Ženský fotbal

Slávistky porazily Brno

V exhibici Petry Divišové se proměnilo utkání slávistek proti Brnu, když čtyři branky dala a na pátý přihrála. Zvítězili jsme tak 5:0. Juniorky svého soupeře porazily 6:0, ale bohužel do nemocnice musela být odvezena Vyskočilová.

A tým:
Slávistky po celý zápas měly územní převahu, ale v úvodu se nemohly vůbec dostat do šance. Jen jsme se dostali do přečíslení, které jsme nedotáhli. Brno se k naší brance dostalo po standardní situaci, ale k ohrožení branky nedošlo. Střelou z dálky to zkoušela Budošová či Pincová. První větší šance přišla až ve 21. minutě, když si Divišová naběhla na přihrávku Nepokojové, ale z vápna střílela slabě. Ve 23. minutě jsme předvedli pěknou akci, Tomášková mezi obranu vyslala Divišovou, která ještě na pravé straně našla rozeběhnutou Holečkovou, její střelu brankářka vyrazila, ale dobíhající Divišová se již nemýlila. Za další dvě minuty po centru Králové hlavičkovala k tyči Budošová, brankářka ale vyrazila. Další možnost měla Holečková či z rohu Pincová. Minutu před koncem jsme dali gól, ale pro ofsajd nebyl uznán. A v úplném závěru ještě dobře střílela Budošová z voleje, ale brankářka byla pozorná.

Ve druhém poločase jsme rychle přidali druhou branku, ve 47. minutě po krásném centru Králové hlavičkovala osamocená Divišová do protipohybu brankářky. Brno se k první střele na naší branku dostalo až v 58. minutě. Slávistky hru kontrolovaly a postupně přidávaly další branky. V 64. minutě brankářka nejdříve vychytala Nepokojovou, která pak ještě přiťukla Divišové, která bez problémů skórovala. Ke střele z úhlu se dostala Nepokojová, brankářka se překvapit nenechala. V závěru přidala svůj čtvrtý gól Divišová, když po centru Pincové nedala brankářce šanci. V poslední minutě navíc po uvolnění Divišové byla sama před brankářkou Danielová a v pohodě zakončila.

Slavia - Brno 5:0 (1:0)
Slavia: Krömrová - Kulichová, Odehnalová, Pincová, Králová - Holečková, Voňková (46. Danielová), Budošová (67. Plzáková), Tomášková - Divišová, Nepokojová (77. Necidová)
Branky: 23., 47., 64. a 82. Divišová, 90. Danielová


Juniorka:
Dorostenky svého soupeře jasně přehrávaly a hned ve 4. minutě se dostaly do vedení, když Plzáková ve vápně uvolnila lépe postavenou Klesnilovou, která se mohla radovat z branky. Herně se nám dařilo, soupeř nestíhal, ale bohužel se v koncovce trochu trápila Vyskočilová, která během čtyř minut nevyužila tři stoprocentní příležitosti. V 15. minutě po standardní situaci Beštové hlavičkovala v ideální pozici Necidová, ale jen do náruče brankářky. Ke střelám se dostaly Košvancová a Necidová. Ve 20. minutě jsme zvýšili skóre, Klesnilová se uvolnila a po přesném centru si s koncovkou poradila Necidová. Ve 26. minutě nevyužila svou další šanci Vyskočilové, ze stejné akce pak ještě zakončovala Rzycká nad branku. Ve 30. minutě po centru Mukařovské zakončila přesně pod břevno Košvancová.

Ve druhém poločase hra trochu ztratila na tempu po několika střídáních, přesto jsme jasně dominovali. A hned ve 42. minutě přidaly další gól, když po nákopu Bažoutové unikla obraně Necidové a pěknou střelou překonala brankářku. Za tři minuty po brejku Necidová přihrávala před prázdnou branku Vyskočilové, která tak protrhla střelecké trápení v dnešním zápase. V dalším průběhu v nadějné pozici byla Rzycká či na centr Lébrové nedosáhla Ježdíková. Definitivní rozhodnutí padlo v 70. minutě, když po úniku Rzycké brankářka vyrazila její následnou střelu a Vyskočilová v pohodě doklepla. V poslední minutě došlo ve vápně Brna ke střetu Vyskočilové s jednou protihráčku, která jí udeřila loktem. Bohužel tím pro ní skončila sezona, jelikož utrpěla otřes mozku a po utkání pro ní přijela záchranná služba.

Slavia - Brno 6:0 (3:0)
Slavia: Palková - Beštová (41. Vlčková), Němečková, Bažoutová, Mukařovská - Klesnilová (41. Lébrová), Košvancová, Plzáková (47. Ježdíková), Rzycká - Necidová (52. Jedličková), Vyskočilová
Branky: 20. a 42. Necidová, 45. a 70. Vyskočilová, 4. Klesnilová, 30. Košvancová


Starší žákyně:
Jednoznačný průběh zápasu proti oslabeným Teplicím, které nastoupily v devíti. Hra bez jakéhokoliv významu přinesla velké množství branek, ale i dvě šance Teplic, když nakonec se radovaly z čestného úspěchu po proměněné penaltě.

Slavia - Teplice 37:1 (18:0)
Slavia:
Neubergová - Macková, Kotrhonzová, Novotná, Jeřábková - Houzarová, Havelková, Břížďalová, Jášová - Dlouhá, Koutenská, střídaly: Urbánková, Kocková, Hrobská
Branky: 6., 11., 13., 16., 25., 37., 46., 49., 60. a 66. Břížďalová, 3., 4., 18., 32., 62., 58., 59. a 64. Dlouhá, 8., 9., 12., 17., 24. a 51. Jášová, 14., 48. a 52. Houzarová, 28., 55. a 59. Hrobská, 23. a 57. Koutenská, 30. a 58. Havelková, 42. Jeřábková, 65. Macková, 69. Kotrhonzová


Mladší žákyně:
Slavia - Teplice 15:0 (6:0)
Slavia:
Horáková - Trčková, Vodičková, Schlitzová, Blažejová, Pakostová, Fomínová, Hrobská, Knollová, Bohatová, Adámková, Hadašová
Branky: 17., 28., 42., 53. a 55. Pakostová, 11., 39., 43. a 50. Fomínová, 4. a 26. Adámková, 12. Hrobská, 36. Hadašová, 48. Knollová, 58. Trčková

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky porazily Brno

    Artur (přítel SN)     před 13 lety 08.05.2011 12:22 |  
    0 0

    Jeste malinkej dovetek , co jsem se dival zpetne na videa z CT tak si myslim ze dvojice komentatoru mluvi docela dobre, jsem rad ze to nekomentoval pan Čapek s Bosákem. Zvlast Karoch tam mluvi dobře.