O Slavii

Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

Možná se podle nadpisu ptáte, co tento článek dělá na tomto webu. Tak vězte, že Area 114 je první pražskou odbočkou nejstarší fanouškovské organizace u nás - Odboru přátel SK Slavia Praha. A právě tato odbočka si na 29. 5. naplánovala na památeční místo v Haškově restauraci u Brejšků svoji výroční schůzi, na které nechyběli ani Miroslav Beránek nebo Jiří Vrba.

Před samotným popisem průběhu akce jistě neuškodí, pokud pár řádků věnujeme vůbec představení této pražské odbočky, tedy Area 114. Jedná se o seskupení známých, kamarádů a především hlavně pochopitelně slávistů, které na sebe získalo vazby prostřednictvím sociální sítě twitter. Aby pak ukázali ještě větší sounáležitost se svým milovaným klubem, rozhodli se založit si svoji odbočku odboru přátel, která nese název, jak jste již jistě odtušili, dle sektoru, kde se převážná většina členů schází na zápasy nejstaršího klubu u nás, tedy sektoru 114. Zajímavostí, která, ačkoliv již byla zmíněna v perexu, tak si zaslouží ještě jednou vypíchnout, že jde o skutečně první a jedinou pražskou odbočku a na jejím příkladě je hezky vidět, že i ve velkém městě (a nejen tedy regionálně, jak je typičtější) může něco podobného fungovat. A třeba tím dává příklad i ostatním slávistům z dalších měst naší krásné země, aby její příklad následovali. Je na místě pak dodat, že o tři týdny dříve proběhla další slávistická akce pod praporem této odbočky - Po stopách prvních slávistů - kde se s účastí dalších členů odboru přátel a dalších slávistů prošli historická místa našeho hlavního města spjatá s prvotní historií Slavie.

A právě jedním z takových míst je i Haškova restaurace u Brejšků, kde proběhla zmiňovaná první výroční schůze. Na tomto místě totiž dne 31. 5. 1895 vznikl Sportovní klub Slavia a byly zde představeny a následně podepsány i první stanovy tohoto multisportovního klubu. A právě to, že Slavia není jen fotbal, potvrdila i tato, tařka na den o 120 let později konaná akce. Jedním z čestných hostů totiž byl novinář a spisovatel Jan Králík, který krom záliby v rally našel další svoji lásku v cyklistice, tedy sportu, který vlastně Slavii provázel na samém zrození. Po jeho velmi zajímavém povídání pak přišlo pro mnohé překvapení večera - kde se vzal, tu se vzal, na volné místo usedá trenér Miroslav Beránek, který ukázal skutečné slávistické srdce a charakter, kdy se nebál s fanoušky na rovinu a plně upřímně diskutovat nad současnou situací, která ve Slavii panuje, za což si zasloužil vydatný potlesk od všech zúčastněných. Reprezentaci klubu pak doplnil také ředitel pro komunikaci Jiří Vrba. Krom výše zmiňovaných a samozřejmě členů Area 114 zbytek hostů doplnili další členové poboček odboru přátel, včetně slávistů i například z dalekého východu Moravy!

I přes obtížnou situaci, ve které se Slavia nachází, šlo o krásnou ukázku toho, že Slavia je jednoduše více než fotbal. S trochou nadsázky (a bohužel ne moc velkou) se dá řící, že na Slavii je nyní krásné vše ostatní, co se netýká fotbalu. Slavia spojuje, což tento večer krásně ukázal. Najednou se zapomnělo na strasti, kterými klub prochází, a všichni zúčastnění si jen užívali velmi povedený večer bez jakékoliv ostýchavosti. Bohužel šlo z kapacitních důvodů o akci pouze pro zvané, ale není třeba zoufat. Díky aktivitě odboru přátel se můžete těšit na další krásné slávistické akce - ze dvou nejbližších jmenujme cyklistický výlet Tour de Slavia dne 7. 6. a setkání odboru přátel v Hodoníně 20. 6.. Více informací naleznete na webu odboru přátel.

Slavia je věčná.

Komentáře (54)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

    ve_em     před 9 lety 04.06.2015 05:11 |  
    0 0

    http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-synot-liga-rocnik-2014-15/238287/posily-pro-spartu-chce-celustku-i-mazucha-tajnym-snem-je-necid.html

    tak snad je tohle jenom rozkaz od Křetínskýho, ať si do nás redaktoři ispartu kopnou ještě víc, když se teď zase na nás vytahujou kdejaký sra*ky.. nutno říct, že ty největší už vytáhli sami hráči v uplynulý sezóně.

    a v příštím ročníku už útok na poháry! BOHUŽEL musím dodat: :D..

    • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

      Borris     před 9 lety 04.06.2015 05:17 |  
      0 0

      Jsi mě předběhl, teď jsem to sem chtěl hodit :-) fuj mě se dělá špatně už jen z té představy že by Necka měl na sebe obléct ten rudej hadr. Ale tak Necka je slávista, ten věřím že by snad k rumunům nešel, to už bych si fakt šel snad skočit z okna. Navíc v zimě ho chtělo Juve, tak co by dělal ve Spartě. Ne prostě tomu nevěřím, Necka by určitě nezradil. Ale u Čelůstky už si tím tak jistý nejsem. Ten se podle mě rozpakovat nebude a rumunům to klidně podepíše :-/ jinak podle tohodle článku se prý zajímáme o Hrušku. Takže doufám že to neznamená že Berky je na odchodu a nebo že ho chceme odsunout na druhou kolej. To by mě nasralo.

      • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

        ve_em     před 9 lety 04.06.2015 05:26 |  
        0 0

        taky si myslim, že Necka by k nim nešel.. a jak říkáš, zrovna on to zapotřebí určitě nemá. u Čelůstky bych se tomu ani moc nedivil, kdyby tam šel, bohužel. a vidíš, toho Hrušky jsem si ani nevšim, jak jsem se zděsil představy Necky v dresu Blesk energie. Ale myslim, že si Hrušku nebudeme moct dovolit, že bude mít z jeho pohledu zajímavější nabídky..

        • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

          DavidM     před 9 lety 04.06.2015 07:58 |  
          0 0

          Hrušku fakt ne, takových chyb hlavně při rozehrávce dělá jen Grigar. Navíc má svůj věk a máme Berkovce. I když slávia má vždycky raději 5 golmanu a jednoho útočníka...

          • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

            winter (přítel SN)     před 9 lety 04.06.2015 10:32 |  
            0 0

            Přesně tak, Hrušku ani omylem nebrat.. takových kiksů jen v minulý sezoně co měl, to je na "repre" golmana opravdu tragérie.. to, že je z něj i přes tyhle minely člen repre jasně ukazuje, jak byl předpoklad, že s Vrbou u kormidla repre se zažité pořádky změní, mylné.. Nezměnily se, což dokládá i ignorace Škoďáka... Berky je určitě lepší golman než Hruška

        • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

          janko (přítel SN)     před 9 lety 04.06.2015 08:19 |  
          0 0

          Proč by tam chodil? Střílí mu to, je v ideálním věku, myslím, že v Holandsku je mu fajn. Není to žádná odloženka co leští lavici. Navíc se tam jasně píše, že je to Křetínského tajný sen. Taky mám tajné sny. Je okurková sezona a musí se nějak udržovat náklad.. Co se Čelůstky týče, tady je to jiné. Přišel ze Zlína, žádný srdcař jako Necka to nikdy nebyl. Tady bych se tomu nedivil. Ale podle těch jmen bych řekl, že mají skauting taky na...

      • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

        AlesJa     před 9 lety 04.06.2015 08:52 |  
        0 0

        ta zmínka o Hruškovi mě dost rozesmála, já myslím, že kroužíme kolem hrušky s malým h.

        • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

          Dobi     před 9 lety 04.06.2015 11:18 |  
          0 0

          Spíš páni redaktoři profléklého spartu spadli z hrušky... Žumpa'

          • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

            Tomski     před 9 lety 04.06.2015 11:50 |  
            0 0

            tak o Hruškovi se spekuluje snad od působení Jarolíma...kvalitní golman to jednoznačně je a Berkovcovi by kvalitní konkurence prospěla...

          • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

            bongor     před 9 lety 04.06.2015 21:49 |  
            0 0

            Oni dobře vědí Dobíku,že jediná šance někam se dostat je,vzít co nejvíc hráčů co prošli nějakým kvalitním mužstvem,třeba Slavií nedaleké minulosti.Už vidím Necku jak si stáčí copánek,geluje makovici a říká"my sparťani".Děsná představa.Nejlíp to
            řekl Pavel Kuka na nedávném turnaji žáků,kdy nejlepšímu střelci měl předat rudej dres podepsaný leteckým esem Lafatou."To nemůžu,mě by pálily ruce".No nakonec to musel udělat,ale špatně mu bude určitě hezky dlouho.

      • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

        bongor     před 9 lety 04.06.2015 21:42 |  
        0 0

        Necka v tý hrůze?To je to poslední,čemu bych věřil.Stejně by je ale nezachránil do ligy mistrů se nedostanou,tam nuly neberou.

  2. Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

    afro     před 9 lety 04.06.2015 09:36 |  
    0 0

    To je strašně sympatický (AREA 114) a MB u mě stoupl v ceně, i když pochybnosti o něm ve vztahu ke Slavii jsem neměl. Bohužel co se týče jeho práce, je to už o poznání horší.

    Ad Necka) Pochybuju, že by k bolševikovi šel, to nám chce jen zase někdo zabrnkat na nervovou soustavu. Co se týče Čelůstky, tak u něho nevidím důvod, proč ne. Ve Slavii byl chvíli a osobně ho ve škatulce "velký slávista" nemám. Pokud by ho chtěli jako náhradu za Kadeřábka, tak asi budou zklamaní, protože co si ho pamatuju, tak dopředu to byla bída. Ale zase mohl hrát i na stoperu.

    • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

      bongor     před 9 lety 04.06.2015 21:52 |  
      0 0

      Tam v obraně může excelovat každej,když tam chtějí vzít i našeho velkého přítele Sivoka.

  3. Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

    Elanius     před 9 lety 04.06.2015 09:49 |  
    0 0

    Byla to velice příjemná akce, zpestřená zajímavou přednáškou o počátcích cyklistiky v našich zemích a ve Slavii. Příchod pana Beránka byl alespoň pro mě velkým překvapením a z mého pohledu dokázal mnoho věcí, které mu fanoušci vyčítají, vysvětlit a obhájit. Při odchodu ho vyprovázel hlasitý a upřímný potlesk.

    Díky a ať se AREA114 daří i nadále :)

    • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

      naplavnik     před 9 lety 04.06.2015 10:02 |  
      0 0

      Chválím aktivitu a iniciativu AREA114, budu se na příští rok muset buď přesídlit, anebo založit AREAu115 :-) Bylo by možné tedy shrnout, co tedy MB sdělil, vysvětlil, snad by to u mnohých mohlo zreálnět jejich pohled na něj. Předem díky.

      • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

        martyni (přítel SN)     před 9 lety 04.06.2015 10:06 |  
        0 0

        taky bych se primlouval, kdyby nam mohl byt priblizen i obsah setkani..:)

    • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

      Elanius     před 9 lety 04.06.2015 10:23 |  
      0 0

      Popravdě některé věci byly řečeny s vědomím úzkého kruhu posluchačů, takže si nedovolím říct vše, z toho co si myslím, že zaznít může si vzpomínám např. na:

      Bekim Balaj - Beránek nebyl spokojen s jeho prací do obrané fáze hry, proto také potom přistoupil ke hře na jednoho útočníka, aby měl záložníka navíc, který ty obrané úkoly mohl plnit. Balaj odešel mimojiné z důvodu dobré nabídky. Na druhou stranu ho Beránek chválil pro pracovitost na tréninku.

      Venca Prošek - podle Beránka je v tréninku výrazně lepší než při zápase, ale bohužel v rozhodující situaci ho svazuje zodpovědnost nebo něco takového a posílá míče na tribunu. V zimě se rozhodovali mezi ním a Bazalem, rozhodli se nechat si Proška, i proto že Bazal zatím mohl zůstat na Žižkově, kdyžto Proškovi by museli teprve hostování hledat.

      Kondice a zranění - celou sezonu měli hodně zranění, jak několik větších, např. Černý, tak hlavně pořád takové menší, Latka, Bílek, speciálně Kenia vpodstatě po každém zápase. Potom okolo nich celý týden poskakují doktoři a oni stihnou jeden dva tréninky. Právě tohle a fluktuace hráčů vzadu byl velký důvod neustálených výkonů v defenzivě.

      Dále pak Beránek zmínil, že na jaře i na podzim nás vždy dost zlomil nějaký zápas - podzim ta Boleslav, kdy jsme měli spoustu zraněných a pak to šlo do kopru a na jaře zase Brno, kdy jsme po super výkonech s Teplicema a Bolkou měli ze všeho jen bod a pak přišlo Brno a dál se to trochu vezlo.

      Celkově ale, a to potrdil i Jirka Vrba, byla atmosféra v kabině řádově mnohem lepší než minulou sezonu, příchody a odchody to hodně zlepšily. Celkově považuje mužstvo za charakterově mnohem lepší.

      Takhle to možná nevyzní tolik, jako to uměl podat pan Beránek, každopádně při jeho povídání to dávalo smysl a potvrdilo to mé přesvědčení, že v trenérovi hlavní problém není.

      • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

        naplavnik     před 9 lety 04.06.2015 10:38 |  
        0 0

        Díky, chápu, že vše se nedá sdělit, tohle je ale fajn. Zajímavý mi přijde zvláště postřech s Bazalem a Proškem, je fakt, že Venca by mohl být docela dost zajímavý hráč, potřebuje se ale vyhrát. Snad to bude příští sezonu z jeho strany lepší, chce to 2-3 povedené zápasy, snad se konečně chytne. A uvidíme, co předvede Bazal, snad už konečně nastoupí do ačka.

      • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

        smely (přítel SN)     před 9 lety 04.06.2015 10:38 |  
        0 0

        Diky, ja stale doufam, ze MB zustane, lepsiho trenera Slavia nesezene a ty spekulace o DUml. me tedy vazne desi. tenhle precenovanej sebestrednej nouma snad jeste nikde nevydrzel dyl nez straka...

      • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

        martyni (přítel SN)     před 9 lety 04.06.2015 10:50 |  
        0 0

        Diky. I ja verim, ze v trenerovi neni problem, pan Beranek je jeden z mala, kteri jeste udrzuji to dobre ve slavii, kvuli cemu se vyplati chodit na fotbal a sledovat slavii. I ja si myslim, ze se tym nechal zlomit nekterymi nestastnymi zapasy a ze ho srazela obrana, kde ovsem zkuseni stoperi byli porad zraneni. Verim zmenam, ktery v tymu udelal, kez by mohl pokracovat.

        • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

          martyni (přítel SN)     před 9 lety 04.06.2015 11:04 |  
          0 0

          a padlo neco ohledne jeho konce ve slavii?

          • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

            subHuman     před 9 lety 04.06.2015 12:22 |  
            0 0

            Trenér naznačoval, že ví, že skončit může, ale že je v nejistotě.

            • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

              martyni (přítel SN)     před 9 lety 04.06.2015 13:00 |  
              0 0

              diky.

      • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

        Corfe     před 9 lety 04.06.2015 11:10 |  
        0 0

        Díky za zajímavé informace.

      • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

        subHuman     před 9 lety 04.06.2015 12:21 |  
        0 0

        Úzkým kruhem posluchačů neoperuj, budeš nařčen, že si hraješ na zajímavého a honíš si ego :)

        Jinak souhlas, bylo to prima a znovu se potvrdilo, že věci nejsou tak černobílé, jak je občas vidí někteří diskutéři. Klobouk dolů před otevřeností a ochotou jak trenéra Beránka, tak J. Vrby.

        Jen doplním - Proška si nechali i proto, že cítili potřebu mít "tahového" hráče.

        • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

          Thorklaer (přítel SN)     před 9 lety 04.06.2015 13:52 |  
          0 0

          Musím potvrdit, že šlo o vážně skvělou akci v přátelské, pohodové atmosféře, moc rád jsem se zúčastnil.

          Na SN je mnoho diskutérů hodně negativních, ale situace je mnohem složitější. Osobně jsem měl také okamžiky, kdy jsem se na Beránka zlobil, ale pak ho člověk slyší mluvit a najednou věci vidí jinak. O hodně jinak.

          Ano, nic není černobílé.

          • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

            Corfe     před 9 lety 04.06.2015 15:11 |  
            0 0

            Jedna věc černobílá je - komunikace Slavie s fanoušky. Řadový fanoušek Slavie se podstatné informace o chodu klubu nejčastěji dozvídá z twitteru a diskuse na SN. Web Slavie informuje prakticky jen o mládeži, tam se informace o áčku dozvídám vždycky jako poslední. Rubrika "Ptejte se" spí, nedozví se tam člověk, do kdy má který hráč smlouvu, předzápasová preview s obligátní větou "zdravotní stav týmu není dobrý, ale nebudeme to specifikovat" jsou výsměchem fanouškům. Stejně tak neinformování fanoušků o hráčích, kteří jednou hrají za áčko a poté "záhadně" zmizí a není po nich ani vidu ani slechu, vím, že Mičola je zraněný, ale info o průběhu jeho léčby, nic. Když zmizel Hrubeš z brány na tribunu ticho po pěšině. Proč začal hrát Boudjemaa ke konci jara jen za juniorku, nic. Je fajn, že Jiří Vrba je slávista, co se rozpovídá na schůzích fanouškovských spolků, ale komunikace se zbytkem fanoušků z jeho strany podle mého nestojí za nic. Zlaté časy Ondřeje Zlámala!

            • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

              Corfe     před 9 lety 04.06.2015 15:12 |  
              0 0

              A ještě jsem chtěl dodat, pak se sotva divit negativismu řady diskutujících tady na SN, když se tyhle informace (o výši nabídky za Balaje, drobných zraněních, která kosila obranu, ponechání Proška a odeslání Bazala zpátky na Žižkov) Slavie neobtěžuje se svými fanoušky podělit.

              • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

                bongor     před 9 lety 04.06.2015 22:01 |  
                0 0

                Ten miořádný počet zranění,byť třeba jen menších a následný výpadek v treningu.Není to náhodou tím,že soupeři vědí,že si do nás klidně můžou kopnout a moc se jim nestane?

      • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

        bongor     před 9 lety 04.06.2015 21:57 |  
        0 0

        Plno lidí tady ví,že v trenérech náš problém není a v Mírovi teprve ne.Nejlepší příklad je Koubek.U nás vyhozenej ,s plísní v laufu.To se najednou tak zázračně zlepšil,nebo tam má o tolik lepší podmínky k práci?

  4. Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

    naplavnik     před 9 lety 04.06.2015 10:07 |  
    0 0

    Trochu OT: Mohl by někdo trochu věci znalý okomentovat možnou souvislost s Procházkou zmiňovaným scénářem převzetí Slavie Kellnerem a podaným návrhem na insolvenci? To, že insolvenční návrh podává nějaká skořápková firma z nějakého ráje na mě dělá dojem, že se může jednat skutečně o nějaký frontální útok na převzetí vlastnictví?

    • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

      Elanius     před 9 lety 04.06.2015 10:24 |  
      0 0

      Tohle je soloakce Kusého, nevidím spojitost.

      • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

        naplavnik     před 9 lety 04.06.2015 10:40 |  
        0 0

        OK, jen mne to napadlo, člověk už se chytá jakéhokoliv stébla :-)

      • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

        Barra     před 9 lety 04.06.2015 11:26 |  
        0 0

        Snad ano, az na to ze se jedna o nejakou tajnou spolecnost, ktera sidli na Samoe. Rikam si, jak se asi dostali do kontaktu s Kusym aby odkoupili jeho pohledavku - tedy jestli nejaka existuje.

        • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

          martyni (přítel SN)     před 9 lety 04.06.2015 11:43 |  
          0 0

          no odkoupili ji uz v roce 2013, to je zajimavy.. muze za ni stat kdokoli, kdo chce poskodit Rebicka a Slavii, i sam Kusy..

    • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

      Markus     před 9 lety 04.06.2015 12:29 |  
      0 0

      Ta konstrukce nemusí být úplně mimo. Umím si představit, že pro někoho byla Kusého pohledávka opavdu zajímavá a dal lepší cenu.

    • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

      spino     před 9 lety 04.06.2015 13:41 |  
      0 0

      Zhruba od roku 2013 mám ze zákulisního dění kolem stadionu i jiných zájemců takový osobní pocit, že Řebíčka chce někdo ze Slavie vyštípat pod cenou...

  5. Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

    smely (přítel SN)     před 9 lety 04.06.2015 10:08 |  
    0 0

    zdravim, hezky napsano, musela to byt prijemna akce. Vice snad jen, ze stojim za Mirou Berankem, dejte mu cas, boha jeho...

    • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

      martyni (přítel SN)     před 9 lety 04.06.2015 10:52 |  
      0 0

      ja bych tedy byl i pro petici za to, aby Beranek zustal..

      • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

        smely (přítel SN)     před 9 lety 04.06.2015 12:25 |  
        0 0

        :-) a berbra s capem pod petlici...

        • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

          martyni (přítel SN)     před 9 lety 04.06.2015 13:01 |  
          0 0

          hele, to uz je moc daleko.. mne by tedy ke slavistickemu stesti stacilo, kdyby neprisel ivanek a beranek zustal..:)

        • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

          bongor     před 9 lety 04.06.2015 22:09 |  
          0 0

          No ,myslím,že se to začalo hýbat ve FIFě a že není daleká doba,kdy FBI s překvapením zjistí,že kam se hrabou tamní podvodníci na náši profláklou FaČR.
          Třeba jim někdo nenápadně pošle tašku plnou dokumentace s důkazy ,proč u nás vládne Plzeň,když logicky nejlepší je bolševik,jak o tom svědčí pořadí nejlepších tří hráčů bobrligy.

      • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

        bongor     před 9 lety 04.06.2015 22:04 |  
        0 0

        já bych to s chutí podepsal,kde ji máš martyni?

    • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

      Markus     před 9 lety 04.06.2015 12:27 |  
      0 0

      Ano, to by i pro mě byla nejschůdnější varianta. Spolu s tím, aby Beránek dostal nějaký rozpočet, za který posílit kádr. Když nemáme dostatek kvalitních ofenzivních hráčů, těžko chtít po trenérovi, aby riskoval ofenzivu i tak. Je třeba pustit spoustu dalších hráčů a dát šanci jiným, tentokrát ta vlna MUSÍ zasáhnout i mladší hráče.

      • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

        klimi     před 9 lety 04.06.2015 12:40 |  
        0 0

        Je škoda, že Admira sestupuje do divize, příští tok to bude opět další problém s tím, kam posílat nehrající hráče...Juniorská liga opravdu není ideální řešení. No těch otázek kolem Slavie, je hodně, jsem opravdu zvědav, jak bude vypadat náš kádr a kádr juniorky...

        Btw. Kde vůbec v současnosti působí Petrouš?

        • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

          AlesJa     před 9 lety 04.06.2015 12:57 |  
          0 0

          pokud vím tam u repre U19

          • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

            AlesJa     před 9 lety 04.06.2015 13:02 |  
            0 0

            a u U16 je asistent

          • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

            klimi     před 9 lety 04.06.2015 13:21 |  
            0 0

            Jasný, díky, já si říkal, že tam byl, ale myslel jsem, že byl již nahrazen Malurou s Hoftychem a teď koukám, že oni jsou u 18ky a 20ky.

  6. Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

    lassiter     před 9 lety 04.06.2015 12:59 |  
    0 0

    Musím říct, že po přečtení smlouvy, kterou byl Řebíček ochoten s Kusým podepsat, je evidentní, že pan Kusý byl skutečně obratný vyjednávač. Netušil jsem, na čem všem jsou generální ředitelé finančně zainteresováni...

    • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

      martyni (přítel SN)     před 9 lety 04.06.2015 13:14 |  
      0 0

      No to teda.. to fakt nechapu.. krom toho tam neni urceno zadny konkretni plneni, ktery ma poskytnout. To je normalni nebo jsou Rebickove za kavky nebo je to tunel?

    • Re: Minulý pátek proběhla výroční schůze odbočky odboru přátel - Area 114

      bedva (přítel SN)     před 9 lety 04.06.2015 13:58 |  
      0 0

      Uf, aspoň že tak...