, Bílek, Jablonský - Frydrych - Mikula (46. L. Veselý), Piták, Zmrhal, Bazal (67. Pelyak) - Vukadinovič (67. Fotr)

Lavička: Vavrouš, Kocourek, Batka, Hrubeš

V tabulce české ligy pátá Slavia si pro přátelský zápas v reprezentační pauze vybrala momentálně třetí celek slovenské ligy. Oba týmy přijely do Kolína s oslabeným kádrem - Slovanu chybělo 8 zraněných a 4 reprezentanti, za Slavii absentovali zranění Kenia a Štohanzl a reprezentanti Deli, Škoda, Hrubý a Souček. Na lavičce Slavie byli připraveni hráči juniorky.

V deštivém odpoledni udávala tempo zápasu v první půli Slavia a vypracovala si i více brankových příležitostí. Ve 12. minutě Greif vyrazil přízemní střelu Bazala a ten samý hráč v 17. minutě ve skluzu mířil jen nad bránu. Při další šanci ve 23. minutě po průniku po pravé straně Piták nacentroval do vápna, kde našel Vukadinoviče - ten trefil pouze Greifa. Ve 26. minutě už byla Slavia gólově úspěšná - Frydrych zleva našel na zadní tyči Pitáka, který míč nasměroval do brány. O tři minuty později Vittek ve vápně z voleje vysoko přestřelil bránu a další příležitosti opět patřily Slavii - Bazal sám před bránou vysoko přestřelil, ve střele Pitáka z penaltového puntíku zase ležel obránce Slovanu. Poslední šanci v první půli si vytvořil Slovan, Mészáros po přihrávce na zadní tyč tvrdě pálil mimo.

Zhruba od 55. minuty to vypadalo, že se více do hry dostali hosté, jejich útočné pokusy buď likvidoval Řehák anebo končily mimo bránu. V 68. minutě po rohovém kopu Slovanu a souboji Bílka se Sekuličem překročil balón brankovou čáru a bylo srovnáno na 1:1, autor gólu přitom nebyl úplně jednoznačný a vypadalo to na vlastní branku našeho stopera. V 75. minutě opustil hřiště zraněný Švec a trenér Uhrin tak počtvrté střídal, po Veselém, Pelyakovi a Fotrovi se dostal na trávník Gilian. Právě tento hráč po pěti minutách pobytu na hřišti fauloval ve vápně Milinkoviče a nařízenou penaltu Vittek proměnil - 1:2. V 84. minutě prodloužil za sebe aut Latka, ale pokus Pelyaka na zadní tyči neskončil mezi třemi tyčemi. Slavia se v závěru snažila o vyrovnání, nicméně z protiútoku se v 90. minutě ještě gólově prosadil Čikoš. Slavia tak z Kolína veze prohru 1:3 a mezi přítomnými 1100 diváky jistě bylo několik našich čtenářů, takže se budeme těšit na vaše postřehy.

Komentáře (99)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

    mpik     před 8 lety 08.10.2015 18:50 |  
    0 0

    Slavia je aktuálně silná jen v základní sestavě. Defacto v té, která hrála derby. Stačí zásah do sestavy a chybí adekvátní náhrada. Tým nebyl několik let posilován na dostatečné úrovni, bralo se na co bylo. Můj názor je, že ani zimní příchod 3-4 hráčů nebude dostačující a že toto bude nutné opakovat i v následujících přestupních obdobích.

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 03:25 |  
      0 0

      Posily pro Slavii ? Jedno zajímavé jméno už padlo: reprezentant Josef Šural ze Slovanu Liberec. „Nic o zájmu Slavie nevím, ptejte se mého manažera,“ nepotvrdil ho český reprezentant. Jeho agent David Nehoda jen shrnul fakta: „Šuralovi končí v červnu 2016 smlouva, v zimě může podepsat nový kontrakt.“
      Vedení severočeského klubu o Šuralově uvolnění nyní nechtělo ani slyšet, neboť postoupilo do základní skupiny Evropské ligy a každé vítězství přinese do pokladny okolo deseti milionů korun. V zimě ale může být situace jiná.

  2. Diop

    Corfe     před 8 lety 08.10.2015 18:55 |  
    0 0

    Netuší náhodou někdo, proč chyběl v nominaci Dame Diop? Pokud známo, není ani zraněný ani v reprezentaci.

    • Re: Diop

          před 8 lety 08.10.2015 19:05 |  
      0 0

      Repre

    • Re: Diop

      klimi     před 8 lety 09.10.2015 08:30 |  
      0 0

      Není to veřejně známo, ale někteří z nás ví, že jel s U23 Senegalu :)

      • Re: Diop

            před 8 lety 09.10.2015 10:24 |  
        0 0

        :-) :-) a víme to dlouho :-D

  3. Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

    jesus76     před 8 lety 08.10.2015 19:33 |  
    0 0

    S trochou nadsázky - kdyby měl takto movité majitele kdejaký solidní klub třeba na Balkáně, tak se tu nebavíme o Bořilovi nebo Bergerovi, ale o hráčích, co chodí kopat právě např. do Din. Zagreb, Razgradu, Crvene Zvezdy nebo třeba Cluje.

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      Kuliss9     před 8 lety 08.10.2015 20:56 |  
      0 0

      No to jsi tedy nadhodil týmy. Kluž je na konci svých sil, Zagreb pár solidních prodejů, ale úspěch kde jaký žádný, Crvena Zvezda ani nemá cenu mluvit. Možná v tom Razgradu to dělají velmi slušně a poslední 3 roky se jim to silně vyplácí, i když letos výpadek, ale to se stát může.

      Možná přemíra optimismu ve mě, ale já vidím budoucí Slavii na úrovni Basileje, Shakhtaru, Sportingu nebo tak....


      Jinak když už jsme u té Crvene Zvezdy, tak mi to připomnělo nynější úterý, momentálně mám univerzitní stáž na Maltě a byli jsme si s kolegy kopnout, vzal jsem si na sebe SKS dres a po tréninku se mě kolega z Portugalska ptal, zda je Crvena Zvezda v ČR populární když mám její dres. A to je další úkol pro naše vedení, popularizace SKS a proto se musíme dostat do Evropy aby o nás zase věděli.

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        quelhar (admin)     před 8 lety 08.10.2015 21:10 |  
        0 0

        Zase buďme nohama na zemi. Klidně se vsadím, že v nejbližších 20 letech žádný český klub nedosáhne takové kvality, jakou má aktuálně Basilej a Sporting nebo měl nedávno Shakhtar. Žijeme v zemi, kde fotbal zajímá mizivé procento lidí, oproti všem třem zmíněným zemím tu máme malinké stadiony a ještě zejí v drtivé většině zápasů prázdnotou. V takových podmínkách je podle mě skoro nemožné vybudovat velkoklub věhlasu srovnatelného těch tří klubů, tedy pravidelnou účast v LM, kde se se střídavými úspěchy bojuje o postup ze skupiny.

        Pro Slavii v nejbližších letech bude úspěchem, pokud se etabluje na české absolutní špičce (při brzkém očekávaném ústupu ze slávy Plzně tedy pozice 1-2 vedle Sparty, při současné konstalaci tedy zatím 1-3), pravidelně bude hrát poháry a brzy se probojuje do základní skupiny některého z nich, ať nabere koeficient a je v předkolech nasazovaná.

        • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

          Kuliss9     před 8 lety 08.10.2015 21:26 |  
          0 0

          Jsou to určitě silná slova, ale nevidím důvod proč by to v ČR podmínkách nemělo jít, základnu fotbalistů na úrovni Švýcarska máme určitě, proti Ukrajině jsme na tom určitě v ČR lépe, ale samozřejmě toto není pro klub tohoto formatu ani zdaleka všechno. Ať je to jak chce tak nevidím nejmenší problém proč by v ČR neměli být 2-3 kluby kteří by toto naplňovali. I ta všemi rádoby moderní Plzeň z před 2 let kvalitou hráčského kádru se těmto týmum rovnat mohla. Nepočítám s tím, že se do této kategorie dostaneme v zimě to ani omylem. Máme stěží 11 kvalitních hráčů na synot ligu a vidíme jak to dopadá pokud z těchto hráčů někdo odpadne. Mluvíme zde o horizontu 5-10 let, vše záleží jaké plány s námi mají majitelé. Nechceme spěchat, chceme budovat kvalitní klub a to nejde ze dne na den. Možná si stavím vzdušné zámky, ale já nás tam za těch cca 5 let opravdu vidím s tímto zázemím jako klub který pravidelně může bojovat o to 2-3 místo ve skupině LM.

          • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

            Kuliss9     před 8 lety 08.10.2015 21:29 |  
            0 0

            Ypsilon, Ypsilon, Ypsilon.... Měl bych si oprášit češtinu :/

          • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

            bongor     před 8 lety 08.10.2015 21:40 |  
            0 0

            Spíš bych souhlasil s kulisákem,pro Slavii by nyní neměl být problém,pravidelně hrát LM tak do 3-4 let a třeba švýcarské kluby porážet.Problémem u nás není nezájem o fotbal ale to,že jsme na tom proti Německu,Anglii,Francii,Belgii,Holandsku o více než 50% hůř se životní úrovní.Lidi zájem o fotbal celkem mají,ale mnozí prostě musí moc přemýšlet kam s penězi,zvláště před výplatou.Třeba Španělsko ale na tom o tolik lépe než my není a přesto mají velké stadiony často vyprodané.Je tam zřejmě lepší relace průměrná mzda-cena návštěvy zápasu.

            • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

              winter (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 22:41 |  
              0 0

              Životní úroveň zemí bych se vůbec nepletl.. sice je u nás životní úroveň nižší, ale srovnej i ceny vstupenek.. Kolik dáš v ČR za permici dáš v Anglii nebo Španělsku za jeden zápas.. a to třeba ve Španělsku šla životní úroveň v posledních letech kvůli ekonomické krizi hodně dolu...

              Problémem je že ČR je malá země a máme tak zde zanedbatelné příjmy za televizní práva. Náš trh není velký, navíc kvůli "kvalitě" naší ligy je téměř nemožné práva na ligu prodávat do jiných zemí. Všude ve světě tvoří příjmy z tv práv nejvyšší položku příjmů klubů, u nás to jde ale vzhledem k výše uvedenému plus k tomu že do loňského roku běžěla liga na všech televizích zadarmo celkem těžko...

              • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

                Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 02:42 |  
                0 0

                Když jsou velké peníze, tak jde vybudovat velkoklub prakticky kdekoli. Třeba zmiňovaný Šachťar Doněck, když počítám i naturalizovaného Eduarda, tak mají v kádru 10 brazilců !!!, jo to se to pak hraje.

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        jesus76     před 8 lety 09.10.2015 15:38 |  
        0 0

        Ale já jsem mluvil o hráčích, kteří do zmiňovaných klubů chodí, nikoliv o tom, že bychom to ve Slavii měli dělat stejně. Chtěl jsem tím říct, jinými slovy, že mít takto movité majitele nějaký klub z Balkánu, tak tu už kope třetina brazilské U21 (s nadsázkou). Přečti si text pořádně.
        No a s tím Din. Zagreb si mě pobavil, prý pár solidních prodejů ... :-)
        nevím, v jaké relaci si představuješ solidní prodej, ale prodat Modriče do Tottenhamu za 21 mil., Eduarda do Arsenalu za 13,5 a dále třeba Corluku do Man City za 13, Kovačiče za 11 do Interu a tak bych mohl pokračovat, to jsou kšefty velmi špičkové. A právě Dinamo Zagreb bych osobně doporučil jako příklad hodný následování, a ne Šachťar nebo Basilej, Sporting. Ostatně nedávná výhra Dinama nad Arsenalem může být důkaz, že i v jihovýchodní Evropě lze postavit kvalitní klub za slušné peníze.

  4. Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

    Unionjack     před 8 lety 08.10.2015 19:34 |  
    0 0

    Líbí se mi sestava, v jaké Slavia nastoupila. Lavička plná mlaďochů, přičemž se čtyři dostali na hřiště. Proto výsledek neřeším. Navíc si mladí zahráli se zkušenými hráči, nebyli tam posláni jako béčko na vraždění jehňátek, jako svého času v Pardubicích tuším. Je to pro ně jasnej signá - makejte a máte ve Slavii budoucnost.

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      adams89 (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 19:49 |  
      0 0

      Přesně tak, neřešme výsledek, ale to, že naši junioři mají o další zkušenost s dospělým fotbalem. Teď se hlavně dobře připravit na Jablonec, i přesto, že díky reprezentačním povinnostem je Áčko nekompletní.

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        Travinho     před 8 lety 08.10.2015 22:42 |  
        0 0

        Nevím, Kocourek - dlouhodobě nejlepší junior, si jede posedět na lavce. To se mi zase tak nelíbí.

        • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

          Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 02:28 |  
          0 0

          Přesně tak, byla to jen příprava, v první půlce jsme je přehrávali my, po přestávce byl lepší Slovan. Mladí kluci dostali šanci a bylo vidět, že si ji všichni považují.

  5. Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

    MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 19:59 |  
    0 0

    Veselý má vynikající práci s míčem, nebojí se 1v1, má rychlost, techniku, mohlo by z něj něco být.
    Gilian mě už v juniorce zaujal velkou rychlostí, důrazem a vekou dynamikou. Dnes párkrát vyvezl míč a jen díky zrychlení obešel 2-3 hráče. Škoda toho penaltového faulu, snad mu to neuškodí v dalších příležitostech v áčku. Snad dostane další šanci, já osobně v něm vidím potenciál na to stát se kvalitním pravým obráncem.

    Co se týče výkonu, v první půli jsme byli lepší, ve druhé půli horší. Slovan vyrovnal z rohu a otočil z penalty. Třetí gól už byla akce do otevřené obrany.

    Z našich nejlepší asi Zmrhal, Piták a Jablonský.

  6. Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

    Fulham     před 8 lety 08.10.2015 20:10 |  
    0 0

    Přesmyčkou přes gratulaci našemu příteli martovi - Live získal patrně nejlepšího možného a volného trenéra , bych chtěl ocenit naše vedení , že zaháčkovalo ty nejlepší volné odborníky u nás - a Čechy. Jürgen Klopp je určitě trefa , ale také potvrzení toho, že v největších anglických klubech nejen že hraje zoufale málo angličanů - ani jeden už je netrenuje....je to jistě složitější, leč někdy si říkám jak mohou být ty miliony eur kontraproduktivní.... Vím, že musí být kde brát - trenéry i hráče . prostě je to složitý.

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      Borris     před 8 lety 08.10.2015 20:20 |  
      0 0

      To mi povídej. Kloppa mám ze všech trenérů skoro nejradši a moc mě mrzí že tím že podepsal Liverpoolu, téměř jistě padla šance, že by mohl někdy převzít Manchester United, který mám na druhé pozici ( samozřejmě s nedostižnou a propastnou ztrátou ) hned za naší Slávkou. Ale zase Liverpoolu to přeju, protože Klopp je zvedne zpět nahoru!

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        Dobi     před 8 lety 08.10.2015 20:27 |  
        0 0

        V Manchesteru jsem byl, když se tam hrálo za Poborského, mám jej docela taky rád, asi nejvíce z anglické ligy. Já to ale mám jednodušší v tomto pořadí - Slavia, Hajduk, Dynamo Drážďany, Vojvodina. Pak už bez pořadí Real, Lens, Malmö, Trenčín, Dunajská Streda atd. České kluby ani jmenovat nebudu, kromě Jablonce ale vládne v mé oblibě samozřejmě Sever...

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        Fallen (přítel SN)     před 8 lety 08.10.2015 21:15 |  
        0 0

        Jo, to já jsem nadšenej, neb Liverpool je zase můj klub nr2

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      Arutha     před 8 lety 08.10.2015 20:31 |  
      0 0

      Tak Rodgers taky nebyl angličan...

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        bongor     před 8 lety 08.10.2015 21:26 |  
        0 0

        Můj anglickej klub je Liverpool,kvůli Šmícovi a taky mám rád Arsenál,kvůli Arsenovi.
        Ve Španělsku Barcu,Real nemusím.V Německu asi nikoho,v Holandsku Twente,bydlel jsem 100 metrů od stadionu a taky Feynord kvůli dresům.V Chorvatsku Hajduk.

        • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

          Travinho     před 8 lety 08.10.2015 22:44 |  
          0 0

          Já Arsenal nemám rád, už kvůli těm dvěma Sparťanům, kteří tam hrají.

          • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

            bongor     před 8 lety 09.10.2015 07:37 |  
            0 0

            Pro mě je Rosa celkem přijatelnej,pokud vím,tak nás nikdy nezesměšňoval ani nic podobného.Čech mi vadí ne že by byl toaletňák,ale že z něho rudí čmáralové dělají takového poloboha,jak je ostatně u nich zvykem.

            • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

              Barra     před 8 lety 09.10.2015 11:43 |  
              0 0

              Cech a Spartan? Vzdyt tam hral jen jednu jedinou sezonu -:) Ale jinak veskera cest k jeho kariere, nemam problem uznavat jeho kvality.

              • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

                Tomski     před 8 lety 09.10.2015 11:54 |  
                0 0

                sám říkal, že má blíž ke Spartě než k Plzni, která ho vychovala, ale v sedmnácti ho pustila do Blšan...jinak z českých hráčů to je pořád persona číslo jedna...

                • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

                  malan (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 14:00 |  
                  0 0

                  Pamatuji si,že Čecha chtěl před přivést do Slavie Říčka, ale nevyšlo to a poté přestoupil k bolševikovi.

                  • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

                    Tomski     před 8 lety 09.10.2015 14:11 |  
                    0 0

                    tak on mu tam dal šanci v lize snad Beránek...

                    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

                      malan (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 14:16 |  
                      0 0

                      Asi ano. Beránek a Říčka byli jedna ruka,ale Čech měl na gólmana a na svůj věk ohromnou cenu kterou si mohla dovolit zaplatit pouze bída.

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      mart     před 8 lety 08.10.2015 23:48 |  
      0 0

      Diky priteli.
      Mam radost, v posledni dobe to byla hruze koukat se na hochy z Anfieldu.
      Vubec to nedavalo zadnej smysl.
      Jinak samozrejme me vic nez Klopp zajima dvojitej Uhrin :-) (ten slavnej a ten co slavnej bude), jak rikal J.S
      zdravi mart

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        Kornovo     před 8 lety 08.10.2015 23:59 |  
        0 0

        v anglickych novinach pisi, ze je to poprve v historii, kdy maji velke kluby (oba manchestery, CFC, arsenal, liverpool, spurs) ve stejnou chvili zahranicni kouce. mne premier league nikdy prilis nebavila, ale ted kdyz tam skoro nejsou domaci hraci se mi priblizuje :). jinak podle me je nejlepsi kouc bez angazma Carlo Ancelotti. jsem zvedavy kam pujde pristi rok

        • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

          mart     před 8 lety 09.10.2015 08:40 |  
          0 0

          Ja nevim, kdo by byl nejlepsi trener, ale Kloppa beru, asi jako vsichni fandove reds. Myslim, ze Ancelotti se zotavuje po operaci.
          Je mozne, ze by byl lepsi, ale zaplat panbuh za Kloppa. Na tu habaduru pod Brendou se uz skoro nedalo koukat.
          Ja jsem nejakou dobu pracoval v Carlisle, a mel sem trochu co do cineni s Carlisle United. I kdyz se za tu dobu asi trochu polepsili, LFC by skutecne nemelo (navic doma!) remizovat s takovejma srabama. Brenda uz asi vubec nevedel co dela k posledku, je dobre, ze ho odesli.
          Ale jak uz sem rikal = o mnoho dulezitejsi je Slavie. Na LFC se koukam, jak na detektivku v televizi, kde preju tomu detektivovi aby toho lumpa usvedcil (mozna s trochou vic vasne, kdy hrajou ty smejdy peltovsky podvodnicky z old srafordu), ale Slavia to je srdce. To se neda srovnat!
          Je to zkratke jinej sport.
          zdravi mart

          • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

            Fulham     před 8 lety 09.10.2015 10:15 |  
            0 0

            Tak takhle to má nastaveno asi většina - sympatie, region , nebo prostě někomu fandim když na to čumím...ale jinej sport proti naší lize je to každopádně.....:-))) snad se budeme přibližovat.

            • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

              mart     před 8 lety 09.10.2015 16:05 |  
              0 0

              Tak tak sem to presne (ne)myslel :D
              jinej sport, .... a taky jinej sport. jj

  7. Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

    chmelik     před 8 lety 08.10.2015 21:18 |  
    0 0

    Krásné pyro!! :D :D

  8. Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

    Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 03:15 |  
    0 0

    Jak pan Šimáně naznačil na TK a pan Tvrdík hned vybreptal na twitteru, naše mužstvo dostalo dílčí cíl, umístit se po 16 kole nejhůře na 5 místě a na to jsou samozřejmě vypsány cílové prémie. Myslím, že je to velice rozumně nastaveno. Pokud to dokážeme a v zimě kvalitně posílíme, tak se od toho můžeme krásně odpíchnout. Ale abych řekl pravdu, tak mne teď víc zajímá včerejší schůzka majitelů všech klubů ligy a hlavně, na čem se dokázali dohodnout ? Nás zastupoval pan Šimáně.

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        birkin     před 8 lety 09.10.2015 09:31 |  
        0 0

        schiza? to je hodne velky eufemismus pro oznaceni toho, co nam tady Pelta jako predseda FACR predvadi

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        AlesJa     před 8 lety 09.10.2015 10:00 |  
        0 0

        žumpa a pak mu kluby dají mandát jednat, jemu předsedovi svazu který má s těmi kluby jednat a ty lidi odvolat. To je český kočkopes.

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      quelhar (admin)     před 8 lety 09.10.2015 11:30 |  
      0 0

      Ty prémie jsou super, ale podle mě není v silách současného kádru při vědomí losu následujících sedmi zápasů skončit na pátém místě po podzimu. Samozřejmě budu rád, když mě hráči vyvedou z omylu. Mi to vychází na šesté místo s malým odstupem za pátým Jabloncem a nějakých 6 bodů za čtvrtou Boleslaví. I to si myslím, že by byla pro jaro docela dobrá výchozí pozice, pokud budeme předpokládat, že v zimě výrazně posílíme. Pak by boj o pátou příčku, u které věřím, že bude postupová do Evropy, byl naprosto reálný.

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        Barra     před 8 lety 09.10.2015 11:39 |  
        0 0

        V tom smyslu bude asi ihned rozhodujici pristi zapas v Jablonci. Doma do ted Jablonec nezaril, hrozba Pelty mozne vyhazovu Silhavyho muze snad muzstvo nakopnout. Snad se nasi daji do te doby dohromady, tedy az na Keniju, predpokladam. Jinak si myslim ze i dilci premie muzou muzstvo nakopnout. Napriklad ziskani minimum 6 bodu z 9 z pristich 3 zapasu, atd

        • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

          Kornovo     před 8 lety 09.10.2015 19:08 |  
          0 0

          predpokladas, ze Kenia se neda dohromady? to snad ne. rekni mi k cemu je takovy hrac?

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 21:35 |  
        0 0

        quelhare, celkem mě překvapuje, jakej jsi negouš, i když už něco naznačil Ondra Zlámal. Nabízím sázku o cokoli (řekni si), já říkám, že Slavie skončí po podzimu (tedy po 16.kole) do 5 místa v tabulce, pokud skončí 6 a níže, tak vyhráváš ty. Klidně půjdu se svou "kůží na trh", já mužstvu věřím. Třeba o něco symbolického, stačí říct.

        • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

          Kornovo     před 8 lety 09.10.2015 22:05 |  
          0 0

          to je rec jak vino Lado

        • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

          quelhar (admin)     před 8 lety 09.10.2015 23:26 |  
          0 0

          Já se nerad sázím, ale klidně o pivo :o)

          Mám pořád před očima zápas v Brně a fakt, že ten tým není zas tak odlišný od toho, co loni z 20 ligových zápasů v řadě vyhrál jediný... Pokud po podzimu na páté místo neztratíme víc než dva body, budu s podzimem spokojený a pořád budeme mít obrovskou šanci se do Evropské ligy dostat už tuto sezónu. A bude to daleko víc, než bych si odvažoval přát před startem sezóny.

          • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

            Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 10.10.2015 02:31 |  
            0 0

            Dobře, domluveno o pivo :o)

            Jdeš na ten fotbal moc vědecky, jak říkal Tomáš Pospíchal - "Fotbal nemá logiku" (myšleno tu klasickou) a když budou kluci makat, tak to přijde (mám takový pocit a byly i náznaky na TK, že opak pan Šimáně ani nepřipustí).

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 13:51 |  
      0 0

      Samozrejme se kluby nemuzou dohodnout, jak by mohl Paclik prijit o sveho nejlepsiho hrace. Kabelac si taky hlida vlastni triko a pelta majitel klubu=sef svazu = vyjednavac, to je strasnej hnuj

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 22:58 |  
        0 0

        Několik majitelů prvoligových klubů na schůzce absentovalo. Vůbec se nedostavil nikdo z Liberce, své zástupce za sebe poslali Zdeněk Zemek ze Slovácka, František Vaculík z Jihlavy a Josef Dufek z Mladé Boleslavi. V Marriottu nebyl ani Petr Šafarčík z Baníku Ostrava. Většina debaty se údajně věnovala Berbrovi a Damkové. "Na záležitosti kolem samostatné ligy v podstatě nedošlo, mluvilo se o nich tentokrát jen okrajově," konstatovalo několik účastníků schůzky.

        http://sport.aktualne.cz/bojkot-ligy-sedlbauer-z-teplic-zminil-pro-boj-s-berbrem-i-kr/r~cbd709846e8811e5b22d002590604f2e/

        • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

          Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 10.10.2015 21:47 |  
          0 0

          Kdo vystoupí proti Berbrovi, spadne z ligy?
          Kauza Berbr/Damková vskutku klubové majitele rozděluje. „Dostal jsem echo, že kdybych proti nim otevřeně vystoupil, Zbrojovka Brno sestoupí z první ligy,“ měl podle informovaného zdroje prohlásit majitel Zbrojovky Brno Václav Bartoněk na čtvrtečním jednání v pražském hotelu Marriott.

  9. Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

    Barra     před 8 lety 09.10.2015 09:35 |  
    0 0

    V insolvencnim rejstriku jsou nofe podklady advokatky Slavie (c. 71 a 73, https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?id=4bfec801-3b5b-4e1d-8e86-0aff5abbfeda).

    C. 71 je aktualizovany stav provedenych plateb, c. 73 prehled pohledavek vuci Slavie ktere klub kontestuje. Docteme se napriklad ze Slavie zada po Damienovi Boudjemaaovi kompenzaci ve vysi 865 tis EUR (tedy pres 20 mil kc), protoze jednostranne ukoncil platnou smlouvu. Dale zada klub zaplaceni penale dle platneho radu ve vysi 1,244 mil kc, protoze DB opakovanne se nedostavil na trenink nebo soustredenni, bez radne omluvenky.

    Alex Pastoor zada posledni vyplatu ve vysi 20tis EUR (mel tedy mesicne pres 500tis kc), plis 3 tis EUR ziskane body plus 15 tis EUR za to, ze udrzel Slavii v lize. Plus 20 EUR za telefonni ucet... Slavie v prvni instanci prohrala, odvolala se.

    Jinak se take mluvi o pohledavkach Nevese, Kusyho a spol. Detaily jsou v uvedenem dokumentu c. 73.

    Je tam take aktualni stav uctu - na korunovym pres 12 mil kc, na EUR pres 1,1 mil (cca 30 mil kc). Celkove kontestuje Slavie pohledavky ve vysi 32 mil kc ( Eden Arena 2,9 mil, Online Services 7,3 mil, Gamma Services 68tis, Kusy 16,9 mil, pohledavky od byvaleho trenera a hracu celkem mene nez 5 mil kc). V dokumentu je uvedeno ze Slavie ma tedy prostredky aby vse uhradila, kdyby bylo zapotrebi, a ze navrh na insolvenci by tedy mel byt zamitnuty.

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      spino     před 8 lety 09.10.2015 09:44 |  
      0 0

      Pastoor zachránil Slavii v lize. Sláva, postavme mu sochu! Za normálních okolností bych se smál, ale přijde mi to vzhledem k okolnostem hodně smutné. Neskutečné, kolik se na Slavii v krátké době nalepilo parazitů, kteří teď společně chtěli Slavii zničit. :(

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        Tomski     před 8 lety 09.10.2015 10:35 |  
        0 0

        jestli měl ve smlouvě odměnu za případné udržení v lize a Fifa jeho pohledávku uznala, tak nevím proč by měl být parazit...vzal nabídku na práci...Šmicer říkal, že to špatný trenér nebyl, ale byla blbost ho sem brát ve dané situaci...

        • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

          Barra     před 8 lety 09.10.2015 11:31 |  
          0 0

          Souhlas. Je bezne ze v smlouve se mysli na udrzeni klubu v lize, na moznou ucast v poharech, dokonc3 i titul atd, a ze jsou dohodnute bonusy. Zaklad 20tis eur z neho jinak delal asi nejlepe placeneho trenera v ceske lize. Kdyz se ale koukame na pokutu kterou by mel Boudjemaa zaplatit za preruseni smlouvy, je jasne ze se tehdy nej0koukalo na nejakou korunu a panovaly krasne platebni podminky. To ale nevycitam AR, myslim ze to byla prace Korneeva. Jinak, Vl. Smicer byl pomocny trener Pastoora, takze nevim jak kriticky a objektivni chtel nebo mohl byt. Kde kariera Pastoora se v poslednich 3 letech moc nedarila, tak ted mu to jede s Spartou Rotterdam v druhe lize. Po 8 zapasech na 3.miste, 5 vyher, 1 remiza, jedinna prohra v minulem kole.

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      alois_veliky (admin)     před 8 lety 09.10.2015 10:04 |  
      0 0

      S tim Boudjemaou je to docela hustý... Ukazuje se, že to asi nebyla tak úplně chyba Beránka, který by dusil skvělého a rozdílového fotbalistu, jak se tady někteří snažili tvrdit.

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      postovni (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 11:13 |  
      0 0

      Vtipnej mi přijde ten účet z hospody. Řebíček s Kusým stihly za 2 hoďky před derby prožrat a prochlastat ve 4 lidech 20 tisíc. Předpokládám, že pokračovali na staďáku. To už museli bejt při výkopu dost nadrátovaný :-).

  10. Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

    afro     před 8 lety 09.10.2015 09:39 |  
    0 0

    Výsledek bych moc neřešil a je dobře, že si čutli mlaďoši. Jen moc nechápu toho Frydrycha na DZ.

    OT: Chlapci to tady nakousli a myslím, že by byla zajímavá anketa mezi slávisty ohledně těch oblíbených zahraničních klubů a příp. i důvodů proč jsou to zrovna tyto. Já začnu a připravte se v některých případech i na lehce dětinské důvody.

    Chorvatsko - Hajduk - historická spřízněnost
    Srbsko - Vojvodina Novi Sad - viz Hajduk

    Holandsko - Feyenoord - kvůli dresům
    Itálie - Sampdoria Janov - zaujal mě stadion, Vialli a pěkný dresy
    Španělsko - Athletic Bilbao - kvůli klubové politice (za klub smějí hrát jen Baskové s nějakou lehkou benevolencí)
    Anglie - Oxford

    A pak mám vždy po určitý čas v oblibě týmy jako Žilina, Malmo, Hacken, CSKA... ;-)

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      smely (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 10:53 |  
      0 0

      Slavia a Real Sociedad San Sebastian , jinak je mi to sumak...

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      Betynka58     před 8 lety 09.10.2015 12:06 |  
      0 0

      Za mne: Anglie - Arsenal (to jsem nějak zdědil po tátovi) a West Ham
      Německo - Kaiserslautern (to má dlouhou historii, pamatuji se, že na MS 1974 v Německu chytal za Švédy Ronnie Hellstrom, kterého jsem si oblíbil a ten právě tehdy chytal za Kaiserslautern)
      Španělsko - Real
      Skotsko - Celtik

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        afro     před 8 lety 09.10.2015 12:54 |  
        0 0

        Jo Kaiserslautern jsem měl taky svého času v oblibě. Když za ně hrával Pavel Kuka.

        • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

          steev (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 13:06 |  
          0 0

          Anglie: Liverpool a částečně Tottenham
          Španělsko: Levante (přáli nám body ve Valencii plus jsme s některejma fanouškama slavili po zápase)
          Německo: St. Pauli
          Skotsko: Celtic
          Chorvatsko a Srbsko je jasný
          Ale je to u mě tak že se třeba občas kouknu jak hráli ale to je tak všechno.Víte jak to je... V našem srdci je jedině Slavie

          • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

            notrax     před 8 lety 09.10.2015 14:18 |  
            0 0

            Liverpool a Tottenham je zajimavá kombinace...
            A k tomu bohemáckolevicové St. Pauli a Celtic, to je strašný výběr. :-D

            • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

              steev (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 17:00 |  
              0 0

              notrax, Liverpool kvůli Láďovi a Tottenham kvůli majiteli a Rodkovi. No a Celtic je jasnej,úžasný fanoušci to stejný Pauli a to že to nejsou náckové je pro mě velký plus. Btw, Pauli sleduju už spoustu let,začínal jsem na satelitu na dsf a že jsou to levičáci mě vůbec nezajímalo a ještě k tomu tahat bohemku,no fuj.

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      eomer (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 13:28 |  
      0 0

      Sohlasí i pořadí:
      2) (po SKS)- Itálie Inter Milán- dresy, stadion, hymna
      3) Anglie Everton - obecně mám raději spíše slabší
      4) Španělsko - Real, ale poslední dobou se mi líbí víc systém fungování Barcelony
      5) Německol ve své době Kolín

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 13:28 |  
      0 0

      Slavia
      .
      .
      .
      Hajduk, Vojvodina, Liverpool, Feyenoord, BVB, Inter, Celtic, Real/Barca (complicated), Bordeaux, Olympiakos, Austria, momentalne Basel, River Plate
      krome Slavie nijak zvlast nesleduju

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        afro     před 8 lety 09.10.2015 13:53 |  
        0 0

        Kombinace Real/Barca je krutopřísná. :-)

        Jinak jsem si díky tobě vzpomněl a musím doplnit:
        Řecko - Olympiakos
        Argentina - River Plate

        • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

          MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 15:01 |  
          0 0

          Jj to je :) ale ja je neberu klubisticky, spis jako 2 ikony. Fotbalove se mi vzdy libila o trochu vic fcb (poslednich 20 let)

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      sTizz (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 13:45 |  
      0 0

      Stadion v Janove? To bylo jako vezeni,nic krasneho,hodne stary..jen ty 2 kotle naproti sobe byli supr.

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      slamacek (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 14:18 |  
      0 0

      Skotsko - Celtic
      Anglie - drive Liverpool, dnes uz mi to je tak nejak jedno.
      Spanelsko - Atl. Madrid
      Italie - Juventus
      Holandsko - Feynoord
      Francie - Monaco
      Nemecko - nikdo
      Hajduk a Vojvodina

      ale v posledni dobe, uz mi jde vic o predvadenou hru. takze se rad podivam na Barcu, Real a i ten Bayern. komu z nich by vic pral? nevim. bylo by mi to celkem jedno. Hlavne pekny fotbal a nejake zajimave vykony jednotlivcu. Stara dama je asi moje dvojka, tem jsem pral loni pohar.

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      Karlsson (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 14:27 |  
      0 0

      Tottenham - Radek Černý !

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      (host)     před 8 lety 09.10.2015 14:44 |  
      0 0

      Nedá se říct, že bych měl i nějaký jiný tým, kterému fandím, ale najdou se v Evropě týmy oblínější a naopak neoblíbené:

      Anglie - ze silných se nedá říct vyloženě oblíbený tým, ale Chelsea, Liverpool, Arsenal > Man. City > Man. Utd., ze slabých přeju Leicesteru a Aston Ville
      Německo - Dortmund a St. Pauli, vyloženě nemusím Bayern
      Španělsko - Rayo Vallecano, aktuálně Barca > Real, ale za Zidana to třeba bylo naopak
      Francie - Lyon
      Itálie - AS Řím, nemám rád Milány
      Chorvatsko - Hajduk
      Nizozemsko - tam jsou tak nějak sympatičtí všichni :)
      Belgie - Standard Lutych
      Turecko - Galatasaray > Fenerbahce
      Švédsko - Helsingborg
      Slovensko - Žilina, Trenčín, Trnava > Slovan Bratislava
      Řecko - Olympiakos
      Ukrajina - Šachťar Doněck > Dynamo Kyjev

      Zajímavý případ je Skotsko, kde jsem míval radši Celtic, ale v současnosti se mi pro svůj osud čím dál více zamlouvají Rangers.

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        Alanor (admin)     před 8 lety 09.10.2015 14:45 |  
        0 0

        podepsán Alanor :)

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        afro     před 8 lety 09.10.2015 15:32 |  
        0 0

        Ještě doplňuju, když jsi zmínil to Turecko: Besiktas!

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      Borris     před 8 lety 09.10.2015 16:46 |  
      0 0

      Takže když pominu Slávku kterou mám nedostižně na prvním místě nejen ve svém fanouškovském žebříčku, ale i v srdci. Tak potom následuje Manchester United, kterému také fandím už několik roků a z mojí druhé příčky ho určitě nikdo nesesadí. A po něm Real Madrid. Ale u Realu mám problém, že mi šíleně vadí jeho prezident Florentino Peréz. Toho fakt rád nemám a dost mi to komplikuje můj jinak kladný vztah k Realu. To co teď zase předvedl v kauze de Gea, to mi taky pěkně hnulo žlučí. Každého by odrbával a okrádal o nejlepší hráče, ale platit a něco pro to obětovat, to už se mu nechce. Byl jsem rád když s ním sportovní ředitel United Ed Woodward vyjebal a jasně mu ukázal, že s United nikdo vyjebávat nebude. Bohužel nečekám že ho při prezidentských volbách někdo sesadí takže ho tam budu muset trpět i nadále. Docela by mě zajímalo, jaký názor na Peréze má třeba Kornovo, který také přeje Realu.

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        Kornovo     před 8 lety 09.10.2015 19:20 |  
        0 0

        zdar. Pereze taky nemuzu ani citit, ten chlap nesmyslnymi castkami za prestupy dela z Realu klub typu Man. City atd. taky odpocitavam cas do voleb :) U De Gey nevim, kdo s kym vyjebal, ale ja jsem si odchovance Atletica u nas nepral a hlavne Keylor je borec, predtim jsem fandil i Diegu Lopezovi. ja fandim jenom SKS a Realu. Ano mam nektere oblibenejsi kluby, ted me treba bavi Juventus, ale to bych treba v Serii A musel vyjmenovat sest tymu :) Moc nerozumim tomu jak sahodlouhe seznamy klubu tu pisete, kam se vam to vse vejde, ale kazdeho vec. Jinak pridam i oblibene repre, krome nasich fandim Francii a Brazilii, doufam, ze to treba Karim s Griezmanem pristi rok vystrili a titul zustane doma a pak v Rusku finale FRA-BRA, to by byla fantazie, kdyz na to nedoslo pri minulem MS

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      Deba     před 8 lety 09.10.2015 19:19 |  
      0 0

      Mexiko - Chiapas
      Velká Británie - Cardiff City, Celtic
      Švédsko - Häcken
      Norsko - Vålerenga Oslo
      Španělsko - Bilbao
      Itálie - Livorno, Fiorentina
      Německo - Dortmund, St.Pauli

      to jsou se Slavii asi tak ti nejdulezitejsi :)

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 10.10.2015 02:40 |  
        0 0

        Anglie - Arsenal
        Španělsko - Real
        Itálie - Juve
        Nizozemí - Ajax
        Portugalsko - Benfica
        Belgie - Anderlecht
        Skotsko - Celtic
        Švédsko - AIK

  11. Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

    Chlupp (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 10:22 |  
    0 0

    Líbilo se mi, jak pan Simane zmiňoval 2.spanelskou ligu, kolik je v ni výborných hráčů. ..to by byla parádní cesta, přivést par technických rychlých hráčů a pomerne cenove dostupných. ..

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      Barra     před 8 lety 09.10.2015 12:24 |  
      0 0

      Presne tak. V minulosti jsem tady jiz jmenoval hrace Beerschotu Antonio Munoz Herrera. Z treti spanelske ligy, 4 roky v Belgii, 89 branek behem 110 zapasu. Prisel zdarma, v spanelsku mel kontrakt na mene nez 1 tis EUR mesicne.

      V Spanelsku je obrovska nezamestnanost, oproti tomu stoji (cisla z 2014) 21,649 klubu a 829.220 registrovanych hracu. A mista v mistnich prvnich ligach jsou omezene. Je to obrovsky rybnik kde se da lovit, proto jsem kdysi jmenoval napriklad Radka Bejbla jako mozneho scauta na prvni selekci.

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        Chlupp (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 15:08 |  
        0 0

        To by byla cesta, jsou technicky a rychlostně na vysoké úrovni, s takovými by se už dalo něco dělat a jak píšeš, výběr je obrovský...

  12. Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

    malan (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 13:50 |  
    0 0

    Otázka pro Navara. Už jsem se ptal před derby, tak nevím jestli to nevyšumělo, ale dočkáme se Tomáši zbylých odpovědí z Vašeho rozhovoru na aktuálně.cz?Díky.

    • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

      Navar (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 15:42 |  
      0 0

      Jasne :-)
      Ted bylo derby, male derby, pak hned TK, skoro jsem na Slavii spal... V sobotu slavnostne podepisuje CEFC smlouvu s repre, v utery letim s holkama do Kodane.
      A uz take je cas vletet na zapas s Olomouci, kde mame pripraceny super akce pro fanousky, abychom znovu zaplnili Eden... Takze ani trocha casu.
      Slibuji ale, ze si cas na on-line najdu. Jinak je mozne diskutovat tady, kazdou volnou chvili se sem divam.

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        Jiri1     před 8 lety 09.10.2015 16:55 |  
        0 0

        S tím jste asi musel počítat, navíc to zřejmě děláte srdcem, o toto s manželkou budete mít horší.
        Mne i řadu fandů by třeba zasjímala věc , kterou majitel klubu označil za zásadní, budování muzea Slavistické historie , při tzv. koncepční tiskovce už jste na to jaksi zapoměli
        Vždycky je lepší mít méně cílů a ty splnit a dávat rozhovory , když mám odpovědi, jinak je to krizovka.

        • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

          Navar (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 18:45 |  
          0 0

          Dobry den, zaprve budu davat rozhovory, kdykoli to bude mozne, protoze komunikace s fanousky jsem si vzal za svuj velky ukol.
          Zadruhe bych Vas chtel pozadat o upresneni, co ma slavisticke muzeum spolecneho s tiskovkou majitelu o zmenach v akcionarske strukture Slavie, v organech spolecnosti, ve vedeni klubu, o cilech majitelu ve Slavii, o investicich do kadru, o koncepci prace s mladezi a cilech A tymu.
          Slavisticke muzeum je byt dulezita, ale porad jen jednotlivost v mych prioritach, jak Slavii opet vratit celospolecenskou prestiz, jak prezentovat jeji uchvatnou historii a jak pritahnout fanousky blize ke klubu. Ale uprimne - ,jestli to bude za pul roku ci za rok, neni tak dulezite.

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        Hubacek     před 8 lety 09.10.2015 17:12 |  
        0 0

        Tak tímto bych te moc poprosil jestli někdy zavítas do kanceláři předchozího zaměstnaní neovlivní.cz tak budu moc rad když budeš pozdravovat moji sestřenici a Tvou bývalou sefredaktorku Sabinu S. od bratrance Jirky . Nevidel jsem ji snad uz asi 5 let

        Diky

        • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

          Navar (přítel SN)     před 8 lety 09.10.2015 18:29 |  
          0 0

          Sabine vyridim :-) PS: znam dobre i Petra

          • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

            Hubacek     před 8 lety 09.10.2015 18:36 |  
            0 0

            Díky moc za vyřízení ,tak to znáš i Milana a Ivanu .Ja je viděl naposled na pohřbu babičky Andulky

      • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

        Barra     před 8 lety 09.10.2015 18:21 |  
        0 0

        Dobry vecer Tomasi / Navarre, dovolim si vam tady podekovat za vse co jste behem tech 3 tydnu uz zvladnul. Rim take nebyl postaven za jeden den, vse chce svuj cas. Ja alespon vnimam obrovskou zmenu oproti Slavii pred 5 tydny a nyni. Tiskova konference z minule stredy me presvedcila o tom, ze casy amaterskeho jednani, i kdyz zajiste v dobre vire, mame za nami. Potesilo me ze JS ma povest tvrdeho ale feroveho sefa, ktery klade svym kolegum stejne vysoke naroky kterymi se ridi i on sam. Nebudete to mit lehke -;), ale jste soucast uzavreni jedne neblahe kapitoly, kde behem pouhych 4 let 2 x vazne hrozil zanik Slavie.

        Musim si vas a vasich kolegu take zastat - nemam pocit ze byste neplnili sliby, jak receno vse potrebuje svuj cas. Pred 5 tydny jsme stali pred zanikem. O to min mam pocit, ze byste mluvil(i) a "kecali", jestli to takhle muzu nezdvorile rict. Nikdo samozrejme nezna odpovedi na vsechny otazky, i kdyz nekteri si to mozna mysli. Tezko jste vy take mohl behem vasi hodiny "otazek a odpovedi" se pasovat do funkce sportovniho reditele a mluvil o posilach. Nenechte se otravit, pracujte pilne ale s myslenkou na vasi rodinu a zdravi ve vasi hlave.

        A tesim se co vymyslite abyste nalakali opet dav divaku na zapas proti Teplicim. Preji vam
        vse nejlepsi a jeste jednou dekuji. At vam prace v Slavii dela radost, pak se budeme radovat i my.

        • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

          Barra     před 8 lety 09.10.2015 18:23 |  
          0 0

          Oeps, slip of the tongue - na zapas proti Olomouci, samozrejme.

          • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

            steev (přítel SN)     před 8 lety 10.10.2015 11:48 |  
            0 0

            Přesně Barro,současné vedení reálně zachránilo náš klub před (zřejmě) totální zkázou. Slova díků jsou na místě ať už pro Tomáše tak i pro ostatní kteří se na tom podíleli. To co je v plánu dál,se po letech zmaru jeví jako sen.
            Muzeum pro Slavii je určitě chválihodná myšlenka ale v současné době mi to přijde jako hloupej vtip. Určitě by bylo dobré takové místo mít a Slavie si ho zaslouží,nicméně v současné době mi je jedno jestli to bude za rok či dva. Důležitější věci by měli mít přednost.

            • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

              Navar (přítel SN)     před 8 lety 10.10.2015 12:46 |  
              0 0

              Presne tak. Dekuji

        • Re: Slavia - Slovan Bratislava 1:3

          Navar (přítel SN)     před 8 lety 10.10.2015 12:47 |  
          0 0

          Dekuji Barro