Ženský fotbal

Áčko prohrálo, juniorka vítězná

Fotbalistky Slavie sehrály přípravný zápas s mladším dorostem Troji a po dramatickém průběhu prohrály 2:3. Juniorky naopak zvládly zápas s Říčany, které porazily 3:0.

Fotbalistky Slavie vyzvaly k přípravnému utkání mladší dorost Troji. Ze začátku si holky zvykaly na rychlejší hru. A také po pár minutách se prosadili kluci po rohu, ale dokázali jsme vyrovnat po standardní situaci, kterou zahrávala Benýrová a ve vápně prodlužoval vlastní hráč Troji a přehodil tím svého brankáře. Ve druhém poločase jsme se také jednou dokázali prosadit, kdy po pasu za obranu šla sama na branku Voňková, udělala kličku brankáři a zakončila.

Slavia - Troja ml.dorost 2:3 (1:1)
Slavia: Zbořilová - Přibyslavská, Chlumecká, Pincová, Zubková - Holečková, Divišová, Pěničková, Benýrová - Voňková, Šeranová, střídala Týlová
Branky Slavie: vlastní, Voňková, Divišová

Zvláštní zápas juniorek začal tím, že soupeř hrál od začátku pouze v deseti lidech. V dresu Říčan navíc hrály Tománková a Jíchové, které tam jsou na hostování. Zápas se holkám příliš nevydařil, sice jsme byli nebezpečnější v zakončení, ale tři vstřelené branky jsou málo. V 15. minutě se poprvé prosadila Beránková po narážečce s Markovou a následnou střelou k tyči. O dvě minuty později skórovala Kuklová ze standardní situace střelou pod břevno. Ve druhém poločase skórovala Čmakalová, která dostala přesnou přihrávku mezi obranu od Kuklové.

Slavia - Říčany 3:0 (2:0)
Slavia: Mazurová - Králíčková, Mádlíková, Tomášková, Kulichová - Plzáková, Kuklová, Čmakalová, Beránková - Marková (30. Feixová), Dvořáková
Branky: 15. Beránková, 17. Kuklová, 55. Čmakalová

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)