Fortuna liga

Slavia - Ostrava 3:1

Se třemi změnami v sestavě oproti zápasu na Slovácku nastoupila Slavia proti Baníku Ostrava k prvnímu domácímu zápasu této sezóny. Protože brankami Škody, Zmrhala a Latky zvítězila 3:1, dostala se alespoň na den na čelo ligové tabulky!

Slavia - Ostrava 3:1 (1:0)
Branky:
 3. Škoda, 76. Zmrhal, 85. Latka - 82. Baránek

Slavia: Hrubeš - Mikula (38. Nitrianský), Latka, Bílek, Juhar - Baéz, Zmrhal - Vukadinovič (79. Piták), Škoda, Černý - Balaj (58. Gecov)

Trenér Miroslav Beránek podle očekávání postavil už do základní sestavy Alda Baéze, toho ve středu zálohy doplnil tentokrát Jaromír Zmrhal a tak nenastoupil ani jeden z dvojice středních záložníků ze zápasu na Slovácku, ani zraněný Martin Dobrotka ani Marcel Gecov, který zůstal na lavičce náhradníků. Třetí změnou v sestavě bylo nahrazení Jakuba Petra Vukadinem Vukadinovičem.

Tribuna Sever vytvořila již před zápasem parádní atmosféru, která musela vzbudit velká očekávání i v těch, kteří přišli do Edenu v poněkud rezervovanější náladě. Slavia začala mírným náporem, který už ve třetí minutě vyústil v přímý volný kop z hloubi pole, který odvrátila obrana hostů jen na nohu Baéze, jehož pokus usměrnil Škoda za záda bezmocného Pavlenky - 1:0. O takovém startu Slavia snila! Vstřelená branka ještě více povzbudila euforii na Tribuně Sever, kde dobré dvě třetiny osazenstva šly do půl těla. Slavia byla i nadále aktivní a v první čtvrthodině pustila hosty jen k jednomu rohovému kopu, ze kterého však nic nebylo. Po 15 minutách hry přišel pěkný průnik Vukadinoviče, kterému však chyběla podpora a tak z něj nic nebylo. Na druhé straně po centru z levé strany neuhlídal svého hráče Juhar, hlavička Kukece však vůbec nešla směrem k bráně. Juhar se svou chybu snažil napravit útočnou akcí a na jeho přízemní centr jen těsně nedosáhl Balaj. Poté přišla ze strany Slavie hlušší pasáž, Baník vysunul napadání a slávisté měli potíže rozehrát své útočné akce, proto se uchýlili k nakopávání míčů, což znamenalo většinou jejich rychlou ztrátu. Zaujala tak rozmíška Baéze s několika hráči soupeře, která vyústila ve žlutou kartu pro slávistického záložníka po jednom ze soubojů. Poté Šichor vyzkoušel pozornost Hrubeše z dálky, ten jeho bombu vyrazil. Když se Slavia zase dostala k vápnu soupeře, Balaj branku Pavlenky v dobré pozici jen těsně přestřelil. Slávistům zatrnulo, když Mikula chtěl míč na malém vápně sklepnout pro Hrubeše, před dotírajícím Narhem ale nakonec musel v tísni zahrát na roh a ještě se u toho zranil. Slavia si připsala dvě zajímavé akce i v deseti, pak už ale nastoupil na hřiště Milan Nitrianský. Baník se snažil využít jeho menší rozehranosti a hned přes jeho stranu vedl několik nebezpečných akcí. Ovšem slávisté také nezaháleli a po centru výborně hrajícího Vukadinoviče jen těsně minul bránu Pavlenky Škoda. Velmi zajímavý první poločas tak dospěl do svého konce za stavu 1:0.

Do druhé půle nastoupila Slavia beze změny, hosté nahradili Svěrkoše Mensahem a hned zatlačili Slavii před vlastní bránu. Slávisté odpověděli přímým kopem Juhara, na který naskakovali na zadní tyči Latka se Škodou, ke zpětné hlavičce jednoho z nich se ale nedostal žádný slávista. O chvíli později důrazný Balaj hledal zpětnou přihrávkou na hranici vápna Škodu, ten se k pořádné střele ale nedostal. Trenér Beránek překvapivě poslal poměrně brzy do hry Gecova místo Balaje, hodně vepředu tak začal hrát Zmrhal. V 64. minutě měla Slavia velké štěstí, když se přímý kop Greguše odrazil od břevna Hrubešovi na nohu a od ní na rohový kop. Za dalších několik minut se k nebezpečné hlavičce dostal Narh, Hrubeš však jistě kryl. Slavia se zatáhla hodně hluboko a nechávala aktivitu Baníku, který byl čím dál nebezpečnější a působil daleko pohyblivěji než Slavia. Když to ale se Slavií vypadalo už hodně nahnutě, krásně se uvolnil Škoda a táhl míč na bránu Pavlenky, Zmrhal utekl dvěma obráncům Baníku a když mu Škoda předložil míč do šance, Zmrhal se nemýlil - 2:0! Hosté se však nevzdali a brzy se vrátili zpět do zápasu, když centr z pravé strany usměrnil nechytatelně do šibenice Baránek - 2:1. Ve chvíli, kdy se mohly do myslí slávistů vtírat pochybnosti nebo dokonce strach, zachránil ji kapitán! Martin Latka si naskočil na centr Martina Juhara z přímého volného kopu a opět slávisty uklidnil - 3:1. Definitivně uklidnit Slavii mohl Gecov, jeho střela po Pitákově dobré akci byla zablokována na roh. Baník se nevzdal ani za tohoto stavu a snažil se snížit, Narh se nebezpečně dral k míči, ze střetu s Hrubešem ale vyšel vítězně brankář Slavie. A tak se po závěrečném hvizdu sudího Marka v Edenu mohlo slavit, jako už dlouho ne. Slavia se totiž alespoň na den dostala na čelo ligové tabulky!

Trenér hostů Tomáš Bernady byl po zápase smutný: "My jsme do utkání nevstoupili dobře, inkasovaný gól nás poznamenal, prvních 30 minut jsme se hledali, Slavia byla agresivnější, rychlejší. Hlavně naši kreativní hráči Kukec a Azevedo nebyli ve hře a nebezpeční. Posledních 15 minut první půle a podstatná část druhé půle byla z naší strany lepší, drželi jsme míč, snažili jsme se o zakončení. V době největšího tlaku jsme z brejku inkasovali. Sice jsme se vrátili do zápasu Baránkovým gólem, ale Latka vzápětí po naší chybě při bránění standardní situace rozhodl. Inkasovat tři branky je moc, to pak nemůžeme pomýšlet na body. Bylo to nedůsledností v obranné fázi, musíme se vrátit k větší agresivitě a důslednosti. Slavia má silné kluky na standardní situace, bohužel se nám je nepodařilo uhlídat. Svěrkoš je pro nás důležitý hráč a věřím, že to zase ukáže, naše ofenzivní hra ale nebyla v první půli dobrá, tak jsme to vyřešili tentokrát jeho střídáním. Slavia byla v závěru jara odevzdaný soupeř, dnes byli její kluci naopak rychlejší a dravější než my."

Naopak Miroslav Beránek přišel na pozápasovou tiskovou konferenci v roli trenéra vedoucího mužstva tabulky. "Myslím si, že jsme viděli velmi zajímavé utkání, kde nám pomohl první vstřelený gól. Baník byl v poli techničtější a fotbalovější, my do toho dali více důrazu, bojovnosti. Byli jsme hladoví a měli jsme vůli. Dali jsme tři pěkné branky, byly tam další zajímavé situace. Atmosféra utkání, to byla oslava fotbalu. Ta byla možná ještě lepší než samotné utkání, oba tábory byly výborné. Já se na tabulku vůbec nekoukám. Jsme rádi, že tým, jak ho skládáme, si sedá. I dnes jsme tam měli věci, které nebyly takové, jak bychom chtěli, ale to k fotbalu patří. Stále nám chybí lepší součinnost, oproti minulému zápasu jsme nasadili tři nové hráče do zálohy. Jsme stále na začátku. Někteří hráči si naplánovali počet vstřelených branek a ten plán plní, za to jsem rád. Dnes to nebylo sice šťastné vítězství, ale bylo to vydřené vítězství, stálo nás spoustu sil a o to je ta výhra cennější. Slovácko i Baník měli více ze hry, ale my jdeme usilovně za vstřelenými brankami. Ve druhé půli jsme měli několik momentů, kdy bylo potřeba zklidnit hru kombinací a my jsme se rychle zbavovali míčů a nakopávali je dopředu, na tom budeme chtít ještě pracovat. Na druhou stranu z podobné situace jsme vstřelili druhou branku. Mohli bychom si v jistých fázích zápasu trochu odpočinout, aby nás zápas nestál tolik sil. Mikula se srazil koleny s brankářem Hrubešem, bylo to bolestivé, ale nemělo by to být nic vážného, věřím, že už v pondělí bude trénovat, byť třeba ještě individuálně. Výhra je pro celý tým velice důležitá. Nastartovali jsme sebe jako tým, nastartovali jsme diváky, pardon ne diváky ale fanoušky. Věříme, že si heslo "vzhůru, Slavie" vezmeme všichni slávisté za své. Martin Latka je naše prodloužená ruka, má v týmu velkou roli. Čeká nás Liberec, jestli chceme, aby měla výhra na Slovácku nějakou platnost, musíme ji potvrdit doma. Oproti jaru se asi změnil přístup hráčů. Jen tvrdá práce nás může někam posunout. Euforie, která je možná na internetu, by byla nebezpečná, kdybychom ji podlehli. My ale stojíme na zemi a i z mých odpovědí slyšíte, že nám něco takového nehrozí. Možná zase přijdou zápasy, kdy budeme lepší my a přesto nevyhrajeme, ale i na to jsme připraveni."

Trenér také krátce okomentoval novou posilu do útoku Dame Diopa: "Na Diopa jsme dostali tip, teď hrál v Arménii, v květnu absolvoval tři starty za národní tým, slibujeme si, že zvýší konkurenci v útoku. Chtěli jsme, aby přišel dříve, ale jeho tým hrál evropský pohár, tak jsme zvolili tuto cestu. Tím, že útočníci teď hrají dobře, věříme, že jeho adaptace bude snažší."

Komentáře (135)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Ostrava před zápasem

    mike-k (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 20:04 |  
    0 0

    Tak jen Vukadinovic mi nevysel v sestave.

  2. Re: Slavia - Ostrava 1:0 v 1. pol.

    Barra     před 10 lety 01.08.2014 20:49 |  
    0 0

    Zapas bohuzel nemuzu sledovat, tak alespon prozatim online na Idnesu. Aldo Baez potvrdil svoji reputaci a dostal prvni zlutou. Snad dohrajeme v jedenacti. Beranek by ho mel zkusit trochu zkrotit.

    • Re: Slavia - Ostrava 1:0 v 1. pol.

      Rottax (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 20:57 |  
      0 0

      Zdravím Vás Barro! Tady se musím Baéze zastat, ta žlutá byla hodně přísná (jak by řekl Horník). Nejsem si jistý,jestli nebude Baéz tak trochu doplácet na pověst brouska ze slovenské ligy.

      • Re: Slavia - Ostrava 1:0 v 1. pol.

        Barra     před 10 lety 01.08.2014 21:02 |  
        0 0

        Diky, Rottaxi, za postreh. Mas pravdu, hrozi ze Aldo doplati na svoji povest. Vachovi naopak stacilo aby zmenil klub, aby uz temer nebyl trestany, u nas to bohuzel nebude platit.

  3. Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

    lukas8 (admin)     před 10 lety 01.08.2014 21:03 |  
    0 0

    Jaký vám připadal ten zákrok na Baéze? Mně přišlo, jako kdyby k němu Narh (tuším, že to byl) přišel a sprostě mu ji zezadu fláknul.

    • Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

      JohnyPine (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 21:04 |  
      0 0

      Jo, hned jsem zařval a přirovnal ho k pánskému rozmnožovacímu ústrojí. Ale pak se tam poplácávali, tak asi dobrý.

      • Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

        jufoun (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 21:09 |  
        0 0

        Podle mě to měla být červená, plesknutí úplně mimo hru....

    • Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

      quimi (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 21:09 |  
      0 0

      Taky jsem to tak viděl.

      • Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

        Ladislav (přítel SN)     před 10 lety 02.08.2014 01:04 |  
        0 0

        Jasná červená a pořádný flastr k tomu od disciplinárky. Navíc to byl taky Narh, který zranil Mikulu a měl ten nevybíravý zákrok na Latyho.

  4. Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

    japhy     před 10 lety 01.08.2014 21:04 |  
    0 0

    Takhle z popisu to vypadá jako zajímavý zápas. Sleduje na iSportu asi od 20. minuty a ta naše rozehrávka je pořád stejně příšerná. Dozadu ale naopak jsme docela pozorní a kupodivu máme i nějaké šance.

  5. Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

    JohnyPine (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 21:06 |  
    0 0

    Co říkáte na ten přenos? Slováci jako by dělali první fotbalovej zápas.
    Opakovačky pozdě, kvalita jako z mobilu, úvodní sestava chybná - v základu psali Nitrianského a podobně. Jako bych se zase koukal na ligu na nově, 10 let zpátky.

    • Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

      belmis (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 21:09 |  
      0 0

      Přesně, říkal jsem si, ať ten fotbal dávají radši snad i na Nově. To jsou samé řeči o minulém ročníku a fotbalu se vůbec nevěnují, hráče neznají...

      • Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

        jufoun (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 21:11 |  
        0 0

        Hlavně mě rozesmála pražská praha místo Slavia:-D

    • Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

      Ryange     před 10 lety 01.08.2014 21:10 |  
      0 0

      Jediné co je vcelku kladné na tom přenosu je ten komentátor a ten reportér co dělal ten rozhovor.. jinak člověk docela trpí..

      • Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

        Ryange     před 10 lety 01.08.2014 21:13 |  
        0 0

        Ale začátek a prvních pár minut sem nestih, tak nevím co tam bylo.. hodnotím podle toho co sem viděl..

    • Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

      Fallen (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 21:10 |  
      0 0

      Jako kdyby jim přenos dělali na tom archaickém softwaru, co maj nainstalovaný v Edenu k obrazovkám

      • Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

        Pepino44     před 10 lety 01.08.2014 23:26 |  
        0 0

        Takmožná,že máš pravdu Fallene,na stadionu snad nebyla žádná televizní technika ani normální televizní kamery,jaké se používají při TV přenosech,bylo tam pár těch malejch mršek na normálních stativech.

    • Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

      bongor     před 10 lety 01.08.2014 21:12 |  
      0 0

      Vůbec,co je to zase za ptákovinu.Slováci vysílají Slavii,takže zřejmě
      ČT bude vysílat Slovan?Já jsem bohužel doma,ale ten Sl.sport 2 tady nechytám,tak si čtu online a trnu.
      SKS do toho!!!

      • Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

        JohnyPine (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 21:14 |  
        0 0

        Ze začátku se mi zdálo, jako by si myslel, že hrajeme proti Baníčku ostrava, když furt opakoval Baníček ...

        • Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

          PetCC     před 10 lety 01.08.2014 23:15 |  
          0 0

          Není, mě to fungovalo minule i AdBlockem, pak to bylo i bez úvodní reklamy. Tu jsem měl , když jsem na to koukal přes Operu :-)

          • Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

            Kara (přítel SN)     před 10 lety 02.08.2014 08:15 |  
            0 0

            Mně to přes Chrome nefunguje s adblockem, ale pro jednou ty reklamy přežiju :)

  6. Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

    pl3     před 10 lety 01.08.2014 21:09 |  
    0 0

    Aldo zatím super. Přesně takový typ hráče nám chyběl. Ještě aby se vrátil Damien a trošku to v té záloze zkvalitnil...

    • Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

      bongor     před 10 lety 01.08.2014 21:14 |  
      0 0

      Aldo bude skvělej,horší co mu budou provádět černoprdelníci,zvláště když nenechá Váchu ani kopnout.To zase bud Křetínský nosit několik tašek Dáše domů.

  7. Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

    Sartorius     před 10 lety 01.08.2014 21:10 |  
    0 0

    Možná už mi stačí málo, ale mně se výkon zatím docela líbí, už se ve hře občas objevují i fotbalové momenty. Velmi příjemným překvapením Vukadinovič, o třídu lepší než na druhé straně Černý. A Baéz zatím výborný výkon.

    • Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

      jufoun (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 21:12 |  
      0 0

      I Míňa hraje docela obstojně, spíš se bojím, co nám předvede milánek na beku

    • Re: Slavia - Ostrava 1:0 po 1. pol.

      jufoun (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 21:43 |  
      0 0

      Myslím, že Aldo bude za chvilku velký oblíbenec, nic nevypustí, mě se strašně líbí jak se rve

  8. Re: Slavia - Ostrava 1:0 v 2. pol.

    JohnyPine (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 21:46 |  
    0 0

    Góóóóóóóóól!!!!!!!

  9. Re: Slavia - Ostrava 1:0 v 2. pol.

    belmis (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 21:48 |  
    0 0

    Dnes podle mě nejlepší hráč Škoda

    • Re: Slavia - Ostrava 1:0 v 2. pol.

      rudahvjezda     před 10 lety 01.08.2014 22:14 |  
      0 0

      přesně tak

  10. Re: Slavia - Ostrava 2:1 v 2. pol.

    Fallen (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 21:54 |  
    0 0

    Tyjo, teď to budou nervy

    • Re: Slavia - Ostrava 2:1 v 2. pol.

      Ryange     před 10 lety 01.08.2014 21:56 |  
      0 0

      Tak už ne :)

      • Re: Slavia - Ostrava 2:1 v 2. pol.

        Fallen (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 22:12 |  
        0 0

        Sem se celkem divil :D

        • Re: Slavia - Ostrava 2:1 v 2. pol.

          Ryange     před 10 lety 02.08.2014 01:40 |  
          0 0

          To sme byli dva :D

  11. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    mike-k (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 22:14 |  
    0 0

    Tak jsme prvni no a co, no a co, noa cooooo.:D:P:)

  12. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    Barra     před 10 lety 01.08.2014 22:15 |  
    0 0

    6 na 6, vedeme ligu, dali jsme ve dvou zapasech 5 branek, dostali jen 2 proti, Milan Skoda 2 g1oly, Martin Juhar 2 assisty, Jarda Zmrhal odpovedel spravnym zpusobem na ne casto objektivni kritiku, Latka uz treneju hlavicky na derby - jak ten fotbal muze byt krasny. Diky kluci, diky Beranku a spol!

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      urs (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 22:25 |  
      0 0

      šest ze šesti :)

      jináč utkání jsem přítomen nebyl, žel dělám v Pilsenu nicméně - jestli daj klucí i příště tři brody, zajedu se také svléknout do půli těla :)

      vukadin prej také nezahrál zle - jupí!

      urs

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      koudys2 (přítel SN)     před 10 lety 02.08.2014 08:56 |  
      0 0

      Nezlob se na me, sice Zmrhal dal gol, ale jinak dle meho to byl nejslabsi clanek tymu.

  13. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    slaviator     před 10 lety 01.08.2014 22:16 |  
    0 0

    Tak jsme první no a co.... :-))

  14. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    Radus22     před 10 lety 01.08.2014 22:20 |  
    0 0

    Nikdy bych nevěřil, že budu chválit Zmrhala se Škodou. Oba dva výborný výkon a Juhar? Dneska byl na beku platný. Super výsledek i výkon.

  15. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    Kara (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 22:22 |  
    0 0

    To je fakt hustej posun, oproti jaru :) trenér a hlava dělají divy, u Škody a Zmrhala je to vidět snad úplně nejvíc

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      knl66 (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 23:33 |  
      0 0

      Jo, jo, jo! 3:1, ani si nevzpomínám, kdy jsem v Edenu viděl naposledy 3 goly v soupeřově brance, docela bojovný výkon a pár dalších šancí. Myslím, že si ani nevzpomenu, kdy jsme naposledy dali 3 goly.
      A výkon těchhle dvou se mi taky dneska líbil. Hráči si fakt dneska ovace vestoje zasloužili.

      • Re: Slavia - Ostrava 3:1

        slaviator     před 10 lety 01.08.2014 23:38 |  
        0 0

        Já si vzpomněl naposled na Jablonec na jaře pod Petrousem, tam to bylo za bura..

  16. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    petrjir     před 10 lety 01.08.2014 22:22 |  
    0 0

    Jsem zvědav na tu posilu.

  17. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    quelhar (admin)     před 10 lety 01.08.2014 22:31 |  
    0 0

    Škoda nejen nejlepší hráč zápasu, ale absolutně nejlepší výkon v sešívaném dresu. Musím přiznat, že jsem nevěřil, že uvidím Škodu hrát takhle dobře. Zmrhalův sprint před druhým gólem zase ukázal, že to vůbec není pomalý hráč.

    Je třeba říct, že to byl poměrně vyrovnaný zápas, ve kterém jsme opět měli trošku štěstí, ale proti dosud dobře hrajícímu Baníku to je hodně cenné vítězství.

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      Barlblog     před 10 lety 01.08.2014 22:36 |  
      0 0

      Ahoj,
      hrozně důležitý start, který pomůže i trochu labilnějším členům kádru. Zatím jsme hráli spíš se soupeři z Top 10 a máme 6 bodů. Liberec příště bude velká prověrka a já doufám, že nějaký bod uhrajeme.

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      belmis (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 22:36 |  
      0 0

      Naprostý souhlas. Vždycky se usmívám, když vidím Škodu vyklusávat. Připomíná mi žirafáka :-). Dnes super výkon, škoda, že nedal ještě jeden gól. Šance na to měl. Kolik ale vybojoval míčů, šel do kombinace, centroval...prostě paráda. Dál se mi líbil Aldo, Vukadinovič, Zmrhal, ale i Míňa (jen někdy trošku dřív přihrát)

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      Barra     před 10 lety 01.08.2014 23:10 |  
      0 0

      Sice krasne ze tak vyhravame, ale kluci mi kazi moji prognozu, ze budeme mit 1,5 bodu prumer na zapas - nemluvne o tipovacce jak skonci Slavie na konci sezony -:) Souperi si ted na nas budou vice davat pozor, presto by Liberec mel by hratelny. Bylo by krasne mit 3 vitezne zapasy za sebou - na to uz davno nejsme zvykli.

      • Re: Slavia - Ostrava 3:1

        PetCC     před 10 lety 01.08.2014 23:20 |  
        0 0

        Soupeř nám nic neodpustili celou sezónu, protže hráli proti Slavii. Takže v tomhle změna nejspíš nebude.

  18. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    buri     před 10 lety 01.08.2014 22:36 |  
    0 0

    Mistři...

  19. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    brooklyn     před 10 lety 01.08.2014 22:39 |  
    0 0

    Nevite nahodou nekdo link na stranku kde se da utkani,shlednout ze zaznamu? Diky

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      Barra     před 10 lety 01.08.2014 22:51 |  
      0 0

      Stejne ho nevymenim za Milana Skodu -:) Mista v A-cku budou drahe, Damien take bude pomalu klepat na dvere...

      • Re: Slavia - Ostrava 3:1

        petrjir     před 10 lety 01.08.2014 22:54 |  
        0 0

        Tak snad už doopravdy nevodíme jen a pouze hráče na lavičku, ale hráče, kteří mohou okamžitě nastoupit. Jsem zvědav ještě na toho obránce, zda bude z naší ligy nebo ne..

        • Re: Slavia - Ostrava 3:1

          Barra     před 10 lety 01.08.2014 22:59 |  
          0 0

          Verim, ze casy kdy se posilovalo kvantitativne mame za sebou, presto muze jen 11 stat na hristi. Dame bude muset dokazat, ze je lepsi nez Bejim Balaj a Skoda Jejda, to mame pozitivni starosti -:)

  20. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    judy     před 10 lety 01.08.2014 22:39 |  
    0 0

    Ahoj všem právě jsem dorazil z práce :( bohužel... Nenahrál to někdo náhodou někam kde to mohu sosnout ?
    Jinak gratuluji k výhře a doufám že se na to budu moct podívat a pokochat se a udělat mému srdíčku dobře :)

  21. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    jiri     před 10 lety 01.08.2014 22:43 |  
    0 0

    takže návrat z Edenu - no musím říci, že mě se do gólu výkon Zmrhala nelíbil, přišel mi alibistický - např v cca 70min laxně rozehrál, ztratil balon a místo sprintu zpět se z hrotu na druhé straně stahoval Vukadinovič; podobných situací s výklusem zpět bylo více, při útoku a vstřelení gólu to byla jiná rychlost. Jinak prvních 30 minut presing výborný, aktivní hra. Velice se mi líbil Černý - hodně odebraných balonů, aktivní hra, stejně tak Vukadinovič, Škoda, samozřejmě Baéz a dalo by se pokračovat... Výhrady mám k Nitranskému, jeho výkon nic moc - pozdní dostupování k soupeři, po ztrátě balonu pomalí vracení do prostoru. Po vystřídání jsem čekal více i od Gecova, resp. že bude Baézovi více pomáhat. Ale co, 3 body jsou doma O:). Ono to půjde!

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      Fallen (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 22:51 |  
      0 0

      Mě se hlavně nelíbí, jak Nitrianský kašle na blokování centrů. Lehce stínuje, ale jako by tam nebyl. Mikula stoprocentně lepší, i když mu někdy uskočí balón.

      • Re: Slavia - Ostrava 3:1

        Boss82     před 10 lety 01.08.2014 23:02 |  
        0 0

        Ale houby! Nitrianský hrál výborně! Sice byl u inkasované branky, ale jinak byl směrem dopředu platnější než Mikula a výborně spolupracovali s Vukadinovičem.

        Myslím, že Nitrianskému musí být jasné, že teď má poslední šanci ukázat, že do Slavie patří, a že jsme jeho nákupem nešlápli vedle, a podle toho k tomu dnes přistoupil.

        Kéž by takto pokračoval, pak bych o pravou stranu obrany neměl strach, protože oba naši pravý obránci (Mikula, Nitrianský) jsou, hrají-li v dobré formě, nadstandardní a vzájemně si vytvářejí konkurenci, takže ten, kdo bude zrovna hrát, si nedovolí nic vypustit, aby příští zápas neskončil na lavičce.

      • Re: Slavia - Ostrava 3:1

        travel (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 23:06 |  
        0 0

        Tak jsme se vrátili z fotbalu a musím říci,že už si ani nepamatuji,kdy jsem hráče viděl makat,tak jako dnes.Navíc už přišel i senegalec,tak ještě levý krajní obránce
        (i když dnes hrál Juhar o dost líp) a budu spokojen.Doufám,že Mikula nebude proti Liberci chybět.Jo a údajně bylo v hledišti cca 7600 diváků,což se mi nezdá,řekl bych víc,možná i 9000.Už se těším na Liberec.MBVCD!

  22. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    Eluin (přítel SN)     před 10 lety 01.08.2014 22:57 |  
    0 0

    Rychlý přesun do Vršovic, čekání ve frontě na lístky 40 minut (!!!), pozdní příchod na utkání o 19 minut (!), absence shlédnutí první branky.... Ale stejně to stálo za to, perfektní atmosféra, výborný fotbal, výhra 3:1 a hlavně.... po dlouhých 5 letech SK Slavia Praha - byť asi jen na pár hodin - na prvním místě ligové tabulky, to je nezaplacení! :)

    Líbil se mi hodně Vukadinovič, byť jsem byl při jeho pořizování celkem skeptický.

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      Navyseals     před 10 lety 01.08.2014 23:01 |  
      0 0

      potřebuje zlepšit fyzičku, ve druhý půli už tahal nohy, takovej Milan byl dnes jak pila

  23. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    Wudan     před 10 lety 01.08.2014 22:58 |  
    0 0

    "Fotbalová Slavia posiluje. Získala senegalského útočníka či ofenzivního záložníka Dameho Diopa. Jedenadvacetiletý hráč podepsal smlouvu na dva roky s dvouletou opcí."

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      tomino     před 10 lety 01.08.2014 23:14 |  
      0 0

      Ten to chudák asi v diskuzích ještě schytá. Začínal doma v klubu TOURÉ KUNDA :D

      • Re: Slavia - Ostrava 3:1

        bongor     před 10 lety 02.08.2014 07:28 |  
        0 0

        Znáš snad lepší místo,kde by se dalo začínat?

  24. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    Sisanek     před 10 lety 01.08.2014 23:04 |  
    0 0

    Je tohle ta stejná Slavie, na kterou jsme chodili loni?

    5 bodů, co mě dnes nadchlo:

    1)Standing ovation před koncem (kdy to bylo naposledy?)
    2) Černý
    3) Latka
    4) Vukadinovič (běhal jak jelen)
    5) Škoda

    Jen tak dál, jaký to rozdíl v bojovnosti od minulé sezony...

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      Sisanek     před 10 lety 01.08.2014 23:06 |  
      0 0

      Ješte bod 6) fandění (a to i ze strany Baníkovců)

      • Re: Slavia - Ostrava 3:1

        spino     před 10 lety 01.08.2014 23:11 |  
        0 0

        Mohu se zeptat, zda vaše přezdívka odkazuje na našeho bývalého majitele, či nikoliv? :)

        • Re: Slavia - Ostrava 3:1

          Sisanek     před 10 lety 01.08.2014 23:26 |  
          0 0

          Tak to určitě nemá, i když ani nevím, na koho z býv. majitelů by to pasovalo?

          • Re: Slavia - Ostrava 3:1

            no-nick     před 10 lety 01.08.2014 23:54 |  
            0 0

            Asi na Korbela:)

            • Re: Slavia - Ostrava 3:1

              spino     před 10 lety 02.08.2014 00:01 |  
              0 0

              :DDD

  25. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    spino     před 10 lety 01.08.2014 23:09 |  
    0 0

    Nejlepší slávisté:

    Vukadinovič, Zmrhal, Baéz - pro mě hráčem zápasu Vukadinovič, který hrál zodpovědně dozadu a dopředu slušně provětrával baníkovskou obranu, škoda, že nenahrál na gól.

    Nejhorší slávisté:

    Nitrianský, Juhar, Gecov- obzvláště první jmenovaný dozadu naprosto tristní a lajdácký výkon. Jestli nepřivedeme univerzálního krajního obránce, tak bude zle... :(

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      Pepino44     před 10 lety 01.08.2014 23:41 |  
      0 0

      Tak přestože jsem Zmrhala tady vždycky bral pod ochranu proti ne vždy oprávněné kritice,tak přestože dneska Zmrhal nezahrál špatně,tak Škodovka byl lepší.

      • Re: Slavia - Ostrava 3:1

        spino     před 10 lety 01.08.2014 23:58 |  
        0 0

        Zmrhal snad jediný v obraně zodpovědně hrál dopředu i dozadu.

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      bongor     před 10 lety 02.08.2014 07:25 |  
      0 0

      Nejhorší nebyl nikdo,všichni byli nejlepší jako slávisti vždy a všude.

  26. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    brooklyn     před 10 lety 01.08.2014 23:16 |  
    0 0

    10 piv komukoliv kdo sem soupne nejaky link na zaznam .
    Mozny sledovat i ze zahranici.

    Diky!!!

  27. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    lassiter     před 10 lety 01.08.2014 23:20 |  
    0 0

    Pokud bude Milan Černý hrát takhle, tak to bude letos naše největší posila.

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      spino     před 10 lety 01.08.2014 23:22 |  
      0 0

      Má v sobě takovou tu Jarolímovu fotbalovost z dřívějších let, která většině hráčů současnosti chybí.

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      ortevor     před 10 lety 01.08.2014 23:32 |  
      0 0

      souhlas, byl skvelej...a to jeho nasazeni a rvani se za Slavii...lahoda to pozorovat..stejne jako jeho, Skodaka a Vukadina pri dekovacce :)

      • Re: Slavia - Ostrava 3:1

        slaviator     před 10 lety 01.08.2014 23:42 |  
        0 0

        A Baeze! :))

  28. Jirka Vrba zase vola bourku

    mart     před 10 lety 01.08.2014 23:23 |  
    0 0

    Hodne tmavou.
    Ze Senegalu.
    Dame Diop.
    No uvidime jestli se bude bliskat...

  29. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    petrjir     před 10 lety 01.08.2014 23:27 |  
    0 0

    Tak bek dle rybicky1 z oficiálek padá. To je velká škoda, zvlášť, když se na hostování pustil Tusjak. Nakonec bych byl i za průměrného Machovce rád (alespoň na hostování s opcí), stejně, jak jsme jim my pomohli s Korešem a Vošahlíkem.

  30. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    ortevor     před 10 lety 01.08.2014 23:31 |  
    0 0

    pro mne nejvetsi prekvapeni Milan Cerny, lital po celem hriste, makal, rval se, hral s neskutecnou chuti, co se tyka fotbalovosti a techniky, tak je oproti ostatnim nekde jinde....jenom to az moc drbe a mel by to davat drive od nohy, ale pokud bude hrat takhle dal, tak myslim, ze to je posila srovnatelna s Latym :)

    pochvalu zaslouzi i Baez a Vukadinovic...

    na druhou stranu naprosto priserny Gecov, od te doby co prisel, tak z prominutim zku*vil co mohl, kazda nahravka spatna, nekolik nadejnejch akci skoncilo tim, ze se do nich primotal Gecov...oproti Baezovi i Zmrhalovi slabota

    a Nitrak ukazal dalsi svuj prisernej vykon, dozadu horel, nedostupoval hrace, Banikovska leva strana tam mela casto dobrej pruchodak...jak nemam rad Juhara, tak co tam predvadel Nitriansky, to zlaty Juhar nalevo...
    Bohuzel, pokud si Mikula zranil koleno, tak je to velkej problem, protoze s Nitrakem to vazne nepujde, opet ukazal, ze dozadu je hrozne nekoncentrovanej...

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      Boss82     před 10 lety 01.08.2014 23:42 |  
      0 0

      Zase jeden "znalec". Z komentářů některých diskutérů by jeden blil! Pusť si to ještě jednou ze záznamu, prosím tě, než zase napíšeš nějakou volovinu.

      • Re: Slavia - Ostrava 3:1

        ortevor     před 10 lety 02.08.2014 00:11 |  
        0 0

        za tim, co jsem napsal, si stojim...pokud to to prijde jako volovina, tak to neni muj problem..
        ostatne u Gecova a Nitraka to neni o tomhle jednom zapasu, tihle dva stale pokracujou ve svy jarni krasojizde..

        • Re: Slavia - Ostrava 3:1

          Boss82     před 10 lety 02.08.2014 10:31 |  
          0 0

          Klidně si za tím, cos napsal, stůj dál. Na tom, že to je úplná blbost, to stejně nic nemění.

          Opravdu by sis ten zápas měl pustit ještě jednou a zhodnotit výkony jednotlivců trochu objektivně, a nikoliv na základě toho, že některé hráče (Nitrianský, Gecov) nemáš rád.

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      naplavnik     před 10 lety 01.08.2014 23:59 |  
      0 0

      Souhlas,viděl bych to podobně.

      • Re: Slavia - Ostrava 3:1

        Dobi     před 10 lety 02.08.2014 00:09 |  
        0 0

        I kdybychom jako v roce 1930 vyhráli ligu bez ztráty jediného bodu při bilanci 14 0 0 (myslím, že to u nás nikdo jiný nedokázal), tak tady budou rejpalové, kteří by hledali chyby. A třeba Pláničku by hnali do Bubenče...

        • Re: Slavia - Ostrava 3:1

          naplavnik     před 10 lety 02.08.2014 00:19 |  
          0 0

          Já ale neřekla nikam,na Bosse jsem nereagoval.

          • Re: Slavia - Ostrava 3:1

            naplavnik     před 10 lety 02.08.2014 00:21 |  
            0 0

            To naseptavadlo v mobilu... Do nikoho jsem nerejpal,souhlasím s ortem.

            • Re: Slavia - Ostrava 3:1

              ortevor     před 10 lety 02.08.2014 01:17 |  
              0 0

              dik..sem rad ze to aspon taky nekdo vidi strizlive :)

        • Re: Slavia - Ostrava 3:1

          bongor     před 10 lety 02.08.2014 07:29 |  
          0 0

          Jasně,Plánička ven,je moc mrňavej.

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      Slawek     před 10 lety 02.08.2014 07:51 |  
      0 0

      A právě to "drbání" hodně výkon M. Černého degraduje.

  31. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    rybka     před 10 lety 01.08.2014 23:35 |  
    0 0

    Bohužel jsem v práci a tak jsem zápas sledoval jen na onlajnu.Velká gratulace klukům.Chci se ale vyjádřit k trenérovi hostů Tomáši Bernadymu.Asi před 30ti lety jsem s ním hrál za Severomoravský kraj na celostátním turnaji.Když jsem si dnes přečetl jeho pozápasové hodnocení,tak jsem ho hned poznal.Žádné výmluvy,žehrání že neměli štěstí a hlavně vystřídání hvězdy Svěrkoše.Za tohle jsem minulý týden chválil našeho trenéra Beránka.Jaký to rozdíl oproti některým hvězdným nejmenovaným trenérům.Vzhůru Slavie.

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      quelhar (admin)     před 10 lety 01.08.2014 23:49 |  
      0 0

      Bernady na tiskovce pusobil velmi sympaticky, to muzu potvrdit.

      • Re: Slavia - Ostrava 3:1

        bongor     před 10 lety 02.08.2014 07:22 |  
        0 0

        Je to sympaťák,jako celá Ostrava.

        • Re: Slavia - Ostrava 3:1

          rybka     před 10 lety 02.08.2014 11:22 |  
          0 0

          Díky quelhare a bangore,že jste mi potvrdili moji zkušenost s Tomášem.Já to napsal hlavně proto,že je mi stokrát milejší poslouchat pokorného trenéra,který objektivně zhodnotí zápas než některé rádoby odborníky,kteří asi byli na jiném fotbale.Mám to do Prahy asi 300km a tak mou milovanou Slavii vidím hlavně v televizi a proto se do hodnocení moc nepouštím a nechávám to na Vás.Momentálně mám ale obrovský kladný pocit z trenéra Beránka.Jeho krédo hodně práce a málo keců mi dává víru v lepší dny pro nás Slávisty.

  32. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    slaviator     před 10 lety 01.08.2014 23:37 |  
    0 0

    "My tu ligu letos vyhrajem!"

    Btw v garáží OC byl v minus druhém podlaží služební Huyndai FACRu a dva slavisti se u něho dohadovali,zda vypustit ventilky nebo ne :-D

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      ortevor     před 10 lety 01.08.2014 23:44 |  
      0 0

      :D

  33. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    electropope     před 10 lety 01.08.2014 23:38 |  
    0 0

    Krotte euforii, pratele. Kvalitnejsi souper by nase chyby trestal. Nitriansky vypousti polovinu souboju, Mikula do zraneni propadal, cerstvy Gecov se vraci poklusem. Doufam, ze to vsechno Beranek videl. Naopak Jarda Zmrhal po dlouhe dobe vyborny, byl vsude, svuj vykon korunoval golem a bylo videt, ze z nej sam mel velikanskou radost. Velkou pochvalu zaslouzi i Milan Skoda, i kdyz toho zase spoustu zpackal. Stridani Balaje nestastne. Radost je na miste, ale s pokorou.

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      Navyseals     před 10 lety 01.08.2014 23:46 |  
      0 0

      tak teď nemůžu souhlasit, Mikula byl téměř bezchybnej, Zmrhal rozhodně výbornej nebyl a i ten gól byl dost šťastnej, naopak Škoďák dnes hráč zápasu s Milanem

      • Re: Slavia - Ostrava 3:1

        petrjir     před 10 lety 01.08.2014 23:47 |  
        0 0

        Ještě bych vyzdvihl výkon Vukadinoviče.

        • Re: Slavia - Ostrava 3:1

          naplavnik     před 10 lety 02.08.2014 00:00 |  
          0 0

          Taky se mi ten kluk líbil,sice nic zásadního od něj neslo,ale poměrně aktivně to odmakal.

      • Re: Slavia - Ostrava 3:1

        Tomski     před 10 lety 02.08.2014 00:46 |  
        0 0

        Mikula v první půli vážně propadal, ale je potřeba říct, že bojoval...

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      Pepino44     před 10 lety 01.08.2014 23:47 |  
      0 0

      Tak s tím střídáním máš pravdu,pokud Balaj neměl nějaké bebí a střídalo se kvůli bránění výsledku,tak to bych byl zklamán. To jsem si myslel,že tady již bránit 1:0 nebudeme.

  34. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    Dobi     před 10 lety 02.08.2014 00:01 |  
    0 0

    Mne překvapila jiná věc - ze svého místa to mám blíže ke kotli hostů a viděl jsem a zažil ledacos. Baníkovci to do mrtě zaplnili a - pokud bych byl delegátem a u obou kotlů přimhouřil oči nad pár světličkymi, i oni by dostali jedničku. Furt povzbuzovali a jestli považuje někdo náeční "pyčo" za vulgaritu, tak nebyl z Prahy dále než v Hloubětíně... Je vidět, že se soupeřem roste výkon a platí to i pro fanoušky!

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      naplavnik     před 10 lety 02.08.2014 00:16 |  
      0 0

      Jj,i oni měli podíl na slušné atmosfére,navíc měla jedna partička slušnou slivovicku...

      • Re: Slavia - Ostrava 3:1

        bongor     před 10 lety 02.08.2014 07:19 |  
        0 0

        Tak to mě mrzí,že jsem tam nebyl.Ostraváky velmi uznávám,jsou to
        výborný fandové a mám je rád už pro jejich nepřízeň-slušně řečeno
        k "vládcům Prahy".V tom jsou s námi na jedné lodi.

        • Re: Slavia - Ostrava 3:1

          Gauteng     před 10 lety 02.08.2014 08:25 |  
          0 0

          Na Ostraváky mám úplně stejný názor, Bongore.

          • Re: Slavia - Ostrava 3:1

            Dobi     před 10 lety 02.08.2014 10:18 |  
            0 0

            Ano, jsme na stejné lodi vůči rudejm Kabelkářům. Snad si toho někdo všimnul i z žumpy zvané noviny. Chyba není v Baníku, ale cca 300 km západojihozápadně.. Nevím, zda byli mezi nimi i Poláci, pokud byli, fandili společně, choreo, popěvky... Při tom jarním excesu na jaře si stejně začali sralťani...

            • Re: Slavia - Ostrava 3:1

              Pepino44     před 10 lety 02.08.2014 10:33 |  
              0 0

              Tak já jsem byl také příjemně překvapen vystupováním fans Ostravy. Nevím,jestli se něco dělo mimo stadion, ale na stadionu velmi dobré vystupování a fandění,pěkné choreo,ve značném počtu. Podle mne nejlepší fans hostujících mužstev.

  35. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    Sartorius     před 10 lety 02.08.2014 00:08 |  
    0 0

    Co se týká oslav, byl bych velmi opatrný. Ok, máme dvě výhry, ale na Slovácku jsme si zasloužili stěží bod, dneska jsme taky měli dost štěstí a Baník toho zase moc nepředvedl.

    Z čeho jsem ale nadšený:

    1) pozápasový rozhovor s Beránkem. Ten člověk ví, o čem mluví, jsme teprve na začátku a myslím, že bude velkým úspěchem, když budeme mít v této sezoně co nejdřív klid a Beránek dostane prostor připravit šlapající mančaft pro další sezonu.

    2) všichni hráči makali a (nejen) při oslavách gólů bylo vidět, že jim na úspěchu záleží. Jaký to rozdíl oproti minulé sezoně...

    3) super atmosféra, reminiscence starých dobrých časů. Díky všem, kteří byli na stadionu...

  36. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    naplavnik     před 10 lety 02.08.2014 00:11 |  
    0 0

    Jen drobné postřehy k zápasu.Poměrně hezká atmosféra,i ti moji východní se zapojili,bojovný a pozicne slušný Baez,dynamické kraje Černý a Vukadin,dnes slušní oba stoperi,Mikula lepší Nitra,ale to se asi čekalo,neviditelný Gecov a velmi dobrý Zmrhal. Na Lidé čekám ještě lepší návštěvu a do Teplicek z čela tabulky.

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      naplavnik     před 10 lety 02.08.2014 00:13 |  
      0 0

      *na Liberec.... A konečně někdo našel pozici pro Škodu, škoda jen,že se Během nedostává do šancí.

  37. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    Thane (přítel SN)     před 10 lety 02.08.2014 00:46 |  
    0 0

    Musim se priznat k naadseni..neveril jsem totiz, ze by mohlo dojit k takove zmene, a to navzdory tomu, ze z lonskeho tymu hraji dva hraci, shodou okolnosti oba na jinych postech..Juhar (opet z nouze) a Skoda (fantastickej!!) na postu, kterej mu svedci, a kde bych mimochodem videl i Pitaka nebo Zmrhala.

    Jedna se o uplne jiny tym!!! Je pred nama spousta prace, chybi nam levy obrance, chybej nam hraci na stridacku, kde nikdo neni, je tam SPOUSTA oken, nesouhry atd. atd. Btw ze na lavicce nebyl Hruby?

    Nejlepsi ze vseho je trener Beranek. To je co veta, to neprikraslena skutecnost, je dokonce kritictejsi, nez bych cekal a ja sam byl, coz ukazuje na jeho ambice..jeho cilem skutecne neni Slavia ve stredu tabulky, zaroven vi co chce a jak toho dosahnout (aspon na me to tak pusobi uplne neskutecne silne. Navic mi prijde super otevreny vuci mediim a hlavne fanouskum. Jak jsem pred sezonou loboval za Levyho, tak jsem o to vic nadsenej, ze mame Beranka. Nevim jestli to byla nahoda, nebo to byl plan marketingoveho oddeleni, ale pokud ne, tak je genius se svym heslem vzhuru Slavia

    Nicmene budme uprimni, jedno stastne vitezstvi a spousta nedostatku v obou zapasech, do spicky to bude jeste dlouha cesta, a proto stale nabadam k TRPELIVOSTI, pokud se nebude darit a ono se darit nebude, to proste prijde a spis casteji nez mene casto.

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      ortevor     před 10 lety 02.08.2014 01:19 |  
      0 0

      100% souhlas

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      bongor     před 10 lety 02.08.2014 07:14 |  
      0 0

      Já bych to komentoval takhle:Míra Beránek patří mezi top 5 trenérů
      v ČR.Podle mě mu konkurovat může pouze Vrba,KJVCD,Hřebík a Šilhavý.Chtěli jsme ho,máme ho,je to největší naše letní posila.Pamatuju si ho taky jako hráče,byl neméně dobrej.
      Juhi skutečně jak už jsme se mockrát shodli není obránce a asi nikdy nebude,ale dopředu je to dobrý a může to vést k preferenci útočné hry,která nás všechny baví.Podle mě může toto mužstvo již nyní porazit každého v kaprlize.Porazit,ale ne porážet,musíme se připravit i na nepříjemné zápasy.Když nás opustí štěstí,můžeme i prohrát skoro s každým.Když se náhodou nebude dařit,tak je tady naše skvělá TS,nejlepší fandové které znám.Musíme MBVCD a jeho hochy podpořit v každém případě.Ale to jsou zbytečná slova,Strašákovci to vědí nejlíp.Ať žije Slavia!

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      Fallen (přítel SN)     před 10 lety 02.08.2014 08:37 |  
      0 0

      Hrubý byl v záběru tv na tribuně s Rakovanem a Dostálem

  38. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    Thane (přítel SN)     před 10 lety 02.08.2014 00:47 |  
    0 0

    Jo a pokud bylo dneska na zapase 7000 divaku, tak vloni navstevy nasobili dvema az trema..

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      ortevor     před 10 lety 02.08.2014 01:21 |  
      0 0

      taky si rikam, ze tolik lidi uz jsem v Edenu dlooouho nevidel...
      + navic prijel plnej sektor Banikovcu...
      a propo, zajimala by mne metodika, jakou se to pocita, jestli jenom pruchody turnikety, nebo jestli zapocitavaji napr vsechny permanentky, vsechny rozdane volne vstupy treba, vsechny pozvane VIP, vsechny skyboxy atd...rozhodne to dneska bylo podle mne nekde o par tisic vic..

      • Re: Slavia - Ostrava 3:1

        jiri     před 10 lety 02.08.2014 10:57 |  
        0 0

        Ostraváků prý bylo 902. Úžasný počet...

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      SantaC     před 10 lety 02.08.2014 01:26 |  
      0 0

      Taky jsem tipoval minimalne 10 000...

    • Re: Slavia - Ostrava 3:1

      Heretic (přítel SN)     před 10 lety 02.08.2014 07:17 |  
      0 0

      Jich je zavřený a ve VIP nikdo a západ taky skoro prázdnej.

      • Re: Slavia - Ostrava 3:1

        slaviator     před 10 lety 02.08.2014 07:58 |  
        0 0

        tak to chudák JICH, co udělal, že je zavřený?... :-)

        Jinak Sever byl hlava na hlavě (loni takhle plno bylo akorát na derby asi), Východ taky. A jenom baníkovců mohlo být nějakých 1500... Suma sumárum, tipoval jsem 11-12 tisíc.

        • Re: Slavia - Ostrava 3:1

          Fallen (přítel SN)     před 10 lety 02.08.2014 08:35 |  
          0 0

          Já myslim, že jeden sektor má nějakých 700-800 míst a sekotor hostí má jen nějakých 500. Tolik jim také bylo posláno do Ostravy. Protože těch sektorů na stadionu je na 21 tisíc přes 30 + dva okoro sektrů hostí zavřeny.

          • Re: Slavia - Ostrava 3:1

            slaviator     před 10 lety 03.08.2014 11:07 |  
            0 0

            Sektor pro hosty myslím má 1.000 míst a prý tam bylo 902 baníkovců...

        • Re: Slavia - Ostrava 3:1

          Navar (přítel SN)     před 10 lety 02.08.2014 09:52 |  
          0 0

          Co blbnete? Stadion ma kapacitu cca 20 tisic, vcera byl zaplneny sever tak ze 2/3, vychod tak z poloviny (mel jsme kolem sebe dost volnych mist, k tomu rohy prazdne), hlavni tak 1/3, VIP prazdne, jih zavreny... Tech necelych 8 tisic je presneodpovidajici. To vloni byly navstevy silne nadhodnocene.

          • Re: Slavia - Ostrava 3:1

            spino     před 10 lety 02.08.2014 10:18 |  
            0 0

            Jestli naše výsledky budou takhle pokračovat, tak na domácím zápase s Plzní už čekám otevřený jih. :)

        • Re: Slavia - Ostrava 3:1

          Heretic (přítel SN)     před 10 lety 02.08.2014 15:35 |  
          0 0

          Koukám, že jsem ji měl po ránu ještě pěknou. Tak snad jsem alespoň pobavil.

  39. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    mart01     před 10 lety 02.08.2014 11:59 |  
    0 0

    Omlouvám se za odbočení od tématu, ale Červenka gól za Sokolov!

  40. Re: Slavia - Ostrava 3:1

    zeleznik2     před 10 lety 04.08.2014 09:40 |  
    0 0

    Je to krásné byli jsme chvíli první, teďka druzí o skóre za Spartou, kdyby to takhle skončilo bylo by to fajn. Jasně jde zatím o začátek ligy, na Slovácku jsme měli veliký kus štěstí a Baník při vší úctě nebyl top soupeř, Liberec a Teplice nás prověří mnohem více. Škoda muž zápasu bez debat, zatím opravdu pozice podhrotového hráče je přesně pro něj. Balaj trošku zklamání, ale svoje si odehrál, dále velmi dobří M.Černý a Vukadinovič. Nejhorší asi Gecov s Nitrianským, ten sice dopředu lepší než Mikula, ale defenzivní činnost špatná, gól jasně na jeho vrub. Zmrhal překvapil, post DZ zatím zvládá, ikdyž Baéz byl lepší, dal se štěstím góla, že by se probudil?