Přípravná utkání

Tipsport liga začala špatně

Slávisté první letošní utkání po dovolené prohráli. Na umělé trávě v Edenu v rámci Tipsport ligy nestačili na Bohemians 1905. Jedinou branku Slavie vstřelil Jarolím v 69. minutě. Od 13:30 nastoupilo naše béčko proti Příbrami a ani to nezískalo ani jeden bod, protože jsme prohráli 1:3 a uzavřeli si tak šanci na postup do semifinále.

V prvním zápase se postupně vystřídali všichni hráči, pouze o poločase musel odstoupit Michal Vorel, který se zranil. Slávisté se však druhý den přípravy nedokázali prosadit, brzy se sice dostal do velké šance Šenkeřík, pak však byli nebezpeční hosté. Ze standardních situací se dostali do vedení díky brance Slezáka. Na začátku druhého poločasu jsme však brzy dostali druhou branku. Slávisté pak sice svého soupeře zatlačili, ale dokázali pouze snížit díky Marku Jarolímovi. Další příležitosti zůstaly nevyužity, a tak jsme na úvod prohráli.

"Utkání mělo i přes zimu a složitý terén svoje tempo a kvalitu, bohužel jsme dvakrát inkasovali po standardních situacích, soupeři jsme obě branky darovali. Podařilo se nám vstřelit kontaktní gól, ale na vyrovnání jsme nedosáhli, i když jsme k tomu měli šance," uvedl asistent trenéra Petr Vrabec pro slavia.cz

Slavia - Bohemians 1905 1:2 (0:1)
Slavia, 1. poločas:
Vorel - Dřížďal, Suchý, Brabec, Hubáček - Grajciar, Cissé, Janda, Jablonský - Šmicer, Šenkeřík
2. poločas: Diviš - Dřížďal, Latka, Brabec, Šiklić - Janda, Belaid, Tavares, Jarolím, Jablonský - Ivana
Branky: 69. Marek Jarolím - 36. Slezák, 52. Cseh

Do druhého zápasu nastoupila dle očekávání naše juniorka. Samotný úvod zápasu se nám vůbec nevydařil, po pěti minutách jsme prohrávali 0:2 a o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. Slávisté si pak sice nějaké příležitosti vypracovali, ale dokázali jsme pouze zkorigovat. V závěru navíc rozhodující branku přidala Příbram.

Slavia - Příbram 1:3 (1:2)
Slavia: Berkovec - Kindel, Jan Hošek, Starý, Held - Zahálka (46. Čmovš), Koreš, Šimeček, Kovařík - Petr Hošek (46. Gulajev), Zelinka (46. Tafat)
Branky: 45. Kovařík pen. - 3. Borek, 5. Brožík, 83. Kalabiška

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Tipsport liga začala špatně

    Eluin (přítel SN)     před 15 lety 10.01.2009 16:02 |  
    0 0

    Zima venku způsobila, že utkání jsem sledoval jen díky internetu. Na úvod nic moc...tedy, spíše nic, než moc. Nicméně příprava je od slova připravit se, tak bych z toho nedělal katastrofu. Výsledek proti Příbrami jsem očekával, ale prohra s Bohemkou zamrzí. Není dobré hazardovat se svým jménem (viz i minulý výsledek v Tipsport lize).